Naj končam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
vidm da mamo podobno situacijo. jaz pa vem da mu težim in utrujam, rada bi sam več pozornosti, tk kt je blo na začetku(skupaj sva 3 mesece), tko kt je blo. večkrat mi je napisal kak lep sms zdaj mu morm rečt naj mi kej napiše, pa večkrat me je stisnu, dal ljupčka, mi dajal kup komentarjev zdaj pa nič. mislm je, sam zato ker ga jst spomnem. pišem mu skoz, pol neham ker se mi zdi d ga dušim, sam če mu jst ne pol tut on men ne.pol pa je še un kr premal sexava...po 3 mescih zveze se mi zdi mal tko no.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sherlock na delu punca je svojo temo odprla nekaj časa nazaj:KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ampak je očitno čist dost trapasta, da se bo čez 1,5 mesca spet javla, da ima isti problem
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Verjetno nisi bila kaj dosti na forumu, ko bila ta tema aktivna, ker sem prepričala, da bi si jo zapomnila
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Koristna rečs0nckic4 napisal/-a:*mala* tebi prav zavidam tvoj fotografski spomin
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
mam še jst eno vprašanje.in sicer* prvič v življenju se mi je zgodilo da sem se zaljubila.pač kar od enkrat me je zadelo in zdej sva s tem fantom pač skupaj in tuki je nov problem.zdi se mi kot da je njemu vseeno ali se vidiva ali ne.zjutraj sva seveda oba na faksu potem pa po tem pa je on vedno prezaseden ker ima treninge in nevem kaj še vse popoldne pa jaz enostavno nimam časa.tud redkokdaj mi omeni če bi se vidla al karkol pa tko včasih se hočm pogovarjat z njem ker se pač ceu dan nisva slišala pa nahitr neki skensla in gre. nisva neki dolg skupi ampak jst zelo trpim zarad njega mogoče on nima vtisa kot da sva skupi ker sm mu jst pač povedala da se ne želim neki vezat al karkol.
al nej počakam al nej zaključim? ((((
al nej počakam al nej zaključim? ((((
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
femme. napisal/-a:pač kar od enkrat me je zadelo in zdej sva s tem fantom pač skupaj in tuki je nov problem.
Prvi je pa kaj... ? Že samo to, da sta skupaj?
To za moje pojme sploh ni podobno zvezi (pa ne mislim nič slabega s tem). Če se videvata ravno toliko kot dva kolega ob kavah, potem jaz ne bi ravno gojila nekega pretiranega upanja v to, da bi lahko ta vajin odnos prerasel v kaj resnejšega. To, da človek včasih nima časa, čist štekam. Štekam tudi to, da so nekateri (neprostovoljni) deloholiki, in zaradi narave svojega dela nimajo dosti časa preživeti s partnerjem, kar se ponavadi pove že takoj na začetku in se (bodoča?) partnerja zmenita, če obema ustreza takšno časovno prilagajanje glede skupnega preživljanja prostega časa. Vidva pa sta študenta, kar ne bi smelo predstavljati ovire pri usklajevanju časa, da pa te ta tvoj "fant" še odpravi po hitrem postopku češ nimam časa... Tole pri meni kaže bolj na to, da se je ustrašil resne zveze ali pa je izgubil interes.
Nimaš kaj počakat ali pustit, ker verjetno to (vsaj z njegove strani) itak ni nič pretirano resnega. Lahko ga samo povprašaš zakaj se ne vidita več in zakaj ne da včasih pa tebe na prvo mesto pred drugimi stvarmi. Potem pa boš videla odziv...
Alta alatis patent.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Me ne bi čudilo, če te "drži za besedo".femme. napisal/-a:mogoče on nima vtisa kot da sva skupi ker sm mu jst pač povedala da se ne želim neki vezat al karkol.
..sam če si tole rekla, zakaj zdej jamraš, da zgleda kot da njemu ni do zveze?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
femme. napisal/-a:mam še jst eno vprašanje.in sicer* prvič v življenju se mi je zgodilo da sem se zaljubila.pač kar od enkrat me je zadelo in zdej sva s tem fantom pač skupaj in tuki je nov problem.zdi se mi kot da je njemu vseeno ali se vidiva ali ne.zjutraj sva seveda oba na faksu potem pa po tem pa je on vedno prezaseden ker ima treninge in nevem kaj še vse popoldne pa jaz enostavno nimam časa.tud redkokdaj mi omeni če bi se vidla al karkol pa tko včasih se hočm pogovarjat z njem ker se pač ceu dan nisva slišala pa nahitr neki skensla in gre. nisva neki dolg skupi ampak jst zelo trpim zarad njega mogoče on nima vtisa kot da sva skupi ker sm mu jst pač povedala da se ne želim neki vezat al karkol.
Kaj zdaj sta skupaj ali ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov