Najraje na svetu imam....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
-zloo rada mam mami in očija..ker sta superrr..!
-prav tako mam tbest brata (čeprav sva si tud kdaj "v laseh"..in je včasih za svoja leta pre-resen-25 let)
-svojga fanta
-dedka (ker mi je edini ostal od starih staršev-letos dopolnil 90 let..in zdrav kot "dren")
-Mam zlo rada 3 zloo dobre prjatlce..k smo dale ze marsikaj čez...pa se prijatelstvo vsako leto bolj poglabla..
Zdj pa še mal drugač:
-rada mam snežinke in sneg na splošno (sploh ta veseli december)
-rada mam vse prjatle k jih poznam iz stajrske (tam studiram) in ostale ki so razkropljeni po sloveniji in tudi v tujini....
-prav tako mam tbest brata (čeprav sva si tud kdaj "v laseh"..in je včasih za svoja leta pre-resen-25 let)
-svojga fanta
-dedka (ker mi je edini ostal od starih staršev-letos dopolnil 90 let..in zdrav kot "dren")
-Mam zlo rada 3 zloo dobre prjatlce..k smo dale ze marsikaj čez...pa se prijatelstvo vsako leto bolj poglabla..
Zdj pa še mal drugač:
-rada mam snežinke in sneg na splošno (sploh ta veseli december)
-rada mam vse prjatle k jih poznam iz stajrske (tam studiram) in ostale ki so razkropljeni po sloveniji in tudi v tujini....
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Ojej, to je pa ful velik za naštevat : mojo družino in prijatelje in družinske prijatelje, sebe, mojega fanta in njegovo družino, mačke, sladkarije, zabave,mir,zdravje, .... pa fak no....jst bi lahk naštevala fuuuuuuul
to ni dobr postavleno vprašanje
to ni dobr postavleno vprašanje
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
presenečena sem nad vašim odzivom, da naštevate folk, ko pa je vprašanje NAJRAJE..ne morte met vseh najraje..ravn zarad tega smešno postavlenga uprašanja se vzdržim
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
hja, resda je malo smešno, ko tolko ljudi/stvari naštevajo. To je verjetno iz preprostega razloga. Noben/nič ni naj naj. Tudi jaz ne morem izbrati ene osebe, ki bi jo mela najraje. Ne mi rečt, da ne moreš meti vseh enako rad. Jst jih mam, sam pač na drugačen način. To so družina, prijatelji in moj lubi. med njimi se res nebi mogla nikakor odločit. Za te tri stvari bi dala skoraj vse in tu ni dileme. In nihče ni čisto nič več vreden kot drugi. Glede stvari pa jaz sploh nebi naštevala. Po moje pač materialnih stvari ne moreš meti najraje (kot komp, internet, avto ipd.). rad že, ne pa najraje.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008