ne vem če je pravi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
*_nincy_* napisal/-a:kajira napisal/-a:kadar sem jst pomislila na to, res ni bil pravi.
Tudi jaz (pe več kot učitno se nisem še zafrknila)
Taki in podobni odgovori... Ne vem no, a v življenju vam je vedno vse črno-belo?
Vaši odnosi z družino, prijatelji, znanci, so vedno idealni? Vaše službe, so super, se nikoli ne vprašate, kaj za vraga delate tam?
Ne vem no, a mora bit res vedno vse popolno da traja? A ko se pa pojavi problem je pa treba odnehat pa gremo jovo na novo, pa se slepit, da bomo našle nekaj, v čemere ne bo problemov?
Drage moje deklice, življenje SO problemi, pa naj bo to na področju ljubezni, kariere ali pa česa tretjega. In od nas je odvisno, al bomo te probleme sposobne reševat, ali pa bomo odjadrale stran od problemov in živele v iluziji, da jih ne bo več.
Mislim res me zanima, koliko je žensk na tem svetu, ki so recimo s partnerjem več kot 3.4 leta, pa niso nikoli podvomile. Sploh ženske, ki nas dajejo hormoni, ki smo sposobne en trenutek umreti zaradi pretirane ljubezni, čez pet minut pa nagnat partnerja v tri krasne in ga nikol več vidt. Dvomiti je pa menda človeško ali ne?
Partner - en bo imel take napake, drugi take. Mogoče ene sprejmemo lažje kot druge. Popolnoma našim željam ne bo odgovarjal noben.
Ti premisli in razmisli, zakaj se kregata, za kakšne stvari se kregata itd... So ti že povedale - tukaj odgovora ne boš našla.
Če se boš spraševala, ali je pravi pa to lahko počneš celo življenje za vsakogar... brezveze, go with the flow...
- Gost
Smreka, hvala za tale post, ker bi skoraj napisala nekaj v podobnem stilu, ampak z agresivnim prizvokom, ki bi verjetno prikril bistvo 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov