Narediti/ nenarediti prvi korak?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dejko#1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dejko#1 » 24. Dec. 2006 20:10

Pru vsem skupi lep pozdrav sm tafišn kle gor :roll:
Drgač pa sm si reku za taprvo objavo pom kr klele pršu k na tem področju sm bl mrzu :oops:
Dostkrat vidm u kakem lokalu al diskoteki al ker koli uglavnm kako simpatično punco,pa ne upam pristopt kaj kako kaj bom reku :oops: Pa tud marsi kdaj se zgodi da se s kako spogledujem pa ne upam pristopt ne jst ne ona :? pa pol ostane na tem,tk da se nehava spogledvt.Sam pol k pa pridm dam si pa rečem mater meu si šanso pa nč.

Kak gre vm kj kak začet pogovor itd.
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 25. Dec. 2006 21:43

*
* Dejko, da nisi ti kšn od mojih sodelavcev... :mrgreen:
Drug tedn mislm vse za cifro uprašat...
*
* pa če ti je kšna punca všeč, pa da kaže znake da si ti tud njej... dej jo vsaj pozdrav... al pa kej upraši, npr. če ma vžigalnik za posodt al pa kej tazga...
:supercool: go dejčy , go dejčy
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 26. Dec. 2006 9:24

Ojoj...jaz pa prvi korak naredit? To nekak ne gre skup! Ok,kakšno spogledovanje to že sam da bi pa pol do tipa pristopla-tu pa pol jaz zamrznem. Sramežjiva tak da adijo! Čeprav tako kot tebi dejko mi je pol žal..Ampak to še me ni izočilo. :D

**macy** vso srečo upam da se bo tale tvoj sodelavec opogumil.Mam občutek da si mu všeč in da bo nekaj s tega :P
Uporabniški avatar
Dejko#1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dejko#1 » 26. Dec. 2006 17:44

Ne ne nism tvoj sodelovc :D

Maudisa: sj mene tud še ni izučil :roll:
Je treba u moj compjuter druge podatke unest pa bo :D
lukchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lukchy » 26. Dec. 2006 18:13

dejko sj če te ona gleda , na tak način pa da je to teb jasn, tut če ne čist, ti pjt do nje pa jo vpraši krkol, tut če je še kj tolk zlo bednega

k morš se zavedat da je njej tut verjetno malce čudno, pa da bi mogoče se ona tut mal doma sekirala zakaj ni šla do tebe

sam to mej v glav, pa glej da nog ne pozabš premikat prot njej :wink:
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 03. Jan. 2007 20:43

jooooj , kam je tale tema padla....
mormo mal spravt pokonc... upam da vsaj tole še kdo bere...:)

uglavnem , majcy je spoznala enga fanta ... jaja , unga iz zmenka na slepo :P
pol sva šla še u kino , pelu me je u tivoli na sprehod, vozu po lublani gor dol, levo desno:p Uglavnem vse lepo in prou...
še za nou let sva bla skupi... me je sam povabu da bova skupi. pršu me je lepo iskat, skupi sva bla do 7h zu3 , pol me je spet dam pelu:... oh kakšn <3
in seveda sem svoji ljubi mamici:) povedala vse to in jo uprašala če misli da sva zdaj mi2 s tem fantom u zvezi... ni me sploh uprašu... mami je rekla da v teh časih sploh ni nujno da je treba sprašvt ,ampak da je to že samoumnevno, da si z nekom če se z njim držiš za roke in poljubljaš u javnosti...

kaj pa vem...
*
** GUYZ ARE WEIRD **
Uporabniški avatar
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2006
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalčica » 03. Jan. 2007 21:49

Maudisa napisal/-a:Ojoj...jaz pa prvi korak naredit? To nekak ne gre skup! Ok,kakšno spogledovanje to že sam da bi pa pol do tipa pristopla-tu pa pol jaz zamrznem. Sramežjiva tak da adijo! Čeprav tako kot tebi dejko mi je pol žal..Ampak to še me ni izočilo. :D

**macy** vso srečo upam da se bo tale tvoj sodelavec opogumil.Mam občutek da si mu všeč in da bo nekaj s tega :P

Maudisa,ne bit tko sramežljiva.Saj te lahko samo skensla.... :D Ne,res...pol ti bo pa žal,ker nisi pristopila ti...pol boš pa razmišljala,kaj bi bilo če bi bilo.Prvič boš imela tremo,drugič bo treme manj....
...itak mi vse diši po tebi...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 04. Nov. 2007 12:50

tema na prvi korak...zato sm kar tu nadaljevala..

je katera že kdaj nardila prvi korak, tak da je tipu za kterga je mela občutek da mu je všeč..enostavno napisala cifro na listek in mu jo dala predn je šla iz lokala? :versteck:

al pa fantje kaj bi si vi misll o taki situaciji? :)
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _sad_girl » 04. Nov. 2007 14:13

evo...da vam še jaz povem svoje:) pri meni je tak da če nekoga poznam od prej in mi je všeč mi ni problem naret prvega koraka...al pa mu rečt kaj,ker vem da nebo glupo ker se poznama in se lahko pogovarjama o bilo čem iz preteklosti...
če ga ne poznam pa to ne pride v poštev,mogoče ampak res mogoče da se začnem pogovarjat ampak te more res pokazat da ga zanimam.drgače ne pristopim!največ pa si upam seveda takrat ko nekaj spijem:) takrat pa sem pogumna in o tisti sramežlivi punčki prej ni ne duha in ne sluha:)

tak se mi zdaj dogaja...tega fanta poznam že 8 let(sva bila že v osnovni šoli sosošolca in fullll vredu kolega)...zdaj pa se je to razvilo malo naprej in nisem tolko pogumna da bi ga vprašala kaj on namerava z mano,dostix sma bla skupaj veni,v javnosti sma se cartala vse...ko da sva skupaj..ampak do te teme še nisma prišla...in nimam toliko poguma da bi vpr.kaj bo z nama oz.je...

mogoče kaki nasvet???
Just be who you are....
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 04. Nov. 2007 14:24

ja zberi pogum in ga vprašaj :D saj si rekla da ti z ljudmi, ki jih poznaš dalj časa ni problem govoriti o čemer koli.
enkrat ko bota spet kaj mutila ga enostavno vprašaj, kaj misli, kam vaju bo to pripeljalo.
ampak previdno zbiraj besede, da ne bo mislu da ga siliš v kaj. nekako mu daj občutek, da ti ni vseeno...po drugi strani ti pa ta vajina situacija ni neki problem...si jemleš na izi. težko vzbudit ta občutek, ampak je možno :D
sj vrjetno tud tebe bolj zanima kam vse to vodi...ane? tak boš vsaj vedla pri čem si..
good luck :)
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tdy » 04. Nov. 2007 15:49

exdancer napisal/-a:
je katera že kdaj nardila prvi korak, tak da je tipu za kterga je mela občutek da mu je všeč..enostavno napisala cifro na listek in mu jo dala predn je šla iz lokala? :versteck:

no jest tega še nism nardila, pa tud dvomim, da kdaj bom :D

drgač pa so prvi koraki muka taka da kar res ni... mi je pa recimo lažje enga neznanca mal pecat pa tk kt enga k ga že doug poznam to pa res...

ker tistga, ki ga že poznam je večja možnost, da ga še kdaj srečam, in pred takimi se reeees nerada blamiram :steinigung:

jest ponavad kar čakam da ker začne al pa kej, ampak verjetn je to tud edn od razlogov da sm samska ane :roll: :lol:
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 04. Nov. 2007 16:30

jaz pa se držim načela,da se sam enkrat živi ne!in tak sem nardila prvi korak,se mi je obrestovalo ja!celo en tedn sma bla skup! jaz koza,pa se malo navezala nanj,in spet začela verjeti v ljubezen! sam je vse v vodo padlo! zaj če se bo on kaj oglaso,če ne se pa tud nerabi!ni edini! bom še naprej delala prve korake,če bo kaki luškani,sam nebom se več tak zaletela! na izkušnjah se učimo ne!?

drugač pa...kr pristopit do tipa,tak za zgubit nimaš kaj! :P
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _sad_girl » 04. Nov. 2007 20:07

ja je res da bi rada vedla na čem sem..smao me je strah da bi mislo da ga silim..ker nebi rada da bi zato pol vse v vodo padlo ja... :?

bom probala nekak ne:) upam da mi rata,pa da bo kaj iz tega..
Just be who you are....
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 04. Nov. 2007 21:43

če bo padlo v vodo pol že ni blo pravo.
oprosti ampak to je kruta realnost. sj sm ti napisala...čim bolj neobremenilno naj se to iz tvojih ust sliši, ker je res da se fantje zlo hitr ustrašjo.
ampak tko boš vsaj vedla :)
good luck
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 04. Nov. 2007 23:25

Jz sem zdele čez vikend dala jasno vedet enmu tipu, da bi kaj imela z njim. In res bingo. Pač sem mu rekla, če me pelje dam, pol pa da ne bi šla še dam, če greva še kam na čik. Itak je vedu kolk je ura. Sj je res beden način ampak uspešen.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov