Naj povem prijatelju, da mi je všeč??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz bi pred veliko ljubezensko izpovedjo najprej sprobala teren. Rahli namigi na to, da ti je všeč, ki še vedno lahko zgledajo kot naključje - dotiki, pogledi, komentarji, wateva; s katerimi se lahko prepričaš, če tudi on do tebe čuti kaj več.
Čeprav to je deluje vedno, včasih ženske ne znajo precenit, kdaj so komu všeč.
Čeprav to je deluje vedno, včasih ženske ne znajo precenit, kdaj so komu všeč.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
nisem reees zaljubljena, samo všeč mi je.. bolj kot sem pripravljena priznati
Ursa7 -par situacij
-ko pišem sms-e, me zmeraj vpraša komu pošiljam
-včasih mi reče 'my love' ali 'sweet princess', čeprav pravi da je to mišljeno sarkastično
-na začetku prijateljstva je bil zunaj z drugo punco, ampak je cel večer gledal mene
-zadnjič me je povabil v opero, ker so starši dobili zastonj karte, on pa ni hotel iti tja sam z njimi
pač.. skos neke male pozornosti, ki mi dajo mislit. res pa je, da živim z glavo v oblakih in je mogoče vse skupaj le iluzija
Ursa7 -par situacij
-ko pišem sms-e, me zmeraj vpraša komu pošiljam
-včasih mi reče 'my love' ali 'sweet princess', čeprav pravi da je to mišljeno sarkastično
-na začetku prijateljstva je bil zunaj z drugo punco, ampak je cel večer gledal mene
-zadnjič me je povabil v opero, ker so starši dobili zastonj karte, on pa ni hotel iti tja sam z njimi
pač.. skos neke male pozornosti, ki mi dajo mislit. res pa je, da živim z glavo v oblakih in je mogoče vse skupaj le iluzija
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- *xoxo*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2010
foxy.lady napisal/-a:purple_rain - same old, same old
strah me je samo da bom vse uničila... pa tudi ne vem kako naj vse skupaj speljem
hej... no jaz sem mela isti problem...in isto, sem eno leto zbirala pogum da mu povem... seveda sem vpraševala vse prijatlce za mnenje in vsi so mi trdili da mu moram povedat, kar je absolutno prav v vsakem primeru!
Niti tako kot ti nisem vedla kako vse skupaj speljati. jaz sem mu napisala sms: rada te mam! : D in to je blo to... potem se pa itak razvije pogovor o tem, kaj si napisala )
kr upaj si, upam da bo vse kul )
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
*xoxo* napisal/-a:foxy.lady napisal/-a:purple_rain - same old, same old
strah me je samo da bom vse uničila... pa tudi ne vem kako naj vse skupaj speljem
hej... no jaz sem mela isti problem...in isto, sem eno leto zbirala pogum da mu povem... seveda sem vpraševala vse prijatlce za mnenje in vsi so mi trdili da mu moram povedat, kar je absolutno prav v vsakem primeru!
Niti tako kot ti nisem vedla kako vse skupaj speljati. jaz sem mu napisala sms: rada te mam! : D in to je blo to... potem se pa itak razvije pogovor o tem, kaj si napisala )
kr upaj si, upam da bo vse kul )
Sej rada imaš lahko tut prjatla. Še posebej, če sta dobra prijatla že eno leto, kot je napisala. Jaz tut velikokrat prijateljem rečem, da jih mam rada, pa vsi vemo, kako je bilo mišljeno. Sicer so res močne besede, ampak je možno, da jih ne bo razumela tako kot jih razume ona. Če veš kaj mislim.
- teiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Povej! jaz sem mela kontra primer, ko mi je prijatelj povedo, da sm mu ful všeč in se mu zdi, da se je zaljubo.. pa men ni blo do tega, ampak sm mu jasno povedla, kak je na stvari in je razumel.. zdaj sma še vedno prijatla in si povema vse.. še vedno sem mu všeč, ampak se pač zaveda, da nebo nič več in je ok.. mislim, da je pol če te zavrne dost tud od tebe odvisno, če bosta prijatla, kak se boš obnašala.. če te bo pol sram al se boš znala enako obnašat kot zdaj in bosta s časom pozabla na to.. nevem.. nekaj takega, po moje.. probaj definitivno, drugač ne boš nikol vedla.. mogoče ima on isti problem..
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
pozen odgovor
sem mu povedala in potem ugotovila da ga imam v resnici rada kot brata in nič več kot to včasih sem res smotana.....
no, sva pa zdaj najboljša prijatelja in si poveva skoraj vse. On še zmeraj nima punce, in sumim da je gej hihihi
jaz sem pa spoznala enega fajn fanta, s katerim hodiva na kavice
la vita e bella!
sem mu povedala in potem ugotovila da ga imam v resnici rada kot brata in nič več kot to včasih sem res smotana.....
no, sva pa zdaj najboljša prijatelja in si poveva skoraj vse. On še zmeraj nima punce, in sumim da je gej hihihi
jaz sem pa spoznala enega fajn fanta, s katerim hodiva na kavice
la vita e bella!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov