Najraje na svetu imam....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 154 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
- sebe
- starše, familijo
- nečakinjo
- živali, muckaste in take
- spanje
- elektronske naprave, ki mi omogočajo zabijanje časa
- sonce in morje
- tudi sneg
aja pa i guess da tud mojga fanta, čeprov včasih res ne vem več
- starše, familijo
- nečakinjo
- živali, muckaste in take
- spanje
- elektronske naprave, ki mi omogočajo zabijanje časa
- sonce in morje
- tudi sneg
aja pa i guess da tud mojga fanta, čeprov včasih res ne vem več
Zadnjič spremenil urszika, dne 15. Dec. 2006 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
- celo mojo družino ... mamči, fotrčka in mojga bratca, na katerga sm itak najbolj ponosna ... + ostalo družinco
- moje tri ovčke, mojo Uršo ...
- moje dve driskice, k ju mam res vsak dan rajš ...
- njega
- moje tri ovčke, mojo Uršo ...
- moje dve driskice, k ju mam res vsak dan rajš ...
- njega
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Najraje na svetu imam:
1. Svojega moža
2. Svoje starše
3. Mojo Larči (moja psička)
4. Našega Raula
5. Mojo najbojšo prijateljico Snežiko, ki mi stoji ob strani
6. Vse ostale pomembne ljudi v mojem življenju
(grejo po pomembnosti in po mestu v srčku )
Vsak od naštetih ima v mojem srčku zelo zelo posebno mesto, zato se enostavno nisem mogla odločit za samo enega.
1. Svojega moža
2. Svoje starše
3. Mojo Larči (moja psička)
4. Našega Raula
5. Mojo najbojšo prijateljico Snežiko, ki mi stoji ob strani
6. Vse ostale pomembne ljudi v mojem življenju
(grejo po pomembnosti in po mestu v srčku )
Vsak od naštetih ima v mojem srčku zelo zelo posebno mesto, zato se enostavno nisem mogla odločit za samo enega.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
najprej ima vsakdo rad sebe ...sicer v njemu sploh ne bi bilo dovolj nastale ljubezni, za jo deliti drugim..
ce pomislim koga imam rada: fanta , sestro, brata, prijatelje, domače živali, starse,... tudi sovražnike(morda, ker mi z nasprotovanji vlivajo moč nasprotovanja in dodajo še svoj delež k želji po življenju in v njem doseči-se jim upreti) , a njih imam le zato ker živim v tem času in prostoru, če bi živela kje drugje bi me obkrožali drugi ljudje, torej bi bila "prisiljena" imeti rada druge.Težko je tudi določiti koga od imam bolj in koga manj rada, odvisno je od tega koliko "imam te rad" ta oseba poklanja meni.
najraje pa imam???? newem! včasih sem najraje imela svojo ljubezen, s katero sva se kasneje razšla, jo preobolela... in ne morem relči da mi danes kaj posebnega pomeni...ravno tako je bilo s prijatelji, s katerimi nismo več v stikih
zato mislim da je- imeti najbolj rad (če izločime sebe) le vsota prejemanja ljubezni(sicer je ne moremo niti dajati), ki pa je v vsakem trenutku drugačna, prejeta od različnih ljudi!
ce pomislim koga imam rada: fanta , sestro, brata, prijatelje, domače živali, starse,... tudi sovražnike(morda, ker mi z nasprotovanji vlivajo moč nasprotovanja in dodajo še svoj delež k želji po življenju in v njem doseči-se jim upreti) , a njih imam le zato ker živim v tem času in prostoru, če bi živela kje drugje bi me obkrožali drugi ljudje, torej bi bila "prisiljena" imeti rada druge.Težko je tudi določiti koga od imam bolj in koga manj rada, odvisno je od tega koliko "imam te rad" ta oseba poklanja meni.
najraje pa imam???? newem! včasih sem najraje imela svojo ljubezen, s katero sva se kasneje razšla, jo preobolela... in ne morem relči da mi danes kaj posebnega pomeni...ravno tako je bilo s prijatelji, s katerimi nismo več v stikih
zato mislim da je- imeti najbolj rad (če izločime sebe) le vsota prejemanja ljubezni(sicer je ne moremo niti dajati), ki pa je v vsakem trenutku drugačna, prejeta od različnih ljudi!
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
mojga lubija...100% brez njega ne bi mogla živet (vsaj zdle ne)
mojo bestico almo...k je res super
mojo mamico pa atija...k me prenašata (pa js njiju)
mojo malo sekico...mwa
pa vsekakor sebe!
mojo bestico almo...k je res super
mojo mamico pa atija...k me prenašata (pa js njiju)
mojo malo sekico...mwa
pa vsekakor sebe!
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
****mojo mamicooooo..****
ker je potprežljiva, dobrovoljna, dobronamerna, nikol tečna (PMS oporščen), vse naredi za družino, da se imamo super, me ima rada, zna delat z mano, ma najboljša je!! res jo spoštujem in upam, da mi uspe biti taka k ona do svojih otrok, k jih bom nekoč imela..
Mi je tud najbolša prjatlca, vse ji lahko zaupam, še n akofe greva skupej kadr je treba..use v enem oče mati in prijatlca! Rispekt pred njo!!
Jo priporočam vsakemu, dam je pa ne, ker ni na posojo!!!;)
vse ji uspe res!!!
ker je potprežljiva, dobrovoljna, dobronamerna, nikol tečna (PMS oporščen), vse naredi za družino, da se imamo super, me ima rada, zna delat z mano, ma najboljša je!! res jo spoštujem in upam, da mi uspe biti taka k ona do svojih otrok, k jih bom nekoč imela..
Mi je tud najbolša prjatlca, vse ji lahko zaupam, še n akofe greva skupej kadr je treba..use v enem oče mati in prijatlca! Rispekt pred njo!!
Jo priporočam vsakemu, dam je pa ne, ker ni na posojo!!!;)
vse ji uspe res!!!
... ι αм ωнαт ι αм ...
Prvi neprebran prispevek • 154 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov