Nadlegovanje in grožnje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Mia1989
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2012
Hey Dva meseca nazaj se je fant, ki sem ga poznala že 10let vrnil iz komune. Ker me je poiskal in mi natvezil kako se je spremenil, sem mu pomagala, oprala cunje, prinesla kaj za jest,... Ker sem ugotovila da se spet drogira sem se ga hotela rešiti, pa ne gre... Piše cele dneve, kliče me... enkrat so grožnje, drugič me prosi da mu odpustim, spet tretjič mi pošilja smse naj ga pustim na miru in neham klicati (pokličem ga nikoli!!!). Ne vem sicer na katerih drogah spet je ampak on je zelo nevaren, ima 4 pogojne kazni, obravnavali so ga zaradi prepovedane nošnje pištole, ima za sabo že kup kaznivih dejanj... No včeraj ponoči me je spet klical, grozil... Zjutraj ko sem prišla z zabave ga hvalabogu ni bilo pred hišo kakor je obljubljal, mi je pa razbil šipe na avtu ali naj ga prijavim? naj zamenjam številko, se preselim... sploh ne vem kaj naj... ali se bo sploh naveličal? nadleguje me že več kot mesec, vsak dan, večkrat dnevno... Ne upam iti na policijo tudi zaradi očeta, ima neke zdravstvene težave in nočem da se obremenjuje še zaradi tega, poleg tega pa se bojim da bo potem ta narkoman še huje reagiral... Je imela katera izkušnje s takim duševno motenim kretenom?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Prijavi. Povej na policiji, da se ga bojiš!
Imaš možnost it h kakšni prijateljici ali sorodnikom v kakšen drug kraj, dokler to traja? Imaš fanta ali kogarkoli na kogar se bi lahko obrnila? Najdi si zaščito, prijavi pa raje kar "včeraj"!
Imaš možnost it h kakšni prijateljici ali sorodnikom v kakšen drug kraj, dokler to traja? Imaš fanta ali kogarkoli na kogar se bi lahko obrnila? Najdi si zaščito, prijavi pa raje kar "včeraj"!
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
White_Widow napisal/-a:povej kdo je.
to je bla moja prva misel ko sem prebrala post.
prijavi ga! čim prej! mogoče da greš na "počitnice" za par dni k sorodnikom, prijateljicam/prijateljem.. ni slaba ideja. če ne bo bolje zamenjaj še telefonsko številko.
če ti bo še grozil, pojdi spet na policijo.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
haha si prav zadela home run s tvojo ljubeznijo
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Prijavi ga, in to takoj. Ne razumem, kaj imaš tukaj velik za študirat, al ga prijaviti ali ne.
Predvidevam, da nista bila nikoli v bližnjem kontaktu in se je pač nasliko pri tebi, da mu pomagaj, očitno si ok oseba, da si mu šla tok naroko.
Ampak, da dobiš pa v zahvalo grožnje, razbite šipe???
Predlagam ti tudi, da zamenjaš številko.
Sama sem se ubadala z grožnjami ex fanta, kaj use bo naredo, klicaro cele dneve, sem šla lepo na mobitel, dala 10 eur za novo številko pa je bil mir. Če bi še pa kaj fizično dodatno grozil, bi ga pa prijavila policiji.
Aja pa shranjuj si smse, čas klicev...
Predvidevam, da nista bila nikoli v bližnjem kontaktu in se je pač nasliko pri tebi, da mu pomagaj, očitno si ok oseba, da si mu šla tok naroko.
Ampak, da dobiš pa v zahvalo grožnje, razbite šipe???
Predlagam ti tudi, da zamenjaš številko.
Sama sem se ubadala z grožnjami ex fanta, kaj use bo naredo, klicaro cele dneve, sem šla lepo na mobitel, dala 10 eur za novo številko pa je bil mir. Če bi še pa kaj fizično dodatno grozil, bi ga pa prijavila policiji.
Aja pa shranjuj si smse, čas klicev...
- Bacio*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2012
sarimari, ista zgodba kot moja.... mi bivši po dobrem letu in pol zveze z mojim še zdej teži... že ne upam več mojmu razlagat... najprej so bli skooos sms-i.. s tako in drugačno vsebino.. počas so ratal ti sms-i grožnje... sem zamenjala številko... me je dodajal pod fejk profili na fb... mi pisal sporočila preko maila, preko fb-ja... skratka vedno je našel način, da je prišel v stik z mano... en dan se mi je preprosto prpeljal pred hišo in me čakal, da sm prišla... da ne omenjam dneva, ko me je čakal pred faksom, ker je vedel da mam tist dan izpit (nočm vedet kulk ur je kaj stal tam) psiho en Sicer mi je bil vedno ful hud tip, vizualno kot karakterno (dokler ni snel maske) in me je res šokiral tole početje, ker nism pričakovala kaj takega od nekoga kot je on... na trenutke me je blo že pošteno strah... mislim res... nč jasn.
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov