Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Kaj še kaj lepega poveš?(kaj je lepo, kaj ni lepo.. kaj naj sploh povem...?)
In drugače?(in drugače-kaj? ne vem..prašaj kaj te zanima)
In kako si preživela današnji dan?(faak, a naj povem kdaj sem ustala, šla na wc, si zobe umila.. prašej nekej konkretnega!)
Ma zakaj si takšna?(in če rečeš kakšna je odgovor lepa! omg!)
In kaj kej počneš?(aha in navadno če me kdo to po msnju praša res ne bi vedla kaj počnem če sem pa tist čas za računalnikom..)
Me kej pogrešaš? Me maš kej rada?(omg, ne more mi tip tega rečt, če sm z njim pol mu more bit jasno, da mi ful pomeni in da valdaa da ga pogrešam, ker če ga ne bi pol mu ne bi pisala.. u zahvalo za to me pa on vpraša če ga pogrešam)
In kaj kej u šoli pravjo?(amm, ja ful pravjo.. uprašej konkretno.. si dobla kkšno oceno? maš kakšno neopravičeno? ne pa tko..)
In drugače?(in drugače-kaj? ne vem..prašaj kaj te zanima)
In kako si preživela današnji dan?(faak, a naj povem kdaj sem ustala, šla na wc, si zobe umila.. prašej nekej konkretnega!)
Ma zakaj si takšna?(in če rečeš kakšna je odgovor lepa! omg!)
In kaj kej počneš?(aha in navadno če me kdo to po msnju praša res ne bi vedla kaj počnem če sem pa tist čas za računalnikom..)
Me kej pogrešaš? Me maš kej rada?(omg, ne more mi tip tega rečt, če sm z njim pol mu more bit jasno, da mi ful pomeni in da valdaa da ga pogrešam, ker če ga ne bi pol mu ne bi pisala.. u zahvalo za to me pa on vpraša če ga pogrešam)
In kaj kej u šoli pravjo?(amm, ja ful pravjo.. uprašej konkretno.. si dobla kkšno oceno? maš kakšno neopravičeno? ne pa tko..)
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Men gre najbolj na živce, ko kam grem in mama vedno parleti in me izpraša kam grem oz. če pridem domov, kje sm bla. Zakaj bi ji že mogla razlagat to? To me res razpizdi!
Na živce mi grejo razna zaslišanja, ki sploh niso povezana z mano. Ja vpraši direkt osebo, k se je to tiče, ne pa mene sprašvat za druge
Sovražm pa tud razna retorična vprašanja, na katera ne morš kej posebnga odgovorit; npr. pa drgač? kaj je zdej? kej novga?...
Na živce mi grejo razna zaslišanja, ki sploh niso povezana z mano. Ja vpraši direkt osebo, k se je to tiče, ne pa mene sprašvat za druge
Sovražm pa tud razna retorična vprašanja, na katera ne morš kej posebnga odgovorit; npr. pa drgač? kaj je zdej? kej novga?...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pfff, kaj mi dvigne lase u luft je odvisno od situacije in psihofizičnega stanja ob uprašanju .
*(Po enem tednu spet skupi na kofetu, nazadnje pojamram, da se diploma nikamor ne premakne). In, si že napisala diplomo?
Seveda sm jo, pa ne u enem tednu, že u četrtk sm bla konc, tri dni, piece of cake. To je pa tko, k eni dli od seminarskih pač niso pršli.
*A ti sploh kej ješ? Aja, pihal je, pa te ni odnesl? A dej, dej, eno tortico boš pa že pojedla, par kil bi šla komot gor.
-In ne, nism ne presuha, ne sestradana, ne anoreksično obarvana, ampak če pazm na hrano, če rada športam, če tko živim, je to moja stvar in prosm, brez neumnih uprašanj ...
*(Ko mam "težave u raju") A spet al kaj?
-Ok, kako spet?!
(Ko je on na enmu koncu, js na drugmu) Aja? Nista skupi? Kako to?
-Kr pač nisva siamski parček, mava obveznosti, znava žvet tut u solo izvedbi
Ja, nooo, glede na to, da sta par, sm misnla, da sta šla skupi tjaintja?!
-Đizus, baba, get a life!
*(Ko me tip razžalosti, przadene, ujezi, zajebe sceno, ... in doma omenm, da sva se neki zapela, dobim s strani mami, in fotra, če je slučajn lih kje tm okol) Kaj si spet nardila?
-Vedno, ampak vedno bo najprej mene napadla, če mi ne bo zavrel, ji bom kasnej clo uspela razložit dejansko situacijo in če bom prepričljiva, bo mogoče clo zagovarjala mojo stran zgodbe ...
En posebno gniu sklop so pa usa tista Kako si? Kaj počneš? Kaj je nouga? uprašanja, na kera druga stran sploh ne želi slišat odgovora, ampak upraša zato a) ker neki je pač treba rečt, b)da lahko - še preden uspem dejansko odgovort - on(a) začne razlagat svojo štorijo na to temo ...
*(Po enem tednu spet skupi na kofetu, nazadnje pojamram, da se diploma nikamor ne premakne). In, si že napisala diplomo?
Seveda sm jo, pa ne u enem tednu, že u četrtk sm bla konc, tri dni, piece of cake. To je pa tko, k eni dli od seminarskih pač niso pršli.
*A ti sploh kej ješ? Aja, pihal je, pa te ni odnesl? A dej, dej, eno tortico boš pa že pojedla, par kil bi šla komot gor.
-In ne, nism ne presuha, ne sestradana, ne anoreksično obarvana, ampak če pazm na hrano, če rada športam, če tko živim, je to moja stvar in prosm, brez neumnih uprašanj ...
-Ok, kako spet?!
*(Ko me tip razžalosti, przadene, ujezi, zajebe sceno, ... in doma omenm, da sva se neki zapela, dobim s strani mami, in fotra, če je slučajn lih kje tm okol) Kaj si spet nardila?
-Vedno, ampak vedno bo najprej mene napadla, če mi ne bo zavrel, ji bom kasnej clo uspela razložit dejansko situacijo in če bom prepričljiva, bo mogoče clo zagovarjala mojo stran zgodbe ...
En posebno gniu sklop so pa usa tista Kako si? Kaj počneš? Kaj je nouga? uprašanja, na kera druga stran sploh ne želi slišat odgovora, ampak upraša zato a) ker neki je pač treba rečt, b)da lahko - še preden uspem dejansko odgovort - on(a) začne razlagat svojo štorijo na to temo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
pri meni pa je tko:
imam ful probleme s sluhom, slišim pol manj kot recimo drugi ljudje oziroma še manj kot pol... in to vejo skori vsi ki me poznajo, sploh folk ki je nonstop z mano. dobro vejo da sm mela že 9 operacij in da se mi sluh slabša...
in na k**** mi gre, ko mi nekdo, ki me pozna kot svoj lasten žep (kakšna kolegica) reče: Ma kaj si gluhaa??!!- to reče npr. če jo prosim, da ponovi kar je rekla, ker je nisem slišala. Mislim Sorry kaj sm jst kriva, da ne slišim.. če ti je težko ponovit pa ne rabišš!!!
in tui ko mi rečejo: Kaj kajj?? Kaj me ne slišiš al kaj?? Kot da mi ni že dovolj smotano in hudo, da morem stalno vse prosit, da govorijo naglas.
imam ful probleme s sluhom, slišim pol manj kot recimo drugi ljudje oziroma še manj kot pol... in to vejo skori vsi ki me poznajo, sploh folk ki je nonstop z mano. dobro vejo da sm mela že 9 operacij in da se mi sluh slabša...
in na k**** mi gre, ko mi nekdo, ki me pozna kot svoj lasten žep (kakšna kolegica) reče: Ma kaj si gluhaa??!!- to reče npr. če jo prosim, da ponovi kar je rekla, ker je nisem slišala. Mislim Sorry kaj sm jst kriva, da ne slišim.. če ti je težko ponovit pa ne rabišš!!!
in tui ko mi rečejo: Kaj kajj?? Kaj me ne slišiš al kaj?? Kot da mi ni že dovolj smotano in hudo, da morem stalno vse prosit, da govorijo naglas.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uuuu, si me zdej spomnla na neki podobnga, moj ne baš sokolji vid .
Mam dioptrijo, na eno okico večjo k na drugo, ni neki groznga, mal pa tut ni. Očalca mam gor sam pred tevejem, u usakdanjem življenju jih ne nosm. In na daleč pač ne vidm tko in tistga, kar vid nekdo, k nikol ni meu problemou s kratkovidnostjo.
In mi zna moj dečko (ki seveda pozna stanje) kdaj usekat u to smer ...
Pa kakooo ne vidš, noooo? A si slepa? Tm dol, lej, naraunost, se pa ja ful dobr vid ...
Ne, ne vidm, pa če še pou ure vreščiš in mi mahaš s tistim prstom, ne bom vidla čist nč bolš!
Mam dioptrijo, na eno okico večjo k na drugo, ni neki groznga, mal pa tut ni. Očalca mam gor sam pred tevejem, u usakdanjem življenju jih ne nosm. In na daleč pač ne vidm tko in tistga, kar vid nekdo, k nikol ni meu problemou s kratkovidnostjo.
In mi zna moj dečko (ki seveda pozna stanje) kdaj usekat u to smer ...
Pa kakooo ne vidš, noooo? A si slepa? Tm dol, lej, naraunost, se pa ja ful dobr vid ...
Ne, ne vidm, pa če še pou ure vreščiš in mi mahaš s tistim prstom, ne bom vidla čist nč bolš!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
Aloha napisal/-a:Pfff, kaj mi dvigne lase u luft je odvisno od situacije in psihofizičnega stanja ob uprašanju .
-Ok, kako spet?!
ahaha hudo no
ej Aloha, js se čist strinjam, taka vprašanja so tok trapasta da pol že neveš več a bi se polulala od smeha al bi se rajš razjokala k je folk tolk debiln
in sploh se strinjam s tistim kar si napisala glede prehrane, ker namreč tud js športam ful, pa rajš pač zdravo jem, kot pa da bi se nonstop z enim "sranjem" basala (tko kot pač nekateri) in mi gre naaaajbl na živce, ko hočem jest tisto kar mi paše, pa js s tem nobenga ne silim, mene pa vedno ampak res VEDNO nekdo živcira s tistimi glupimi opazkami "a to boš jedla? a ne bi rajš en ornk sendvič, sej če bi se mal zredila ti ne bi nič škodl, veš?"
NE, NE VEM! in dej mi mir da lahko v miru pojem kar mi sede jooooj mislim eni se pa res obremenjujejo mal preveč z drugimi, verjetn zarad slabe vesti, ker oni ne znajo kej pametnega pojest... al kaj?
pa tud tisto.. ko je on na enmu koncu, drugi na drugmu... ja mislm? k da morva bit 24ur na dan skupi? sori da mam svoje življenje, ki ni odvisno izključno samo od njega... ne rabim unih trapastih vprašanj
"a je mar kej narobe da nista skupi?"
c joj...
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
*~Liesl~* napisal/-a:"In kaj boš šla študirat???" oz. "In kam boš šla naprej???"
oooo stalna praksa pri nas zadnji 2 leti že skor.
in pol je moj odgovor : mednarodne odnose na fdv
in stare tetice spet u akciji : ja kaj pa je tooo ?? zihr še sama ne veš ....pa fdv? kaj je to kaka zgradba al kai ?
jaoooo
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
sixty napisal/-a:In drugače?(in drugače-kaj? ne vem..prašaj kaj te zanima)
Me kej pogrešaš? Me maš kej rada?
Okei, prvo je res in ko me kdo to vpraša sem vedno tiho.. mislim, kaj pa naj rečem, če je že tako glupo vprašanje
Drugo pa mene nonstop sprašujejo osebki, ki mislijo, da imajo kaj šans pri meni, kljub temu, da vedo, da mi ni noben niti približno všeč in kljub temu da imam fanta že dolgo..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Men pa gre na živce ena kolegica, ki je bla že tud mal bolša prjatlca, pa se mi je mal zamerla tud zarad naslednje stvari: pač ne je mesa in nimam nič proti, sploh ni moja stvar in se nisem niti enkrat vtaknila v to...ne prenesem pa, da me npr. pokliče po telefonu, vpraša kaj delam in ko povem, da sem lih po kosilu, prijavi :"Oo, kva si pa jedla, zihr en nagravžn meso?"...ma pa koji k**** tebe briga, kaj sem jst jedla...a se teb kdo spakuje, k ne ješ nč druzga k toaste s sirom pa jajca?!?! Dej mir ! Tko da taka vprašanja grejo pa men na živce...
Da o raznoraznih pripadnikih določene narodnosti, ki ne znajo na drugačen način kot z vprašanjem "Kje si?" (po možnosti še s tipičnim tonom) vzpostavit komunikacije z osebo nasprotnega spola niti ne govorim...
Da o raznoraznih pripadnikih določene narodnosti, ki ne znajo na drugačen način kot z vprašanjem "Kje si?" (po možnosti še s tipičnim tonom) vzpostavit komunikacije z osebo nasprotnega spola niti ne govorim...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
če se pobarvam alpa ustrižem, nakar letije vprašanja kot so: asi se pobarvala/ustrigla?
Ej ne, podaljšala sm lase
pa še ena, ker nism pač mejhn člouk, visoka sm pa 175cm, in kse vidm z žlahto po 1oo-ih letih prbijejo: Ja do kam boš pa še rasla? Sj si prerasla že mami pa atija?
Ja sorry, ker rastem, pa ker sm večja od tebe grrr, res mi gre na žiuce.
Pa ko na msnju nimam v podnicku imena svojga fanta, usak praša: Ja a nis več z A....? A sta šla narazn?
Ja sori k nimam skos negouga imena u nicku ...blaaa
Ej ne, podaljšala sm lase
pa še ena, ker nism pač mejhn člouk, visoka sm pa 175cm, in kse vidm z žlahto po 1oo-ih letih prbijejo: Ja do kam boš pa še rasla? Sj si prerasla že mami pa atija?
Ja sorry, ker rastem, pa ker sm večja od tebe grrr, res mi gre na žiuce.
Pa ko na msnju nimam v podnicku imena svojga fanta, usak praša: Ja a nis več z A....? A sta šla narazn?
Ja sori k nimam skos negouga imena u nicku ...blaaa
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Profesorji po ustnem spraševanju:
In kako bi se sama ocenila?
In kako bi se sama ocenila?
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
oh ja... bi se dalo...
- kak pa kaj fax? (ja ne vem P***a, ga nisem nič vprašala, verjetno je dbro glede na to da še stoji...)
-a ti je fuuul bed ker letnik ponavljaš? (ne, kje pa, skačem do stropa pa žur sem naredla... )
-a lubi nič ne pride k tebi? (ja pismo no, če ma pa reden šiht v mojem domačem kraju jz sem pa med tednom v lj?)
-ja kaj a pol nič ne študira? (povem kok je star)
-ja pa toooolko let razlike je med vama? (ja zlo očitno da je, in zlo očitno da klapa če sma še skupaj...)
- (vsakič ko pridem utrujena domov... a si z šihta? (ja P***a a grem loh še kam drugam, like fax, pijača, shopping, karkoli...)
-a se še nisi te svoje službe navličala? (ja glede na to da delam prek študenta zlo očitno ne, če sem še vedno tam...)
-joooj pa zakaj ti ne ješ mesa? (ja zakaj ga pa ti ješ madona sveta!!!)
-kje maš pa cimro/cimra? (ja P***a, me ni blo doma cel dan, nimam pojma kje sta!!)
-zakja ne greš žura z nami? kok si bedna... (amm ker delam zjutraj, ker se mi ne da, ker sem utrujena, ker kaj te birga!!!!!!)
-in kaj kaj novega? (amm od kdaj, kaj te zanima, kaj hočeš slišat...)
-kdaj prideš nazaj? (ja ne vem, odvisno od tega koga vse bom srečala... načeloma enkrat takrat ko me zgrabi nostalgija za študentskim domom...)
ja pa še kaj bi se najdlo, tele so pa najpogostejše...
- kak pa kaj fax? (ja ne vem P***a, ga nisem nič vprašala, verjetno je dbro glede na to da še stoji...)
-a ti je fuuul bed ker letnik ponavljaš? (ne, kje pa, skačem do stropa pa žur sem naredla... )
-a lubi nič ne pride k tebi? (ja pismo no, če ma pa reden šiht v mojem domačem kraju jz sem pa med tednom v lj?)
-ja kaj a pol nič ne študira? (povem kok je star)
-ja pa toooolko let razlike je med vama? (ja zlo očitno da je, in zlo očitno da klapa če sma še skupaj...)
- (vsakič ko pridem utrujena domov... a si z šihta? (ja P***a a grem loh še kam drugam, like fax, pijača, shopping, karkoli...)
-a se še nisi te svoje službe navličala? (ja glede na to da delam prek študenta zlo očitno ne, če sem še vedno tam...)
-joooj pa zakaj ti ne ješ mesa? (ja zakaj ga pa ti ješ madona sveta!!!)
-kje maš pa cimro/cimra? (ja P***a, me ni blo doma cel dan, nimam pojma kje sta!!)
-zakja ne greš žura z nami? kok si bedna... (amm ker delam zjutraj, ker se mi ne da, ker sem utrujena, ker kaj te birga!!!!!!)
-in kaj kaj novega? (amm od kdaj, kaj te zanima, kaj hočeš slišat...)
-kdaj prideš nazaj? (ja ne vem, odvisno od tega koga vse bom srečala... načeloma enkrat takrat ko me zgrabi nostalgija za študentskim domom...)
ja pa še kaj bi se najdlo, tele so pa najpogostejše...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov