Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
uf...pomoje jih je kr neki, sploh pa taka ki se naglasijo še s tapravim tonom
-Kdaj maš predavanja? Kdaj maš izpit?Kdaj se boš kej učila?Zakaj se nč ne učiš?--neumorna vprašanja 24847578x na dan iz maminih ust..
-Se bosta kej hmal uženila?(še dve let nisav skupi:/)Kje bosta pa žvela?Kje pa je uroš?(zjutri ko svi dobro vedo da dela).V toplice gresta, a vidva mata pa dnar?(joooj)...
Kdo je to?Kaj on dela?S kje paje?kdo ej pa negova mami?pa ati?kje pa dela/jo? agrrrrrrr
-kje si pa bla?kaj si pa delala?kdo ej pa še bil?zakaj pa?čemu pa?s čim pa?na kakšen ančin pa?
-Kdaj maš predavanja? Kdaj maš izpit?Kdaj se boš kej učila?Zakaj se nč ne učiš?--neumorna vprašanja 24847578x na dan iz maminih ust..
-Se bosta kej hmal uženila?(še dve let nisav skupi:/)Kje bosta pa žvela?Kje pa je uroš?(zjutri ko svi dobro vedo da dela).V toplice gresta, a vidva mata pa dnar?(joooj)...
Kdo je to?Kaj on dela?S kje paje?kdo ej pa negova mami?pa ati?kje pa dela/jo? agrrrrrrr
-kje si pa bla?kaj si pa delala?kdo ej pa še bil?zakaj pa?čemu pa?s čim pa?na kakšen ančin pa?
- galathea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Meni gre pa na je tra ko vprašajo:
- a sta že kupla kuhno (ne še, ni še dost dnarja v prašičku, ne sprašujte, raj kej not vržte!!!)
- kdaj bo pa naraščaj (ko se bo prjel, mi bo sčasoma zrasel trebuh, a??)
- A hodš na šiht? (ne...kje pa...spremenila sm se v parazita!)
Jao.
- a sta že kupla kuhno (ne še, ni še dost dnarja v prašičku, ne sprašujte, raj kej not vržte!!!)
- kdaj bo pa naraščaj (ko se bo prjel, mi bo sčasoma zrasel trebuh, a??)
- A hodš na šiht? (ne...kje pa...spremenila sm se v parazita!)
Jao.
Zivljenje je lepo...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men je pa čis mem, k mi recmo piše kšn kolega/biuši in to po stopetdesetih letih in mi pol u enmu mesiču naštepa uprašanja-kaj je nouga, kaj delaš, kako fax, kaj pa tastari, je mačk še žiu , kaj pa ljubezn, maš kšnga...? Aaaaarrrrghhhh Mislm, raj sploh ne piš, kda pol take stvari berm.
Še ena skrajnost je pa družinska kolegica (od mojih dveh), k me je še po dveh letih od konca zveze z enim tipom, usakič, k me je vidla, uprašala kako je kej, če sm ga že prebolela, če se še slišva, če ga pogrešam , mene je usakič prou pogrel. Ženska nima nobene meje in mora vedt vse o vseh. Japajade.
Še ena skrajnost je pa družinska kolegica (od mojih dveh), k me je še po dveh letih od konca zveze z enim tipom, usakič, k me je vidla, uprašala kako je kej, če sm ga že prebolela, če se še slišva, če ga pogrešam , mene je usakič prou pogrel. Ženska nima nobene meje in mora vedt vse o vseh. Japajade.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Ojoj nekatera vprasanja znajo bit res "nadležna"..po možnosti zastavljena v nepravem trenutku kot npr:
"Kko kej faks?"
"si naredila prvi letnik?"
"kaj na faks pravijo starsi?"
skratka kot da bi samo debate o faksih obstajale..Sploh me u slabo voljo spravijo takrat ko je 20 sorodnikov na kupu in vsi zanimivo poslusajo in me zasujejo z vprasanji kko faks...itd..
"Kko kej faks?"
"si naredila prvi letnik?"
"kaj na faks pravijo starsi?"
skratka kot da bi samo debate o faksih obstajale..Sploh me u slabo voljo spravijo takrat ko je 20 sorodnikov na kupu in vsi zanimivo poslusajo in me zasujejo z vprasanji kko faks...itd..
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jowko napisal/-a:Najbolj nadležno vprašanje je:
A poznaš tega pa tega...
ojaa..pa da je to pogovor med dvema osebama k si z njima..Oh..k se spoznavata pa pol debata preide iz a poznaš tega pa tega na opravlanje..pa pol pou ure čakaš pa pojma nimaš za kaj se gre..
... ι αм ωнαт ι αм ...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
ot:
Bucka81,moj sin se piše po očetu,pa ima samo njegov priimek,midva pa nisva poročena.In še nikoli nisem imela težav na carini,saj pa je naslov enak,ne.Za vsak slučaj sem jaz tudi nosila roj.list s seboj,saj sva s tamalim ogromno hodila na Hrvaško(sorodstvo),pa moj tudi ni mogel zraven.
Meni daleč najbolj nadležno vprašanje:"A ni že čas za še enega otroka?#
Eden ni nobeden,bo razvajen edinec! Ja pa seveda!
Enostavno nama ni,da bi imela še enega predvsem zaradi časa,ki nam ga vsem zmanjkuje...
Pa še ena cvetka:"Kdaj se bosta poročila?"...
Nama poroka nič ne pomeni,denar ni problem...sicer pa raje tisti milijon/dva ali kolikor bi se že porabilo dava za eno dobro potovanje ali novo kuhinjo...
Bucka81,moj sin se piše po očetu,pa ima samo njegov priimek,midva pa nisva poročena.In še nikoli nisem imela težav na carini,saj pa je naslov enak,ne.Za vsak slučaj sem jaz tudi nosila roj.list s seboj,saj sva s tamalim ogromno hodila na Hrvaško(sorodstvo),pa moj tudi ni mogel zraven.
Meni daleč najbolj nadležno vprašanje:"A ni že čas za še enega otroka?#
Eden ni nobeden,bo razvajen edinec! Ja pa seveda!
Enostavno nama ni,da bi imela še enega predvsem zaradi časa,ki nam ga vsem zmanjkuje...
Pa še ena cvetka:"Kdaj se bosta poročila?"...
Nama poroka nič ne pomeni,denar ni problem...sicer pa raje tisti milijon/dva ali kolikor bi se že porabilo dava za eno dobro potovanje ali novo kuhinjo...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Uuu, tema prav za mene ... Včasih se mi že meša od vprašanj, ki mi žrejo živce. Od čisto enostavnih, kot npr. Kdaj prideš domov? Kdaj greš nazaj? Ali imaš vse? Nisi česa pozabila?, do standardnih, kar se tiče faksa: Kaj študiraš? Zakaj ravno to? Se ti ne zdi, da to ni ravno perspektivno? Nikjer ne boš dobila službe. Zakaj nisi šla študirat medicine? (kot da se sploh kdaj razmišljala o tem - NOT!) Hodiš na predavanja? Je težko? Za kaj uporabljaš laptop? (Za domače naloge ... ddddddddd!) Ali pa vedno, ko pridem domov, pa povem kaj o mojih cimrah, moram še enkrat vsakemu posebej razlagati, kaj študirajo ...
Pa letošnje poletje so tudi zaznamovale prave cvetke: Kako ti je šla matura? Kam greš na dopust? Kdaj greš? Kasneje, ko nisem šla nikamor, pa še: Zakaj nisi šla? Pa saj si dovolj zaslužila ... Ja seveda sem, imam pač druge razloge za ne-dopust.
Zdaj pa se že začenjajo standardna novoletna vprašanja: Kje boš za novo leto? Kaj boš komu kupila za darilo? (še jaz bom komu zatežila s tem, da dobim kak idejo )
Še bolj mi pa gre na živce, ko začne kdo "opevati" kakšno drugo sošolko/prijateljico in potem govori stvari, za katere vem, da niso čisto takšne, kot on/a pravi. Potem pa pridejo vprašanja v smislu: Zakaj ona zapravi manj denarja kot ti? Zakaj ne moreš biti bolj varčna? Zakaj ti ne moreš nečesa storiti tako, kot to stori on/a? Grrrrrrrrr ... Že zdaj, ko samo naštevam ta vprašanja, mi gredo kocine pokonci ...
Pa letošnje poletje so tudi zaznamovale prave cvetke: Kako ti je šla matura? Kam greš na dopust? Kdaj greš? Kasneje, ko nisem šla nikamor, pa še: Zakaj nisi šla? Pa saj si dovolj zaslužila ... Ja seveda sem, imam pač druge razloge za ne-dopust.
Zdaj pa se že začenjajo standardna novoletna vprašanja: Kje boš za novo leto? Kaj boš komu kupila za darilo? (še jaz bom komu zatežila s tem, da dobim kak idejo )
Še bolj mi pa gre na živce, ko začne kdo "opevati" kakšno drugo sošolko/prijateljico in potem govori stvari, za katere vem, da niso čisto takšne, kot on/a pravi. Potem pa pridejo vprašanja v smislu: Zakaj ona zapravi manj denarja kot ti? Zakaj ne moreš biti bolj varčna? Zakaj ti ne moreš nečesa storiti tako, kot to stori on/a? Grrrrrrrrr ... Že zdaj, ko samo naštevam ta vprašanja, mi gredo kocine pokonci ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov