Naj ponovno poskusim pri bivšem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tvoj tip je popolnoma nezanesljiv. S takim najbrž noče bit nobena ženska, v tem se najbrž strinjamo.
Prometna nesreča...ne štekam, zakaj klicati bivšega. Pomoje si rabila enega moškega, da ti da občutek, da si zaželena, ko te je tip tako grdo skenslal. Tut to, da ti zdej razmišljaš, da bi kar malo bila z njim je malo
Za take stvari se kliče AMZS, če nimaš drugega. Kaj pa kolegice, s katerimi si bila prej?? Jaz bi prej njih klicala, pa se jim malo poskušala zasmiiti, da bo one svoje fante poklicale na pomoč hehe, to klicanje bivših se mi zdi res tok butasto... Pa tole glede staršev je tut bedarija. Fešta??
Ne vem, pozabi na oba tipa.

Prometna nesreča...ne štekam, zakaj klicati bivšega. Pomoje si rabila enega moškega, da ti da občutek, da si zaželena, ko te je tip tako grdo skenslal. Tut to, da ti zdej razmišljaš, da bi kar malo bila z njim je malo

Za take stvari se kliče AMZS, če nimaš drugega. Kaj pa kolegice, s katerimi si bila prej?? Jaz bi prej njih klicala, pa se jim malo poskušala zasmiiti, da bo one svoje fante poklicale na pomoč hehe, to klicanje bivših se mi zdi res tok butasto... Pa tole glede staršev je tut bedarija. Fešta??
Ne vem, pozabi na oba tipa.
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
ok, najprej glede staršev - bili so na eni petdesetletnici pri sosedih in nisem ju klicala, ker sem vedla, da sta oba pila in neb glih hotla da se kam vozta. sej če bi bilo kej hujšga bi sigurno ju. tut tiste kolegice s katerimi sem bila so pile (mamo tko zmenjeno da vsakič ena vozi in včeraj sem bla jst na vrst) in neb mogla nobena pomagat. tko da sem se res na bivšga spomnla, ne vem zakaj, vrjetno zato ker se je to zgodilo praktično pred njegovo hišo.
mi je pol bivši sam poslal sms pa vprašal, če sm ok. sm rekla da čustveno ne najbol in mu povedala da sva končala s fantom. je reku da če bom hotla kdaj na kakšno pijačko naj ga pokličm pa se kej zmenva. ne vem, vrjetn ga bom res poklicala, sam ne še zdej.
se mi zdi da zdej vse za mano prhaja, včerej sm bla res v šoku. mogoče sem res mal preveč burno reagirala pr tipu pa bi se mal bol pogovort. zdej mi je ful hudo pa najraj bi ga kr poklicala sam pol se spomnem kako mi je blo včerej - sama, na enem travniku, noč, okol gozd on se mi pa ne javi. in me spet vse mine. ne morem bit jst z nekom na katerga se ne morem zanest. tut prej je najina zveza že mal škripala, predvsem zato, ker sm bla jst vedno na drugem mestu za frendi. včerej je to jasno pokazal. mislm da ne bova več skupej, bi se pa rada pogovorila še enkrat z njim.
aja z bivšim sva šla pa narazen, ker nekako nisva mela časa drug za druzga, obema so ble druge stvari (oba sva trenirala en šport) bolj pomembne kot veza. in sva se kr odtujila nekako. ni blo nobenga krega al pa kej, enostavno sva vidla, da so nama druge stvari zaenkrat bolj pomembne. zdej pa noben ne trenira več
mi je pol bivši sam poslal sms pa vprašal, če sm ok. sm rekla da čustveno ne najbol in mu povedala da sva končala s fantom. je reku da če bom hotla kdaj na kakšno pijačko naj ga pokličm pa se kej zmenva. ne vem, vrjetn ga bom res poklicala, sam ne še zdej.
se mi zdi da zdej vse za mano prhaja, včerej sm bla res v šoku. mogoče sem res mal preveč burno reagirala pr tipu pa bi se mal bol pogovort. zdej mi je ful hudo pa najraj bi ga kr poklicala sam pol se spomnem kako mi je blo včerej - sama, na enem travniku, noč, okol gozd on se mi pa ne javi. in me spet vse mine. ne morem bit jst z nekom na katerga se ne morem zanest. tut prej je najina zveza že mal škripala, predvsem zato, ker sm bla jst vedno na drugem mestu za frendi. včerej je to jasno pokazal. mislm da ne bova več skupej, bi se pa rada pogovorila še enkrat z njim.
aja z bivšim sva šla pa narazen, ker nekako nisva mela časa drug za druzga, obema so ble druge stvari (oba sva trenirala en šport) bolj pomembne kot veza. in sva se kr odtujila nekako. ni blo nobenga krega al pa kej, enostavno sva vidla, da so nama druge stvari zaenkrat bolj pomembne. zdej pa noben ne trenira več

- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
jaz te popolnoma razumem...
saj če se je to res zgodilo tako blizu njega in glede na to da ga poznaš si ga pač poklicala...ne vidim v tem nič slabega

- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
puma napisal/-a:... kot prvo, bi takega tipa v rit zašutirala (mb sleng), ki ob klicih in sms, da si imela prometno nesrečo, ti ne pride pomagat zarad dogovora o neklicanju ...
... potem bi ga pa še drugič zašutirala v rit ... ko bi izjavil, da pretiravaš v reakciji ...
... kar se pa bivšega tiče ... se strinjam z njegovo izjavo, saj če imaš neko tako situacijo kot je prometna nesreča in tvojega tipa boli k***, potem bodi pametna in ga skenclaj.
Po drugi strani, pa ta izjava s strani bivšega ne pomeni, da on hoče biti s tabo ali da ti govori, da je on boljši kot tvoj tip.
Povedal je le to, kar ti večina punc tukaj piše ... in sicer, da če boš pametna, boš takega tipa (ki tako reagira, ko si ti imela nesrečo) skenclala.
Se tudi jaz strinjam s to izjavo.
...
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
suspicious_ napisal/-a:ampak vam se res zdi da bi v primeru nesreče razmišljale o tem da želite videti bivšega?saj je rekla da je tam blizu doma... jaz osebno verjetno tudi nebi staršem kvarila večera, sploh zato ker se ji ni zgodilo nič hujšega...
Pa tudi s to izjavo ni nič narobe. Zakaj ne bivšega, a bivši ne more biti kolega? In če je tam blizu doma, zakaj ne?
-
Anja86 - Sramežljivka
moje mišljenje je podobno kot pri vseh tukaj. zdi se mi bedast dogovor oz. pravilo, da se s fantom ne kličeta, ko gresta ven. tega se treba čimprej odvadit, ker nikoli ne morš vedet kaj pride [v tem primeru nesreča]. sm prepričana, da če nebi blo tega dogovora in bi ga poklicala, bi skor 100% priletu na kraj dogodka. sicer je tvoj fant malo čudn, ampak mislim, da ni bil dober razlog, da si mu dala konec.
kar se pa tiče tvojega bivšega. jaz bi v tem primeru poklicala starše [pa če so na newm kaki fešti, ali pa AMZS, prijatle,... bivšega
ne ne...
sicer pa veš kako pravijo: mogoče ti pa je usojeno, da prideš z bivšim skupaj. nikoli ne morš vedet.
upam, da se bo razrešlo vse dobro [oz. da se je že]
lp
kar se pa tiče tvojega bivšega. jaz bi v tem primeru poklicala starše [pa če so na newm kaki fešti, ali pa AMZS, prijatle,... bivšega

sicer pa veš kako pravijo: mogoče ti pa je usojeno, da prideš z bivšim skupaj. nikoli ne morš vedet.
upam, da se bo razrešlo vse dobro [oz. da se je že]
lp
- suspicious_
- Sramežljivka
nevem zakaj, ampak zdi se mi da so "bivši" pri večni deklet neka tabu stvar... 

-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Jaz bi ti svetovala, da si zdaj mejčken samska in dobro premisliš kaj si želiš od bodočega fanta. Mejčken si še privoši..
Kar se tiče bivšega - ne drezat.. Prosim! Sem bila sama na istem ko me je neki fant prizadel, sem se spomnila na bivšega in hotela biti z njim, ker nisem bila navajena bit sama. In se tudi v drugo ni izšlo. Bivši je res večinoma časa z razlogom bivši.
Aja, da se pa s fantom ne kličeta ko gresta posebej ven.. Hehe.. Jaz bi najprej pomislila kdo se je spomnil na ta pravil in da ima ta gotovo še kakšne avanturce zraven..
Kar se tiče bivšega - ne drezat.. Prosim! Sem bila sama na istem ko me je neki fant prizadel, sem se spomnila na bivšega in hotela biti z njim, ker nisem bila navajena bit sama. In se tudi v drugo ni izšlo. Bivši je res večinoma časa z razlogom bivši.
Aja, da se pa s fantom ne kličeta ko gresta posebej ven.. Hehe.. Jaz bi najprej pomislila kdo se je spomnil na ta pravil in da ima ta gotovo še kakšne avanturce zraven..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
kaki kreten od tvojega (sedaj že bivšega) fanta!
vem, da se bom ponovila in enako napisala kot vrsta deklet pred mano, ampak res sem zgrožena in preprosto ne morm vrjet, da ta bedak ni odreagiral na pet klicev in še na sporočilo v katerem si zapisala, da si imela prometno nesrečo. moj bi takoj priletu pa naj bo to dve uri stran ob treh ponoč... mislim halo?? punca je le punca in naj bi bila ena najbistvenejših oseb v fantovem življenju.
z prvim bivšim fantom pejdi na pijačo, ampak tudi jaz ti svetujem, da si najprej malo samska in si urediš misli ter življenje. šele nato pa v nekaj novega/starega drezati..
vem, da se bom ponovila in enako napisala kot vrsta deklet pred mano, ampak res sem zgrožena in preprosto ne morm vrjet, da ta bedak ni odreagiral na pet klicev in še na sporočilo v katerem si zapisala, da si imela prometno nesrečo. moj bi takoj priletu pa naj bo to dve uri stran ob treh ponoč... mislim halo?? punca je le punca in naj bi bila ena najbistvenejših oseb v fantovem življenju.
z prvim bivšim fantom pejdi na pijačo, ampak tudi jaz ti svetujem, da si najprej malo samska in si urediš misli ter življenje. šele nato pa v nekaj novega/starega drezati..
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
ana27 napisal/-a:Zakaj ne bivšega, a bivši ne more biti kolega? In če je tam blizu doma, zakaj ne?
Meni se to ne zdi nič narobe. Ga je pač poklicala in on ji je pomagal.
Mal čudno se mi pa zdi, da sedaj, ko ti je pomagal priti domov, pa že razmišljaš o tem, da bi bla zopet z njim. Si na to pomislila že kdaj prej al šele sedaj, ko je bil tooooolk prjazn, da ti je pomagal

Raje ne hiti, da ne bo bodoči postal spet bivši

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Men se zdita tko tvoj fant kreten kot tvoj bivši kreten. Prvi zato, ker kljub temu, da vid klice in sms ne odreagira (po svoje kretenski dogovor, da se ne kličeta - am...a sta 13 stara al kaj?!?). Jest če bi le mogu, letim, če bi me moja poklicala, da je s ceste zletela.
To bi bil pr men rdeč alarm!
Tvoj bivši je pa kreten, ker pač nima pravice govorit tebi, da če si pametna ga pusti. Bik zarustan!

Tvoj bivši je pa kreten, ker pač nima pravice govorit tebi, da če si pametna ga pusti. Bik zarustan!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov