Ne odpisuje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

matjaaz69
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 21
Na forumu od: 8. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a matjaaz69 » 17. Dec. 2014 1:06

Pred časom sem spoznal luštno, zabavno in prijetno starejšo punco. Dala mi je svojo tel. številko in mi rekla da jo lahko pišem. In tako sva si začela pisat. Pisala sva si kar nekaj časa. Enkrat sem ji napisal sms in mi ni odgovorila. Sedaj me pa zanima kaj bi lahko bil razlog da mi ne odpisuje

Za odgovore bom hvaležen
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 93
Na forumu od: 25. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a kana_bis » 17. Dec. 2014 8:55

Kaj mislis? A ni ocitno, da je ne zanimas?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Dec. 2014 9:07

matjaz me zanima kakšen problem boš imel jutri.

Prejšnji teden pišeš da si nedolžen, potem daš med 5 top dogodkov orgazem in prva zveza, kar pomeni da najbrž nisi nedolžen.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 763
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 17. Dec. 2014 18:05

Ali pa ce bi nehal futrat trola ...
sončica3
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 8. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sončica3 » 12. Jan. 2015 1:44

Oprosti matjaaz69, ampak bom malo k sebi obrnila temo.

Imam namreč podoben problem. No, temu ne bi rekla ravno neodpisovanje, ampak prej neodzivnost. Zanima me samo vaše mišljenje in kaj bi vi na temu mestu naredili.

Pred časom se spoznala enga prijetnega fanta. Razlog je bil, ker sem ga in ga v bistvu še potrebujem za sodelovanje pri eni raziskavi. Tako da, nobenih čustev ipd. (vsaj z moje strani) ni bilo zraven.

Midva sva se pravzaprav zmenila in dva se dobila na kavi (zagovorila za cca 2-3ure, kljub temu da sva se komaj spoznala). No, ostala sva v kontaktih (FB chat, tu pa tam kakšen sms, klic). No, tako sva se ponovno zmenila za kavo in še neko zadevico mi je podaril oz. komaj sem si izborila, da sem mu plačala. Res prijetno je bilo klepetat ob Ljubljanici in vmes mi je celo rekel, da gre raje z mano na kavo kot pa s polovico svojih kolegov. (No, malo mi ni bilo jasno to, ker pač, nekako sem vztrajala pri profesionalnem odnosu. Kakorkoli, vzela sem kot kompliment.) Potem je prišel na vrsto en dogodek povezan z mojo raziskavo) in tip me je nekako sam pregovoril, da sem se ga udeležila. Vse je potekalo super, bila sem v njegovi družbi in družbi njegovih kolegov. Sam se je ponudil s prevozom in me zapeljal do stanovanja, prej še celo na sladoled. PAČ, ni blo nič "čudnih" izpadov.

No, do nedavnega. Po tem dogodku sem mu jaz večkrat napisala za kavo oz. sladoled, ker sem mu obe eni priliki to obljubila. No, to se je potem prestavljalo in prestavljalo. Pač zaposlen človek in tudi sama sem imela obveznosti. No, pa me kliče in se zmeniva. Par urc preden se zmeniva mu pošljem sms in dobim odvrnjeno d tisti dan pa vsekakor ne (zvenelo je kt d je krivda na moji strani, ampak sem ignorirala). No, zopet se je vse skupaj prestavljalo. Ob priliki sem ga poklicala pa se pač ni javil. Nisem se sekirala, dokler me ni nazaj klical čez dva ali dni in rekel d je PRI KOLEGU ZALOŽIL MOBI. Niti zanimalo me ni pa sem vseeno dobila serviran odg. k ne verjamem. Nisem mela časa in mu rečem d ga pokličem za par min. Kličem, se sploh ne javi in niti ne vrne klica. No tako so se stvari odvijale. Enkrat ali dvakrat je poklical potem, da si je verjetno dušo opral kk je zaseden in d mu ni prijetno kr ne ve , kaj si js mislim. Halo, zakaj preprosto ne odpiše ali pa se ne javi (saj nisem obsedena z njim, tisto na obroke pa bi mnde lahko)???!!! Vmes me še enkrat kliče kr sem bla nekaj slabe volje zaradi določenih zadev (razbral iz sms-a) in mi tko dal nasvete, skratka lepo od njega se mi zdelo. No, čez par dni mu pošljem sms v zahvalo za klic in zraven eno slikco z nekim citatom. Z lepim namenom sem poslala, v zameno sem dobila ignor. Enkrat ga za nekaj časa sploh ni bilo na fb in sem mu poslala sms, kako p to in mi je prbiju d ga pogrešama. Komaj sem mu pojasnila, da nima tu osebno pogrešanje nobene zveze. Vmes sploh ne vem, kako je bilo, ampak zajle okoli novega leta. Pošlje mi voščilo za božič in posebej za novo leto. Odpišem, ampak zraven dodam d se mi ne rabi stalno opravičevati zto ker zginja (predvidevam d s tem misli na to d nima časa za karkoli zame). Stopil mi je na žiuc, ker pač - če hočeš si vzameš čas, an?!! No, čez par dni sem mu napisala d upam d me zamira in razložila, zakaj sem poslala tak odgovor. zopet je odgovoril z ignorom. Počakam par dni in mu pošljem, d nočem bit tečna, ampak, če mi je kaj zamiril in bi res rada vedla kaj je to - zopet ignor. Ga potem kličem in se mi oglasi mobi tajnica. Od njega nobenega odziva več (ne sms-a in ne klica), na fb nič od njega - jaz mu tudi nisem pošiljala še tam sporočil (začuda d me ni še tam kr zbrisu). Sam je sicer na fb-ju na polno aktiven - toliko o njegovem pretirano zasedenem času. Danes sem mu lajkala eno objavo, mislim d jo je kr zbrisal raje potem.

NI MI JASNO, NI MI JASEN NJEGOV ODNOS. NISEM FLIRTALA Z NJIM ALI PA NAKAZOVALA NA KAJ VEČ. PAČ EN NORMALEN - KOLEGIALEN ODNOS SEM ŽELELA. EDINO ON JE VZTRAJNO POUDARJU PRJATLCA PA PRJATLCA 4LIFE - čeprav mi tudi to ni bilo jasno kr sva se res malo časa poznala...nwm no, konc koncu tut č je resno mislu, a take prjatle tut kr na ignor vrže???
SoNčIcA3
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 12. Jan. 2015 13:19

oprosti, ampak iz tega tvojega teksta sem razbrala, da si prestopila mejo poslovnega odnosa, kar se je poznalo tudi v tvojih dejanjih, ki jih je on skapiral, zato se je tudi odmaknil.
al pa si pač preveč občutljiv človek.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Jan. 2015 13:36

Ti si pa res občutljiva.

Med vama ni absolutno 0, ti pa se obnašaš kot da bi bila posesivna punca.

In na njega projeciraš svojo dramo in tečnarjenje, neke zahteve itd...

Mislim da moraš razumeti, da ti ljudje niso dolžni ničesar, vsak da le kar on hoče...

Pač nehaj mu pisati, nehaj ga moriti in si boš lahko rešila še malo ega.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Jan. 2015 16:11

Led Zeppelin napisal/-a:Med vama ni absolutno 0, ti pa se obnašaš kot da bi bila posesivna punca.

Tole ja. :eek: Wtf, ne teži mu, kaj ti ni jasno. Če imata samo kolegialen odnos, če več kot očitno nista začela spoznavanja z namenom zveze, da bi ti zdaj rabila nek nujen feedback od njega, se umakni no. Kot da hočeš prisilit prijateljstvo ali nekaj, kaj jaz vem. Give it a rest.
It was forever..but it didnt last long..
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 160
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 12. Jan. 2015 20:24

Glede na to, da praviš da sta samo (poslovna) znanca in med vama ni nič, niti si ne želiš karkoli z njim, se čisto preveč čustveno odzivaš...
Zakaj ti je sploh mar?

Tip ti subtilno na vse možne načine sporoča, da ga pusti pri miru.

Just stop. Chill.



Razen, če bi rada dosegla, da bo imel v glavi kaj podobnega, ko bo pomislil nate...

Slika

Sorry :D
sončica3
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 8. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sončica3 » 12. Jan. 2015 23:32

Kaj naj rečem kot pa - HVALA!!!!!!! saved-my-ass

To sem rabla in odprlo mi je oči. Mislim, okoli sem poslušala še določene osebe - prjatlce? Pa je vse skup izpadlo tk kot je ... kr nerodno mi je. ><
SoNčIcA3
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 568
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 16. Jan. 2015 19:32

d d d
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Jan. 2015 14:31

Koliko pa sta stara, če ni skrivnost? V enem trenutku se mi zdi, kot da sta oba že neka odrasla človeka, v drugem delu tvojega opisovanja odnosa pa se mi zdi, da nista stara več kot 20. Prijateljica for life ipd. fore se mi zdijo malo otročje izjave, sploh, če sta se samo parkrat dobila na kavi, pa še to je bila kava bolj poslovne narave. Kot so ti že predhodniki napisali, si preveč silila vanj. Tudi, če se z nekom na novo spoznaš in ti reče, da je šel raje na kavo s tabo kot s kolegi, je razlogov za to lahko več, ne nujno ta, da si mu všeč. Mogoče so kolegi dolgočasni ali pa niso v najboljšem odnosu, pa si se mu ti pač zdela boljša izbira za kavo. Pusti ga pri miru, drugega ti ne morem svetovat.
sončica3
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 8. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sončica3 » 21. Jan. 2015 0:29

Sva v 20, sicer je on mal starejši od mene. Ja, dejansko sem naredila tako, pač pustila vse skupaj na miru. Posel bo pa počakal. Čez ponos pa res ne grem, čeprav ja, ni manjkalo veliko. No, kakorkoli. Hvala vsem. Mi je dalo mislit in to je dovolj. Gremo na nove zmage v življenju. Zopet izkušnja več.
SoNčIcA3
zgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 31. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a zgubljen » 20. Sep. 2019 13:55

Da obudim temo...

Malo sem obujal spomine iz mladih dni in se odločil obnoviti nekatere stike. Odprl sem facebook in poslal prošnje/sporočila vsem, ki sem se jih spomnil od šolskih klopi do zaposlitev. Potem je spomin nanesel na neko punco, s katero sva se bežno poznala v šoli. Ker nisem bil prepričan glede priimka sem malo poizvedel in jo kmalu tudi našel - vsaj upam, da jo nisem zamenjal s katero drugo. Poslal sem sporočilo in jo dodal.

Potrdila me je takoj, ni pa odpisala na sporočilo, v katerem sem jo vprašal ali je ta in ta. Sprašujem se zakaj ni odpisala??? Me res zanima ali je prava ali sem jo le zamenjal s kom. Vem pa, da je v tem času sporočilo že prebrala in je tudi pogosto aktivna.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Sep. 2019 14:37

Ni ga bolj privlačnega od nesamozavestnega tipa, ki analizira vsako malo zadevo. Res.
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov