Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Te fant uboga?
A kej planirata (v smislu otrok)?
Hja, kaj zdej s tem faksom?
Ma fak of! Ke ene bedne pr vseh k me poznajo dolg časa...še posebi kašne tete...omg...
Al pa tej ko so bolj domači..."kako ti je mama?"...če jo poznaš, veš kje živi, pejt pogledat... mislm...
A kej planirata (v smislu otrok)?
Hja, kaj zdej s tem faksom?
Ma fak of! Ke ene bedne pr vseh k me poznajo dolg časa...še posebi kašne tete...omg...
Al pa tej ko so bolj domači..."kako ti je mama?"...če jo poznaš, veš kje živi, pejt pogledat... mislm...
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
[She.] napisal/-a:^^ ok, ampak meni se to zdi že mal nesramno, da ti kolegica vrže vn tako izjavo kljub temu da ve da maš probleme s sluhom
sej sm opazla, da to mi rečejo samo "kolegice", ki se počasi kažejo v pravi luči (da niso lih prave). Dobro kdaj pa kdaj mi reče tko še kdo, ki res noče nič hudega mi, pač pozabi in mi reče, sploh če je ta oseba kej tečna...to še razumem, se še nasmejem na svoj račun, ampak ne tko, da me napizdi nazaj... prow tisto, boli mene k****, ker ti ne čuješ.... mah
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ko gremo ven: "Zakaj pa ti nisi namazana???" (ja a sm mogoče kdaj?)
"Joj, kaj pa ti počneš da si tok suha?" (am, jem?)
"Oooo hudo, kje si kupla to majčkooooo?!? Oooo, a te mot če si jst kupm enako??? Oooo kok je hudaaaaa!!!"
"Kako pa to da ne boš plesala na njegovm maturancu?" (ja menda da zato ker ima soplesalko)
"Ej a poznaš XY? Sej ne vem kako se piše, sam na isto šolo hod k ti. Ne, ne vem ker letnik je. A ga poznaš?"
"Zakaj pa na AGRFT? Zakaj pa ne greš na medicino???" (ja vrjetn da zato kr me ne zanima)
"Joj, kaj pa ti počneš da si tok suha?" (am, jem?)
"Oooo hudo, kje si kupla to majčkooooo?!? Oooo, a te mot če si jst kupm enako??? Oooo kok je hudaaaaa!!!"
"Kako pa to da ne boš plesala na njegovm maturancu?" (ja menda da zato ker ima soplesalko)
"Ej a poznaš XY? Sej ne vem kako se piše, sam na isto šolo hod k ti. Ne, ne vem ker letnik je. A ga poznaš?"
"Zakaj pa na AGRFT? Zakaj pa ne greš na medicino???" (ja vrjetn da zato kr me ne zanima)
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
meni je najbol neumno možno vprašanje "kako smo?"
zakaj je dobro da govori folk v množini?
- ena sošolka vsakič k pridem na fax (mogoče me zto spršauje k me bolj ni na faxu) "a si pršlaaa?" ja ne, sploh me ni tle.. maš privide
- včasih kak preveč pametn tip "in kje maš tipa?" in pol k rečem da ga nimam "ja ku ne??" ja nvem, pač ga nimam, kje piše da ga morem met
- zadnje čase kr pogosto - povem kolko točk je meu fax na katerega sm si želela it (in mi ni uspelo) in skor vsi reagirajo isto "a reeees to al kaj??" ne, zajebavam se
in vprašanje na katerega še danes ne vem kko se sploh odgovori "in drgače?"
zakaj je dobro da govori folk v množini?
- ena sošolka vsakič k pridem na fax (mogoče me zto spršauje k me bolj ni na faxu) "a si pršlaaa?" ja ne, sploh me ni tle.. maš privide
- včasih kak preveč pametn tip "in kje maš tipa?" in pol k rečem da ga nimam "ja ku ne??" ja nvem, pač ga nimam, kje piše da ga morem met
- zadnje čase kr pogosto - povem kolko točk je meu fax na katerega sm si želela it (in mi ni uspelo) in skor vsi reagirajo isto "a reeees to al kaj??" ne, zajebavam se
in vprašanje na katerega še danes ne vem kko se sploh odgovori "in drgače?"
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Ko pridem zvečer domou vidno utrujena: "Ooo, a si že doma? A si delala? A si bla na faxu?" - nee ahh kje, ceu dan sem doma ležala, kako da me niste vidl?
"Zakaj si pa tečna?" - do zdej nisem bla, zdej pa bom
"In kako kej drugač?" - na to nisem nikol znala odgovorit
"Kje imaš pa fanta?" - sej ne da danes že 10ič ponavljam, da je v službiii
"Na ker fax hodiš?" - povem, potem pa sem priča čudnim pogledom in sestaukou v obliki "wauuu.. pa visoko ciljaš" omg..omg..
"Kje pa je ta fax?" potem ko povem pa (najprej spet začudeni pogledi).. "A se voziš?" (ne, po luftu letim) "A se voziš z busom / vlakom / avtom?" - ne, s podmornico!
Eno najpogostejših vprašanj kolegic, ki bi rade bile malce bolj suhe: "A ti sploh kej ješ?" - am.. hrana, kaj je že to?
Sredi trgovine / lokala z začudenimi pogledi seveda: "Kaaaj pa ti tukiii?" - hm, verjetno sem se zgubila!
"A pa ti sploh veš, kok ekonomistou je v Sloveniji preveč?" - ja vem, iiinnn?
Tipični primerki pogovora s kakšnimi kolegicami, ki sem jih vidla 1x na leto: "A poznaš tegapatega?" - ne, nimam pojma kdo je.. "Pa dej no, a ga res ne poznaš?" - nee, poznam samo svoj razred.. "Kako je to možno no, njega pa res cela šola pozna!" - uu, pa res
"Zakaj si pa tečna?" - do zdej nisem bla, zdej pa bom
"In kako kej drugač?" - na to nisem nikol znala odgovorit
"Kje imaš pa fanta?" - sej ne da danes že 10ič ponavljam, da je v službiii
"Na ker fax hodiš?" - povem, potem pa sem priča čudnim pogledom in sestaukou v obliki "wauuu.. pa visoko ciljaš" omg..omg..
"Kje pa je ta fax?" potem ko povem pa (najprej spet začudeni pogledi).. "A se voziš?" (ne, po luftu letim) "A se voziš z busom / vlakom / avtom?" - ne, s podmornico!
Eno najpogostejših vprašanj kolegic, ki bi rade bile malce bolj suhe: "A ti sploh kej ješ?" - am.. hrana, kaj je že to?
Sredi trgovine / lokala z začudenimi pogledi seveda: "Kaaaj pa ti tukiii?" - hm, verjetno sem se zgubila!
"A pa ti sploh veš, kok ekonomistou je v Sloveniji preveč?" - ja vem, iiinnn?
Tipični primerki pogovora s kakšnimi kolegicami, ki sem jih vidla 1x na leto: "A poznaš tegapatega?" - ne, nimam pojma kdo je.. "Pa dej no, a ga res ne poznaš?" - nee, poznam samo svoj razred.. "Kako je to možno no, njega pa res cela šola pozna!" - uu, pa res
-
Flammable - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2007
A maš že fanta? (ne.)
Ja zih ga maš pa nočš povedat,ane? (ja to je to!)
In naaajbolj svetovn od ush:
Srečam koga na kkšni prireditvi,koncertu,u mestu na pijači,ker tazga in pol sledi..
O,kaj pa ti tle? (ja **bemu kaj pa ti tlee? )
to me pa res čiz..
Ja zih ga maš pa nočš povedat,ane? (ja to je to!)
In naaajbolj svetovn od ush:
Srečam koga na kkšni prireditvi,koncertu,u mestu na pijači,ker tazga in pol sledi..
O,kaj pa ti tle? (ja **bemu kaj pa ti tlee? )
to me pa res čiz..
1,2,3,4 tell me that you love me more..
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
- zakaj kadiš?
- a mislš it ti dons kj vn? ... to me recimo mati vpraša, ko je zukj lepo vreme, jst pa pač ob 8ih zjutrj še mal poležavam v postli .. znorim, če mi pride s tako izjavo
- a te motim? ... ko kdo pokliče ... če bi motil, se verjetno ne bi oglasila a??
- kdaj si boš končno vzela kj časa za mene? .. ko si ga bom, bom sporočila, nč bat
- včeraj sem imela nezaščiten spolni odnos, imam napihnjen trebuh, ali sem noseča? .... wtf????
- zakaj mi že tri dni nič ne odpišeš? ... jah verjetno zato, ker ni v mojem interesu
- a bosanci res bolš seksajo od nas slivencev? ... ma ja noooo
- a greš na pivo? ... ampak to mi gre na živce samo, kadar kdo pride s tako idejo na dan ob 1ih ponoč, sred tedna, ko vsak normalen človk že spi ali se vsaj prijetno greje v postli
- kdaj greva seksat? ... mmm ja, komj čakam, če me tkole vprašaš
no pa še kj bi se našl vrjetno, dopišem, ko me kdo razjezi s kakšnim trapastim vprašanjem
- a mislš it ti dons kj vn? ... to me recimo mati vpraša, ko je zukj lepo vreme, jst pa pač ob 8ih zjutrj še mal poležavam v postli .. znorim, če mi pride s tako izjavo
- a te motim? ... ko kdo pokliče ... če bi motil, se verjetno ne bi oglasila a??
- kdaj si boš končno vzela kj časa za mene? .. ko si ga bom, bom sporočila, nč bat
- včeraj sem imela nezaščiten spolni odnos, imam napihnjen trebuh, ali sem noseča? .... wtf????
- zakaj mi že tri dni nič ne odpišeš? ... jah verjetno zato, ker ni v mojem interesu
- a bosanci res bolš seksajo od nas slivencev? ... ma ja noooo
- a greš na pivo? ... ampak to mi gre na živce samo, kadar kdo pride s tako idejo na dan ob 1ih ponoč, sred tedna, ko vsak normalen človk že spi ali se vsaj prijetno greje v postli
- kdaj greva seksat? ... mmm ja, komj čakam, če me tkole vprašaš
no pa še kj bi se našl vrjetno, dopišem, ko me kdo razjezi s kakšnim trapastim vprašanjem
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Aloha napisal/-a:Uuuu, si me zdej spomnla na neki podobnga, moj ne baš sokolji vid .
Mam dioptrijo, na eno okico večjo k na drugo, ni neki groznga, mal pa tut ni. Očalca mam gor sam pred tevejem, u usakdanjem življenju jih ne nosm. In na daleč pač ne vidm tko in tistga, kar vid nekdo, k nikol ni meu problemou s kratkovidnostjo.
In mi zna moj dečko (ki seveda pozna stanje) kdaj usekat u to smer ...
Pa kakooo ne vidš, noooo? A si slepa? Tm dol, lej, naraunost, se pa ja ful dobr vid ...
Ne, ne vidm, pa če še pou ure vreščiš in mi mahaš s tistim prstom, ne bom vidla čist nč bolš!
jaaaa moj se tut ne more sprjaznt, da ne vidm napisov in ostalih stvari in pol mi kr govori: dj, to pa zih vidš blabla.. jao, prebol ne vidm
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
[vanessa] napisal/-a:
ja, točno to tud men požre vse živce...
sam da je pri meni vprašanje: kaj se je pa teb zgodlo? a si se zmotla da si sem pršla? a si nas že čist pozabla, da te nič ni?
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
J, men gre tud na živce, ko nekdo reče kako? pa jest bo, pa un pol naprej...pa drugač? joooj, tud drugač bo.
Drugač pa ne maram vprašnj (zadnje čase so vedno bolj pogoosti), kdaj se bom poročila? pa kdaj se bom preselila? pa a se bom kmal poročila? pa kdaj mislm met otroka? Pa zakaj ne kmalu? Pa joooooj, djte me pustit na mir...če bo šlo tko naprej, se še doooooolg nam, ker mi grejo ta vprašanja na živce, ker mi dajejo občutek, kot da me nekdo v nekaj sili in tega RES ne maram
Drugač pa ne maram vprašnj (zadnje čase so vedno bolj pogoosti), kdaj se bom poročila? pa kdaj se bom preselila? pa a se bom kmal poročila? pa kdaj mislm met otroka? Pa zakaj ne kmalu? Pa joooooj, djte me pustit na mir...če bo šlo tko naprej, se še doooooolg nam, ker mi grejo ta vprašanja na živce, ker mi dajejo občutek, kot da me nekdo v nekaj sili in tega RES ne maram
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Itak mi gredo trenutno full na živce vprašanja: Kako pa kaj diploma? A redno službo si že dobila? Kdaj se boš pa poročila? Kdaj boš pa kej zibala?...fak, človk se še osamosvojit ne more, ne da mu ne bi skos en po glavi srav.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov