Nadležna vprašanja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 06. Dec. 2006 16:42

men gre pa full na živce, če lih babi srečam na stopnišču al pa zuni ko kam grem, pol pa začne sprašvat: A kam greš? Ja kam pa greš? Ja po kaj pa greš? A pa prideš nazaj? Kdaj pa prideš nazaj? :evil:

al pa kj v zvezi s hrano...Ja, zakaj pa tega ne ješ? Zakaj pa tko mal ješ?A ti to ni všeč ? A ne boš pojedla do konca? (sploh takrt k mi dajo na krožnik največji zrezk al pa karkol pač že, čeprov vejo, da nisem preveč navdušena nad mesom al pa sploh kakršnimikol ogromnimi količinami hrane. :evil:

Al pa kakšne hinavske stare mame ipd. opravljivke...kj v zvezi z domačimi na sceno...A tvoja mami še tm dela? Ja, kako pa kj dedi pa babi? ...Kako pa kj šola? ...itd... pismo prid na obisk, da boš vidla...da slučajn ne boš kj zamudla :roll:

...kr lasje mi grejo po konc k kj tacga slišm...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 06. Dec. 2006 16:50

Ja pa una... A mesa ne ješ? Ja kako pa to? ja kaj pa pol sploh ješ? matr travo pa kamne halo... :evil:
Always look on the bright side of life!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Dec. 2006 16:51

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 06. Dec. 2006 17:02

Vermilion napisal/-a:men gre pa full na živce, če lih babi srečam na stopnišču al pa zuni ko kam grem, pol pa začne sprašvat: A kam greš? Ja kam pa greš? Ja po kaj pa greš? A pa prideš nazaj? Kdaj pa prideš nazaj? :evil:

ojaaa...
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 06. Dec. 2006 17:26

Najbolj na živce mi grejo kšni sorodniki, k jih vidm parkrat na leto in me ČIST vsakič vprašajo, kje mam pa fanta pa kuko to da nimam fanta. Ma fak off, ga pač nimam. Na živce mi grejo pa tastari, ko kam grem - kdo pa še gre, kdo pa pele, kam pa greste, kdaj pa prideš. Ja pismo ne vem, kdaj pridem, jao. Drug dan pa poj in kuko ste se mel, kdo pa je poj še bil tam. Aaaaaaaa :x
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 06. Dec. 2006 19:55

Men gre pa najbl ampak res NAJBL od usega na zivce, ko mamo kksno druzinsko kosilo, piknik al pa kej podobnega. In pol se zberejo vsi sorodniki. Vsi me poznajo pa vsi vejo, da ze celo zivljenje ne jem nobenega mesa razen purana. In cist zmer eden vprasa 'Ja a ti pa ne jes mesa?' pa cist zmer jst recm 'Ne ne jem mesa.' Pa ce bomo cez 14 dni spet mel tako kosilo pa jst spet ne bom jedla mesa pa bo spet en prasu 'Ja a ti pa ne jes mesa?' AAAAAAAAA
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 06. Dec. 2006 19:59

Jooj, zdej sm se spomnla, kako je bilo v družini mojega bivšega, ko so me hoteli na vsak način prevzgojiti, da bi začela jesti solato, ki je ne jem že celo življenje in sem prepričana, da mi zaradi tega nič ne manjka, ampak, ne, oni so morali znova in znova drezat vame: "Dej probej, no, solatko, veš kako je zdravo, blabla.."
Še hujš je blo pa hecanje v smislu: "Dans mormo pa narest veliiiiko solate, ker je M.... pri nas, ona jo poje, kolikor je vidi..." :evil: :roll:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 06. Dec. 2006 20:01

Aaaaa meni so skoraj vsa vprašanja glede najinega stanovanja, otrok,...lalal nadležna :motz:
Prav razkači me ko kam pridem in je drugo vprašanje:
"Kdaj bosta pa vidva imela dojenčka?" Grrrr
" Kdaj se bosta pa preselila v stanovanje?"
" Kako daleč pa sta z opremljanjem?"
,......sem se odločila da ko me kdo ponovno vpraša kdaj bova imela kričača, ga bom po ustih usekala, ker mi najedajo. Matr nekaj zasebnosti bi pa še vedno rada imela.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 06. Dec. 2006 20:02

Vpraš jih nazaj: "Zakaj te pa to zanima?" :wink:
Deluje čudežno, kar utihnejo
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Dec. 2006 20:02

LARIKA napisal/-a:" Kako daleč pa sta z opremljanjem?"

ko boste prispevali, bova še dlje! :)
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 06. Dec. 2006 20:11

men je najhuj k me od fanta mama praša: ¨kaj je tjaši?˝
jst si pa mislm, kaj kaj je, kaj te zanima...in ne znam odgovort

Drgač pa kadar grem vn pa pridem zjutri domou..pa mami:kje si pa bla...pa ji vedno znova povem kje, pa zmer na isti plac hodm pa ji morm še vedno pojasnjevat kje je tu....[/b]
Free your mind...
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 06. Dec. 2006 21:58

K se pelem v dvigalu s kkšno staro sosedo: ''Sara, povej, kako kej mami? Pa tamal? V ker razred zdej hodi? A še fuzbal trenira? Kje pa trenira? ....'' Omg hallooo ... Če vas zanima kej o mojih starših pa bratu - izvolte jih vprašat!

Al pa recimo grem zvečer ven, pa velikrat oblečem eno majco, ki je moja mami ne prenaša... In grem v dnevno rečt adijo, pa ona VEDNo prbije: ''O, a tole majco maš gor?'' Mislim, ne nimam ne. To se ti samo dozdeva... :twisted: In podobno... ''Oooooo Sara, a si se na črno pobarvalaaa?? zakaj pa tooo??'' Ne lubica, na zeleno. To da mam črne lase je sam plod tvoje domišljije. (to me sprašujejo kkšne sošolke iz OŠ, s kerimi res nimam nobenga kontakta, pol se pa na ulci srečamo pa butnejo take bedarije ven).

''A si že nazaj?'' - ob temle znorim!!!

''Kako kaj šola?''
''Fajn.''
''Ker letnik si zdej ti?''
''4.''
''Uuuuu ja pol maš pa maturo letos, a se kej učiš že?''
''Am, ne.''
''Jah se bo kr treba veš, to so resne stvari.''
''Vem.''
''Kam greš pa pol naprej, a že kej veš?''
(sicer vem) ''Ne.''

Takih dialogov mam polno glavo zadnji mesec... katergakoli znanca/daljnega sorodnika/sodelavca od katerga koli družinskega člana srečam, me sprašuje isto... :evil:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 06. Dec. 2006 22:13

Zvoncica napisal/-a:uh, to me sploh ne moti. Kocine se mi pa postavijo pokoncu ob vprašanju Kako pa kaj diploma? :evil:
Men tut najbolj to vprasanje gnjavi. Najbolj=najpogosteje.

jemina napisal/-a:Ja zakaj pa njimaš fanta?
Kdaj se pa misleš poročiti in imeti otroke? (stara sem 19 bemu boga :motz: )
Ja zakaj pa ne hodeš k maši? Ne verjameš v Boga? :roll:
:lol: :D

Jst sm si zacel ze kr zmisljevat stvari za nekatera vprasanja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 07. Dec. 2006 1:45

Popizdim:
* Ka, se ucis kaj? Izpit se bliza. (In ja, sama tega ne vem :motz:)
* Kje pa je tvoj? A ga ni s tabo? Cudno... (Ja, siamska dvojcka sva :motz:)
* Ze spet si sama zunaj? Pa to tvoj pusti? (Ne, ker sem njegova lastnina in ker mi ne zaupa, ne zuram sama. To je moja dvojcica :motz:)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Dec. 2006 13:14

||MuCkAa napisal/-a:* Ze spet si sama zunaj? Pa to tvoj pusti? (Ne, ker sem njegova lastnina in ker mi ne zaupa, ne zuram sama. To je moja dvojcica :motz:)

Uf,ja...ta je najhujša! To mene tudi gnjavijo. :roll: Halo?! Sem ziher ne ena tistih žensk, ki nima nič od života ker se niti za sekundo noče ločiti od svojega fanta. Smotani pa tisti ki sploh nekaj tak glupega grejo vprašat! :roll: :roll: :roll:
Is sex dirty? Only if it’s done right.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov