Narediti/ nenarediti prvi korak?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 16. Nov. 2007 17:31

Hm meni je tudi všeč en fant, ki mi včasih sploh ni bil, mislim pa da sem mu jaz bila. Ampak zdaj je pa situacija drugačna in bi ga rada osvojila. Sicer se večkrat kje srečava in kakšno rečeva, ampak kako bi mu jaz namignila, da me pa vseeno zanima. A je tu sploh kaj šans?
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 16. Nov. 2007 17:54

malo ga opazuj, ko se bo pogovarju s tabo, pa boš vidla če je kaj šans :)
če maš prav, da si mu bla všeč, je čist možno da ti rata :wink:
ker ponavad, če nam je bil nekdo res všeč, tega ne pozabmo kar tako...
good luck :gut:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 16. Nov. 2007 19:31

orhideja1 napisal/-a:Ampak zdaj je pa situacija drugačna in bi ga rada osvojila. Sicer se večkrat kje srečava in kakšno rečeva, ampak kako bi mu jaz namignila, da me pa vseeno zanima.
Hehe rada bi ga osvojila? Men se zdi, da bi ti predvsem rada ga z namigi pripravila da bi on tebe osvaju. :lol:
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 16. Nov. 2007 19:51

Maudisa napisal/-a:Ojoj...jaz pa prvi korak naredit? To nekak ne gre skup! Ok,kakšno spogledovanje to že sam da bi pa pol do tipa pristopla-tu pa pol jaz zamrznem. Sramežjiva tak da adijo! Čeprav tako kot tebi dejko mi je pol žal..Ampak to še me ni izočilo. :D

ojoj. pri meni isto :oops:
ne upam nič. še govorit ne upam z ljudmi(predvsem tistimi, ki so mu všeč), dokler jih ne spoznam zadosti :roll:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 16. Nov. 2007 19:56

seveda, in se mi je zelo dobr obrestoval...je pol tut sam reku, da mu je blo kul da sm js mal zacela, pol se pa itak use samo naprej razvija ce se tapravedva najdeta hihi :D
Zivljenje je piskotek!
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tdy » 16. Nov. 2007 20:18

Mahagonij napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:Ampak zdaj je pa situacija drugačna in bi ga rada osvojila. Sicer se večkrat kje srečava in kakšno rečeva, ampak kako bi mu jaz namignila, da me pa vseeno zanima.
Hehe rada bi ga osvojila? Men se zdi, da bi ti predvsem rada ga z namigi pripravila da bi on tebe osvaju. :lol:

:rofl: :rofl:

orhideja1, busted :twisted:

dejansko in popolnoma drži v takih in podobnih primerih v mojem življenju :D
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 16. Nov. 2007 20:22

ja... Sramežljivost... To ni ravno moja vrlina, vendar se pa bojim, da bi izpadla trapa. Če on nč ne naredi, raje pustim vse skupaj. Ker se mi zdi, da ni hujšega kot, da bi se potem ven metal v smislu, glej kako je ta baba nora na mene... pa glej kaka je.. :unknown:
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tdy » 16. Nov. 2007 20:39

Lil`Bee napisal/-a:ja... Sramežljivost... To ni ravno moja vrlina, vendar se pa bojim, da bi izpadla trapa. Če on nč ne naredi, raje pustim vse skupaj. Ker se mi zdi, da ni hujšega kot, da bi se potem ven metal v smislu, glej kako je ta baba nora na mene... pa glej kaka je.. :unknown:

sej to sm že nekje pisala, ampak vseen, nasvet mojega kolega:

"če čutiš, da je to to, potem dej vse od sebe. Če bo mislu, da se mečeš za njim, itak ni taprav."

za tolažbo, tud jest ga ne upoštevam, čeprav vem, da ima popolnoma prav.
in še en nasvet istega kolega (tud tega ne upoštevam :) ):

pri tipih skriti namigi ne delujejo.
odkriti namigi - ne delujejo.

če kej hočeš, povej.

sej ma tud tuki verjetn prov, sam kaj pol, nej se tipu na pladnju prnesem z vrtnico v ustih in bonom, ki mu dovoljuje doživljenjsko upravljanje s televizijskem daljnicem?!

no ja mal heca, ampak vseen, no jest kdaj prov ne vem :D
lohk bi se men ker prnesu z vrtnico v ustih :eek:

:D
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a super_shine » 16. Nov. 2007 20:43

grr, ja, to te lahko tok zabije, če zveš, da se sam mal igračka s tabo, ti pa zagrizeš vabo (trust me, I've tried it :? )
sam trenutno sm pa spet v taki situaciji ... pa fora je v tem da je clo on začel prvi pogledvat in je tko zbudu moj interes, sam zdj se pa skos spogledujeva .. sam kako naj vem da ne dela tko še z usako drugo k pride mim :evil: :roll: ker zdj sm res clo že začela razmišlat da bi kj nrdila
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 17. Nov. 2007 0:09

Nita* napisal/-a:ojoj. pri meni isto :oops:
ne upam nič. še govorit ne upam z ljudmi(predvsem tistimi, ki so mu všeč), dokler jih ne spoznam zadosti :roll:

če ne govoriš z njim ga ne moreš spoznat :)

Lil`Bee napisal/-a:ja... Sramežljivost... To ni ravno moja vrlina, vendar se pa bojim, da bi izpadla trapa. Če on nč ne naredi, raje pustim vse skupaj. Ker se mi zdi, da ni hujšega kot, da bi se potem ven metal v smislu, glej kako je ta baba nora na mene... pa glej kaka je..

delaj na samozavesti in ne boš mela v glavi tega stavka..
če ne pali nate, pač ni dost dobr zate :D
ne uničuj si samozavesti s tem, ker tk čist nikamor ne prideš.
vem da je težko, ampak preizkušeno, da se da odnos do teh stvari spremenit.

super_shine napisal/-a:sam kako naj vem da ne dela tko še z usako drugo k pride mim

to je pač riziko k ga morš sprejet :roll:
glede na to, da piše da si stara šele 17 se pa nč ne sekiri...v teh letih so te igrce najbl pogoste, k se tipi mal igračkajo...igračkaj se nazaj, mogoče se iz tega kj dobrga razvije...če se ne, pa vsaj nisi ful prizadeta.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 17. Nov. 2007 15:23

Mahagonij napisal/-a:

In namigi so...? :cool:

Meni se isto dogaja, jao. Jaz sem res mela občutek, da me ta, ki mi je všeč osvaja, samo mu sama nisem upala nič signalizirat, ker nisem hotela takoj zagreta izpast. Zdaj pa nevem al se je ohladil al kaj, ampak mi to res ni všeč :evil: Nujno moram nekaj skup spocat. Kaj naj? :D
Lahko imam vse.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 17. Nov. 2007 18:35

ja Mahagonij, saj to je on hotel, da bi me osvajal, amapk takrat jaz nisem bila za. :cool:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 17. Nov. 2007 21:16

Uporabi malo mozgane...kaj bi clovek v njegovi situaciji hotel...

Kratek premislek bi te moral pripeljati do naslednjega sklepa:
ce te je nekdo zavrnil, potem v prihodnosti ne bos reagiral na podlagi nekih dvoumnih namigov ampak bos hotel neki konkretnega. Torej tale tipo verjetno ne bo mrdal na tvoje namige. Imas samo eno moznost: da mu eksplicitno poves, da ti je usec. Ok lazem, obstaja se moznost, da ga fizicno naskocis.

Men se zdi da ti isces nacin, da bi ga pripravila, da bi te spet osvaju tko kot te je nekoc.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 17. Nov. 2007 22:20

Mahagonij mogoče imaš prav, vendar poznam veliko moških, ki so vstrajni leta in leta.

Orhideja daj mu vedeti, da te zanima, ker mogoče se res boji ponovne zavrnitve. Niso vsi isti.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 18. Nov. 2007 0:19

hmm...a vam je res tak problem,da vas nekdo zavrne?ok,sej se zgodi!enemu si vsec,enemu pač ne..tako je zivljenje :)

jst mislim,da je treba riskirat (sej poznate rek-kdor ne riskira,ne profitira) - če se bo v redu izteče je itak super :D če pa ne,pa veš da je treba drgje iskat..a ni bojš vedet prej k prepozno?

ne vem,sej je vsak hepi če mu nekdo nasprotnega spola reče, da je simpatičen..nben te ne da na črno listo zarad tega..pa nben ni tak prasec (hope so),da se ti bo v faco režau :!:

sam pravi trenutek je treba zbrat,odmislt sramežljivost in punce,just go for it :wink: k taki k so moški zadnje čase (brez samoiniciative) bomo vse večno samske,če ne gremo me v akcijo :cool:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov