Narediti/ nenarediti prvi korak?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Dec. 2006 13:04

ja tigi, pomoje je najbolš, da se prepustiš toku dogajanja, pa boš vidla, kaj bo :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Dec. 2006 13:13

Ja vem 2good4u ampak tlele mi metulčki delajo fullllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nč nebom premišpljevala sam pustila kako bo...ker ponavadije pr men tk tist kr si želim jst je zame nedosegljivo...

Drugače si pa lepo razložila...hvala....

Mah smotana sem
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 18. Dec. 2006 15:34

omg, tukaj je bilo že ene 5 korakov narejenih, ti pa sprašuješ, če naj narediš prvega.
obnašaj se pač naprej tako, kot si se do sedaj ane. očitno deluje :)
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 18. Dec. 2006 15:47

Točn tko, kr lepo se prepusti toku dogajanja pa uživi v metuljčkih v trebuhu :D
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 18. Dec. 2006 20:58

Neeeee! nisva šla na kavo.... :grosseaugen:

Tkole je blo; zjutrej sm pršla pač na " šiht" in ga vidla, itak sm ga pozdravla in spet se je ful lepo pogovarju z mano- zjutrj ob 7.oo je bil še čist zmačkan , pa ga tkrt glih nism hotla morit s kšnimi kavicami...
pa sm si rekla , sej maš še 7 urc časa d kej zineš...

no , in problem je biu u tem , da ga potem sploh nism nč vidla, ker je delal drugje...čist na drugem koncu trgovince :/ no, enkrat je šel mim ampak še takrat so bli okol njega njegovi trapasti kolegi.
:hearts: spet me je toook lepo gleduuu....
* iWANT him AND i WILL get HIM *
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 18. Dec. 2006 21:02

No.. Pa jutri :wink:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Dec. 2006 11:11

Ja nikoli ni prepozno...ampak sedaj moraš takoj skočiti k njemu ko bo sam... držim tačke zate :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 19. Dec. 2006 12:08

*purple bitch* napisal/-a:no, jst sem se s svojimi izkušnjami naučila, da je kdaj tudi treba razskirat za svojo srečo in se potrudit..in sem razskirala in zdaj imam...tisto kar sem si želela, tistega katerega sem hotela in tistega katerega ljubim...pa sem se precej namučla, precej bruk si nardila, ampak je bilo vredno...
hočem ti povedat, da povabilo na pijačo ni noben bavbav in lepo požreš ves strah, spregovoriš tiste tri besede in je...izgubiti nimaš ničesar...le pogumno punca! :wink:

evo, zelo podobna zgodba je bla pr men, tko da go for it!
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 19. Dec. 2006 16:30

Lubice moje...
Še sama nemorem verjet kaj je blo dans...

Mam še enga ql sodelavca, od moje simpatije kolega.In on se vsaj pogovarja in heca z mano , ko me moj pač samo lepo gleda...
pa sem dans tega sodelavca upašala če mi posodi za kavo-iz avtomata :mrgreen: , pa je reku , da bom že enkrat častila, in da mi ni treba mu nč vrnt nazaj keša. In takrt mi je pršlo... :gruebel:
ker delam samo še ta teden morem u akcijo s kofetki.

povabm pač tega kolega od mojga na kavo, pa je reku da bo šou( ampak on dela popoldn), polpa glih mem pride moj, pa še njega uprašam če bi šou z nama u petk na kavo, pa je reku da vela :scherzkeks: to pomeni da sm ujela 2 muhi na en mah :o
se nadaljuje... morm it ....
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Dec. 2006 20:02

It ain't as hot as it may sound. Zdej bos z dvema modeloma na kavi, torej lahko pozabis da bi katerikoli od njiju karkrsnekoli korake delu.
Razen ce hoces oba hkrati v posteljo zvabit. :)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Dec. 2006 21:21

Ah ne to pa ni res...malo bolj ga bo spoznala ane...

Če ti bo fino ga še kdaj povabi da bosta šla sama :wink:

Če samo še ta tedn delaš mu pa reci, če bo kdaj mel še kej časa, če bi bil pripravljen it še na kak kofetek....
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Dec. 2006 21:38

hehe, to je pa kr fajn ja :D you go girl :P
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 22. Dec. 2006 18:45

No, da se mal razpišem...
Učeri sm bla na blind dateu :razz:
z nekom sem se zmenila na postaji v ljubljani. poznala sva se samo preko msn-ja, že takoj sva se zaštekala... in sva se pol pač dobila.
čaku me je na postaji ob 18.oo zvečer ( še točn je biu-pohvalno) , pol sva šla z njegovim avtom u en lokalčk za bežigradom in se mal pogovarjala oz . več sva se smejala kot pogovarjala. Blo mi je tok fajn :mrgreen:
Sploh nemorm vejet , da je še kdo na tem svetu k me zastopi ( sm zmedena koka, hehe) . ja, pa se je najdu... pila sm jagodn sok , on pa ledeni čaj... in sploh me ni v nč silu...ponavad tipčki na kkonc u stilu " a bom kej dubu u zameno , k sm ti pijačo plaču"... ampak on pa ne... lepo me je odpelu nazaj na postajo ker se mu je res mudil. itak da se bova še vidla... nism hotla bit 2much tko... lahka... če sm mu u redu se bo že potrudu... :banned:
In kaj je blo zvečer? pridem lepo ob 21.oo dam in grem spat. pol mi začne piskat mobi... tipčk mi je poslou 4 sms-e kko sm , kaj delam, pa da se je mel ful lepo z mano... :razz:
btw- un moj sodelavc dans ni mogu na koffy , mi je pa oblubu , da me drug tedn pride pogledat u lokalčk kjer bom delala med počitncamiiiii

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Dec. 2006 16:27

Uaaaaaaa majcy opažam, da imaš pestro...

Jaz se imam tud lepo... :) vsak dan si piševa na msnju...pa dvakrat sva se dobila...full je lepo ko sva skupaj...full se lahko meniva pa smejiva se :oops:

upam, da bo še dolgo tako mogoče kdaj kej več...
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 24. Dec. 2006 18:50

*
*
Dans je meu moj sodelavc praznovanje za rd... in me je povabu na pijačko pa ostale tud. in smo se lpo pelal do lokalčka... tm sm z njim špilala un fuzbal (hh), namizni... tok je biu prjazn. pol smo igral še biljard :oops: joj, prvič sm mela u roki tisto dolgo palco...
nism zadela niti ene lukne pa me je vseen tolažu da sm vredu za prvič pa to...jeeea!!!
pol sva se neki menla za nou let da bi šli skupi u portorož pa še dam me je zapelu... :mrgreen:
se apolođajs k sm malk nalita k to pišem k itak nima smisla...
to je zdej že ratu moj dnevnik... :razz:
*
*

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]