Nazaj v zvezo z bivšim ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja, če ne boš probala, ne boš nikoli vedla. kdor ne reskira ne profitira, al kako že. v najslabšem primeru bosta šla pač spet narazen.
ampak kolkor js vidim naokoli, se te pogrete bivše zveze nikoli ne obnesejo za več kot tolko časa. tako, da premisli če se ti da spet sebi, njemu in bogu krast čas z obnavljanjem nečesa, za kar veš, da v bistvu ne funkcionira.
al sta se sam spričkala okoli ene random gluposti pa je bilo drugače vse ok?
ampak kolkor js vidim naokoli, se te pogrete bivše zveze nikoli ne obnesejo za več kot tolko časa. tako, da premisli če se ti da spet sebi, njemu in bogu krast čas z obnavljanjem nečesa, za kar veš, da v bistvu ne funkcionira.
al sta se sam spričkala okoli ene random gluposti pa je bilo drugače vse ok?
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
hja preveč stvari se je nabralo pri meni zato so čustva nekako pošla in ni bil kreg zaradi neke random stvari.
zdaj sem malo prespala stvari in bom čisto videla kako se bodo stvari odvile same od sebe.
zdaj sem malo prespala stvari in bom čisto videla kako se bodo stvari odvile same od sebe.
- krogla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2010
sleepyheadgirl napisal/-a:zdaj sem malo prespala stvari in bom čisto videla kako se bodo stvari odvile same od sebe.
In to si verjetno naredila tudi prvič, ko sta se razšla
Stvari se ne odvijajo same od sebe, usode ni in za večino reči je človek odgovoren sam - predvsem v odnosih. Če se imaš namen ponovno zbližati z bivšim, je pa povsem na mestu, da stvarem ne daš proste poti in 'naj se zgodi, kar se more', ker potem bosta najverjetneje skupaj (po možnosti zaradi simpatije in ničesar globljega), kasneje pa vaju bo spet zajel val problemov ... Premisli in se racionalno odloči, koliko ti je do tega odnosa. In potem vlagaj vanj ali pač ne.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jah it nazaj z bivšim ponavadi ni dobra ideja. Sam če te zdej matra, pol valda probi, a ne...da ne boš pol celo življenje govorila, "zarad brezvezne stvari sva šla narazen, blablalba, pa tko sva se mela fino, blablabla, pa za las je manjkalo, da nisva živela happily ever after"
Večina se mi zdi, gre pol še dokončno narazen, enim pa rata, pa so kul
Večina se mi zdi, gre pol še dokončno narazen, enim pa rata, pa so kul
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
purple_rain napisal/-a:Jz tud ne bi.sleepyheadgirl napisal/-a:se je začelo krhati in tako sva šla narazen na mojo pobudo ker sem bila vsega naveličana in so me čustva minila.
po par srečanjih res ne moreš vedet, če so se vrnila PRAVA čustva. lahko da ga samo pogrešaš. vem, ker se je meni dogajalo isto. sva šla narazn, sm ga pogrešala, skupi, narazn, bla bla bla. enkrat, ko sm pa kr dolgo počakala, in sm trezno razmislila, sm ugotovila, da sm takrat pogrešala NEKOGA, ne NJEGA. dobro premisli.
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
Če sta oba za, zakaj pa ne. Probaj, izgubiti res nimaš kaj ..
Toda se strinjam z Elle.*, drobro premisli ali samo tako obupno potrebuješ nekoga, ali res pogrešaš bivšega.
Toda se strinjam z Elle.*, drobro premisli ali samo tako obupno potrebuješ nekoga, ali res pogrešaš bivšega.
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
- minnie.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2010
s0nckic4 napisal/-a:navada je železna srajca a si prepričana, da ga želiš nazaj in da so tvoja čustva pristna? v tem primeru go for it
ali pa je razlog, da se ti ne da več bit samska, pa bi samo rada nekoga ob sebi, in s tem mislim 'kogarkoli', ne nujno njega? je pa njega seveda lažje vzet, ker ga že poznaš, kot pa na novo vse vlagat in gradit? če gre za slednje, potem ti odsvetujem, da greš nazaj.
Velik si, kolikor imaš veliko srce. <3
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
jaz sem imela 2 zveza,razhod,zveza. tko da v prvem primeru mi je bilo žal. pri drugem pa glej 7 let sva zdej skupi.tko da probi,pa boš vidla.in ne se ozirat za to da :pogreta župca ni nikol dobra. probej,dokler ne probaš ne veš.
zvezdica
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz sem tut za ne. Ampak izhajam iz sebe in svojega bivšega, tko da je čist subjektivno. Nekaterim verjetno rata. Tko da je čist od vaju odvisno. Mi vaju ne poznamo in ne vemo, ti veš oz. vidva vesta kako je na stvari. Tko nekak, kot je sončkica napisala - če bi šla nazaj zgolj zaradi nekega udobja (ker bi ti pasalo met nekoga ob sebi), ne it. Če se ti pa zdi, da je to res to, pol se pa mogoče splača sprobat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- miška92
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
Tudi jaz sem na precepu in nevem kaj narediti. Oba 2 sva za to, da poskusiva še 1x, ker sva praktično šla zaradi neumnosti narazen. Ampak tukaj je treba počasi, ker vse kar hitro pride, tudi hitro gre. Jaz sem za to, da si dasta še eno priložnost, zakaj pa ne, saj konec koncev kdor ne razkira, tudi ne profitira. Good luck
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov