ne vem če je pravi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 26. Maj. 2008 15:16

nardita kratek premor.. takrat ponavadi marsikaj ugotovis :)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 26. Maj. 2008 15:27

Draga deklica ni neke magične formule po kateri boš izvedela ali je on ta pravi. Pač on je oseba, katerega ljubiš, kljub težavam, mar ne? Nobena zveza ni paradiž miru, brez težav. Mogoče so, ampak vedno se nekje zalomi. Včasih se pa vse nabere - prepiri, nekdo nov v življenju... premisli ali je ta čeden novinec v tvojem življenju vreden razmišljanja in tuhtanja o obstoju dve letne zvze? :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 26. Maj. 2008 17:30

mogoče bi prov pršu kakšen teden pavze.nared tko k da nimaš časa d ga vidš al pa kej...pa pač boš vidla kolk hudo ti bo.
drugač pa čim ti je en drug všeč...slej al prej boš na tem tolk napak najdla d ga boš pustila in bla z unim...ker globoko v podzavesti najbrž čutiš da bi rajš unga.lahko pa je sam preblisk.probaj ugotovit kako bi ti blo brez tega k ga maš zdej....
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 26. Maj. 2008 17:38

Sej nihče ne ve, če je ta, ki smo ga izbrale, pravi al pa ne... Vse si mislimo da vemo, pa se lahko tut preklet zmotimo. =)
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 26. Maj. 2008 21:44

^^ Točno tko, če ti ne veš, kako naj mi vemo zate :) Glej to, če je nekdo pravi, se pokaže v določenih situacijah (npr. če te podpira pri tvojih hobijih, če ti pomaga, če ti stoji ob strani recimo).
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 26. Maj. 2008 21:55

Okej pomoje dvomiš sam zarad unga tipa k je priš umes, pa bi še rada ''sprobala'' druge.
Sam lej..običajno po zamenjavi ugotoviš, da ni bilo vredno. Usaj, če si bla z njim 2 leti. Boš hotla it nazaj.. pa ne boš več mogla.
Drgač tud sama ne vrjamem v to, da si si z nekom usojen itd. .. So osebe s katerimi se bolj ujameš, z drugimi manj..
Če ga nimaš več rada ga pusti, če ga še maš reši probleme in nehi gledat za drugimi moškimi ritami ki te zmedejo (in posedično uničujejo tvojo zvezo z njim) :D :wink:
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 26. Maj. 2008 21:58

jst ful upam da sm jst najdla ZDJ "pravga"..čeprou bova (jutr) komi 7 mescou skp, sam men se zdi kokr da sva celo večnost,in načrtujeva use..prou fajn :) ..z bivšim nism mela tak dobr občutk pa za načrtovanje.. :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 26. Maj. 2008 22:23

_~**SaaŠii**~_ napisal/-a: jst ful upam da sm jst najdla ZDJ "pravga"..čeprou bova (jutr) komi 7 mescou skp, sam men se zdi kokr da sva celo večnost,in načrtujeva use..prou fajn :) ..z bivšim nism mela tak dobr občutk pa za načrtovanje.. :)

Ja, ko si zaljubljen si pac kot urocen in se ti zdi, da je fant tvoja izgubljena polovica, nesojeni dvojcek, sorodna dusa ipd. Meni je ful bolj vsec realna faza ljubezni :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 27. Maj. 2008 0:01

Z mojim sva pa semizdi ful preskočila... pa sva skupaj šele 4 mesece.Mogoče js ne, sam on ful ne mara načrtovat k je mel že tok slabih izkušenj... tko da me on ful spravlja na realna tla, pa se mi zdi da je to čist ok. Tut realna ljubezen je lahko ful lepa =)
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 28. Maj. 2008 21:03

včasih se sama to tudi sprašujem, ko imava probleme ko se kregava, pa bi najraje vse pustla za sabo pa šla...ne vem, za sabo imam že eno resno zvezo, in sem si tudi mislila da to ni to, da je nekje boljši in bla bla... na koncu ugotoviš, da v vsaki zvezi so prepiri, problemi a tudi lepi trenutki.
zdaj če pa je več slabih trenutkov kot lepih, kar se tudi meni zadnje čase dogaja, pa se porajta vprašanje, a je pravi? to je ze pač tak ne, sama veš kak stvar pri vama gre, če je bolje vstrajat in se trudit ali bolje it. ampak na koncu včasih ugotoviš, da ti je pravi mogoče že odšel...

saj bo :wink:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 29. Maj. 2008 6:45

če se sprašuješ,
če je pravi, potem očitno d ni... :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 29. Maj. 2008 8:47

ko se v zvezi enkrat pojavijo dvomi...potem ves da le ni vse taksno kot mislis da je...takrat se mors samo vprasat, zakaj taksni obcutki, zakaj taksno razmisljanje...sj ne recem, sj pride kaksen dan, ko ti ni do nicesar, ampak ce se pa to pojavlja pogosto, potem pa lahko hiter sklepas, da verjetno ni to to..ali premislis glede vseh stvari, se pogovoris, ali pa enostavno poves svoje obcutke in razmisljanje partnerju, ter odides..Ni hujsega, kot ziveti v dvomih in lagati partnerju...
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 29. Maj. 2008 9:25

tud moje skromno mnenje je tako, da ti me tukaj ne moremo povedat če je on pravi. če on tisto, kar iščeš! če so dvomi...ne vem, razčistita s pogovorom zadeve, ki vaju mučijo. in boš potem vidla kako dalje. najbolše je da si iskrena do njega in mu poveš, kako čutiš, kakšni dvomi so se pojavili. mogoče jih ima on tudi, saj ne veš! definitvino pa ne predlagam neke pavze,da ugotoviš kaj bi rada. ker je to samo začetek konca!

problemi, ki nastanejo v zvezi, je najbolše rešavat skupaj, v paru. ne pa vsak posamezno,ker to ne gre!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 29. Maj. 2008 9:37

Tudi midva sva skupaj dve leti, ampak s tem, da se v splošnem ne prepirava (ne štejem tistih kratkotrajnih, ko sva vsa zoprna drug do drugega), da imava skoraj idealno zvezo (spet skoraj :D ) pa ne vem, če je pravi - v dolgoročnem smislu. Trenutno pa je. Trenutno mi odgovarja, trenutno ga ne bi menjala za nikogar, ki morda ne bi imel tistih njegovih napak, ampak kaj pa vem, kaj bo čez dve, tri, pet, dvajset (??) let.

Tako da... Z vprašanjem "ali je pravi" se ne obremenjuj.

Obremenjuj se pa s tistimi vajinimi nenehnimi prepiri. Kaj jih povzroča, kako jih lahko skupaj rešita in tako naprej. Morda bosta ugotovila, da je bolje, da se razideta, ali pa se bosta na novo zaljubila...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 29. Maj. 2008 9:40

kajira napisal/-a:kadar sem jst pomislila na to, res ni bil pravi.

Tudi jaz (pe več kot učitno se nisem še zafrknila) :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov