Naj ga čakam in pokličem čez čas?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Jun. 2008 12:43

Na silo ne gre nč. Nočm nč slabga, ampak tud ti bi si mogla nekatere pojma razjasnt. Če gresta s tipom narazen, nimaš ti nč za gnjavit. Sj je res, da je tip nezrel, ampak vrjem, da noben noče, da bi ga punca/fant gnjavila po tem, ko že gresta narazen. Verjetno tudi ni z veseljem vstopil še enkrat v to zvezo.

Pust to za sabo in ne kliči ga, ker ti je jasno pokazal, da je konec.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 13. Jun. 2008 12:46

no pred uro pa dobim sms od njega :) skor me je kap, ker sem se odločila ga pustim pri miru.. napisal mi je če mam čas za pijačo.. žal nisem bla v mestu, zato nisem mogla.. odpisala sem mu da zdaj nisem v mestu in da bom zvečer komaj in če bi me mel rad bi bila spet skupaj.. pa še to da bo enkrat mogel pristat na realnih tleh, saj popolne ne bo našel, ker ima previsoke zahteve..po pa je napisal on da ga sploh drugo moje mnenje ne zanima in da ni spraševal ter da z mano se ne da komunicirati.
Zdaj sem spet zmedena še bolj kot prej.
Odločla pa sem se da je konec solz in da ga res moram pozabiti. opravičla sem se mu da sem mu sploh odpisala..
mislim da je čas da ga res pustim pri miru..
Hvala vsem za mnenje! lp
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 13. Jun. 2008 12:51

še en dokaz nezrelosti... svašta ženske, res vs ne razumem. tip te povab na pijačo, ti mu pa napišeš nazaj cel roman čist po nepotrebnem. bi blo težko rečt... ok, zvečer mam čas, lahko se dobiva??? pa je to to... in bi že pol na pijači kšno več rekla glede vaju... sicer pa sploh nisivedla s kakšnim namenomte je povabu na drink... joo takle razmišljanje me res razjezi... čist razumem fante, zakaj so skos mn resni pa prpravleni na zveze, če majo izkušnje s takimi :?

pa ne jemat tega kot osebni napad... ker nisi edina, ki se tko brezglavo vede, kar je žalostno
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Jun. 2008 12:55

Kaj si še bolj zmedena? Tip ti je napisal, da se s tabo ne da pogovarjat, da te niti ni vprašal za mnenje. Js ne razumem, kaj ti tukaj ni jasno? Ne da se mu več s tabo ukvarjat, zakaj bi ga še gnjavila. Pejt naprej. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 13. Jun. 2008 12:59

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 10:56, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Jun. 2008 14:09

klarica napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:So določene meje, preko katerih pač ne greš, če daš vsaj nekaj na sebe. In da se spuščaš na kolena pred tipom, ki tega očitno ni vreden, je krepko preko teh meja.

saška mora očitno ŠE ENKRAT zapet

Hehe, zanimiva asociacija. :D Jaz je sicer nisem imela v mislih spljoh, ko sem pisala komentar.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 13. Jun. 2008 14:18

freaky jasno mi ni zakaj mi je sploh pisal za pijačo... mogoče me nekatere punce tu gor ne razumete.. napisala sem mu pač direkt, če bi me mel rad bi še bil z mano.. kaj mi bodo pijače.. če pogovarjat se ne bo hotel o naju.. razlagal bo o sebi in kolegih ter splošne stvari.. zakaj bi se mučla? ko ga vprašam kaj o naju začne kakšna mora biti ženska.. tiho in da ne gnjavi itd.. če ga bom poklicala ga bom čez čas jaz na pijačo.. še bom pa premisla.
on hoče da sem zdaj še samo njegova "f** kolegica" na to pa ne bom pristala.
Zadnjič spremenil shanell, dne 13. Jun. 2008 15:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Jun. 2008 14:24

Ne vem, koliko se imaš rada in koliko daš (v takem primeru) na ponos, če se še kar naprej mečeš za njim, tipu pa se žvižga zate? Ti ni že dovolj pokazal, kako nezrel je že samo s tem, ko živi za to, da na internetu piše nekim puncam, kako hudo izgledajo in se poskuša povezati z estradniki (z misicami kot si omenila), v resnici pa ne more navezati stika z njimi? Praviš, da se gre za to, kako hočeš, da se spremeni. Človek se ne spremeni kar tako, še manj za osebo, za katero mu je vseeno. Tip se ne zmeni zate, sprejmi to in bodi srečna, da se ti ni več treba ukvarjati s takšnim kretenom. Boš že našla boljšega, ki si te zasluži, samo čas si pusti. :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Jun. 2008 14:28

shanell napisal/-a:on hoče da sem zdaj še samo njegova "f** kolegica" na to pa ne bom pristala.

Torej? V čem je potem problem? Saj si si že sama odgovorila, ne vem zakaj si še vedno zmedena in si napisala, da boš še premislila glede pijače. :? Jaz te res ne razumem. Pred njim bi se ponižala in skočila takrat, ko si on izmisli. Vrti te okoli prsta, dojemi že to, če se kaj spoštuješ. Daj ga na ignore, pa mu bo še že žal (ampak bodi toliko odločna, da ga tudi kasneje več ne boš vzela nazaj, če bo on za to).
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbie_girl* » 13. Jun. 2008 14:50

pust ga pr mir, ignoriri, ne klič, nobenih znakov življenja mu ne dajat. ko ti je hudo uzem list, napiš, nariš, poklič kolegice, pejt na sprehod, zjoč se ... karkol, sam ne mu pokazat, da si nemočna brez njega ... kr kar je tvojga se vrne k teb ... torej je tvoj edin zaveznik čas ... k se bo pa prej ko slej obrnu v tvoj prid! tk al pa drgč :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 13. Jun. 2008 15:00

Jz mislim, da si ga prehitro napadla s tem, če bi biu spet s tabo. Če ga hočeš nazaj, stisni malo zobe in ga ne napadaj stalno.
Sploh pa pusti stat malo vajino situacijo. Vzemi si čas zase in ga pusti dobesedno na miru. Pol bo določenem času boš itak sama ugotovila, če bi hotla sploh šenkrat bit z nim.
Srečno!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 13. Jun. 2008 15:42

jz ga sigurno ne bi več poklicala, pa tud če mi srce poč...
čas celi rane.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 13. Jun. 2008 17:19

Deklič, ti na vsak način opravičuješ njegova dejanja!
Vidiš, da dela neke reči, ki jih TI ne toleriraš, z njim končaš, nato pa ta korak obžaluješ (zakaj?), ter ga kličeš in gušiš, da se naj vrne nazaj.
Tisti moment, ko si popizdila, ga napodila in nato klicala nazaj si izgubila tisto dobro, kar si je mogoče, mogoče kdaj mislil o tebi. Ker je uvidel, da si se podredila. Da lahko naredi karkoli, pa se boš vrnila. In tudi si se. Dokler se morda on ni naveličal in te pač zavrgel. Trdiš in vztrajaš, da ga ti nikakor ne boš kontaktirala, pa vendar se (vsaj tak kaže) komaj držiš nazaj... Kot kaže zna ded manipulirat s tabo.
Tu nimaš kaj za študirat... Nič ne analiziraj njegovih mesiču, njegovih besed... Že ko ti je napiso, da greta na pijačo, ti si njemu pa nazaj napisala roman, je vse skup zvenelo kot gola provokativnost. Češ, če me nočeš za žensko, me tudi za kaj druga ne boš mel (in morda si upala, da bo celo imel slabo vest). Seveda se dedci načeloma ne sekirajo za to, ker pri večini velja pravilo, če ne ti, bo pač druga.
Skratka... Odjebi ga! In če že ma namen pecat kirekoli ženske... Naj jih... Na simpatijah bo ziher našu sorodno dušo, vsaj glede razmišljanja.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 13. Jun. 2008 18:34

o moj bog ženska...tebi bo čez kakšen mesec še tako žal,d a se mi kar smiliš... ko boš začela s trezno glavo razmišljat, boš videla kako si smotana, da si mu sploh še na kakšen sms odpisala in upala, da boš z njim...

razumem, da sta že dolgo skupaj.... ampak fant ful grdo dela s tabo... nima spoštovanja in najboljše bo, če se ga odstraniš... tudi če ti še kdaj zateži,d a bi bla skupaj, reči ne, ker vedno ti bodo ostale v glavi besede, ki ti jih je izrekel, njegova dejanja in ne pozabiš tega kar tako.. to pa vpliva tudi na zvezo... kolikor sklepam, si verjetno dobra punca, ki si želi vsak konflik rešit s pogovorom, žal pa tvoj fant tega ni sposoben in če se s kom ne da komunicirati, se ne da z njim!
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
poloneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a poloneya » 13. Jun. 2008 19:49

shanell napisal/-a:freaky jasno mi ni zakaj mi je sploh pisal za pijačo... mogoče me nekatere punce tu gor ne razumete.. napisala sem mu pač direkt, če bi me mel rad bi še bil z mano.. kaj mi bodo pijače.. če pogovarjat se ne bo hotel o naju.. razlagal bo o sebi in kolegih ter splošne stvari.. zakaj bi se mučla? ko ga vprašam kaj o naju začne kakšna mora biti ženska.. tiho in da ne gnjavi itd.. če ga bom poklicala ga bom čez čas jaz na pijačo.. še bom pa premisla.
on hoče da sem zdaj še samo njegova "f** kolegica" na to pa ne bom pristala.

evo, na vsa vprašanja si dala sama odgovore in zato mi ni jasno zakaj si zmedena?
-pogovarjat se ne bo hotel o vama, kar pomen, da vidva verjetno ne obstajata več
-ko pa začne govort kakšna more bit ženska ti pa lepo med vrsticami pove tvoje slabosti (da nisi tiho in da ga gnjaviš)
- za konec pa želi, da si njegova f** frendica...ja še v ta 3-ič si si odgovorila, da noče nič več kot to.
Mislm, da glede na tole ne rabiš več premlevat kako bi prišla nazaj do njega, ker on te sploh ne jemlje več resno. Pustiš ga, ker želiš da bi nehal pisat po forumih, pol ga želiš nazaj, ker ti je žal, pa pol spet isto. Če bi mu bilo kaj mar zate, bi se za vajino zvezo kaj potrudil .

Punca, dejmo glavo pokonc, zamot se s čim, pejt s kolegicami ven, v kino, delaj kar te veseli, njega pa pusti na miru, ker te ni vreden. In vso to energijo, ki jo vlagaš v to, raje preusmeri v kaj koristnega :!: :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov