NE MORM VRJET
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Pa, da še dodam.. Niso ble krive tvoje napake, ampak napake obeh. V zvezi sta vedno 2 osebi in je potek zveze odvisen od obeh. Če bota najdla stvari, ki niso ble ok, je mogoče še upanje. Ampak samo, če sta OBA pripravljena na to. Vsekakor še zdaj nista. Predlagam ti, da deluješ po nasvetih v tej temi. Zaposli si misli, delaj kar te veseli, čimmanj probaj mislit na njo.. Vem, da je to težko in se sliši nemogoče, ampak ni. Sam ji daj vedet, da si pripravljen se pogovarjat o stvareh in, KO/ČE bo ona pripravljena bo prišla do tebe oz. navezala stik s teboj. Če ne pač ne. V vsakem primeru pojdi z življenjem naprej in jo čimprej probaj prebolet.
Če bo ona pripravljena, čez nekaj časa še enkrat poskusit, takrat boš pa tako sam že toliko prebolel, da boš vedel kako se odločit. Moraš vedet, da trenutno ne razmišljaš realno.
Pa še to. Moja zgodba je res imela srečen konec, in vem, da ga bo imela tudi tvoja..če ne s to punco, pa s katero drugo.
Drugače pa je tu link, ki je pomagal mojemu fantu čez tistih 6 mesecev: http://www.wikihow.com/Get-Over-a-Break-Up
Zelo dobri nasveti! Mogoče je malo dosti za brat, ampak se splača
Lp
Katja
Če bo ona pripravljena, čez nekaj časa še enkrat poskusit, takrat boš pa tako sam že toliko prebolel, da boš vedel kako se odločit. Moraš vedet, da trenutno ne razmišljaš realno.
Pa še to. Moja zgodba je res imela srečen konec, in vem, da ga bo imela tudi tvoja..če ne s to punco, pa s katero drugo.
Drugače pa je tu link, ki je pomagal mojemu fantu čez tistih 6 mesecev: http://www.wikihow.com/Get-Over-a-Break-Up
Zelo dobri nasveti! Mogoče je malo dosti za brat, ampak se splača
Lp
Katja
- valentino46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2009
Katja ful ti hvala k si se tko potrudla to res cenim mi je kr polepšalo dan.Pr nama jaz mislim da se je pojavla 3 oseba k 2 tedne predn sva šla narazn je blo res še vse naj naj k ljubezni ne morš glumit k sm takoj opazu da nekej ne štima.Čeprav punca prav da ta fant ni nč kriv da je ona že tko prej čutla da nekej manjka teško vrjamem k čustva ne minejo kr čez noč sploh pa k vem kako me je mela rada.Ta fant je v njej vrjetn prebudil že pozabljena čustva bolj je bil pozoren od mene vse to kar jaz nism po tolkih letih.Vse skup je bla ena velika zmedenost k prek sms najbolj da greva narazn k sva se dobila v živo je blo pa čist drugač no čez tedn sva pa isto zaklučla čez par dni so jo pa že vidl s temu fantom za katerga mi ni povedala šele poj k je zvedla da vem zanga pa še to je rekla da je za enkrat sam dobr kolega bo pa vrjetn nekej več...S tem k sm napisal da je bla moj živlene sm mislu da sm jo mel ful rad še zdaj jo mam itak.Drugač sva pa mela vsak svoj živlene jaz sm se dost z motorjem vozu s kolegi ona je bla s kolegicam kadar pač ni delala,hodila na faxs in lahk rečem da sva mela res zrihtan.Je bla pa punca zame vedno na prvem mestu to so kolegi vedl in so me tut spoštoval zarad tega k nism podlegu njihovim traparijam In zdaj k vsakmu povem da nisva več skupaj itak noben ne more vrjet k je res vsak reku vidva sta pa res ustvarjena en za drugega.Bom pa res dal času čas k drugega mi itak ne preostane pa nekak se bom probov zamotit pa čim manj razmišlat o tem.Na cajte dobim občutek da je že vse vredu poj me pa spet potre da ne vem kaj bi sam s sabo. Katja hvala ti za tvoj trud pa tut vsem ostalim k pišete in mi želite da bi se čim bolš končal
- Cutler
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
- Kraj: Celje
Evo, moram se oglasit
Tudi sam sem doživel podobno štorijo, skupaj sva bila 4 leta in vse je bilo super. Trudil sem se, da ne bi padla v neko rutino in naveličanost in nisem popuščal s pozorostjo, kar sem videl da se marsikje dogaja. Najbolj zanimivo pa je to, da strast sploh ni popuščala, pravzaprav obratno, najina zveza je bila skozi čas vse bolj vroča, verjeli ali ne. Zadnji teden je bil celo najboljši ever, in takrat sem si celo rekel 'fak, to je to..'
No, potem pa šok, konec po hitrem postopku preko sms-a. Krizno obdobje zame, ampak sem nekako preživel Imava precej skupnih kolegov, tako da sem izvedel kaj se dogaja. Očaral jo je en tip, s katerim je bila potem kakšen mesec, ampak se je izkazalo da je player, z več ribicami, ki jih občasno pokliče. Naslednjega je pustila šele ko jo je drugič udaril Zdaj pa ne vem več in me niti ne zanima. Nisva ostala v stikih, tako da nikoli ni izrazila želje po tem, da bi se vrnila k meni, vem pa kaj bi naredil, če bi: Dokler še ni bila z drugim, bi še nekako pogoltnil, da je imela neke pomisleke itd, ampak po tem, ko je z drugim, potegnem črto.
Take stvari se kar pogosto dogajajo, poznam še več primerov.. Seveda pa delamo podobno tudi tipi, ampak mislim da so neke razlike v vzrokih. Prav občudujem pare, ki so skupaj od mladosti in zdaj poročeni ter srečni. Tu sta oba vedela, kaj hočeta.
Drži se, našli bomo pravo
Tudi sam sem doživel podobno štorijo, skupaj sva bila 4 leta in vse je bilo super. Trudil sem se, da ne bi padla v neko rutino in naveličanost in nisem popuščal s pozorostjo, kar sem videl da se marsikje dogaja. Najbolj zanimivo pa je to, da strast sploh ni popuščala, pravzaprav obratno, najina zveza je bila skozi čas vse bolj vroča, verjeli ali ne. Zadnji teden je bil celo najboljši ever, in takrat sem si celo rekel 'fak, to je to..'
No, potem pa šok, konec po hitrem postopku preko sms-a. Krizno obdobje zame, ampak sem nekako preživel Imava precej skupnih kolegov, tako da sem izvedel kaj se dogaja. Očaral jo je en tip, s katerim je bila potem kakšen mesec, ampak se je izkazalo da je player, z več ribicami, ki jih občasno pokliče. Naslednjega je pustila šele ko jo je drugič udaril Zdaj pa ne vem več in me niti ne zanima. Nisva ostala v stikih, tako da nikoli ni izrazila želje po tem, da bi se vrnila k meni, vem pa kaj bi naredil, če bi: Dokler še ni bila z drugim, bi še nekako pogoltnil, da je imela neke pomisleke itd, ampak po tem, ko je z drugim, potegnem črto.
Take stvari se kar pogosto dogajajo, poznam še več primerov.. Seveda pa delamo podobno tudi tipi, ampak mislim da so neke razlike v vzrokih. Prav občudujem pare, ki so skupaj od mladosti in zdaj poročeni ter srečni. Tu sta oba vedela, kaj hočeta.
Drži se, našli bomo pravo
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz ji dam maksimalno pol leta s tem "tanovim" fantom, če bo kaj.. Ker po tako dolgi zvezi si tudi po koncu še vedno malo povezan s svojim bivšim partnerjem. Zelo težko je na hitro spet začet in odmislit navade s prejšne zveze. Predvsem zato, ker ne razmisliš, da si sam tut delal napake v bivši zvezi in jih boš prenesel naprej v naslednjo zvezo, če ne razčistiš pri sebi ... Ponavadi tisti, ki pusti krivi partnerja, a kriva sta oba.
Priznam pa, da je pomankanje pozornosti res ponavadi klujčno za nastanek konca..punce (ne vse), smo take, da rabimo, da se vedno nekaj dogaja..same pa nismo pripravljene dosti nardit za partnerja.. To govorim bolj o meni kot na splošno..in na koncu je partner tisti ga me pustimo..zmešano z logiko Potem iščemo novo zvezo in se zgodba ponovi..
Kakorkoli že, me veseli, da že imaš trenutke, ko se počutiš boljše..pa vrjetno sam veš, da bo vedno več takšnih trenutkov
Priznam pa, da je pomankanje pozornosti res ponavadi klujčno za nastanek konca..punce (ne vse), smo take, da rabimo, da se vedno nekaj dogaja..same pa nismo pripravljene dosti nardit za partnerja.. To govorim bolj o meni kot na splošno..in na koncu je partner tisti ga me pustimo..zmešano z logiko Potem iščemo novo zvezo in se zgodba ponovi..
Kakorkoli že, me veseli, da že imaš trenutke, ko se počutiš boljše..pa vrjetno sam veš, da bo vedno več takšnih trenutkov
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^soimenjakinja z podobnim primerou, le da mi2 nisva nikol šla zares zares narazen,sva pa začela ful bl spoštvat en druzga,sicr začasno lol..čeprou nasploh je pa zdej pršl do tega,da sva se navadla en druzga,poveva si vse,tut direkt,tut če ne mislm tega,recmo prej bi se zadržala ker ga neb hotla przadet oz. sploh nism mela tako mišljenje, zdj ratam tko v momentu bitchy in to za bz, tut on mi sicr hoče kenslat sobote z mojimi, ker je opazu da mi je noro hudo z njimi zuni lol in tega ne prebavla..ampk jz se ne dam, nevem kako bom to rešila,ampk da bom pa podrejena njemu,to pa ne zrt njegovga principa-on to že vse ve. Recmo zdj res loh rečm, da se trudnm mn k učas, da učas nočm popustit eni sitaciji pa jo izboljšat,zto k pač se mi zdi da mi ni treba hm lol....in zto,ker to tut on dela men...ampk sej bo ane, jz to ne štejem kot problem sploh..to so sam momenti pač )ker drgač sm prpravlena narest marsikej in učas tut nardim,potrpim kej itd. Strast pa ideje in dogodivščine in zmeri je neki novga-je pa na višku
Drugač sm pa tut zgori opisala svoj primer, moj ni nikol biu tak da bi preuzeu use moje hobije pa se totalno podrediu men,in obratno in pust kolege-sva obadva lih prou direktna&trmasta...ohranš kar je sam tvojga,uzameš kar je loh skupnga..pa je..lih prou pozornosti,tko da je daš-dam,pa ena skupna sredinska odločitv u trenutku pa je
mau narobe si uzema moj post, sej so metulčki pa uno uzemirjenje pa wow vidla ga bom pa mu dala lupcka,sam ne tok inzentivn k učas,sploh nemorš primerjat,ker mi2 ubistvu skor da že žviva skp 2 leti,recimo zdle sva 3 urce narazn da bi že čutla metulčke pa hihih wowow woohooo k bi pršu lol bi ga napadlaaa
poznano, prek kolegice....mene je pa sam zamedu, hvala bogu ker vem kaj bi sledil..ma točnoo to..isto kao hud player,use pocepale za njim..ehhhhhh boring...jz bi šla nazaj in sm šla nazaj ks vojmu, hvala bogu nism zabredla dlje ker pol vem na čem bi bla
Drugač sm pa tut zgori opisala svoj primer, moj ni nikol biu tak da bi preuzeu use moje hobije pa se totalno podrediu men,in obratno in pust kolege-sva obadva lih prou direktna&trmasta...ohranš kar je sam tvojga,uzameš kar je loh skupnga..pa je..lih prou pozornosti,tko da je daš-dam,pa ena skupna sredinska odločitv u trenutku pa je
flesherka_ napisal/-a:4. po skoraj 3 letih zveze s fantom še vedno čutim metulčke vsakič ko se dobim z njim.
mau narobe si uzema moj post, sej so metulčki pa uno uzemirjenje pa wow vidla ga bom pa mu dala lupcka,sam ne tok inzentivn k učas,sploh nemorš primerjat,ker mi2 ubistvu skor da že žviva skp 2 leti,recimo zdle sva 3 urce narazn da bi že čutla metulčke pa hihih wowow woohooo k bi pršu lol bi ga napadlaaa
mava precej skupnih kolegov, tako da sem izvedel kaj se dogaja. Očaral jo je en tip, s katerim je bila potem kakšen mesec, ampak se je izkazalo da je player, z več ribicami, ki jih občasno pokliče. Naslednjega je pustila šele ko jo je drugič udaril smile Zdaj pa ne vem več in me niti ne zanima. Nisva ostala v stikih, tako da nikoli ni izrazila želje po tem, da bi se vrnila k meni, vem pa kaj bi naredil, če bi: Dokler še ni bila z drugim, bi še nekako pogoltnil, da je imela neke pomisleke itd, ampak po tem, ko je z drugim, potegnem črto.
poznano, prek kolegice....mene je pa sam zamedu, hvala bogu ker vem kaj bi sledil..ma točnoo to..isto kao hud player,use pocepale za njim..ehhhhhh boring...jz bi šla nazaj in sm šla nazaj ks vojmu, hvala bogu nism zabredla dlje ker pol vem na čem bi bla
- valentino46
- Sramežljivka
Vrjetn ma vsak kdaj pomisleke.Tut jaz sm jih mel srečaš eno hudo bejbo se ti mal nasmeja pa misliš vauuuu sam če veš kaj maš doma pa znaš to cent ni panike.Ona je men skoz govorila da bom eno spoznal pa vse zajebal je pa glih obratn.Je pa točn tko k si ti rekla vsaj kr sm jaz slišal od kolegov največji žurer starejši mislm da kej več ni treba govort.Lahk pa da se bo zdaj umiru pa bosta srečno živela do konca svojih dni.Gremo vn na sončka je takoj 100% bolš
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Tvoja zgodba je do pikice podobna zgodbi mojega sedanjega fanta: z bivšo sta bila skupaj 5 let, super ujemala, on motorist, ona si najde drugega, on si liže rane s kolegom na morju. Strašljivo… Sam ne mi reč, da je blo bivši ime na B.
Ampak – kot je rekel moj: če je to naredila 1x, bo še kdaj. In zakaj bi moral čakat doma v strahu, kje in s kom je in kaj počne in ali bo prišla nazaj. A-a. Ni šans. Edina razlika med vama je mogoče to, da je on takoj razpucal, da je konec. In je ni niti pomislil na to, da bi jo vzel nazaj. Valda mu ni bilo lahko (nikomur ne bi bilo), ampak je že takoj rekel, da ni šans za karkoli (do te mere, da je celo pozdravi ne več). Njegova bivša je še sedaj z onim drugim, moj je z mano in se je vse lepo izšlo. Moj je na boljšem, njegova bivša pa… No, debata za drugo temo.
Sem pa hvaležna njegovi bivši, da ga je prevarala, ker sem ga sedaj jaz dobila. Verjetno bo kdaj kaka punca tudi hvaležna tvoji bivši.
Drugače pa… Če misliš, da je bila to ljubezen tvojega življenja in če je res bilo to tisto pravo, potem se bo itak vrnila k tebi. Če ji boš lahko oprostil (no, odvisno, kaj ti to, da te partner prevara pomeni) in ponovno pridobil zaupanje vanjo potem super. Če ti je pa hudo, ker se bojiš, da boš ostal sam, potem ti povem, da je še veliko dobrih samskih punc naokoli in ni hudič, da se ena fajna ne bi tudi zate našla.
Ampak – kot je rekel moj: če je to naredila 1x, bo še kdaj. In zakaj bi moral čakat doma v strahu, kje in s kom je in kaj počne in ali bo prišla nazaj. A-a. Ni šans. Edina razlika med vama je mogoče to, da je on takoj razpucal, da je konec. In je ni niti pomislil na to, da bi jo vzel nazaj. Valda mu ni bilo lahko (nikomur ne bi bilo), ampak je že takoj rekel, da ni šans za karkoli (do te mere, da je celo pozdravi ne več). Njegova bivša je še sedaj z onim drugim, moj je z mano in se je vse lepo izšlo. Moj je na boljšem, njegova bivša pa… No, debata za drugo temo.
Sem pa hvaležna njegovi bivši, da ga je prevarala, ker sem ga sedaj jaz dobila. Verjetno bo kdaj kaka punca tudi hvaležna tvoji bivši.
Drugače pa… Če misliš, da je bila to ljubezen tvojega življenja in če je res bilo to tisto pravo, potem se bo itak vrnila k tebi. Če ji boš lahko oprostil (no, odvisno, kaj ti to, da te partner prevara pomeni) in ponovno pridobil zaupanje vanjo potem super. Če ti je pa hudo, ker se bojiš, da boš ostal sam, potem ti povem, da je še veliko dobrih samskih punc naokoli in ni hudič, da se ena fajna ne bi tudi zate našla.
- valentino46
- Sramežljivka
Hvala droptinica.Če bi se zdaj mogu odločat a bi jo vzel nazaj ne vem kaj bi naredu k za enkrat še ne vem resnice.Telesna prevare ne boli tolk kokr pa da ti en laže nekaj dela za tvojim hrbtom.Ne morš pa vrjet kako se to vse hitr obrne v živlenu 2 mesca nazaj nekomu pomeniš vse danes pa nisi vreden nič.Drugač pa kr nekak gre se skoz kaj dogaja tko da se prebijam iz dneva v dan z bolj pokončno glavo.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Me prav zanima, kaj se je izcimilo iz te zgodbe...
- valentino46
- Sramežljivka
Za enkrat še vse po starem zaljubljenost še vedno traja...
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
ko vse skupaj to prebiram, se najdem v kaki izmed zgodb o srečni vezi-s tem, da pri nama še zmeraj traja. tudi midva se ne kregama, se imava super, se o vsem pogovorima, skupno življenje naju dela močnejša..ampak...zdaj ste mi pa pognali strah v kosti tisti, ki ste kar naenkrat odšli..
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
ko vse skupaj to prebiram, se najdem v kaki izmed zgodb o srečni vezi-s tem, da pri nama še zmeraj traja. tudi midva se ne kregama, se imava super, se o vsem pogovorima, skupno življenje naju dela močnejša..ampak...zdaj ste mi pa pognali strah v kosti tisti, ki ste kar naenkrat odšli..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov