ne vem če je pravi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

__srcek__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a __srcek__ » 24. Maj. 2008 18:18

čaw.imam problem in me zanima če je še katera prišla v podobno situacijo.
fanta imam že 2leti in pol.vendar zadnje čase imava težave,zelo veliko se prepirava in nikoli ne razčistiva konfliktov.
včasih me res zanima ali ima najina zveza sploh prihodnjost.včasih čutim kot da ga imam vedno majn rada ampak ko se prepirava se zelo sekiram in sem slabe volje.
vmes pa je prišel še en fant,ki mi je vizualno zelo všeč in me je to malo zmedno....
prosim če lahko poveste kako mnenje in mi tako pomagate...
hvala
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 24. Maj. 2008 18:27

Heh če ti ne veš al je pravi al ne, ti tud mi nemormo povedat..
Če se ti zdi da sta se oddaljila pa da ne čutiš da je to TO, pol končaj.Sam prej dobr premisli, če to res hočeš, da ti nebo kdaj žal.. :wink:
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Maj. 2008 18:29

Ne bi te rada razočarala, ampak na podlagi zlo skopih informacij, ki jih navajaš in ob dejstvu, da je ni zveze, k bi bla enaka neki drugi, boš tle gor zlo težko dobila "pravilen" odgovor.

Kaj in kako čutš do fanta, veš samo ti, kaj si želiš od drucga, lih tko, kaj ti je u tem trenutku pomembnejše, je spet zgolj tvoja odločiteu.

Take in podobne situacije so se pa verjetno zgodile že usaki izmed nas. Razpletle pa tut najbrž usaka drugač.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Maj. 2008 18:39

Moje mnenje je, da nobena dolgotrajnejša zveza ni nonstop idealna in metuljčkasta. Vedno so vzponi in padci in če tekom padca pride v bližino kakšen zanimiv tip, zna bit to nevarno, ker so to sveži in bolj intenzivni občutki.

Večji problem je to, da praviš, da se vedno bolj kregata in ne znata reševat problemov. Midva s fantom sva bila na istem, samo da sva se videla, sva se spičila. Prej ali slej se moraš zavestno nehat kregat, drugače bo šlo vse v maloro.
Ni tako težko, kot se sliši. Distanciraš se od situacije in si ponovno postaviš prioritete v življenju. Če se prepirata zaradi pokrovčka na zobni pasti, se nehajta kregat ta moment, ker ni vredno. Če so pa problemi globji, se pa tudi nehajta kregat, ampak se mirno zmenita, v čem je problem. Magari prek mejlov, če se v živo ne moreta normalno pogovorit o tej temi.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Maj. 2008 18:54

Midva sva tudi imela obdobje, ko so se nama ponavljali eni in isti problemi, ampak v rahlo spremenjeni obliki - to, da je slo ponavadi za ene in iste fore, vidim sele sedaj. To vrtenje v krogu je zadosten pokazatelj tega, da se resevanja problemov ocitno ne lotevata na primeren nacin, razlogov za to pa je lahko vec - mogoce se ne potrudita dovolj, mogoce sploh ne zelita vec resevati vsega tega ipd.

Stopita iz tega kroga, premisli, kaj sploh hoces, vedeti pa moras, da kreganje bo vedno - ampak cilj je, da je redko in ce ze, v bolj omiljeni obliki. Problemom med dvema se ne da izogniti, ker so custva izjemno dinamicna, enkrat lahko ves, da je pravi, spet drugic te nekaj zmoti in dobis ob tem pomisleke, ampak vazna je celotna slika, ko potegnes crto ... in ce ta stima, se je vredno potruditi in se zavestno kontrolirati, da je izpadov cim manj, ce pa ze pridejo, pa jih resita mirno in brez scen.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Maj. 2008 19:16

Verjetno že s tem, da se sprašuješ oz. rečeš da "ne veš če je pravi" si nekako odgovorila na vprašanje.. No, sej kot so že pred mano rekle v vsaki zvezi so vzponi in padci, in če se ti zdi vredno se trudit dej se in probejte nekako popravit škodo in razčistit vse.. Samo prvo moreš ugotovit al ti sploh še kaj pomeni..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Maj. 2008 19:39

[vanessa] napisal/-a:Verjetno že s tem, da se sprašuješ oz. rečeš da "ne veš če je pravi" si nekako odgovorila na vprašanje..

To pa ni res. To, da kdaj podvomis, ni nic takega, se mi zdi prej naravno, ker v zvezi ni nic staticno ... In ne verjamem izjavam, kjer nekdo rece, da vedno ve, da je s pravim clovekom, ker se nikoli ne kregata ipd. pravljice ...

Sicer pa sama niti ne verjamem v tole foro o 'pravem' ... si z nekom, ce ti je kul, ostanes, ce ti ni, gres narazen ... ze tako je polno vprasanj v zivljenju, ki ti jemljejo energijo, ne se obremenjevat se s tem o princu na belem konju, o enem in edinem - pravem.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Maj. 2008 20:12

^^ no sej nism misnla prou dobesedno, samo ko se vprašaš neki takega oz se več časa sprašuješ in v glavni si nrdiš cel seznam kaj ne gre uredi (pogosto kreganje itd), je že neki na tem.. kr če bi vse štimalo al pa SKORAJ vse bi ji bla zveza v kateri je OK in ne bi sprašavala na tem forumu kaj nrdit..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Maj. 2008 20:46

[vanessa] napisal/-a:^^ no sej nism misnla prou dobesedno, samo ko se vprašaš neki takega oz se več časa sprašuješ in v glavni si nrdiš cel seznam kaj ne gre uredi (pogosto kreganje itd), je že neki na tem.. kr če bi vse štimalo al pa SKORAJ vse bi ji bla zveza v kateri je OK in ne bi sprašavala na tem forumu kaj nrdit..

Ja, ampak dejstvo je, da v vsaki zvezi kdaj zaskriplje in ne samo 1x, torej ni nek greh vprasati in podebatirati ... in ni neki alarm, ce se to neko obdobje sprasujes, pomemben je odgovor oz. zakljucek, do katerega prideta skupaj s partnerjem :wink:
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 24. Maj. 2008 21:00

Kolk sta pa stara?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 24. Maj. 2008 22:26

kadar sem jst pomislila na to, res ni bil pravi.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 24. Maj. 2008 22:41

kajira napisal/-a:kadar sem jst pomislila na to, res ni bil pravi.

Podpis :)

Poleg tega naj povem še, ko se začnejo konflikti kopičiti in se jih ne da sproti razčistiti, potem to ne pelje nikamor.
Ampak se morš pa vprašat, če niso ti konflikti zato ker si zmedena zaradi unga drugega tipčka. Ker js sm se do 2 bivših začela konfliktno obnašati, ko sm mela kazga drugega ogledanega (pač čist podzavestno se začneš pičit na svojga, ker vidš, da ti nekdo drug lahko nudi več).
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 25. Maj. 2008 4:57

__srcek__ napisal/-a:včasih čutim kot da ga imam vedno majn rada ampak ko se prepirava se zelo sekiram in sem slabe volje.
vmes pa je prišel še en fant,ki mi je vizualno zelo všeč in me je to malo zmedno....

odgovorila si si v bistvu že sama... :)
__srcek__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a __srcek__ » 25. Maj. 2008 8:58

on je 25 jst pa 20
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 26. Maj. 2008 15:08

Tko ti bom rekla: ko dvomiš defenitivno ni pravi. Pazi pa da te ne bo zmedu ta novi fant in boš zaradi te nove vznemirjenosti izgubila razsodnost in posledično tudi fanta. Ne bi ti namreč rada privoščila da ga zarad enga cepca izgubiš na koncu pa pogruntap da je on THe one, a poti nazaj ni več...

Dobr pretehti kaj dejansko izgubljaš- kaj čutiš in zakaj bi razumsko bila z njem.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov