Naj končam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
^^Se čist strinjam in tud ne živim v iluziji, da bom kogarkoli spremenila. imam pa pravico in dolžnost povedat, kaj me pri njemu moti do te mere, da se ne vidim več skupaj z njim, če se bo nadaljevalo. odločitev je pa na njem.. da pretehta kaj so mu prioritete v življenju. v petek sva se vse iskreno pogovorila, tako da nama je obema jasno, kaj drug od drugega pričakujeva, kako nama bo uspelo, bomo pa videli. vsekakor je bla to za oba šola. zame zato, ker sem pridobila zaupanje vase in si dokazala, da zmorem bit odločna in postavit meje, za njega pa tud, ker je videl, kaj ga čaka, če se ne spravi k sebi.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Pravilno delaš. Pravico imaš živeti takšno žiljenje, da bos sšrečna. Lahko samo rečem, da ti vsaka čast, da zdržiš vse to in se trudiš. Ker jaz vem, da bi takoj šla. Smo si pač različni. Vseeno pa ne pričakuj preveč, da ne boš potem preveč razočarana.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
hvala, neznankan
veš kako je... nasvete ipd. znamo vsi dajat, saj smo jih tudi tebi, ko si odprla temo.. pa sama veš, kako je... dokler tebi sami film ne poči, ti lahko mati tereza govori, da pusti tega tipa, pa ga ne boš. trenutno se mi zdi še vredno, da se trudim, ker dam veliko na odnos, ki sva ga zgradila, in vem, da bi ga močno pogrešala, če bi končala. in vem, da bi tudi on mene, zato verjamem, da se bo za voljo tega pripravljen kontrolirati pri pijači. verjetno sem tudi sama zagnala ful cirkus okoli tega in je izpadlo, kot da je ne vem kakšen kronik. sem mela fotra alkoholika in sem zato tok bolj občutljiva na te stvari, ker se bojim, da nebi tudi on zapadel v to.
veš kako je... nasvete ipd. znamo vsi dajat, saj smo jih tudi tebi, ko si odprla temo.. pa sama veš, kako je... dokler tebi sami film ne poči, ti lahko mati tereza govori, da pusti tega tipa, pa ga ne boš. trenutno se mi zdi še vredno, da se trudim, ker dam veliko na odnos, ki sva ga zgradila, in vem, da bi ga močno pogrešala, če bi končala. in vem, da bi tudi on mene, zato verjamem, da se bo za voljo tega pripravljen kontrolirati pri pijači. verjetno sem tudi sama zagnala ful cirkus okoli tega in je izpadlo, kot da je ne vem kakšen kronik. sem mela fotra alkoholika in sem zato tok bolj občutljiva na te stvari, ker se bojim, da nebi tudi on zapadel v to.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Imaš prav govoriti je lahko. Bila pa sem jaz, ko sem odprla temo že 100%, da bom temu naredila konec, a me je zanimalo, če bi se drugi odločili enako. Čeprav točne zgodbe si na papirju ne mora predstavljati nihče. Povsem drugo je za tistega, ki jo doživi.
Če upaš, da se bo spremenil, oziroma za celo življenje odrekel alkoholu zaradi tebe, ti želim samo srečno, da to tudi uspe.
Če upaš, da se bo spremenil, oziroma za celo življenje odrekel alkoholu zaradi tebe, ti želim samo srečno, da to tudi uspe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov