Najraje na svetu imam....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 154 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:35, skupaj popravljeno 1 krat.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Larchiiie - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
Starša & Anahi
No am Anahi je pevka iz skupine RBD in vem, da si bo marsikatera zdej mislna blah, pa ta RBD in to neki da sm sam neki fan zdej od nje pa me bo minil. Ni tko, nikdar nism si mislna, da bom mela koga tok rada kt njo. In mi pomen zlo velik, kadr sm mela težke trenutke se sam spomnim nanjo pa je vse lepš. Tud če se nekega dne se ne bom več spomnla kok sm nora na RBDjevce se bom nanjo vedn spomnla, ne moreš tako posebne osebe z velkim srčkom kot je ona pozabit. Pa tud cenim jo zlo, ker je premagala anoreksijo dandanes ma pa kampanjo s katerimi je že velik življenj rešila. Anahi
No am Anahi je pevka iz skupine RBD in vem, da si bo marsikatera zdej mislna blah, pa ta RBD in to neki da sm sam neki fan zdej od nje pa me bo minil. Ni tko, nikdar nism si mislna, da bom mela koga tok rada kt njo. In mi pomen zlo velik, kadr sm mela težke trenutke se sam spomnim nanjo pa je vse lepš. Tud če se nekega dne se ne bom več spomnla kok sm nora na RBDjevce se bom nanjo vedn spomnla, ne moreš tako posebne osebe z velkim srčkom kot je ona pozabit. Pa tud cenim jo zlo, ker je premagala anoreksijo dandanes ma pa kampanjo s katerimi je že velik življenj rešila. Anahi
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če si še deklca, pol ti je "oproščeno" (tut jst sm mela u osnounošolskih letih naduse rada enga čupauga fatiča s posterja, pa pol enga blontnega s tevejke, pol sm se "zresnla" in naduse ljubila dečkota, mem kerga sm se ceu poletje naključno z biciklom furkala, medtem, ko on še dons ne ve, kdo ali kaj sm jst), če pa ne guliš več klopi osemletke -
Verjamem, da ti je ušeč, je tvoj idol in se ti zdi njeno življenje (in njena dejanja) zanimivo, ampak to ni ljubezen ...
Verjamem, da ti je ušeč, je tvoj idol in se ti zdi njeno življenje (in njena dejanja) zanimivo, ampak to ni ljubezen ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Prvi neprebran prispevek • 154 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]