Naj se trudim naprej ali naj končam? Je to egoistično?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
purple_rain napisal/-a:Pri prejšnjem sem npr. ubrala še bolj bedno taktiko, da sem ga probala tolk znervirat, da je on mene pustil, ker enostavno...nisem mogla tega spravt iz sebe.
to je tudi meni prišlo na misel.
v končni fazi sem prišla do sklepa, da če mu to povem ob eni kavi v nekem kafiču, kjer lahko po mili volji stran odkoraka, vzame občutno manj energije
za avtorico teme pa....nima smisla.....če se ti smili in ga nočeš prizadet. bolj ga boš prizadela s tem, da ga boš še N-časa vlekla za nos, kot pa da iskreno poveš kako zadeve stojijo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:DDioniz napisal/-a:Dane Cook, "Bad relationships"
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
emanuela napisal/-a:^^kaj pa v primeru, ko veš da ti bo tip naredil sceno z jokanjem/dretjem/razbijanjem/vstavi nekaj kar ti ni ok?
Jaz nimam nič proti temu, če nimaš pol slabe vesti
Beri:
Rollin #2 napisal/-a:ce smem dodati moje mickano mnenje bi blo pomoje boljse da ce ga pustis, ga pustis v zivo in odkrito - pac povej kaj mislis in ne dajaj nobenih upanj za naprej/ne drzi ga na kjuki. sicer ti bo verjetno hudo ker bos vidla reakcijo cloveka, ampak dvomim da ti bo hujse kot njemu. to da ga izzivciras se mi zdi pa se slabse kot prek neta/smsjev. js dam mr.Nobady-ju prav. ce bo jokal in dru bo pac jokal in se dru, ce bo razbijal ga pustis na javnem mestu kjer te ne bo mogu razbit. vseeno je tvoj fant no.
Gre se za spoštovanje in purple, v tem primeru, ga enostavno nima. Nikakršnega. Sploh tista cvetka o živciranju fanta, z razlogom, da jo pusti, je vredna obsojanja. Kako si lahko takšna kokoš, mi nikoli ne bo jasno. Fuuj.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kot da ni pojasnila, da pač ni upala in da je fant itak geek Ne vem zakaj jokcaš, itak ni tebe pustila....vsak pač pusti partnerja na svoj način oz na način, ki mu najbolj leži v tistem trenutku.Obsojala bi jo v primeru, da bi po like treh letih na fb napisala:ej, konec je.Delete Ni treba pretiravat
The world is as you are.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Jokcam? Naj dela kar hoče, jaz sem samo povedal, da preziram njej podobne ljudi in da se mi na nek način smilijo. In glede na to, kaj je napisala (iskreno, kdo pa ima jajca nekomu v faco rečt "sori, ni mi do tebe več"?), bi verjetno tudi po treh letih storila enako. Ga mogoče podlo živcirala, ker nima toliko spoštovanja in jajc, da se s človekom pomeni na štiri oči.
Over&out.
Over&out.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Mr.Nobody, ponavljam vprašanje: kolikokrat in kako si pa ti prekinil razmerje?
..sumim, da še nikoli; ja, lahko je bit pameten, ko nimaš izkušenj s situacijo; mene je pač preveč žrla misel kolk bom s tem človeka prizadela in - jebiga, sebično -, nisem upala mu osebno tega povedat.
(btw, give me some credit, sej javno priznavam, da je blo to res bedno od mene)
Aja, v svoj zagovor, (sem se danes spomnila): sem mu že kmalu na začetku povedala - osebno, da (zarad nekih preteklih dogodkov) nisem čist "ta prava"/"pri sebi" in da bi sicer želela probat "naju", vendar se bojim, da ne bom znala "dat" kar bi pričakoval od mene; takrat se je delal razumevajočega, mineval so tedni..jz se pa nisem uspela zares prepustit zadevi in sem naredila kar sem naredila.
Hja, pa sem si olajšala dušo.
Enivej, najdla sem temo -> konec je! (kako so se končale naše zveze; velik se jih je razgovoril o razlogih, normalno, vendar mene res zanima predvsem "kako" ste to počeli/doživeli)
..sumim, da še nikoli; ja, lahko je bit pameten, ko nimaš izkušenj s situacijo; mene je pač preveč žrla misel kolk bom s tem človeka prizadela in - jebiga, sebično -, nisem upala mu osebno tega povedat.
(btw, give me some credit, sej javno priznavam, da je blo to res bedno od mene)
Aja, v svoj zagovor, (sem se danes spomnila): sem mu že kmalu na začetku povedala - osebno, da (zarad nekih preteklih dogodkov) nisem čist "ta prava"/"pri sebi" in da bi sicer želela probat "naju", vendar se bojim, da ne bom znala "dat" kar bi pričakoval od mene; takrat se je delal razumevajočega, mineval so tedni..jz se pa nisem uspela zares prepustit zadevi in sem naredila kar sem naredila.
Hja, pa sem si olajšala dušo.
Enivej, najdla sem temo -> konec je! (kako so se končale naše zveze; velik se jih je razgovoril o razlogih, normalno, vendar mene res zanima predvsem "kako" ste to počeli/doživeli)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ajenreja napisal/-a:oz. vsaj mislila sem, da bo vredu..kar mi pa še ni bilo všeč, bi pa tako ali tako lahko spremenila..
....
Pa vendar vsaka ženska ve, da bi rade, da nas še enkrat vpraša kaj je narobe, in iz nas potegne kar nas muči.. Fant pa je zadovoljen s tem, ko rečem da ni nič.. joooj.
Zenske ste tok smesna bitja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
Jst sm, rekel sm ji, da ne zelim bit vec v tem razmerju. In pol je jokala eno uro, kar me ravno ne gane. Nisem je pustil v javnosti, prisilil da bi ona pustila mene, pustil preko facebooka, telefona in si zraven izmisljal razloge, da je to kul (ker je geek? lol).purple_rain napisal/-a:Mr.Nobody, ponavljam vprašanje: kolikokrat in kako si pa ti prekinil razmerje?
Po vsem kar je naredila sem celotno zadevo speljal brez scen in brez custev (kasneje me je sicer obtozila, da je nikoli nisem imel rad, ker sem bil ob breakupu tok custveno neprizadet).
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^well, a vidš. (mislm, da sem ti tole že pisala) Men se tudi zdiš heartless, če te vajin razhod ni niti malo ganil (ne mislim njenih scen).
Ampak, probavam razumet: nekdo mora ostati "trden", sicer se zgodi ravno to, da se zveza "umetno podaljšuje", se odlaša razhod, kot sem že imela priliko vidt, kar pa stvar naredi samo še bolj messy.
Hja. Težko mi je tole javno priznat , ampak svaka ti čast za izpeljano zadevo.
(pa dejte pozabit tistega geeka, je bil trapast hec)
Ampak, probavam razumet: nekdo mora ostati "trden", sicer se zgodi ravno to, da se zveza "umetno podaljšuje", se odlaša razhod, kot sem že imela priliko vidt, kar pa stvar naredi samo še bolj messy.
Hja. Težko mi je tole javno priznat , ampak svaka ti čast za izpeljano zadevo.
(pa dejte pozabit tistega geeka, je bil trapast hec)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
Biti zelo racionalen in necustven clovek je zelo dvorezen mec. Plus je to v profesionalnem okolju ter tudi v zvezi je lazje igrati stereotipno mosko vlogo, kjer ti omogocas zenski neki trdnost in "varen pristan". Minus je to, da se tezko povezes z drugimi ljudmi, kar otezuje iskanje partnerjev in prijateljstev. Poleg tega so custva droga, in so taki ljudje po mojem srecnejsi. Po mojem so najbolj srecne zenske, ki se mocno prepuscajo custvom in imajo tipa, ki jih postavlja meje pri njihovem obnasanju.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Mahagonij napisal/-a:Jst sm, rekel sm ji, da ne zelim bit vec v tem razmerju. In pol je jokala eno uro, kar me ravno ne gane. Nisem je pustil v javnosti, prisilil da bi ona pustila mene, pustil preko facebooka, telefona in si zraven izmisljal razloge, da je to kul (ker je geek? lol).
Po vsem kar je naredila sem celotno zadevo speljal brez scen in brez custev (kasneje me je sicer obtozila, da je nikoli nisem imel rad, ker sem bil ob breakupu tok custveno neprizadet).
Moram izrazit odobravanje, ker opažam, da je res malo ljudi, ki povejo naravnost.
Sama sem dolgo zvezo končala na isti način v zasebnosti njegove hiše, da sem se potem jaz pobrala ven. In takrat sem bila trdno odločena zadevo odkrito končati, tako da me njegovo jokanje na moji rami niti najmanj ni ganilo in sem lahko stvar speljala brez scen s svoje strani.
Vsi bi neki obračali in prelagali odgovornost breakupa na partnerja, ga zmanipulirali, da on konča zvezo... Zame je to strahopetnost in čustvena šibkost.
Because I can.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak je vseeno razlika med dolgo zvezo in parimi meseci (ko še daš partnerju vedt, da ne veš, če bi se šel to ali ne).
Js sm tud enkrat končala prek telefona (ko se razšla že 3 v parih tednih) Samo da ni blo v javnosti, ker je potem par tednov jokal pred vsemi
Js sm tud enkrat končala prek telefona (ko se razšla že 3 v parih tednih) Samo da ni blo v javnosti, ker je potem par tednov jokal pred vsemi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Misliš na razliko v tem, da pri kratki zvezi še lažje poveš naravnost v obraz človeku, da bi se rad razšel? Se strinjam. Ni še hude čustvene navezanosti in manj možnosti, da se sam zlomiš.
Dobro, ne velja za zveze na razdaljo, tam sem tudi sama po enem mesecu končala prek telefona, ker ni šlo drugače.
Pač težko mi je razumeti ljudi, ki se odločijo, da zveze ne bodo več furali, in namesto, da na hitro končajo zadeve, se raje še nedoločen čas matrajo z "živciranjem" drugega ali se izogibajo pogovoru.
Dobro, ne velja za zveze na razdaljo, tam sem tudi sama po enem mesecu končala prek telefona, ker ni šlo drugače.
Pač težko mi je razumeti ljudi, ki se odločijo, da zveze ne bodo več furali, in namesto, da na hitro končajo zadeve, se raje še nedoločen čas matrajo z "živciranjem" drugega ali se izogibajo pogovoru.
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov