Nazaj v zvezo z bivšim ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
Jst osebno se nebi še enkrat spuščala v zvezo.
Ker sm mela podobn primer sva sla narazn pa pol spet skupi, pa je blo kak mesc lepo pol se je pa začel ponavljat isto k prej, pa sva se kregala in sva šla spet narazn pa spet skupi in to se je ulekl 2 leti. Dokler se nism dokončno odločila da je to konc, ker se je skoz use ponavlal.
Uglavnem zdj mam u glavi Bivši je z RAZLOGOM bivši.
Ker sm mela podobn primer sva sla narazn pa pol spet skupi, pa je blo kak mesc lepo pol se je pa začel ponavljat isto k prej, pa sva se kregala in sva šla spet narazn pa spet skupi in to se je ulekl 2 leti. Dokler se nism dokončno odločila da je to konc, ker se je skoz use ponavlal.
Uglavnem zdj mam u glavi Bivši je z RAZLOGOM bivši.
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
Tijana - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2010
Mi lahko poveš, kako si vedla, da ga ne ljubiš več.
midva z mojim se po 15 letih razhajava. strav je prišla iz moje strani. ker ko pogledam vase vidim, da ga ne ljubim. ko pogledam njega, ne čutim ničesar. Vsaj upam, da lahko zaupam svojim občutkom
Če bi še enkrat poskusla? ne vem, to je res pri vsakemu drugače. razlogi za razhod so drugačni.
Mislim, da je najboje poslušati svoj "notranji glas".
Lahko se opečeš, ali pa se ti posreči. Če ne probaš nikoli ne izveš
midva z mojim se po 15 letih razhajava. strav je prišla iz moje strani. ker ko pogledam vase vidim, da ga ne ljubim. ko pogledam njega, ne čutim ničesar. Vsaj upam, da lahko zaupam svojim občutkom
Če bi še enkrat poskusla? ne vem, to je res pri vsakemu drugače. razlogi za razhod so drugačni.
Mislim, da je najboje poslušati svoj "notranji glas".
Lahko se opečeš, ali pa se ti posreči. Če ne probaš nikoli ne izveš
- desertrose88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
girl92 napisal/-a:js bi takoj šla nazaj z njim pa še on skoz neki namiguje..
mela sm isti primer...sam me je takoo minilo u teh 3 dneh use do njega..še želodec se mi je obrnu...ker sm se sama sebe uprašala..A JE VREDNO da se žrtvujem za osebo to???
tak da vsetujem da ne jt nazaj...
bodi mau samska..uživaj..pojdi na pijačko z simpatijami,frendi itd..skratka biuši so res z VELIKIM RAZLOGOM biuši...ker model te je pustil in ko je videl da lahko igra na te karte začeu nazaj namigovat...Verjetno je obupan...pa nj se še tako glupo sliši sam je verjetno tako...sicer dokler ne poizkusiš ne veš..jaz sm probala u teh 3 dnevih...sem šla do točke kjer je še use dovoljeno...Zato ti pravim DA SE NE SPLAČA...še huje je...
lp
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov