Ne pokliče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mary.prva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2010
te popolnoma razumem, tudi sama sem bila velikokrat v zelo podobni situaciji. in sem se zelo sekirala in par dni sem mislila samo na njega in bila popolnoma na tleh potem pa počasi pozabiš vse skupaj... včasih mine zelo hitro lahko pa traja tudi zelo dolgo, samo ne smeš misliti da je konec sveta.
iz lastnih izkušenj ti povem, da si zanj samo ena izmed mnogih in da verjetno sploh ne misli nate, prej ko to dojameš bolje bo zate
iz lastnih izkušenj ti povem, da si zanj samo ena izmed mnogih in da verjetno sploh ne misli nate, prej ko to dojameš bolje bo zate
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Alwaleed napisal/-a:čokolinček napisal/-a:Ne bo te poklical, boljše da čimprej pozabiš na to.
Malo drugače bi rekel: sliši se, da te ne bo poklical, dokler ima kaj drugega za počet in kakšno drugo za dol dajat; če bo pa kdaj ostal na suhem, bo pa že mogoče zavrtel telefon tisti večer.
lih to sm hotla napisat (samo bi dodala...če bo sploh najdu tel. številko)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:^^ že nismo razčistl, da je ta film smotan?
Sicer pa, ne rabiš filma, da to ugotoviš, dost je, da se sam na cosmo forum mal oglasiš
Ma ja, saj vem, ampak sems tem hotela povedat, da mu pač ni do nje
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
jaz pa mislim da je ta film super in tudi resničen. opažam da je punca če je fant ne pokliče bolj pripravljena verjeti da je zgubo cifro, telefon, da je pado v komo kot pa to da je preprosto noče poklicat. haloo pošiljanje obupanih sms-ov in klicarjenje pa pri tem čisto nič ne pomaga, kvečjemu izpadeš kot obupana trola. mejmo malo ponosa no, ne morš pred vsakim past na kolena
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]