Naj ga čakam in pokličem čez čas?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*frisko* napisal/-a:ne razumem, zakaj bi bil v tej situaciji tip nezrel?? je moški in ma potrebo po tem, da kdaj pogleda kšno luštno punco in fantazira o seksu z njo.. to delajo vsi in to še ne pomen, da pa ne ljubijo oz. nimajo radi svojih punc. ne morš bit ljubosumna na neke virtualne lepotičke, ki jih tip lahko samo gleda... pa to dopisovnaje z misicami.. ja so what?? dokler se samo dopisuje, še ni nč narobe.
torej, men se zdiš ti shanell bolj nezrela.. najprej ga zaradi take bedarije odpikaš, potem si jezna nanj, ker se ne bori zate ampak mu je vseeno, če gresta narazen, čez nekaj časa pa ga kličeš, da ga želiš nazaj...
pozabila ga boš, brez skrbi

lepo te prosim, to ni nobena zrelost, to je samo pokazatelj tega, da tip še vedno no odrasel in seveda da mu ni nekej preveč do avtorice te teme.
in to ni bedarija.če bi moj tip pisla po forumih take uslarije, bi se počutila precej nelagodno, ker bi pač s tem jasno pokazal da mu je vseeno zame, za spoštovanje do mene in za moje občutke.Poleg tega pa se meni zdi to kot en način varanja in ne fantazija.če na glas fantaziraš o drugih ženskah na takle način, jim to tudi poveš, se lahko stvar kajhitro realizira če obstaja možnost.Tko da v prvi fazi mu jst nebi niti malo ne zaupala, v drugi pa se mi zdi neumesno poniževat in ostat z njim.
shanell, pojid svoje živeljnej dalje in se ne mešaj več z njim.Od njega ne boš iemla tako ali tako nič.sploh se pa prašaj, ali hočeš imet nekoga ki bo tvoj in te bo spoštoval, ali nekoga ki bo gnjavil vsako sleherno babo ki mu bo pokazala mal več gole kože in ji govoril da bi jo nategnil.
vsekakor bi jst laufala kukr bi me noge nesle, stran.
pa ena je napisala da je shanell nezrela ker ga gnjavi po končani zvezi.Uf, kolk nas je blo takih, ki smo mele nekoga rade in ga nismo mogle kar tko odpikat.Men se to ne zdi nezrela stvar, ampak samo pač brezglava dejanja ko nekoga ki ga imaš rad izgubiš.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
shanell napisal/-a:S fantom sva bila skupaj tri leti. Nakar sva pred novim letom zaklučila nato sem ga še klicala mu gnjavila.. in tako sva spet prišla skupaj... čez en teden je spet počilo... skregala sva se ker sem vidla da je uporabnik nekega foruma(kjer komentira druge ženske, najstnice ki so razgaljene,...)in vsake toliko časa oda tudi komentar kot npr. joj tole bi pa nažgal, tele se pa nebi v nobenem primeru branil..od novega leta do danes je oddal več kot 300 komentarjev... napisala sem mu sms da sem vidla in kaj si misli ter da me je s tem zelo prizadel. odpisal je to je moja stvar.. nakar sem mu jaz dala konec. čez par dni sem obžalovala.. klicala sem ga da se pogovorima ampak ni hotel.... nato sva se dobila in spet skregala.... vse do zdaj.... trenutno sva skregana, ker sem mu povedala, kaj si mislim o tem da je na eni internetni strani in si piše s samimi misicami.... manekenkami... pevkami... in mi je to mimo da si na vsak način trudi prit v "high" družbo...
v navalu kreganja sem mu napisala da naj kr njih fuka.. in je odpisal z veseljem... zdaj ga bom pustila pri miru.. problem je samo da ga ljubim... naj ga pokličem čez kak mesec, dva... pozabit ne bom mogla...![]()
dobrodošla vsaka podobna izkušnja in nasvet. Hvala!

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Ja, Mahagonij, glede na kaj pa dajaš tako obsodbo? Kje pa se potem nahajaš ti?
OT: Čakam, da pokažeš svoje razmišljanje še v neki drugi temi. Razen seveda, če se popolnoma strinjaš z mano.
OT: Čakam, da pokažeš svoje razmišljanje še v neki drugi temi. Razen seveda, če se popolnoma strinjaš z mano.

Zadnjič spremenil Tysia, dne 14. Jun. 2008 0:29, skupaj popravljeno 2 krat.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:shanell napisal/-a:S fantom sva bila skupaj tri leti. Nakar sva pred novim letom zaklučila nato sem ga še klicala mu gnjavila.. in tako sva spet prišla skupaj... čez en teden je spet počilo... skregala sva se ker sem vidla da je uporabnik nekega foruma(kjer komentira druge ženske, najstnice ki so razgaljene,...)in vsake toliko časa oda tudi komentar kot npr. joj tole bi pa nažgal, tele se pa nebi v nobenem primeru branil..od novega leta do danes je oddal več kot 300 komentarjev... napisala sem mu sms da sem vidla in kaj si misli ter da me je s tem zelo prizadel. odpisal je to je moja stvar.. nakar sem mu jaz dala konec. čez par dni sem obžalovala.. klicala sem ga da se pogovorima ampak ni hotel.... nato sva se dobila in spet skregala.... vse do zdaj.... trenutno sva skregana, ker sem mu povedala, kaj si mislim o tem da je na eni internetni strani in si piše s samimi misicami.... manekenkami... pevkami... in mi je to mimo da si na vsak način trudi prit v "high" družbo...
v navalu kreganja sem mu napisala da naj kr njih fuka.. in je odpisal z veseljem... zdaj ga bom pustila pri miru.. problem je samo da ga ljubim... naj ga pokličem čez kak mesec, dva... pozabit ne bom mogla...![]()
dobrodošla vsaka podobna izkušnja in nasvet. Hvala!
Šit ej kok je zabita

Brez zamere

prebrala in....Dej,pust ga pri miru.. mu bo lažje, če mene vprašaš.. če ni to sam ugotovil in zato noče imeti s tabo opravka več..
Pa to kar on počne itak usi počnejo

A teb se ni zazdel noben tip poleg tvojega sexy? Wake up girly
Kok punc je v bistvu varanih, pa tega niti ne ve

- Tysia
- Kofetarica
Gotovo se najde področje življenja, kjer si zabita ti, marypa, Mahagonij, tudi jaz. Zakaj podajate take sodbe, če niti ne poznate njene zgodovine? Kolikor vidim, prosi za izkušnjo ( če jo imate in podelite z njo) in morebiten nasvet, ne pa sodbe nje, kot osebnosti.
Pripis pozneje: Se opravičujem, če sem jaz "sodila" tvoja dejanja prehitro, ker sem šele sedaj videla, da si poleg "Šit, je zabita" - kar sedaj razumem kot humor, dodala še nekaj zapisa in smeškotov, ki zadevo predstavijo v drugi luči.
Pripis pozneje: Se opravičujem, če sem jaz "sodila" tvoja dejanja prehitro, ker sem šele sedaj videla, da si poleg "Šit, je zabita" - kar sedaj razumem kot humor, dodala še nekaj zapisa in smeškotov, ki zadevo predstavijo v drugi luči.

- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Tysia napisal/-a:Gotovo se najde področje življenja, kjer si zabita ti, marypa, Mahagonij, tudi jaz. Zakaj podajate take sodbe, če niti ne poznate njene zgodovine? Kolikor vidim, prosi za izkušnjo ( če jo imate in podelite z njo) in morebiten nasvet, ne pa sodbe nje, kot osebnosti.
marypa napisal/-a:Pa to kar on počne itak usi počnejo![]()
Torej, evo izkušnje, to skoraj vsi počnejo.. oz. definitivno.. čekirajo druge, ocenjujejo in se jim zalušta tud sex-a s kom drugim. Samo pokukajte v temo najbolj sexy moški

--
neki si popravljala post, no fajn, da razumeš hec

-
kulika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: mb
[quote="Tysia"]Gotovo se najde področje življenja, kjer si zabita ti, marypa, Mahagonij, tudi jaz. Zakaj podajate take sodbe, če niti ne poznate njene zgodovine? Kolikor vidim, prosi za izkušnjo ( če jo imate in podelite z njo) in morebiten nasvet, ne pa sodbe nje, kot osebnosti.
Se strinjam.Mislim Mehagonij ti pa si čist podoben primerek,kot njen bivši.Po pamet.Se mi zdi,da poste bereš samo da lahko potem kritiziraš in se počutiš močnejšega.
Se strinjam.Mislim Mehagonij ti pa si čist podoben primerek,kot njen bivši.Po pamet.Se mi zdi,da poste bereš samo da lahko potem kritiziraš in se počutiš močnejšega.

- Tysia
- Kofetarica
marypa, s popravkom, ki si ga dala pozneje, je zadeva izpadla smešno ( morda si se malo hecala tudi na račun Mahagonija oz njegove pripombe). Tisto, kar pa je pisalo na samem začetku na kar sem odgovarjala jaz, pa je izpadlo nekoliko drugače.
Drugače pa, hec je pol zdravja, ampak kdaj je dobro pogledati, do koga in kako se hecamo, saj lahko nekatere hec prizadene.
No, bom nehala težit, tebi, v tej temi. Drugače pa grem bolj težko iz svoje kože.
Drugače pa, hec je pol zdravja, ampak kdaj je dobro pogledati, do koga in kako se hecamo, saj lahko nekatere hec prizadene.
No, bom nehala težit, tebi, v tej temi. Drugače pa grem bolj težko iz svoje kože.

-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
*purple* napisal/-a:*frisko* napisal/-a:ne razumem, zakaj bi bil v tej situaciji tip nezrel?? je moški in ma potrebo po tem, da kdaj pogleda kšno luštno punco in fantazira o seksu z njo.. to delajo vsi in to še ne pomen, da pa ne ljubijo oz. nimajo radi svojih punc. ne morš bit ljubosumna na neke virtualne lepotičke, ki jih tip lahko samo gleda... pa to dopisovnaje z misicami.. ja so what?? dokler se samo dopisuje, še ni nč narobe.
torej, men se zdiš ti shanell bolj nezrela.. najprej ga zaradi take bedarije odpikaš, potem si jezna nanj, ker se ne bori zate ampak mu je vseeno, če gresta narazen, čez nekaj časa pa ga kličeš, da ga želiš nazaj...
pozabila ga boš, brez skrbi
da pišeš po forumih kako bi to nategnil, pa uno, pa ostale sočne stvari, doma imaš pa punco je kaj, zrelost???In to pri 25 letih
uf, tipu se karkadi iz glave od zrelosti.
lepo te prosim, to ni nobena zrelost, to je samo pokazatelj tega, da tip še vedno no odrasel in seveda da mu ni nekej preveč do avtorice te teme.
in to ni bedarija.če bi moj tip pisla po forumih take uslarije, bi se počutila precej nelagodno, ker bi pač s tem jasno pokazal da mu je vseeno zame, za spoštovanje do mene in za moje občutke.Poleg tega pa se meni zdi to kot en način varanja in ne fantazija.če na glas fantaziraš o drugih ženskah na takle način, jim to tudi poveš, se lahko stvar kajhitro realizira če obstaja možnost.Tko da v prvi fazi mu jst nebi niti malo ne zaupala, v drugi pa se mi zdi neumesno poniževat in ostat z njim.
shanell, pojid svoje živeljnej dalje in se ne mešaj več z njim.Od njega ne boš iemla tako ali tako nič.sploh se pa prašaj, ali hočeš imet nekoga ki bo tvoj in te bo spoštoval, ali nekoga ki bo gnjavil vsako sleherno babo ki mu bo pokazala mal več gole kože in ji govoril da bi jo nategnil.
vsekakor bi jst laufala kukr bi me noge nesle, stran.
pa ena je napisala da je shanell nezrela ker ga gnjavi po končani zvezi.Uf, kolk nas je blo takih, ki smo mele nekoga rade in ga nismo mogle kar tko odpikat.Men se to ne zdi nezrela stvar, ampak samo pač brezglava dejanja ko nekoga ki ga imaš rad izgubiš.
nisem rekla, da je tip zrel, samo da se mi zdi ona bolj nezrela. ker tip je pač tip... itak ma pa vsak svoje mnenje, svoj pogled na stvari.. ker npr. zase lahko rečem, da mam zdravo in (zaenkrat) uspešno zvezo, pa moj fant tut počne podobne stvari. samo sva pač koj na začetku razčistla, da nj tega ne skiva.. in pol skupej pokomentirava kšno, tut če sva kje zunj skupj pa je ksna čedna punčara, mi reče, da tistole pa bi... no ampak ljudje smo različni ane?

-
shanell - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2008
- Kraj: ptuj
seveda saj tudi jaz sem hotela takšen odnos...
ampak on ni bil pripravljen na takšen odnos... npr. če sem ga vprašala kam gre ven, je odgovoril nikamor, ko sem pa zvedla da je bil in mu to omenila je pa odgovoril to pa je to njegova osebna stvar itd. glede punc seveda da pogledam tudi jaz katerega dobrega dečkota samo to še ne pomeni da bi ga p******... saj tudi jaz pogledam če je katera dobra punca in rečem da je dobra.. čisto normalno! ampak da nekdo za hrbtom to dela in hoče prit v kontakt to pa je problem potem.
no moram pa omenit da sem se ODLOČILA da ga nikoli več ne pokličem in da je najina zgodba končana.. Včeraj me je ravno kliknu na msnju in mi je kolegica prej povedala da ga je vidla uzuni in sem ga vprašala če se je fajn imel.. nič zlo namerno al pa kaj... in je odpisal da to pa res ni moja stvar... moji kolegici pa je pravo kako se nosijo tipi v MB-ju.. in to mu ni všeč... raje gre v LJ ker tam so bolj lušne punce baje, tipi ma nanj.. in takle fore... pač rad bi bil najbolši... rekla sem mu naj me zbriše in me je iz msnja.. če bi slučajno kdaj poklical on mene, bi mogoče mu še dala šanso... sex kolega pa ne rabim poleg tega da bi me še v glavo jebal...
hvala vsem ki ste me podpirale in za pozitivne komentarje! morem rečt da ste mi v težkih trenutkih res pomagale.
ampak on ni bil pripravljen na takšen odnos... npr. če sem ga vprašala kam gre ven, je odgovoril nikamor, ko sem pa zvedla da je bil in mu to omenila je pa odgovoril to pa je to njegova osebna stvar itd. glede punc seveda da pogledam tudi jaz katerega dobrega dečkota samo to še ne pomeni da bi ga p******... saj tudi jaz pogledam če je katera dobra punca in rečem da je dobra.. čisto normalno! ampak da nekdo za hrbtom to dela in hoče prit v kontakt to pa je problem potem.
no moram pa omenit da sem se ODLOČILA da ga nikoli več ne pokličem in da je najina zgodba končana.. Včeraj me je ravno kliknu na msnju in mi je kolegica prej povedala da ga je vidla uzuni in sem ga vprašala če se je fajn imel.. nič zlo namerno al pa kaj... in je odpisal da to pa res ni moja stvar... moji kolegici pa je pravo kako se nosijo tipi v MB-ju.. in to mu ni všeč... raje gre v LJ ker tam so bolj lušne punce baje, tipi ma nanj.. in takle fore... pač rad bi bil najbolši... rekla sem mu naj me zbriše in me je iz msnja.. če bi slučajno kdaj poklical on mene, bi mogoče mu še dala šanso... sex kolega pa ne rabim poleg tega da bi me še v glavo jebal...
hvala vsem ki ste me podpirale in za pozitivne komentarje! morem rečt da ste mi v težkih trenutkih res pomagale.

Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
- kaycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
po eni strani, oprosti, ampak ti priporocam, da si preberes temo o ljubosumnih biusih, ker dejansko je pateticno gnjavit nekoga, ki ga ne zanimas vec, ocitno. drugac pa, tak tip si ne zasluz nobene, k je trohico manj puhla od njega, tko da prosm punca, cen sebe tok, da odje*es tazga tipa, ker tocno ve, da bos zanjga skos tuki, kadar bo njemu zapasal, kar bo vedno izkoriscal, ti bos pa mesce, ce ne leta zapraula za to, na koncu se pa tepla po glavi, ker bos spustila mimo ksnga fajn decka, on si bo itak nasu drugo bejbo, ker se mi zdi da je z vsemi dejanji in besedami dokazu, da s tabo ne zeli met vec nc produktivnega. pa ne mojih besed uzet za zleht al pa nesramne, sam res mi je zou k vidm punce kako si tko zapraulajo celo mladost za ene bebce, k misljo da boga za jajca drzijo, ker se ena boga zalublena punca joka za njimi. raj ta mesec al pa 2 izkorist za to, da ga pozabs, nehas racunat nanjga, se sprjazns da je to najbolj zate, ker je to itak najbolj vazn, pa probas najt tazga, k si bo zasluzu da vlagas energijo v vajino zvezo. ceprou se to zdj ne zdi tko in misls, da ga nujno rabs ob seb, to ni res in to bos vidla sele k bos sama prsla do tega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov