Naj počakam ali končam...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 22. Avg. 2010 16:08

Horus napisal/-a:Ja ne vem, če je ortošportnik mu neka lightweight rekreacija morda ne diši, ker mu je dolgočasna? Ga čisto razumem.

Ojoj no, ko si zaljubljen (pa tudi ko nisi več, so pa prisotna še močnejša čustva), ne boš gledal na kondicijsko zmožnost partnerja, ampak se mu boš prilagajal in ga motiviral, tako kot tudi na ostalih področjih. Besides, kje pa je omenjeno, da ona ni športnica? + tega še to ne rabi bit, ker so nekateri ljubiteljski športniki in imajo kondicije toliko kot nekateri, ki hodijo na treninge tega in onega. :wink:
Tebi kayka bi pa rekla oz. napisala samo tole: če se nista zmožna normalno pogovoriti, ker pri njem ne gre brez užaljenosti, potem bi se jaz malo zamislila nad tem. Konec koncev sta skupaj le dva meseca... Kar se tiče seksa pa ne štekam, zakaj "se špara". :? Naj bo še toliko obveznosti in skrbi, za seks se vedno najde cajt (v smislu ko ima človek čas, ne v smislu vedno in povsod, četudi med pavzo v službi :D), poleg tega te še razbremeni, tako da bi si upala trditi, da tip ni ravno resen.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 16:12

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 22. Avg. 2010 16:20

Meni je iskreno povedano zelo slab znak že dejstvo, da so že po samo dveh mesecih zveze med vama vidna tako velika razhajanja, da se že zdej neki kregarita, tipu ni do seksa in drži mulo po 3 dni. Kaj šele bo čez eno, dve leti, ko razhajanja v željah in razlike v osebnostih partnerja še bolj pridejo v ospredje?
Js ne vidim prihodnosti v tej zvezi.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 16:21

Sej... seks po 2 mesecih zveze... ma to je da se spravita k delu po 3x na dan, ne pa da te pusti na kolenih prosjačit za seks :?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 16:22

bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 16:26

Horus napisal/-a:
Laurica* napisal/-a:Povej mu, kaj te moti in to je to. Če te ima rad, bo vse naredu, sam da bosta ostala skupi. Če tega ne bo hotu sprejet, te ni vreden.

Stava: avtorica zgornje nebuloze je stara okoli 15 let xD

Sem nekje prebrala, da gre letos študirat :) torej je ene 18-19...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 16:28

Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 22. Avg. 2010 16:31

@Horus:
1. Zgubu si stavo.
2. Res je treba komplicirat... Se morata pač pogovorit o takih stvareh, a je tuki kej narobe? Mene bolj zanima, kako otročji 25-letnik si ti. Glej no glej, si že pokazu. :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 16:35

Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 22. Avg. 2010 16:50

Horus napisal/-a:True. Zgubu stavo, ker sem yet again zaupal v inteligentnost nekoga, ki piše nebuloze.

Če se pogovorita ali ne, stavka...
Če te ima rad, bo vse naredu, sam da bosta ostala skupi. Če tega ne bo hotu sprejet, te ni vreden.

... nista nič bolj inteligentna.

For the record, nisem 25 :P xD

Oprostite gospod Inteligentni, da se ne izražam tako kot ti. Ok, ampak tip, ki se s punco ne premakne dlje kot do televizije, rabi vedet, da punca hoče mal življenja od njega. Če mu ona pove, da jo to moti, pa da on nič ne naredi glede tega, a nej bo ona pol celo življenje nesrečna...?
O ja, pri tem pa res potrebuješ bit inteligenten.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 16:59

Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 22. Avg. 2010 17:13

Horus napisal/-a:
Če te ima rad, bo vse naredu, sam da bosta ostala skupi.

^ Tole je fail, ker noben človek, ki se ceni, ne ženska ne moški, ne bo hotel nekoga obdržati ZA VSAKO CENO. To počnejo obupanci.

Če tega ne bo hotu sprejet, te ni vreden.

^ Tole pa je fail sam po sebi. Po isti logiki lahko trdimo, da ona ni vredna njega, ker noče sprejeti njegovih želja glede preživljanja prostega časa.

Jasno zdaj?

Očitno je prišlo do nesporazuma zato, ker sem napisala eno, mislila pa malo drugače - ni bilo čist dobesedno mišljeno. Eden za drugega se lahko potrudita kolikor lahko, ker je zvezo potrebno vzdrževat in sproti reševat probleme. Če jih eden izmed njiju noče oz. ne pokaže interesa za to, ali pa da se izkaže, da imata različna pričakovanja od zveze, potem nima smisla vztrajat skupaj.
Ok, priznam, my bad, ampak tud tebi se ni treba v vsako piko zapičit.
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 22. Avg. 2010 17:15

bonbonchek napisal/-a:Ja ampak a ni že to zanimivo, da je tip zagrizen športnik, z njo pa noče nikamor it?

Samo zdaj je vprašanje kam hoče ona it? je kaj povezano s športom ali ne. drugače pa sem imela nekoč enega zagrizenega športnika in res zagrizen športnik hoče imet ob sebi pri športu enega enakovrdnega dedca, ki se kosa z njimu in ne eno babo, ki se ji mora prilagajat.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 22. Avg. 2010 18:49

ok, eni kr sklepate ene bučke...tkole je, on je zdle frej do pruga septembra, js študiram in mam še počitnce, mam svoje hobije, prjatle, službo...ampak bi vseen rada preživela čas z njim...pa greva skupej rolat, tečt, ...ampak je skorej vedno en skupn kolega zraven, in nisva sama... pa glede sexa, ko sexava in po sexu pa se en dan kasnej mi govori zmerej kok je blo dobr pa ne vem kaj...zdj pa že 5 dni nisva-zarad njega, ker ma musklfibr, ker je zmetran...blablabla... skos mi govori kok sm mu vsec, kok sm nevem kaj...mi da pa malkrat sam od sebe lupčka, malkrat me prime za roko, malkrat on rece da bi kam šla (oz to sploh ne)...komunikacija je pa tko...bl enosmerna...pa ne ne težim mu skos...zlo mal, marskera bi ga ze u pm poslala...
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 18:56

Okej, jaz sem malo narobe sklepala, sorry. Ampak lej no, ne vem.. Js v tej zvezi ne vidim prihodnosti... Mogoče še nekaj časa, ampak to ni to.
Enosmerna komunikacija - meni to pove vse ;) da se bom samo jaz trudila v zvezi in jo ohranjala živo, NE, sem pa raje samska dokler živim. :P Ti pa le premisli, če to res hočeš, očitno je njemu vse kul, tebi pa ni. Zakaj potem še vztrajaš sploh...? Ker misliš da se bo spremenil? Če je že po 2 mesecih tak, bo šlo samo še navzdol.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov