Naj počakam ali končam...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 22. Avg. 2010 10:22

Stvar je taka...z bivšim tipom sva nehala po 4 letih, moj novi fant pa mi je že prej redno pisal smse, klical...vglavnem osvajal me je...ko sem končala zvezo sva bila hitro skupaj...zdaj pa je vse tako čudno...on nikol nima časa(diploma, služba..), ko ga pa ima pa sva doma in gledava tv in jeva...nikamor ga ne spravim, ker je vedno utrujen in se mu ne da...niti sexat se mu ne da, čeprav je sex zakon in tud sam prav, da je super, samo moti me, ker nikamor ne greva, če sva skupaj sva doma in leživa...to je vse... :/ js nisem tak človek, moram it ven, početi stvari (on je zagrizen športnik in sem ful prčakvala kam vse me bo vlekel ko bova skupej, zj pa nc!)...res ne vem, tolk sem v dilemi... :(
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 22. Avg. 2010 11:04

A takoj ko nekaj ni po tvoje, misliš zvezo končati?

Kaj pa dober star pogovor, usklajevanje in kompromisi? Ti poveš, kaj potrebuješ in on ti pove, kaj ti lahko 'da'.

Pač ima službo in piše diplomo, kar od njega v tem trenutku verjetno terja več časa in energije in to ni nek nerešljiv problem, če se znata dva normalno pogovoriti. Če pa je kroničen zapečkar, pa vama verjetno ne bo usojeno, če ti nisi, ampak očitno tudi on ni, če praviš, da je športnik.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 22. Avg. 2010 11:06

sm mu ze velikrat hotla dopovedat kaj me moti, pa je kuj uzaljen pa vse vzame kot napad in pol se skregava in pol se on tri dni trma in men se tega ne da vsakic prenasat pol pa raj ne drezam
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 22. Avg. 2010 11:11

Kako dolgo sta pa skupaj?

Tako se ne bosta mogla na dolgi rok nič pogovoriti. In uspeh pogovora je zelo odvisen od obeh - če ga ti napadeš in mu očitaš, kako nima nič časa zate/seks in ostalo, se on začne braniti in umikati, kar pa ne vodi nikamor. Spremenita način komunikacije.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 22. Avg. 2010 11:30

skupaj sva cca 2 mesca...ja nekej bo treba spremenit, drugac ne bo slo tkole...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Avg. 2010 11:31

*kayka* napisal/-a:sm mu ze velikrat hotla dopovedat kaj me moti, pa je kuj uzaljen pa vse vzame kot napad in pol se skregava in pol se on tri dni trma in men se tega ne da vsakic prenasat pol pa raj ne drezam

če ni komunikacije oz do te sploh ne more prit, potem takem se jaz ne bi trudila bit z tako osebo v vezi ... pač nista kompatibilna in gremo lepo naprej :)
... poanta veze ni v nekem mučenju in enostranskem prilagajanju ;)
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 22. Avg. 2010 12:16

Pri njem mi je prvo čudno že to, da te je osvajal, ko si imela še fanta.

Drugo je pa takole, če hočeš ob sebi uspešnega moškega se moraš zavedati, da mu bosta služba in izobraževanje vzela precej časa. V nasprotnem ti predlagam nekoga, ki ne hodi v šolo, ima službo, ki traja 8 ur, je frej vseh obveznosti in se ne ukvarja s športom. Takšni imajo dovolj časa.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 15:22

Ja ampak a ni že to zanimivo, da je tip zagrizen športnik, z njo pa noče nikamor it?

- Mogoče si mu bila zanimiva, dokler si bila še zasedena in te je osvajal, ker je pač mislil nevem, da bosta imela kakšno avanturco pa čao Miki. Mogoče mu zdej niti nisi več tok všeč, ker v tebi ne vidi "plena" in on ni več lovec, pač prehitro se je vse skupaj odvilo in prelahek plen si bila. Zdej pa mu pač nisi več zanimiva al kaj.
Sorry, samo moje mnenje pač... Lahko je pa pač res samo to, da nima energije še za ven hodit glede na to, da je priden kar se tiče izobraževanja in tko... Kaj pa ti, kayka, delaš, študiraš, si srednješolka (oz. maš še počitnice)?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 15:54

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 16:00

Ah, sej obstaja dosti variant; gresta plavat, al pa odigrat partijo tenisa, pink-ponka, gresta s kakšno skupino špilat odbojko, košarko... Sej ni mus, da zdej more pa ona it smučat al pa bordat, pa pretečt 100km zato ker pač to on dela. Kompromisi, prilagajanje -vse se da, če se hoče :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Avg. 2010 16:03

še posebej v času kakšnih kondicijskih priprav in treningov dvakrat dnevno po minimalno dve uri bo fant prav gotovo s svojim dekletom igral tenis, pinkponk in podobno... :D :D :D

po dveh mesecih.... :roll:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 16:04

Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 22. Avg. 2010 16:06

Povej mu, kaj te moti in to je to. Če te ima rad, bo vse naredu, sam da bosta ostala skupi. Če tega ne bo hotu sprejet, te ni vreden.
Al se je pa prej delou, da je neki hud športnik, v resnici je pa tko... Tudi to se dogaja - sam da te je dobu (?)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 16:06

bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 16:08

Ma no kaj, kakšno soboto za dve urici bi si pa menda lahko vzel čas zanjo? Sej majo tudi vrhunski športniki dekleta, pa nekako živijo skupaj. Ampak ta dekleta imajo ravno tako službe in HOBIJE (to je itak pomanjkanje - večina punc nima nobenega oprijemljivega hobija) pa se nekako "zamotijo". Sigurno gredo pa tudi kdaj s svojimi partnerji/fanti/možmi skupaj na fitnes, plavat, tenis, odbojka, tek, kolesarjenje... Da ne govorim o nešportnih dejavnostih - skupna kosilca, večerjice v restavraciji ipd.

Meni se zdi, da je dekletu ki je odprlo to temo, malo dolgčas v življenju in je zdej mislila, da ko ima takega fanta, bo pa zaživela polno življenje... Če bi že prej imela nek ustaljen red in hobi, ki se mu ne bi mogla odpovedat, bi bilo zdej tudi marsikaj drugače. Tip jo ima pa verjetno tudi poln kufer, ker ga verjetno stalno sprašuje samo, zakaj ne gresta nikoli nikamor skupaj in da bi ona hodila ven, pa da zakaj z njo ne športa nikoli... Pejt sama na fitnes, potem se mu pa zvečer prijetno utrujena posvetiš in ti ne bo padlo na pamet it še kam razen v posteljo (evo ti skupne telovadbe :twisted: ).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]