Nazaj v zvezo z bivšim ali ne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Jun. 2010 18:04

...
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Jul. 2010 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Jun. 2010 18:36

ja, če ne boš probala, ne boš nikoli vedla. kdor ne reskira ne profitira, al kako že. v najslabšem primeru bosta šla pač spet narazen.

ampak kolkor js vidim naokoli, se te pogrete bivše zveze nikoli ne obnesejo za več kot tolko časa. tako, da premisli če se ti da spet sebi, njemu in bogu krast čas z obnavljanjem nečesa, za kar veš, da v bistvu ne funkcionira.

al sta se sam spričkala okoli ene random gluposti pa je bilo drugače vse ok?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 02. Jul. 2010 9:34

to je zdaj loterija, mogoče bo šlo, mogoče ne. večja verjetnost je, da ne, ampak to verjetno ni dovolj dober razlog, da ne poskusiš.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepyheadgirl » 02. Jul. 2010 9:54

hja preveč stvari se je nabralo pri meni zato so čustva nekako pošla in ni bil kreg zaradi neke random stvari.
zdaj sem malo prespala stvari in bom čisto videla kako se bodo stvari odvile same od sebe.
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 02. Jul. 2010 9:58

sleepyheadgirl napisal/-a:zdaj sem malo prespala stvari in bom čisto videla kako se bodo stvari odvile same od sebe.

In to si verjetno naredila tudi prvič, ko sta se razšla :D

Stvari se ne odvijajo same od sebe, usode ni in za večino reči je človek odgovoren sam - predvsem v odnosih. Če se imaš namen ponovno zbližati z bivšim, je pa povsem na mestu, da stvarem ne daš proste poti in 'naj se zgodi, kar se more', ker potem bosta najverjetneje skupaj (po možnosti zaradi simpatije in ničesar globljega), kasneje pa vaju bo spet zajel val problemov ... Premisli in se racionalno odloči, koliko ti je do tega odnosa. In potem vlagaj vanj ali pač ne.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2010 13:23

Jah it nazaj z bivšim ponavadi ni dobra ideja. Sam če te zdej matra, pol valda probi, a ne...da ne boš pol celo življenje govorila, "zarad brezvezne stvari sva šla narazen, blablalba, pa tko sva se mela fino, blablabla, pa za las je manjkalo, da nisva živela happily ever after" ;)

Večina se mi zdi, gre pol še dokončno narazen, enim pa rata, pa so kul ;)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 08. Jul. 2010 20:28

purple_rain napisal/-a:
sleepyheadgirl napisal/-a:se je začelo krhati in tako sva šla narazen na mojo pobudo ker sem bila vsega naveličana in so me čustva minila.
Jz tud ne bi.

po par srečanjih res ne moreš vedet, če so se vrnila PRAVA čustva. lahko da ga samo pogrešaš. vem, ker se je meni dogajalo isto. sva šla narazn, sm ga pogrešala, skupi, narazn, bla bla bla. enkrat, ko sm pa kr dolgo počakala, in sm trezno razmislila, sm ugotovila, da sm takrat pogrešala NEKOGA, ne NJEGA. dobro premisli. ;)
Uporabniški avatar
GumSpirit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a GumSpirit » 09. Jul. 2010 12:14

Če sta oba za, zakaj pa ne. Probaj, izgubiti res nimaš kaj ..

Toda se strinjam z Elle.*, drobro premisli ali samo tako obupno potrebuješ nekoga, ali res pogrešaš bivšega.
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
minnie.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a minnie. » 10. Jul. 2010 16:18

s0nckic4 napisal/-a:navada je železna srajca :D a si prepričana, da ga želiš nazaj in da so tvoja čustva pristna? v tem primeru go for it :wink:

ali pa je razlog, da se ti ne da več bit samska, pa bi samo rada nekoga ob sebi, in s tem mislim 'kogarkoli', ne nujno njega? je pa njega seveda lažje vzet, ker ga že poznaš, kot pa na novo vse vlagat in gradit? če gre za slednje, potem ti odsvetujem, da greš nazaj.

:respekt:
Velik si, kolikor imaš veliko srce. <3
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 10. Jul. 2010 17:09

jaz sem imela 2 zveza,razhod,zveza. tko da v prvem primeru mi je bilo žal. pri drugem pa glej 7 let sva zdej skupi.tko da probi,pa boš vidla.in ne se ozirat za to da :pogreta župca ni nikol dobra. probej,dokler ne probaš ne veš.
zvezdica
Uporabniški avatar
PIAMEGLIC
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PIAMEGLIC » 13. Jul. 2010 11:31

odgovor je jasen, NE NE NE ....
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 13. Jul. 2010 11:39

Jaz tudi pravim NE.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 13. Jul. 2010 12:15

Jz sem tut za ne. Ampak izhajam iz sebe in svojega bivšega, tko da je čist subjektivno. Nekaterim verjetno rata. Tko da je čist od vaju odvisno. Mi vaju ne poznamo in ne vemo, ti veš oz. vidva vesta kako je na stvari. Tko nekak, kot je sončkica napisala - če bi šla nazaj zgolj zaradi nekega udobja (ker bi ti pasalo met nekoga ob sebi), ne it. Če se ti pa zdi, da je to res to, pol se pa mogoče splača sprobat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
miška92
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a miška92 » 15. Jul. 2010 12:12

Tudi jaz sem na precepu in nevem kaj narediti. Oba 2 sva za to, da poskusiva še 1x, ker sva praktično šla zaradi neumnosti narazen. Ampak tukaj je treba počasi, ker vse kar hitro pride, tudi hitro gre. Jaz sem za to, da si dasta še eno priložnost, zakaj pa ne, saj konec koncev kdor ne razkira, tudi ne profitira. Good luck
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 22. Jul. 2010 8:51

trenutno me sicer še zmer mal mika, ampak vem, da se zih ne bi izšlo spet, tko da bom kar ostala pri prijateljstvu :cool:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov