Naj se trudim naprej ali naj končam? Je to egoistično?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mr. Nobody, domnevam, da še nikoli nisi bil v nehvaležni situaciji, ko bi moral prekint s punco.
Pri prejšnjem sem npr. ubrala še bolj bedno taktiko, da sem ga probala tolk znervirat, da je on mene pustil, ker enostavno...nisem mogla tega spravt iz sebe.
...tko. Jz se ne grem več tega dejtanja!
Pri prejšnjem sem npr. ubrala še bolj bedno taktiko, da sem ga probala tolk znervirat, da je on mene pustil, ker enostavno...nisem mogla tega spravt iz sebe.
...tko. Jz se ne grem več tega dejtanja!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ok purple, fak!
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
Kaj spet jz kriva?
Sej pravim, zato da bodočim potencialnim prihranim vse te nadležne trenutke, se v dobrobit človeštva odrekam dejtanju - vsaj pamet me je srečala!
Sej pravim, zato da bodočim potencialnim prihranim vse te nadležne trenutke, se v dobrobit človeštva odrekam dejtanju - vsaj pamet me je srečala!
-
purple_rain - Cosmopsiho
Tle pa res ni kej za občudovat..Ajenreja napisal/-a:.. no purple, si mela pa dobre živce da si ga tk znervirala. te po eni strani kar občudujem.
Skratka, ti pač naredi tako, kot se tebi zdi prav - ter da ne boš ti na slabšem kasneje.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
ce smem dodati moje mickano mnenje bi blo pomoje boljse da ce ga pustis, ga pustis v zivo in odkrito - pac povej kaj mislis in ne dajaj nobenih upanj za naprej/ne drzi ga na kjuki. sicer ti bo verjetno hudo ker bos vidla reakcijo cloveka, ampak dvomim da ti bo hujse kot njemu. to da ga izzivciras se mi zdi pa se slabse kot prek neta/smsjev. js dam mr.Nobady-ju prav. ce bo jokal in dru bo pac jokal in se dru, ce bo razbijal ga pustis na javnem mestu kjer te ne bo mogu razbit. vseeno je tvoj fant no.
Thanks to denial, I'm immortal!
-
purple_rain - Cosmopsiho
Mhm, in mu še dodatno pohodiš samozavest s tem, da "pustiš", da tkole reagira v javnosti?Rollin #2 napisal/-a:ce bo jokal in dru bo pac jokal in se dru, ce bo razbijal ga pustis na javnem mestu kjer te ne bo mogu razbit.
*jz grem novo temo odpret (oz. najprej prebrskat, če že imamo kje takšno)*
-
purple_rain - Cosmopsiho
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 23. Dec. 2010 0:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Here to ruin the show.. -->
It was forever..but it didnt last long..
-
Bellezza - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2009
UG84 napisal/-a:Mislim, da si ti preveč kompleksna oseba zanj in nista niti slučajno kompatibilna. Verjetno je res čaa, da en od vaju že enkrat na glas pove, kaj si misli. Če že po 4 mesecih ne moreš več zdržati z njim, potem res najbolje da takoj nehata.
Podpis!
Raje s tabo v vsem propadem, kot brez tebe v čemerkoli uspem...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ajenreja napisal/-a:Pa vendar vsaka ženska ve, da bi rade, da nas še enkrat vpraša kaj je narobe, in iz nas potegne kar nas muči..
Naj najprej začnem pri tem . Prosim, prosim, prosim . No... Zdaj pa k citriranemu : NE SE ZAJEBAVAT! A ti to resno tako razmišljaš?
Da bo dečko klečeplazil, jokcal, te prosil, silil vate, da mu izpoveš svoje dejansko počutje ali mnenje, ki ga nisi sposobna povedat s prve??? A ti to resno misliš, da vsaka ženska želi, da bi dec igral pussyija, nekega klečeplazejočega, patetičnega, poslinjenega osebka???
In če kateri dečko to dejansko dela, ga nočem spoznat. Nikoli!
Glede celotne zadeve pa je že UG84 v enem stavku povedala vse.
Purple_rain -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov