Nagradno: Za valentinovo bom sama!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali boš valentinovo preživela sama?

Da
56
40%
Ne
40
29%
Ne vem
43
31%
Skupaj glasov : 139

Uporabniški avatar
Cosmopolitan
Uredništvo revije Cosmopolitan
Prispevkov: 81
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 14. Dec. 2007 13:30

Cosmo ekipa že pripravlja februarsko številko vaše najljubše revije. Ker imate odlične ideje, smo se odločili, da bomo tudi vaše najboljše zamisli predstavile bralkam.

Do ponedeljka torej zbiramo naj nasvete, kako čim lepše preživeti valentinovo sama. Tri najbolj zgovorne bomo naknadno nagradili s knjigo Vsak dan fatalka.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 125
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a BaBeBi » 14. Dec. 2007 15:41

Pozdravljeni! Tale naslov me je zelo razveselil...mogoče ni najbolj spodbudno, ampak valentinovo do lani zame nikoli ni bil preveč lep dan...zaradi precej nesreče v ljubezni sem ga vedno znova preživljala sama. Valentinovo bi moral biti dan ljubezni; torej dan ljubezni vseh vrst. Npr. ljubezni do samega sebe, do življenja, prijateljev, družine itd. Tako pa se vedno bolj komercializira (saj...kaj se pa ne?!) in postaja le praznik zaljubljencev...dan ko se lahko samska dekleta (pa tudi fantje seveda) počutimo še bolj same in žalostne. Včasih prav nič ne pomaga, če si rečeš, da so vsi, po vseh kotih obešeni srčki zgolj kič, da to nič ne pomeni, da se imamo radi vsak dan ipd. Lahko je prav depresivno, sploh če srečaš svojega (bivšega ali pa nesojenega) dragega v objemu druge. Seveda je to vsak dan hudo, ampak na dan ljubezni...ŠE HUJE!!!!! Tako je minilo precej mojih valentinovih. brez darilc, brez pozornisti, samo mami se je kdaj spomnila name...(kakšna tolažba! ...) no, pa smo si lansko leto s prijateljicami rekle, da je tako valentinovo pravzaprav brezvezno...da me pa že ne bomo objokane sedela doma, ker smo na tak dan same...tako smo si punce med seboj izmenjale darilca (taka čisto kičasta in rdeča in prava za ta dan :)) in se takoj boljše počutile. Cel dan smo bile potem bolj prijazne druga z drugo in to valentinovo si bom definitivno zapomnila kot zelo lepo, čeprav ni bilo nobene romanitke v tem...smo se pa zavedle, da pomembno tudi to, da se imamo rade me in da si znamo stati ob strani. Takoj bi svetovala vsem samskim...povabite prijateljico nekam, kjer se bosta obe zabavali, privoščita si ''čvek'' in bodita veseli, da imata druga drugo. ..seveda pa pride tudi dan, ko si čisto sam in nimaš zares nikogar...počutiš se grozno slabo in prav gotovo...če je tak dan valentinovo zna biti prav zares zoprno...definitivno pa je ravno tak dan mogoče čas, ko lahko razmisliš še o ljubezni do nekoga, ki je zate zelo pomemben...Ti sama! ...In če smo punce vsaj malo samozavestne, bi morale ugotoviti, da si, kljub temu da smo trenutno same zaslužimo kako darilce...neko malenkost, ki si jo privoščiš...lahko si samo vzameš malo časa zase, poješ tortico, greš drsat...počneš nekaj kar imaš rada...in zvečer lahko potem definitivno pogledaš v ogledalo in si rečeš, da si lepa in da je na svetu vsaj ena oseba, ki te ima rada in te ceni, kajne? In ljudje, ki imajo radi sami sebe navadno niso osamljeni...:P
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1680
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 14. Dec. 2007 18:11

Ne vem za druge, ampak jaz za valentinovo definitivno ne bom sama, čeprav nimam fanta.
V takih dneh mi najbol paše kakšna tortica s prijateljicami, zvčer pa topla dekca in kakšen lep film.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1644
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 14. Dec. 2007 18:32

ja, najboljše se je zvečer lepo spravit pod dekico pred televizijo in se s kakim cimetovim kolačkom pogostit in vživet v filmski svet :D
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 83
Na forumu od: 30. 10. 2006
Kraj: neverland

Neprebrana objavaNapisal/-a čokoholičarka » 14. Dec. 2007 18:48

BaBeBi, hvala ti za tole, k se popolnoma strinjam s tabo :razz: tut zame so bli valentinovi zmeri depresivni in na živce mi je šlo k je vse to napihnjeno in tko kot si rekla obstaja več vrst ljubezni, ne samo med punco in fantom...lansko leto smo se tut me s kolegicami spravle in smo šle v kino, obložene s čokolado in bonboni pol še na pijačo in se tko narežale in mele fajn, da...upam, da letos ponovimo :razz:

No prej sem pa ponavadi za valentinovo si vzela čas zase, to je bil moj dan, jedla sem ogromno čokolade, brala knjigo, šla v kino ali pa samo ven na sprehod, pogledala kakšen film, šla plavat in se probala imet enostavno čimbolj, kljub dejstvu, da sem samska. Kakšno leto mi je uspelo, kakšno pa ne...Do zdej mi je blo res najbolje lansko leto, za letos se pa pustimo presenetiti, a ne? :wink:
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1197
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Dec. 2007 19:56

Tudi zame je valentinovo bil dan, ki sem ga preživela sama. Razen lanskega. Ugotovila sem da kljub temu, da nimam fanta, sploh nisem sama, ampak imam veliko ljudi, ki me imajo radi in jaz njih.
Mislim da predvsem zaradi medijev je valentinovo postalo dan za zaljubljene. Jaz pa mislim da je to dan za vse ki se imajo radi!
Zakaj bi ga preživela sama? Tako da sem se nekaj dni prej zmenila z najboljšo kolegico, da ga bova preživeli skupaj. Šle sva v kino, potem pa domov, jedle sladoled, gledale filme..skratka imeli sva se zakon.
Seveda te malo stiske pri srčku, ko vidiš kakšen parček, ali pa recimo obstaja dekle ali fant, ki ti je neznansko všeč, ti pa se zavedaš, da ne moreš bit z njim.
Meni pa se zdi da je pomembno, da se imamo radi vsak dan! Da to drugim tudi pokažemo. In punce: za valentinovo ne smete nikoli biti same :wink: sigurno obstaja nekdo ki vas ima zelo rad. Preživite valentinovo skupaj. Če ne morete biti z nekom s katerim bi si želeli preživeti ta dan ali večer, vam bo tako sigurno lažje. Vsaj meni je pomagalo :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 375
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 14. Dec. 2007 20:03

Ah, če za valentinovo nimaš poleg sebe enga srčka, si pa kar sam sebi srček ane

Zjutraj se pogledaš v ogledalo in si, kljub razmršeni frizuri in (lepemu!) nenaličenemu obrazku rečeš kako si lepa in kako rada se imaš. Skupaj s podobo v ogledalu si že od rojstva in očitno si res nekaj posebnega, da še zmeraj vztraja s tabo :D .
Nato poskrbiš zase, se neguješ....tvoje roke te nežno umijejo s toplo vodo, nanesejo masko na tvoj obraz, medtem pa že teče vroča voda v tvojo kad. Že prejšnji dan si si kupila darilo, na valentinovo se presenetiš z njim....peneča kopel, peneče kugle kupljene v naravnih trgovinah in super-duper dišeče svečkice. Ja, pripravila si si tudi CD z najljubšo glasbo....oh, kako lepo si se presenetila.
Dišeča in zadovoljna s sabo se zaviješ v topel kopalni plašč, ki se je med kopanjem grel na radiatorju. Zadekaš se na kavč(posteljo) in zajtrk v postelji te okrepča. Skodelica kakava poplakne jajčka na oko in popečen toast in pripravljena si še za eno dozo spanja. Kot medvedek se zaviješ v toplo odejo in najljubša serija te zaziblje v spanec.

Po počitku pa naj si vsaka zoorganizira dan po svojih željah. :P

Užiajte punce in ne pozabite-rade se imamo!
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Dec. 2007 20:06

Boa, to bi še kar potegnilo, če nebi bil 14.2. v četrtek :D .
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 375
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 14. Dec. 2007 20:08

No, pa pač prestaviš na večer.....jutranji pogled v ogledalo ti pa ne vzame več kot 2 minuti :D
Ne kadim, a vedno vžgem.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1163
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Dec. 2007 21:28

Naslov mi sploh ni všeč :P Bit samski ne pomeni bit sam :!:
Jst ko nimam fanta valentinovo preživim s prjatlcami-shopping,tortica,kino (ni važno kak film,edini pogoj je da je glavni igralc hot'n'sexy) in pijačka.pol pa si še darilca izmenjamo ;)

ps:v ITA je 15.2. dan samskih :freude: če že uvozimo vse praznike,zakaj ne bi še tega? :) pa pomožnosti naj bo dela/faxa prost dan :wink:
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 124
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 14. Dec. 2007 21:52

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1390
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Dec. 2007 22:07

Men pa to ne pomen velik..praznik tale..Do prejšnga leta sm bla itaq na valentinovo samska..pa se mi je zdeu pač en dan..delala sm običajne stvari..

Prejšnje leto..se pa ubistvu sploh ne spomnm, če je blu kej posebnga :D najbrš ne k ne vem..

Pač še ena skomercializerana stvar. Sicr z lepim posrednim namenom. Pač izkazat ljubezen ljubljenim osebam.. ČE ne druzga pa na ta dan ;) drgač se pa razveselim usake malenkosti(če slučajno kdo tak bere :D :D ) !
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 18. Dec. 2007 14:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 867
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 14. Dec. 2007 22:28

za valentinovo bom sama i guess.
po dnevnih obveznostih na kakšno kavico pa tortico s kolegicami..
pa na kak sprehod če bo lepo vreme.
po se pa razvajat.. kakšno kopel al kaj podobnega :hearts:
nebom pustila nobenmu da mi teži ! :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 933
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 14. Dec. 2007 23:44

Js bom za valentinovo definitivno sama, ker mi ne pomeni nic posebnega. Tud zaljubljeni pari me na ta dan ne ganejo. Se sreca :roll:

Tko da upam, da ne bom dobila kak osladen sms. Ker ce se folk kak drug dan name spomne, se tud ta dan ni treba. In ta dan je moj gsm zihr ugasnen :twisted:

Kaj bom pocela? Pojma nimam. Ponavad si dneve sproti krojim :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 266
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 15. Dec. 2007 11:41

se strinjam s predhodnico. ne vem, zakaj vsi delajo takšen bum okrog valentinovega. ko da se je potrebno celo leto šparat, pol pa 14. februarja izlivat srce in dušo na miljaužnt načinov. če se nekdo čez leto ne more spomnit name, se tut tisti dan ne rabi.
kako ga bom preživela? težko rečem, ker ne vem niti, kaj bom počela jutri. je preveč drugih dejavnikov vmes, da bi delala kakšne dolgoročne načrte. ampak najverjetneje ga bom preživela delovno, kot pač vsak dan med tednom :)

in ja, ko bodo začeli pospravljati lučke, kmalu sledijo srčki po vseh možnih izložbah in oknih. in smisel tega je? :gruebel:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]