Naj končam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ljudje, ki kr neki popizdevajo in vpijejo mi gredo strasno na zivce. Zakaj imajo taki ljudje sploh partnerje je misterij. Ti kar pojdi, saj nisi njegov cucek da se bo nate drl.neznankan napisal/-a:Najbrž misli, da ga bom poklicala. Ampak ga ne bom. Bom še jaz trmasta.
Če se ne strinjam z njim, ni razlog, da ima on pravico vpit name.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
za resno zvezo pač ni dovolj samo dober seks in privlačnost, zato drugič najprej spoznaj fanta in nato se odloči, če je to nekdo, s katerim si želiš kaj več. če bi bili ljudje malo bolj premišljeni, nebi bilo toliko nesrečnih zvez. škoda živcev in vsega, enkrat sem bla v taki vezi, pa me je čisto dotolklo in sem spoznala, da sem raje sama kot z nekom, s katerim pač ne klapava in se moram 200% truditi in prilagajati, pa še vedno ni ok. če odgovorim na vprašanje iz ene druge teme... verjamem v sorodne duše oz. v ljudi, ki so si kompatibilni in lahko furajo dobro vezo. zakaj torej bi se matrala, če si lahko najdem nekoga, s katerim mi bo v veselje preživet skupne trenutke z neko normalno mero obojestranskega prilagajanja in kompromisov?
-
punkie_ - Cosmopolitanka
a se ti kam mudi? saj si še mlada, vemi si čas, da ga spoznaš čez noč lahko spoznaš njegove posteljne kvalitete, ki so sicer pomembne, vendar si moraš vzeti čas tudi za ostale ne/kvalitete, in boš mela velik manj nepotrebnih problemov in sekiranja
-
punkie_ - Cosmopolitanka
dobro, če imaš živce, potem pa delaj tako in si olajšuj dušo na forumu. meni je moje psihično zdravje na prvem mestu in vem, da sem raje sama, kot da rinem v zvezo z nekom, ki ga ne poznam, in potem ugotovim, da nisva za skupaj in se živciram. jaz rada prej dobro spoznam fanta, s katerim grem v vezo, ne glede na to, a je wedding material ali ne.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Se popolnoma strinjam s tabo, ampak saj jaz delam isto. Saj sem ga prvo spoznavala kot prijatelja, samo določene stvari se pokažejo šele, ko si v vezi. Prej te obravnava kot prijateljico, potem kot punco. Vse se ne pokaže prej. In določeni fantje se ne bodo trudili prvo eno leto punco spoznavati, da se jih mogoče potem usmili. Kako bi bilo v vezi lahko vidiš samo, če si v vezi. Določene stvari se pokažejo prej, ampak določene pa nikoli.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
jap, to se pa strinjam in po eni strani me je tega strah, ker vem za par primerov, ko se je partner po več letih skupnega življenja totalno spremenil in je šlo vse po vodi. zato sem pa pristaš tega, da se človeka sprejme takšnega kot je in da je v odnosu dovolj osebnega prostora in svobode, saj tako ni potrebe po tem, da bi se kdo pretvarjal in se delal nekaj, kar ni, ker na dolgi rok itak ne traja in slej ko prej se pokažejo pravi obrazi.
- neznankan
- Kofetarica
Se strinjava. Spoznavaš na različne načine, kakor nanese. Mogoče ga kot prijatelja še dolgo ne bi spoznala toliko dobro, da bi ugotovila, da kot fant in punca ne bova funkcionirala.
Če ne reskiraš ne profitiraš.
Obstajajo pa tudi fantje s katerimi sem brez problema dobra prijateljica, medtom ko se v vezi z njimi nikakor ne vidim.
Če ne reskiraš ne profitiraš.
Obstajajo pa tudi fantje s katerimi sem brez problema dobra prijateljica, medtom ko se v vezi z njimi nikakor ne vidim.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
S takšnim fantom ne moreš biti srečna (vsaj pomoje ne); ker se ne zaveda, da je treba v razmerje tudi vlagati, ne pa samo biti v razmerju.
Idealno bi bilo, če bi bila ti ista, ampak imam občutek, da sama pričakuješ veš od veze. On vidi le sebe, ne pa tebe. Sem prepričana, da boš našla nekoga s katerim boš bolj srečna.
Idealno bi bilo, če bi bila ti ista, ampak imam občutek, da sama pričakuješ veš od veze. On vidi le sebe, ne pa tebe. Sem prepričana, da boš našla nekoga s katerim boš bolj srečna.
Nivea
- neznankan
- Kofetarica
Z njim res ne bom srečna, ker vem, da se ne bi spremenil. Je svojeglav človek, ki misli, da ima samo on prav. Briga se za vse okoli sebe, le zase ne.
Res ne vem kje srečam takšne kretene. No bom vsaj bolj cenila pravega, ker bo boljši od njega. Vsaj upam.
Je pa človek kar malo razočaran in zdolgočasen po vsem tem.
Res ne vem kje srečam takšne kretene. No bom vsaj bolj cenila pravega, ker bo boljši od njega. Vsaj upam.
Je pa človek kar malo razočaran in zdolgočasen po vsem tem.
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov