Naj končam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Takemu tipu vprašanje če boš sploh lahko karkoli dopovedala glede njegovih napak....Sej nekaj časa se trudiš..potem pa najbolje da se obrneš in ga pustiš za sabo z njegovimi problemi.... Mogoče bo globoko v sebi dojel, ko bo opazil, da nobena beyba ne zdrži dolgo zraven njega.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
moški misli da ima vedno prav in more biti po njegovo če ne mu poči živec.končaj zvezo ker nima smisla biti nesrečna v neki zvezi.Bolje je da si najdeš nekoga s katerim bosta uživala skupne trenutke ne pa samo skakala med rjuhami in se pričkala.Bolje bo za oba da gresta narazen očitno je gospod "preutrujen" da bi imel punco in "prezaseden" da bi si vzel en dan samo zate.Prepričana sem, da ko boš končala zvezo bo imel še preveč časa in energije;)
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Zanima pa me nekaj, ali bi mu ve zmetale naprej napake, ki jih dela (sicer, če ima kaj soli v glavi bi jih lahko že poznal), ali bi modro molčale pa naj se druge ukvarjajo z njim, če bo tako neumen, da jih bo šel ponavljati.
Odvisno od tvoje dobre volje. Meni se verjetno ne bi dalo ukvarjat s tem, ker me niti ne bi neki preveč vezalo na človeka, s katerim bi bila tako malo časa.
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Punca, vsak, ki ima kaj zdrave pameti, ti bo rekel, da to ni fant, ki bi imel resne namene, tako da ti svetujem, da bežiš vstran od njega kolikor te noge nesejo in zradiraš zadnji pomislek. Meni osebno to sploh ne deluje kot resna zveza. Me še preveč dobro spominja na mojo prejšnjo t.i. resno zvezo, katero sem zaključila po dveh mesecih, on pa se je spomnil po parih mesecih malce "obnovit" poznanstvo, a sem njegove mesiče kar lepo ignorirala.
Mislim, da se sploh ne splača karkoli dopovedovati takemu tipu. Pusti to zgodbo za sabo in si najdi takega, ki ti ne bo šel na živce (pa ni treba že kar takoj). Pusti času čas, pravi obrabljen rek.
Mislim, da se sploh ne splača karkoli dopovedovati takemu tipu. Pusti to zgodbo za sabo in si najdi takega, ki ti ne bo šel na živce (pa ni treba že kar takoj). Pusti času čas, pravi obrabljen rek.
Alta alatis patent.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Jaz pa mislim, da resne namene ima, saj je bil s preteklimi puncami v kar dolgi vezi. Problem je le to, da on ne spozna in mogoče ne čuti potrebe, da je v vezo treba vlagati precej časa in seveda šparati živce, ker ti najbrž na nikogar ne delujejo pozitivno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov