Ne morem ga pozabiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- *robyn-fenty*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2010
Mogoče je ta tema bila že odprta ampak se mu mudi v službo, in nisem imela priložnosti pogledati...
Drage moje, rada bi za vaš nasvet.
Imela sem fanta nekaj mesecev...ampak en dan me sploh ni več poklical, ni mi več odpisaval...tisto noč pa me je vprašal če bi prvič imela z njim spolne odnose ker mi je bilo prehitro sem rekla da ne... ampak tudi ni nasprotoval..slišala sem da imajo nekateri moški ranjen ponos s tem ko mu ženska reče NE! nevem..naslednje dni pa so ga prijatelji videli z njegovo bivšo v nakupovalnem centru kako sta se sprehajala...prej mi je pa trdil, ko sva bila skupaj da je to preteklost....z mojo mamo ima poslovne stike...in se kdaj slišita pa jo velikokrat vpraša v šali po meni...ne razumem ga!! Kaj pravite ? Prosim za nasvete..
hvala..
Drage moje, rada bi za vaš nasvet.
Imela sem fanta nekaj mesecev...ampak en dan me sploh ni več poklical, ni mi več odpisaval...tisto noč pa me je vprašal če bi prvič imela z njim spolne odnose ker mi je bilo prehitro sem rekla da ne... ampak tudi ni nasprotoval..slišala sem da imajo nekateri moški ranjen ponos s tem ko mu ženska reče NE! nevem..naslednje dni pa so ga prijatelji videli z njegovo bivšo v nakupovalnem centru kako sta se sprehajala...prej mi je pa trdil, ko sva bila skupaj da je to preteklost....z mojo mamo ima poslovne stike...in se kdaj slišita pa jo velikokrat vpraša v šali po meni...ne razumem ga!! Kaj pravite ? Prosim za nasvete..
hvala..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
wtf? imela si fanta nekaj mesecev s katerim nisi seksala, potem te en dan ni več poklical in te tisto (misliš prejšnjo?) noč vprašal, če bi seksala in si rekla ne, pol so ga vidli z bivšo, tvojo mamo pa sprašuje po tebi?
si ziher, da je bil on tvoj fant? verjetno on sam to ni vedo in je tvojo zarnitev razumel kot tvoj ne za nadaljevanje vajine veze. Zdaj celi rane pri bivši ampak še vedno misli na tebe in zato sprašuje tvojo mamo po tebi.
tak si jaz to tvojo zmešnjavo razlagam. si ga probala kontaktirat in mu povedat zakaj si ga zavrnila?
si ziher, da je bil on tvoj fant? verjetno on sam to ni vedo in je tvojo zarnitev razumel kot tvoj ne za nadaljevanje vajine veze. Zdaj celi rane pri bivši ampak še vedno misli na tebe in zato sprašuje tvojo mamo po tebi.
tak si jaz to tvojo zmešnjavo razlagam. si ga probala kontaktirat in mu povedat zakaj si ga zavrnila?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
claire napisal/-a:vse je odvisno od tega, na kak način si ga zavrnila. sex z njim mislim.
meni tudi ne bi bilo vseeno, če fant po parih mesecih ne bi hotel spati z mano. bi se vprašala, če ga sploh privlačim...
^^^this
Dec si zasluži zlato medaljo, ker je čakal več mesecev. On je očitno upošteval tvoje želje, in po več MESECIH predlagal sex, ti si ga pa zavrnila. Najbrž je bil kar precej razočaran, zato se je pa reboundu k bivši. To da pa sprašuje tvojo mamo, je pa samo vljudnostna gesta, jaz tudi sprašujem ljudi o njihovih sorodnikih - pač sam še en način da odpreš pogovor.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
dost zbegano napisan je
sicer bi pa najbols vedla, v cem je fora, ce bi se dobila z njim in ga vprasala. ok, ce ne odgovarja na klice in smse pa mu je najverjetneje vseeno.
kar se tice sprasevanja po tebi. tut jst od bivsega mamo kdaj vprasam, kako je njen sine, cist tko, ne ker bi ga pogresala, ampak ker me iz firbca zanima, kako je. tko da verjetno to povprasevanje se ne pomeni nekea velike zanimanja zate
sicer bi pa najbols vedla, v cem je fora, ce bi se dobila z njim in ga vprasala. ok, ce ne odgovarja na klice in smse pa mu je najverjetneje vseeno.
kar se tice sprasevanja po tebi. tut jst od bivsega mamo kdaj vprasam, kako je njen sine, cist tko, ne ker bi ga pogresala, ampak ker me iz firbca zanima, kako je. tko da verjetno to povprasevanje se ne pomeni nekea velike zanimanja zate
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Sklepam, da je punca še nedolžna in da zato po parih mesecih ni bilo še nič?
Pomoje se je naveličal tega čakanja oz. je videl, da pri tebi še dolgo ne bo dobil nič in te je odpisal. Ne vidim druge variante zakaj noče v stik s tabo pridt.
Pomoje se je naveličal tega čakanja oz. je videl, da pri tebi še dolgo ne bo dobil nič in te je odpisal. Ne vidim druge variante zakaj noče v stik s tabo pridt.
-
Neminem - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2011
najprej sem pomislil da se mu je mogoče šlo samo za sex, ampak kdo pa bi čakal par mesecev?
najbolš bo da se prepričaš sama, zakaj se je zgodilo tole ignoriranje...če bi mene punca po parih mesecih "čakanja" zavrnila, bi se najprej pogovoril z njo in potem se odločiš kako naprej...
pogovor, pogovor, pogovor
najbolš bo da se prepričaš sama, zakaj se je zgodilo tole ignoriranje...če bi mene punca po parih mesecih "čakanja" zavrnila, bi se najprej pogovoril z njo in potem se odločiš kako naprej...
pogovor, pogovor, pogovor
- *robyn-fenty*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2010
no... nisem povedala koliko mesecev..1 mesec sva se poznala kot prijatelja..drugi mesec pa začela "mutiti"..tko da ni bila to neka dolga doba...lahko je pomoje on tak tip da, je res mislil da ne bo nič, pa je kar šel..
pisala sem mu pred 2 dnevi za avto, ki se ga zanimam, ker on pozna lastnika pa take fore...nič ni odpisal..pomoje pač je pozabil name in gre naprej kot bi jaz morala...
problem je pa v tem, mene on zelo telesno privlači...če bi imela spolne odnose z njim mislim da bi mi bilo žal..
to mislim zdaj po vaših nasvetih, in malo razmislekaa...
hvala
pisala sem mu pred 2 dnevi za avto, ki se ga zanimam, ker on pozna lastnika pa take fore...nič ni odpisal..pomoje pač je pozabil name in gre naprej kot bi jaz morala...
problem je pa v tem, mene on zelo telesno privlači...če bi imela spolne odnose z njim mislim da bi mi bilo žal..
to mislim zdaj po vaših nasvetih, in malo razmislekaa...
hvala
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja, P***a nehaj mu pisarit pa čakat, da te pokliče, pa ga ti pokliči pa se zmenita. Kaj mutiš ko neki jebeni mutibarič?!!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..kva?*robyn-fenty* napisal/-a:problem je pa v tem, mene on zelo telesno privlači...če bi imela spolne odnose z njim mislim da bi mi bilo žal..
Jz bi verjetno bla še ful ponosna, če bi uspela ujet kšnega takega ornk hudga modela (pa četud samo za eno noč).
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nušš napisal/-a:dobil je priložnost, te izkoristil, ni te vreden in se te ne zasluži! pozabi ga in se ne obremenjuj z njim!
Od kje pa ti sklepaš, da jo je izkoristu? Pa sej še seksala nista. Glede na to, da je teh par mesecev verjetno on pridno večerjice in pijačke in kine plačeval, kdo je koga izkoriščal? Nekatere ženske se pa tud takoj kot žrtev počutite, no...
Mi je pa beden ta način, kar človeka na ignore. Bi ji lahko vsaj rekel, da nima več interesa se videvat z njo.
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov