najina prihodnost - kje živeti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:Jst pa enostavno ne razumem te navezanosti na domači kraj.....rada živim v Ljubljani, v kakšnem LA-ju/Barceloni bi pa še rajši
Jaz tudi. V neke hribovske rovte se pa ne preselim za noben denar. Zato razumem, da so različne želje in pričakovanja glede lokacije bivanja lahko dovolj velik problem, da te spravi narazen.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
^^se strinjam. Sploh v Sloveniji, ki je res tako majhna, da koneckoncev vsak teden lahko obiščeš družino, če že imaš tako krizo. Sicer pa jaz načrtujem življenje v tujini , potem bom pa videla, če mi bo kul ostanem, če ne se še vedno lahko vrnem
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ce se noben ne bo zelel prilagoditi, vama drugega kot to, da gresta narazen itak ne ostane. Saj, tako kot je Peterca18 napisala...
Drugace pa se vedno ne vem v cem je problem, da recimo ostaneta v Lj, kjer sta tudi sedaj se vedno...prijatelje imata tudi tukaj verjetno, moznosti za sluzbo je vec kot drugje...
Se vedno se s starski lahko slisite vsak dan po telefonu, lahko vsak vikend gresta na obisk, ali pa oni pridejo k vama. Enako je s prijatelji - za vikende se lahko dobrite v domacem kraju ali pridejo k vama in celo prespijo...
Svasta je moznosti....samo dovisno od tega koliko jih zelita realizirati in koliko vama to, da ostaneta skupaj sploh pomeni.
....ker tudi meni je cudno da v 5 letih se nikdar nista o tem menila oz. vsak tako tudi by the way da nihce od vaju ni omenil, da ne bo zivel drugje kot doma. Z mojim se vidva o tem nisva nikoli pogovarjala na nacin: no dejva se zdej zment kje bova zivela pol k koncam studij...ampak se je ze cez leta pokazalo, da on drugje kot v Lj noce bit. In da se ne misli nikamor selit - ker ima sluzbo tukaj, prijatelje in familijo...
Moja prijateljica je isto skos govorila da bo sla na stajersko nazaj, pa da bosta pac s tipom na daljavo furala...pa se je pol to spremenilo. Je popustila, ker je zelela ostat z njim...
Drugace pa se vedno ne vem v cem je problem, da recimo ostaneta v Lj, kjer sta tudi sedaj se vedno...prijatelje imata tudi tukaj verjetno, moznosti za sluzbo je vec kot drugje...
Se vedno se s starski lahko slisite vsak dan po telefonu, lahko vsak vikend gresta na obisk, ali pa oni pridejo k vama. Enako je s prijatelji - za vikende se lahko dobrite v domacem kraju ali pridejo k vama in celo prespijo...
Svasta je moznosti....samo dovisno od tega koliko jih zelita realizirati in koliko vama to, da ostaneta skupaj sploh pomeni.
....ker tudi meni je cudno da v 5 letih se nikdar nista o tem menila oz. vsak tako tudi by the way da nihce od vaju ni omenil, da ne bo zivel drugje kot doma. Z mojim se vidva o tem nisva nikoli pogovarjala na nacin: no dejva se zdej zment kje bova zivela pol k koncam studij...ampak se je ze cez leta pokazalo, da on drugje kot v Lj noce bit. In da se ne misli nikamor selit - ker ima sluzbo tukaj, prijatelje in familijo...
Moja prijateljica je isto skos govorila da bo sla na stajersko nazaj, pa da bosta pac s tipom na daljavo furala...pa se je pol to spremenilo. Je popustila, ker je zelela ostat z njim...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Te bolestne navezanosti na svoj kraj nikoli ne bom razumela. Po srednji šoli sem komaj čakala, da se preselim v Ljubljano in ne zvlečeš me nazaj domov za noben denar (pa Obala niso ravno rovte).
Na srečo se oba strinjava o tem, da se preseliva nekam, pač kjer bodo opcije najboljše. Predpogoj je podzemna železnica
Na srečo se oba strinjava o tem, da se preseliva nekam, pač kjer bodo opcije najboljše. Predpogoj je podzemna železnica
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]