najina prihodnost - kje živeti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Okt. 2010 9:57

barbie_girl_85 napisal/-a:Jst pa enostavno ne razumem te navezanosti na domači kraj.....rada živim v Ljubljani, v kakšnem LA-ju/Barceloni bi pa še rajši :D

Jaz tudi. V neke hribovske rovte se pa ne preselim za noben denar. Zato razumem, da so različne želje in pričakovanja glede lokacije bivanja lahko dovolj velik problem, da te spravi narazen.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 15. Okt. 2010 10:03

^^se strinjam. Sploh v Sloveniji, ki je res tako majhna, da koneckoncev vsak teden lahko obiščeš družino, če že imaš tako krizo. Sicer pa jaz načrtujem življenje v tujini :cool: , potem bom pa videla, če mi bo kul ostanem, če ne se še vedno lahko vrnem
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 15. Okt. 2010 10:04

Se strinjam z Barbi, jaz imam doma prostor za svoje stanovanje in sem edinka, pa nimam popolnoma nobene želje da bi ostala doma, moj pa nekako planira da bi doma ostal v lj :D
ooohhh ja Barcelona... sem se letos čist zaljubila :tanz:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Okt. 2010 11:33

Ce se noben ne bo zelel prilagoditi, vama drugega kot to, da gresta narazen itak ne ostane. Saj, tako kot je Peterca18 napisala...

Drugace pa se vedno ne vem v cem je problem, da recimo ostaneta v Lj, kjer sta tudi sedaj se vedno...prijatelje imata tudi tukaj verjetno, moznosti za sluzbo je vec kot drugje...
Se vedno se s starski lahko slisite vsak dan po telefonu, lahko vsak vikend gresta na obisk, ali pa oni pridejo k vama. Enako je s prijatelji - za vikende se lahko dobrite v domacem kraju ali pridejo k vama in celo prespijo...
Svasta je moznosti....samo dovisno od tega koliko jih zelita realizirati in koliko vama to, da ostaneta skupaj sploh pomeni.

....ker tudi meni je cudno da v 5 letih se nikdar nista o tem menila oz. vsak tako tudi by the way da nihce od vaju ni omenil, da ne bo zivel drugje kot doma. Z mojim se vidva o tem nisva nikoli pogovarjala na nacin: no dejva se zdej zment kje bova zivela pol k koncam studij...ampak se je ze cez leta pokazalo, da on drugje kot v Lj noce bit. In da se ne misli nikamor selit - ker ima sluzbo tukaj, prijatelje in familijo...

Moja prijateljica je isto skos govorila da bo sla na stajersko nazaj, pa da bosta pac s tipom na daljavo furala...pa se je pol to spremenilo. Je popustila, ker je zelela ostat z njim...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Okt. 2010 11:51

Te bolestne navezanosti na svoj kraj nikoli ne bom razumela. Po srednji šoli sem komaj čakala, da se preselim v Ljubljano in ne zvlečeš me nazaj domov za noben denar (pa Obala niso ravno rovte).

Na srečo se oba strinjava o tem, da se preseliva nekam, pač kjer bodo opcije najboljše. Predpogoj je podzemna železnica :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]