NE MORM VRJET

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 26. Sep. 2009 11:18

LaHauteCouture napisal/-a:sekirat se ne smeš :D

Si neki pozitivno nastrojena zadnje cajte heheheehhehehe,le tako naprej :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
valentino46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a valentino46 » 26. Sep. 2009 17:55

Punce zdravo,no predvidevam da pišejo punce.Dans sm mal bluzil okol z motorjem sam ni več to to k ne morem z nobenmu delit kako sm se mel fajn pa to vse me je minil.Res rad prebiram vaše komentarje in mi je kr mal laži k vidm da se to večjim zgodi ne sam men.Zdaj kaj punca misl ne vem po vsej vrjetnosti nč.Skoz mi je trdila da je ona že prej tko čutila da nekej manjka še preden je tega tipčka sploh spoznala.Pa sm prašov od kdaj si tko čutila pa ni blo tapravga odgovora k če v 5 letni vezi 3 dni ne čutiš na hard zaljubljenost še ne greš narazn čez 3 dni te pa vidjo z drugim kao ful dobrim kolegom k bo čez čas fant.Hvala vse m k mi želite da se bo najboljš iztekl.Sm pa te dni ful razmišlal kako zdaj naprej kje spoznat kakšno novo deklco, k do žuranja mi ni ne vem kaj pa tut ne vrjamem da bi tm kaj pametnga spoznal pa že tko me ubija ta posedanje po lokalih mam same take kolege k se vozmo od barčka do barčka in bom mogu križanko sabo vzet k se tko dolgočasm :D Pa še en kup dopusta mam k sva planirala da bova decembra šla v toplejše kraje in bi blo fajn najdt kakšno da bi šla zravn če se moja nav vrnila :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Sep. 2009 18:01

valentino46 napisal/-a:Dans sm mal bluzil okol z motorjem

valentino46 napisal/-a:Sm pa te dni ful razmišlal kako zdaj naprej kje spoznat kakšno novo deklco

valentino46 napisal/-a: Pa še en kup dopusta mam k sva planirala da bova decembra šla v toplejše kraje

valentino46 napisal/-a: bi blo fajn najdt kakšno da bi šla zravn

in sedaj boš dobil kup zasebnih sporočil....na cosmoforumu je polno ljubiteljic motorjev, ki komaj čakajo, da gredo pozimi zastonj v tople kraje... :D :D :D :D

dej poba, najprej zajokaš, da ti je hudo, da se ženskam zasmiliš, potem pa začneš opisovati svoje kvalitete v upanju, da se ti bo katera vrgla okoli vratu...malo si falil taktiko! :wink:
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 26. Sep. 2009 18:10

kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 26. Sep. 2009 18:56

ah dejte no... je pač povedo, kak pa kaj je. ko kera ženska pizdi ni nič los, zj se pa tip že kr ponuja. je pač izliv svoje občutke :roll:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Sep. 2009 18:57

kinna napisal/-a: je pač izliv svoje občutke :roll:

občutke se izliva na wc-ju, ne na cosmoforumu! :wink:
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 26. Sep. 2009 18:58

...
Zadnjič spremenil LaHauteCouture, dne 26. Sep. 2009 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 26. Sep. 2009 19:02

:eek: ja Jochie mislim hahaha... če mate ˝moški˝ to nareto tak pa že...

nevem zaka je čudno. še sreča da je napiso, kr je dosti žensk tu in dosti od koga beremo da jo je pusto, sta šla narazn, ji je hudo... in prav je tak... zaka pa bi biv pol forum....
valentino46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a valentino46 » 26. Sep. 2009 19:12

Res prvič v živlenu pišem na kakrš koli forum pa še to sam zato k teško zaupam ljudem k jih poznam pa itak kerga zanimajo ljubezenske težave vsak reče a zarad ene babe se boš sekiral...Sam vidm da še kle nekatere zmot če napišeš kaj počneš.Sm mislu da bo lažji mal pojamrat prek računalnika k te noben ne pozna pa da kakšn pametn komentar pade
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Sep. 2009 19:21

eh, sej si bogi....naj te potolažim....bodi srečen, da si ostal brez...z babami so sami križi in težave...in stroški.... :D :D :D :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Sep. 2009 19:51

_----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Sep. 2009 11:57

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:17, skupaj popravljeno 1 krat.
valentino46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a valentino46 » 27. Sep. 2009 17:58

Ja saj se res trudm čim bolj zamotit sam ni šans kr kol počnem sam nanjo mislm pa iščem napake pr seb kaj sm narobe naredu...Če bi se skoz kregala al kr kol da bi najdu nekej slabega bi blo laži tko sva se pa tko dobr mela in kot oseba je res prva liga sam zdaj ji je nekej namedl da še sama ne ve kaj je.Saj vem kaj je zdravilo čas,čas,čas....
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Sep. 2009 18:46

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 27. Sep. 2009 19:45

heya!

Ko sem zdaj brala tvoj post je zelo podoben moji situaciji izpred malo več kot pol leta nazaj. S tem, da sem jaz ta punca, ki je pustla svojega fanta po 3 letih super zveze. Pa mislim, da ti bo lažje ko boš slišal še mojo stran..

Moja zveza s tem fantom je bla popolna. Nikoli se nisma kaj preveč kregala, oz. sma se res o vsem zmenla, bil je moj najboljši prijatelj, moje vse..res, lahko rečem sorodna duša :)

Kljub temu sem konec lanskega leta postala zelo zmedena in nisem bila več prepričana, da je ta zveza to kar želim. Razloge zakaj sem ga pustila sem naštela na koncu.
V roku enega tedna sem se odločla, da tako več nebo šlo naprej in ga pustla. Po tem mi je blo še fuuul žal, on pa se je odločil za edino pravilno stvar in me začel prebolevati. Večkrat sem ga še kliknila na msnju, ker so mi najini pogovovori pomeni vse na svetu. Ko sem vidla, da se on noče pogovarjat sem se večkrat jokala in razmišljala o najini zvezi. Kljub temu sem vedla, da sem naredila prav, ker mi je v zvezi nekaj manjkalo.

No, ob koncu zveze je blo obema zelo težko. Meni, ker sem bla totalno zmedena, njemu še bolj, ker mu ni blo nič jasno kak se je pravljica spremenila v nočno moro. V bistvu obema ni blo. Vedela sem edino, da nisem srečna.

No, potem pa sem, ko sma šla narazen, letos na začetku leta začela malo bolj prijateljevat z enim kolegom in pri njem najdla nekaj novega, nekaj kar sem pogrešala v zvezi s svojim fantom. Fajn se mi je zdelo, da mi nek fant posveča pozornost. Normalno, da mi je ta kolega postal vedno bolj fajn, ampak sem si to zanikala.

S tem kolegom sem po slabem mesecu začela hodit. Ni se znal pogovarjat tako kot moj (bivši) fant, ni bil tak lep kot on, niti tako pameten, ampak je bil nekaj novega in nek beg pred problemi v zvezi, ki se meni začasa zveze niso zdeli problemi. Zveza s tem kolegom se je po slabih 3 mesecih končala, ker je bla samo neka rešilna bilka in izgovor, da prebolim fanta. Mislila sem kako sem zaljubljena, ampak zdaj vidim, da je bla tu samo neka stvar imenovana "nekaj novega". Po koncu te zveze nisn potočila niti solze.

Ne rečem, da tvoja bivša punca ni dejansko zaljubljena v njega, ampak je dostikrat tak, da če nekdo začne hodit po tako dolgi zvezi z nekom se iz tega nekaj dolgega ne razvije. Lahko pa se.

Zdaj pa kaj so bli osnovni problemi, ki se jih v času zveze nisn/nisma zavedala:

1) Opazla sem, da si napisal, da ti je ona vse življenje. To je bil osnovni problem v najini zvezi. Moj fant mi je bil vedno na voljo, vedno je naredil vse kar sem hotela, v bistvu je vzporedno z mano začel po nekje 2 letih živeti še moje življenje, ne svojega. Moji hobiji so postali njegovi, svoje je prenehal. Moji prijatli so postali njegovi in mene je začelo vse to dušit. Tega sama prej nisn vidla, ampak zdaj vem, da je bil tisti moj kolega neka osvoboditev iz vse te rutine s fantom.

2)Ker se nikoli nisma kregala sma posledično nekatere stvari spustila mimo naju in so se v meni samo nabirale, ker včasih dejansko moraš povedat stvari na malo ostrejši način, ker lahko le potem pridejo neke spremembe. Moj fant meni čez leta ni več nič upal rečt, ker se je bal, da bom jezna in sma se vedno tak pogovorila, da je meni dal prav. Tudi tega takrat ko sma bila skupaj nisn vidla, zdaj pa. Mislim, da je boljše, da se malo "zamuliš" pa se razjeziš (brez dretja) in je potem ta problem lažje rešit, kot samo s pogovorom.

3) Proti koncu zveze sma se oba že tako navadla en na drugega, da sma se nehala trudit. Če bi meni kdo decembra rekel, da se dovolj ne trudim za zvezo bi rekla, da to ni res. Ob sobotah sma doma zaspala, namesto, da bi šla v kino al pa kam s prijatelji. In podobno :)

4) Bilo je še več manjših stvari, ki so se prav tako nabirale, ampak zaenkrat so te 3 dovolj :)

No, kot zaključek..

Po nekje pol leta me je moj bivši toliko prebolel, da je dejansko videl kakšne probleme sma imela. Pa tudi sama sem veliko razmišljala o tem V tem času je začel tut sam nekaj trenirat, dobil je precej novih prijatlov in začel delat stvari ki tudi njega veselijo in ne oba od naju. Navezala sma spet stike. Postopoma sma se začela o vseh teh stvareh pogovarjat in težave reševat.

Tako je preskočila iskrica :) Trenutno sma skupaj 2 meseca in se imava super. Veliko bolj cenima en drugega, o problemih se ne samo pogovarjama, ampak jih tudi rešujema dokler nisma oba zadovoljna. Več se družima s prijatelji, več hodima v kino, na sprehode ipd.

Skratka. Vsak dan se zavem kak srečna sem in vem, da on tudi :oops:

Velikokrat se vprašam ali sma ta premor sploh potrebovala, pa še zdaj ne najdem odgovora. Dvomim pa, da bi bila sedaj srečna in skupaj, če ga nebi bilo.

To je moja zgodba, ki je imela srečen konec. Sam najboljše veš kako je bilo pri vama, kljub temu pa upam, da ti bo moj odgovor pomagal :)

Lp
Katja

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov