Narediti/ nenarediti prvi korak?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
no js sm prakticirala to, kar sm prej napisala...če ste že kdaj nardile?
in zaenkrat se je izkazal za pozitivno je pa itq prezgodi da bi karkoli rekla a se bo razvil al ne....če ne druzga mam še enga znanca več
in zaenkrat se je izkazal za pozitivno je pa itq prezgodi da bi karkoli rekla a se bo razvil al ne....če ne druzga mam še enga znanca več
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Mislim, da sem samo enkrat naredila prvi korak, pa še to uspešno.
En fantek mi je bil namreč zelo všeč in sem slišala, da se je s punco ravno razšel. Sem vprašala prijateljica, ona svojo prijateljico, ki pa je bila njegova sošolka. Tako sem dobila njegovo številko in sem mu pisala. Čez kakšna dva dni sva se dobila na pijači. Samo itak človeka po videzu ne moreš ocenjevat, zato sva samo mejčken bluzila, za kaj več pa ni bil primeren!
To z listkom se je pa meni naredilo! Šla sem na pijačo s prijateljico, vendar sem bila kakšne 20 min prezgodnja, zato sem se lepo usedla za mizo in čakala. Na pijački sva bili kakšno uro. No ko sem nato prišla do avta je bila telefonska za brisalci. Meni nič jasno.. Je pa njegov prijatelj, vnuk od mojega avtomehanika in me je njegov prijatelj slučajno enkrat videl s temu avtom
En fantek mi je bil namreč zelo všeč in sem slišala, da se je s punco ravno razšel. Sem vprašala prijateljica, ona svojo prijateljico, ki pa je bila njegova sošolka. Tako sem dobila njegovo številko in sem mu pisala. Čez kakšna dva dni sva se dobila na pijači. Samo itak človeka po videzu ne moreš ocenjevat, zato sva samo mejčken bluzila, za kaj več pa ni bil primeren!
To z listkom se je pa meni naredilo! Šla sem na pijačo s prijateljico, vendar sem bila kakšne 20 min prezgodnja, zato sem se lepo usedla za mizo in čakala. Na pijački sva bili kakšno uro. No ko sem nato prišla do avta je bila telefonska za brisalci. Meni nič jasno.. Je pa njegov prijatelj, vnuk od mojega avtomehanika in me je njegov prijatelj slučajno enkrat videl s temu avtom
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
okej punce tlele mi je najbl podobna tema in bom zato napisala moje dogajanje:
men je en tipo pač ful ušeč... in kar se tipkava po msnju bi loh iz tega razvidl 2 stvari al to d se zeza z mene al pa d me peca.... zdej pa kok nej ugutuvim a me peca a se zeza z mene...
pa še ka nej nardim če se zeza, d bi me iz tega pecu pol naprej....
hvala
men je en tipo pač ful ušeč... in kar se tipkava po msnju bi loh iz tega razvidl 2 stvari al to d se zeza z mene al pa d me peca.... zdej pa kok nej ugutuvim a me peca a se zeza z mene...
hvala
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
heh , pr men je blo isto, samo js nism bla zagreta zanga in sm ga postavla pred dejstvo, sm ga kr prašala, če sm mu kj ušeč pa če me peca al me ma samo za popestritev in izživljanje pa je neki časa cincu, pol je pa reku da na začetku me je zezu, pol je pa res začeu k je vidu kakšna sm... samo pač ok pol sm mu razjasnila da nč ne bo...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ce mislis da te peca potem te peca. Zenske mate kr dobro intuicijo za te zadeve.sugar_Neza napisal/-a:okej punce tlele mi je najbl podobna tema in bom zato napisala moje dogajanje:
hvala
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
Mahagonij napisal/-a:Ce mislis da te peca potem te peca. Zenske mate kr dobro intuicijo za te zadeve.sugar_Neza napisal/-a:okej punce tlele mi je najbl podobna tema in bom zato napisala moje dogajanje:
hvala
pa ne vse...včasih še preveč vidmo tist kar hočmo vidt in ne tist kar je v resnici...če veš kaj hočm povedat
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Po mojih izkusnjah ima intuicija vedno prav. Ponavad je moja neumna racionala vse zajebala, ker je imela pomisleke. Vedno sm vidu manj kot je v resnici bilo. "Mogoce je pa taka do vseh tipov" in podobne fore. V koncni fazi se mi zdi da je imel moj "gut feeling" vedno prov.
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
Mahagonij napisal/-a:Po mojih izkusnjah ima intuicija vedno prav. Ponavad je moja neumna racionala vse zajebala, ker je imela pomisleke. Vedno sm vidu manj kot je v resnici bilo. "Mogoce je pa taka do vseh tipov" in podobne fore. V koncni fazi se mi zdi da je imel moj "gut feeling" vedno prov.
no tuki se pa strinjam, jest sm ista.
kolegice to pojasnjujejo s pomanjkanjem samozavesti, ma ne vem če je to čist to, pomoje so bl kakšne osebnostne poteze krive.
uglavnem, ko se ponavad le sprijaznim da mogoč pa le res ker resno misle,
ga ponavad že mine
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
heh, pr men je pa problem da zlo redko komu uspe mene zagret, in si grem prov na živce že, noben me ne prtegne več kot kolega, un k pa me je pa zaseden..o kok fino
tko da jih mine slej k prej, tisti k pa uztrajajo pa jooj, ne dojamejo pa basta
tko da jih mine slej k prej, tisti k pa uztrajajo pa jooj, ne dojamejo pa basta
-
princes semika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
**majcy** napisal/-a:Zdravo,
Teden dni nazaj sem se zaposlila v neki trgovini. Tam sem spoznala sodelavca, ki je bil že prvič zelo prijazen do mene. Zelo mi je všeč, rada bi ga povabila ven , pa si ne upam... kar ne morem . Danes sem že odprla usta ko je šel mimo mene , pa sem si premislila. Pa tudi nisem nevem kako samozavestna.
Jaz mislim , da sem mu vsaj malo ušeč...
Znaki:
neprestano me gleda
ko smo bili skupaj na odmoru, mi je njegov kolega pred njim namignil , da sem mu vsaj malo všeč
vedno, ko ga pogledam prva, odmakne pogled
Ampak zadnjih nekaj dni se sploh več ne pogovarjava, samo pozdravljava se in gledava.
Kaj naj naredim? naj ga vseeno povabim ven ali naj ga še malo "osvajam"? kaj mislite, so ti znaki pozitivni?
hvala za odgovore.
hmmm... na tvojem mestu bi ga povabila na skupno malico, kjer bi bila sama, drugače pa na tvojem mestu ne bi naredila nekega velikega oz. opaznega koraka... počakaj, če bo želel, bo že prišel...
držim peščice zate
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
princes semika napisal/-a:**majcy** napisal/-a:Zdravo,
Teden dni nazaj sem se zaposlila v neki trgovini. Tam sem spoznala sodelavca, ki je bil že prvič zelo prijazen do mene. Zelo mi je všeč, rada bi ga povabila ven , pa si ne upam... kar ne morem . Danes sem že odprla usta ko je šel mimo mene , pa sem si premislila. Pa tudi nisem nevem kako samozavestna.
Znaki:
neprestano me gleda
ko smo bili skupaj na odmoru, mi je njegov kolega pred njim namignil , da sem mu vsaj malo všeč
Ampak zadnjih nekaj dni se sploh več ne pogovarjava, samo pozdravljava se in gledava.
Kaj naj naredim? naj ga vseeno povabim ven ali naj ga še malo "osvajam"? kaj mislite, so ti znaki pozitivni?
hvala za odgovore.
hmmm... na tvojem mestu bi ga povabila na skupno malico, kjer bi bila sama, drugače pa na tvojem mestu ne bi naredila nekega velikega oz. opaznega koraka... počakaj, če bo želel, bo že prišel...
držim peščice zate
lpo da si odgovorila na njeno vprašanje.. sm to je blo leta 2006. Tk da je pomoje ta punca s kom novim, al pa je s tem že slabi 2 leti
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
princes semika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
NotYourToy napisal/-a:princes semika napisal/-a:**majcy** napisal/-a:Zdravo,
Znaki:
neprestano me gleda
hvala za odgovore.
držim peščice zate
lpo da si odgovorila na njeno vprašanje.. sm to je blo leta 2006. Tk da je pomoje ta punca s kom novim, al pa je s tem že slabi 2 leti [/quote
nema veze, to je tema, ki je sploh za najstnice zelo atraktivna, zato nema veze določen primer, ker se jih velik sprašuje isto, tak, da je o mišljeno na vse, zato je bilo vse skupaj citirano...
lp
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Joj,joj,joj, sramežljivost. kok je tole ena luštna zadevica... Seveda v majhnih količinah..Js sm tud bl nesamozavestnega tipa ženska..In mam iste probleme. V šoli se zagledava, in ko se najine oči srečata, umakneva poglede. Sej to bo itak pršlo samo od sebe. Bl k si ga boš želela povabit ven, bolj ti bo vest govorila, da dej. in kar enkrat te bo nenavadn občutek popeljal do njega. To se men vedno zgodi,ja..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov