Narediti/ nenarediti prvi korak?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 18. Nov. 2007 0:37

Tooo :gut: Bejbe v akcijo :) Js podpiram, da punce tudi kdaj naredijo prvi korak 100% Najlepše je sicer da je obojestransko ampak... Če smo prpe včasih treba pol kaka deklca prevzet pobudo! In noben se nebo smejal, če bo kera pristopila... Tako da kr :) Mi fanti to spodbujamo :)
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 18. Nov. 2007 10:13

dj dj bigboi ti se oglašaš k je tvoj moto "ne pristopam do punc" :D
tud teb nebi škodl če bi kdaj pa kdaj kšn prvi korak naredu...kaj pa veš mejbi bi bla pa taprava :wink:
drgač se pa strinjam...ne more sam en pecat, mora bit obojestransko pokazano, da ni enmu pol preveč bed, k ne ve a prov dela al ne.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tdy » 18. Nov. 2007 11:16

Anelise napisal/-a:hmm...a vam je res tak problem,da vas nekdo zavrne?ok,sej se zgodi!enemu si vsec,enemu pač ne..tako je zivljenje :)

jst mislim,da je treba riskirat (sej poznate rek-kdor ne riskira,ne profitira) - če se bo v redu izteče je itak super :D če pa ne,pa veš da je treba drgje iskat..a ni bojš vedet prej k prepozno?

ne vem,sej je vsak hepi če mu nekdo nasprotnega spola reče, da je simpatičen..nben te ne da na črno listo zarad tega..pa nben ni tak prasec (hope so),da se ti bo v faco režau :!:

sam pravi trenutek je treba zbrat,odmislt sramežljivost in punce,just go for it :wink: k taki k so moški zadnje čase (brez samoiniciative) bomo vse večno samske,če ne gremo me v akcijo :cool:

sej v teoriji vse to vem, sam kaj ko je problem v prakso spravit :?

mislim, jest že lahko tipa mal pogledam in vse, mu dam vedet da mi je fin, sam pol če on ne bo naprej zadeve peljal prov gotovo ne bo niti žemlce iz te moke, kaj šele kruha :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 19. Nov. 2007 19:48

Ma če ženska prva pristopi k nekemu moškemu... pomoje ta najprej pomisli, ali je z njo kaj narobe.. Bolj kritično jo ocenjuje.. V tem primeru pač lahko izbira: Da, ne, da (s pomisleki/za foro).

Vgl. nekako jaz ne bi prva pristopila.. mogoče bi ga lepo pogledala.. ma jaz še tega ne zmorem. Do mene pristopijo tipi kar tako.. nič prej ne flirtava, pač nisem tip človeka za flirtanje.. In tudi če mi je tip malo simpatičen, mu rečem ne, ker se bojim, da mu gre zgolj za sex... ker imam slabe izkušnje s tem...
Res bi me moral pritegniti z zunanjim izgledom, da bi mu rekla da.. oz. čim drugim, da bi mu posvetila pozornost. Bedno.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 19. Nov. 2007 20:49

Če mi je fant všeč in če sumim, da sem tudi jst njemu naaredim 1. korak, zakaj pa ne? Po tem vsaj veš na čem si. Ko sva se s tem fantom videla, (je res, d je on predlagal, d greva vn) se pogovarjala, on mi je prov vneto nekaj pripovedoval sm ga sam poljubila. Nasledn dan mi je povedu, da hoče bit z mano and so it was.
Sicer pa res ni bav bav, če vprašaš a hoče it s tabo na kufe :wink:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 20. Nov. 2007 14:02

zdravo :cool: ...
no še enkat jst najedam za en uprašane, za frendico k se jst s temu tipam ne pouznam pa to....
tko da kaj mislte... s tipam je bla skp na enmu predmetu, zajbavala sta se u nulo..... čeprou je tip pifko sta se pogovarjala o raznih rečeh... recmo rekla je d o ščurkih :D .. pa d sta se fuulll presmejala pa use zdej se pa usak dan saj pozdravta spregovorita par besed..... in use res tko... zdej pa tipo je zadržan.... a nej mu jst kej rečem a nej mu ona kej reče.... pa hvala ja :P
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 23. Nov. 2007 17:55

ja lj iz mojih izkušenj...to loh da ne pomen nč posebnga, loh pa da mu je ful všeč ta tvoja kolegica in bi kj mel..
če se ful presmeji z njo mu je definitivno simpatična in kul za pogovor.
sam glej js mam tud enga sošolca, ubistvu je kolega (faks :D ) k sva se tud ful hitr zaštekala, loh sva tri ure skupi nekje in se bova smejala skoz...ujela sva se res osebnostno in vse, pa ma punco in je srečn z njo :)
tud js nimam nobenih skritih želja po njemu al pa karkol, ampk tko pač je, sva frenda, k sta ful sproščena drug z drugim čeprov se poznava šele dva mesca.

tk da js bi ti rekla nč prehitevat dogodkov..nj se onadva sama srečujeta, pogovarjata, smejita...bosta že kdaj našla čas za kavo, če bo želja in če se bo kj razvil, se bo.
sam moj nasvet :)
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 24. Nov. 2007 19:46

Meni gre neizmerno na živce to, da nekdo mora delovati kot posrednik. To da meni vedeti da je ta oseba nezrela in nesigurna.
Če je kolegici ta tip všeč naj ga povabi na kavo oziroma sok, itd...
Se bosta že sama najbolj znajdla.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 01. Dec. 2007 14:24

Spoznala sem nekoga. 14 dni nazaj. Ne se smejat ... Na klepetalnici.
Izmenjala sva si msn naslov, si poslala slike in tooo... star je 18 , kot jaz.
Pisala sva si skos en teden, po 3urce na dan na msnju, sms-i letel skos, klicu me je skos. Vesela sem da sm spoznala simpatičnega tipa po dolgem času in da sva se ujela.

Čez en teden sva se dobila. V kafiču. Blo je lepo. Meniila sva se, smejala. Sramežljiv je. To me ful privlači ;)

Mal me je osvaju, tko prikrito... mal otročje no, ampak vseen... kuštru me je, mi jemal stvari ki sem jih mela na mizi... nakoncu sem dobila poljubček. Kratek. Na ustnice.

Naslednji dan že dobim njegov sms. :) Povedu mi je da sem mu ušeč. In še neki kar me muči... (Help) vprašu me je je če bi hodila z njim čez neki časa... Kaj pomeni ta stavek ... tko , medvrstično??? zakaj "čez neki časa"?
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tdy » 01. Dec. 2007 14:45

**majcy** napisal/-a:Spoznala sem nekoga. 14 dni nazaj. Ne se smejat ... Na klepetalnici.
Izmenjala sva si msn naslov, si poslala slike in tooo... star je 18 , kot jaz.
Pisala sva si skos en teden, po 3urce na dan na msnju, sms-i letel skos, klicu me je skos. Vesela sem da sm spoznala simpatičnega tipa po dolgem času in da sva se ujela.

Čez en teden sva se dobila. V kafiču. Blo je lepo. Meniila sva se, smejala. Sramežljiv je. To me ful privlači ;)

Mal me je osvaju, tko prikrito... mal otročje no, ampak vseen... kuštru me je, mi jemal stvari ki sem jih mela na mizi... nakoncu sem dobila poljubček. Kratek. Na ustnice.

Naslednji dan že dobim njegov sms. :) Povedu mi je da sem mu ušeč. In še neki kar me muči... (Help) vprašu me je je če bi hodila z njim čez neki časa... Kaj pomeni ta stavek ... tko , medvrstično??? zakaj "čez neki časa"?

jah verjetn se mu glih neprivlačna ne zdiš ane ;)

pomoje ti je hotu povedat, da bi blo fajn da se še mal spoznata in vse, pa ni hotu lih pred dejstvo te postavit pa te prestrašit da po enem zmenku hoče hodit s tabo :D

al pa sam kompliciraš in ni nič takga kej tlo posebnega mislu :D
uglavnem pomoje ne rabiš skrbet ;)
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 29. Jun. 2008 23:03

Dead_kid napisal/-a:Če mi je fant všeč in če sumim, da sem tudi jst njemu naaredim 1. korak, zakaj pa ne? Po tem vsaj veš na čem si. Ko sva se s tem fantom videla, (je res, d je on predlagal, d greva vn) se pogovarjala, on mi je prov vneto nekaj pripovedoval sm ga sam poljubila. Nasledn dan mi je povedu, da hoče bit z mano and so it was.
Sicer pa res ni bav bav, če vprašaš a hoče it s tabo na kufe :wink:

kako lušno... hm... bom jutr jst mojo simpatijo povabla na pijačo in se se bo odzval... loh uporabim ta pristop in upam na najboljše :lol:

bo sporočila kako je šlo:)
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 09. Jul. 2008 12:50

bom se kar k tej temi pridružila...ukvarjam se trenutno z enim takšnim "projektom" pa me zanima vaše mnenje...

Torej pred časom sem spoznala enega tipa, ki me je nekoč treniral..takrat mi še sploh ni bil nekaj všeč, zdaj pa si ga ne morem izklopiti iz misli...sva v "kontaktu" (facebook blabla) ampak zgolj na prijateljski ravni (v takem kontaktu sem jaz z vsemi mojimi 100panekaj prijatelji)...on je (vsaj pomoje) dokaj zaprt, ne pogovarja se veliko...pred kratkim me je prijetno presenetil, ko mi je prinesel čokoladico za rojstni dan. Videvava pa se tako, koliko je sreča..enkrat na teden (na delu). Problem je, da v tem času še ni nič omenil, namignil..(jaz tudi ne, ampak glede na to da mi skoz padajo stvari iz rok in da zardevam kot mušnica, bi jaz rekla da že ve, koliko je ura). Mislim da resne punce nima (oziroma vem da je nima), ne vem pa kaj je z manj resnimi...lahko bi vprašala njegove kolege ampak bi utegnilo biti zelo nerodno.
Ne vem če naj..pustim vse skupaj, ga povabim na drink (tako čisto na easy) ali kaj drugega. Problem je predvsem, da se ne bi želela na slepo navezati, ker mi bo potem vse dol padlo, če se ne bo izšlo...
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 09. Jul. 2008 13:00

Glede na to, da že imata neke stike, s povabilom na pijačo ne moreš dosti mimo udarit. Tako da kar pogumno. :)
Petko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Petko » 09. Jul. 2008 13:33

Dead_kid napisal/-a:Če mi je fant všeč in če sumim, da sem tudi jst njemu naaredim 1. korak, zakaj pa ne?
Da nisi morda ti ena tistih, ki je pristopila k meni? :razz:
Se mi je že zgodilo, da je kakšna pristopila k meni, pa sem vsakič tako ali drugače zaj****. :oops:
ArLo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2009
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a ArLo » 09. Feb. 2009 18:24

Zdravo!

Star sem 22 let in imam težavo. Všeč mi je punca, ki sem jo spoznal na rekreaciji. Že nekaj časa jo opazujem. Ne vem pa kako naj pristopim oz. naredim prvi korak.
Na rekreaciji ni nikoli dovolj časa, saj ona pride tik prred začetkom ali pa jaz, potem pa tako ali tako vsak švigne na svojo stran. Sem pa tudi kar sramežljiv in ne vem kako se naj odreagiram, mislim pristopim k njej.
Zadnjič, ko je snežilo, sem ji ponudil prevoz pa se je pogovarjala po gsm-ju in z nasmehom odkimala. Skozi jo gledam na rekreaciji in zadnjič se mi je celo nasmehnila, vendar pa sem bil šokiran in odmaknil pogled.
Hvala za vašo pomoč

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]