Naj ponovno poskusim pri bivšem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
najprej hvala vsem za odgovore. so mi kr precej dal mislt glede najinega odnosa. v bistvu res ni blo že prej vse rožnato. sam ko maš nekoga rad tega ne vidiš oz poskušaš ne videti. pol pa ko enkrat orenk poči pa tut za nazaj vidš kaj je blo vse narobe. in ugotovila sem, da nočem takega fanta. sej to butasto pravilo je bila njegova pogruntavščina. niti ne vem kaj je bilo potrebno, ker ga itak nisem nikol klicala ko je šel ven, pa če bi imela pravilo al ne. ko je s frendi naj bo z njimi, ne pa da mu jst skos težim pa ga kličem. tko da mi to pravilo ni povzročalo nekih težav, ker ga tko al tko nisem imela namena klicarit. nikol si pa neb misla, da bo stvari vzel tako resno.
ena je omenila, da mogoče je imel pa kakšne avanture pa ni hotel da ga kličem. jst mislim da ne. ma pa take otročje kolege, da bi ga takoj zajebaval da je copata, da ga preverjam in kej podobnga. mislm, da zato ni hotel. ja, vem, lahko se vprašam kakšen karakter je, če se tako pusti frendom.
sem šla včerej do njega pa sva se pogovorila, še zmer misl da sem neupravičeno ravnala ker sem popizdila ker ni pršel. sm rekla, da je najina zveza tako al tako šla navzdol in je bila to samo pika na i (res velika pika). se mi zdi da niti ni bil kej preveč prizadet ker je konc, sam vztraja da sem jst vsega kriva. ok pa sem. mi je čist vseen. nism vedla, da mam tko otročjega tipa.
včer zvečer sm se pol mal smilila sama seb, mal sem jokala sam moram rečt da mi ni tako zelo hudo. al bo pa vse še za mano pršlo. pri tadrugem bivšem sem se odločila, da bom še malo počakala z vsem skupej, moram najprej mal uredit svoje misli. verjetn ga bom čez kake 14 dni poklicala za kako pijačko, pol bomo pa vidl kako bo naprej, če bo pokazal kej zanimanja al bo omenjal kakšno deklco k mu je všeč. tut če pokaže zanimanje ne mislm hitet, moram najprej pr seb vse razčistit.
drgač pa priznam da sem že kdaj prej pomisla na bivšega, ampak ne da bi bla z njim, sam zanimal me je kako je. mi je žal da nisva ostala v boljših stikih, sploh ker ni bilo nobene zamere z nobene strani. mogoče je pa usoda hotela da se glih tam zaletim ker moram priznat, da ko sem ga vidla, se mi sploh ni zdelo, da sta vmes minili dve leti, tut pogovor je stekel z lahkoto.
aja še to, da mi je rekel da naj pustim fanta se mi ne zdi da je blo to tko narobe. tut vse prjatlce so mi rekle naj ga pustim ko sem jim to povedala, pa mami isto. sej vem da mi nimajo pravice to govort, sam pa čist razumem zakaj so to rekl, tut jst bi tko rekla svoji prjatlci, če bi mi povedala kej tazga.
ena je omenila, da mogoče je imel pa kakšne avanture pa ni hotel da ga kličem. jst mislim da ne. ma pa take otročje kolege, da bi ga takoj zajebaval da je copata, da ga preverjam in kej podobnga. mislm, da zato ni hotel. ja, vem, lahko se vprašam kakšen karakter je, če se tako pusti frendom.
sem šla včerej do njega pa sva se pogovorila, še zmer misl da sem neupravičeno ravnala ker sem popizdila ker ni pršel. sm rekla, da je najina zveza tako al tako šla navzdol in je bila to samo pika na i (res velika pika). se mi zdi da niti ni bil kej preveč prizadet ker je konc, sam vztraja da sem jst vsega kriva. ok pa sem. mi je čist vseen. nism vedla, da mam tko otročjega tipa.
včer zvečer sm se pol mal smilila sama seb, mal sem jokala sam moram rečt da mi ni tako zelo hudo. al bo pa vse še za mano pršlo. pri tadrugem bivšem sem se odločila, da bom še malo počakala z vsem skupej, moram najprej mal uredit svoje misli. verjetn ga bom čez kake 14 dni poklicala za kako pijačko, pol bomo pa vidl kako bo naprej, če bo pokazal kej zanimanja al bo omenjal kakšno deklco k mu je všeč. tut če pokaže zanimanje ne mislm hitet, moram najprej pr seb vse razčistit.
drgač pa priznam da sem že kdaj prej pomisla na bivšega, ampak ne da bi bla z njim, sam zanimal me je kako je. mi je žal da nisva ostala v boljših stikih, sploh ker ni bilo nobene zamere z nobene strani. mogoče je pa usoda hotela da se glih tam zaletim ker moram priznat, da ko sem ga vidla, se mi sploh ni zdelo, da sta vmes minili dve leti, tut pogovor je stekel z lahkoto.
aja še to, da mi je rekel da naj pustim fanta se mi ne zdi da je blo to tko narobe. tut vse prjatlce so mi rekle naj ga pustim ko sem jim to povedala, pa mami isto. sej vem da mi nimajo pravice to govort, sam pa čist razumem zakaj so to rekl, tut jst bi tko rekla svoji prjatlci, če bi mi povedala kej tazga.
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
kajira napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:
Tvoj bivši je pa kreten, ker pač nima pravice govorit tebi, da če si pametna ga pusti. Bik zarustan!
zakaj pa nima pravice? saj ji je dal pameten nasvet.
Se popolnoma strinjam. Tipa, ki se ti ne oglasi po tolkih klicih, na podlagi katerih bi lahko sklepu da je neki narobe, res ne rabi.
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
kremsnita
edino upam, da ta tvoj bivši fant ne bere tega foruma, ker tud kretene zabedira, če je v vsakemu postu napisano, da je en velik kreten
vsaj po mojem no..nimam lih izkušen!
vso rečo v ljubezni :bussi: pa lahko, da je tudi zveza z bivšim prava zate, še posebi, če sta nehala zaradi športa. Tud to se je men zgodil pa ga po 2 letih še nisem prebolela..še danes se tovčem po glavi pa upam, da bo dan kdaj postal dolg 26 ur
edino upam, da ta tvoj bivši fant ne bere tega foruma, ker tud kretene zabedira, če je v vsakemu postu napisano, da je en velik kreten
vsaj po mojem no..nimam lih izkušen!
vso rečo v ljubezni :bussi: pa lahko, da je tudi zveza z bivšim prava zate, še posebi, če sta nehala zaradi športa. Tud to se je men zgodil pa ga po 2 letih še nisem prebolela..še danes se tovčem po glavi pa upam, da bo dan kdaj postal dolg 26 ur
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Jochie napisal/-a:sprašuješ, če ponovno poskusiš pri bivšem???
svetujem ti, da raje poskusiš v šoli varne vožnje...
eh saj pa to se lahko vsakemu pripeti... zletiš s ceste mimogrede... ne bit naslednjič užaljen, če boš ti zletel (seveda ti tega ne privoščim), in ti bomo rekle da se spokaj v šolo varne vožnje
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
^^
mislm da ne bere, pa tut pišem pod sestričninim uporabniškim imenom k sama nisem registrirana, vendar pa forum redno spremljam. sem se zakamuflirara
čeprov, dvomim da obstajata dva tipa k sta zdej to nardila, tko da če bere se je prepoznal. sam mi je čist vseen, itak sm vse kar sem tle napisala tut njmu povedala. no razen glede bivšga. sam to pa ni več njegova stvar.
Hvala punce k ste mi pomagale, res ste zlate :bussi: Pa čeprov ste sam spluvale bivšga, tut to je pomagalo da sm dojela da je - kako ste že rekle - navaden kreten.
če bo pa kej novga si pa ustvarim svoj profil pa vam poročam kako se stvari odvijajo
Mejte se
mislm da ne bere, pa tut pišem pod sestričninim uporabniškim imenom k sama nisem registrirana, vendar pa forum redno spremljam. sem se zakamuflirara
čeprov, dvomim da obstajata dva tipa k sta zdej to nardila, tko da če bere se je prepoznal. sam mi je čist vseen, itak sm vse kar sem tle napisala tut njmu povedala. no razen glede bivšga. sam to pa ni več njegova stvar.
Hvala punce k ste mi pomagale, res ste zlate :bussi: Pa čeprov ste sam spluvale bivšga, tut to je pomagalo da sm dojela da je - kako ste že rekle - navaden kreten.
če bo pa kej novga si pa ustvarim svoj profil pa vam poročam kako se stvari odvijajo
Mejte se
- ZmedenaEvica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Mislim, da si storila prav,da si unga pustila, ker te ni pršu iskat. Kok je sploh star ta tip? Drgač jst tvojga bivšiga čist razumem,da je reku,da pust tipa, tud on si te očitno želi nazaj.Drugače pa če si samska, zakaj ne bi dala bivšemu še ene priložnosti. Moraš pa se vprašat, zakaj sta sploh nehala?To pa zato, da se ne bi iste napake ponavljale.
Lepo se mej
Lepo se mej
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
kajira napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:
Tvoj bivši je pa kreten, ker pač nima pravice govorit tebi, da če si pametna ga pusti. Bik zarustan!
Že, ampak to ni njegova stvar, zato bi moral biti tiho. To je intimna stvar dotičnih dveh. Takih nasvetov se NE DAJE!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
^cherry^ napisal/-a:kajira napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:
Se popolnoma strinjam. Tipa, ki se ti ne oglasi po tolkih klicih, na podlagi katerih bi lahko sklepu da je neki narobe, res ne rabi.
Ja, to je res. A vseeno...takih nasvetov se ne daje!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem mela prav podobno situacijo danes. Sem parkirala in sem zadela vejo od drevesa in razbila luč...seveda panika (ker sem mela nedavno totalko in sem že vidla fotra kako bo popizdil) in kličem tipa, on vleti, pa namesto da bi me objel začne nekaj v smislu "mater si nesposobna, tu je za 2 avta prostora" (vem da sem sama kriva, ampak v takem trenutku najmanj rabim nekoga da mi guši), jaz ga prosim naj mi da vsaj mir in da naj gre, on pa se odloči da bo reševal vse najine probleme tam na mestu. Popizdim in ga pošljem v vse mogoče luknje, on pa se odloči da bo to lepo konec med nama. No, jaz sem šla pol z drugim na kosilo... Bomo vidli kaj bo iz tega
Houd de wereld tegen
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
ma bluzla kako leto...nisva se nekaj deklarirala (od ... hodiva)...samo itak je bil na odhodu zaradi slabih lastnosti (pob je nagnjen k laganju oz. prikrivanju nasploh)
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_