Nadležna vprašanja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 17. Jan. 2007 8:02

smotkA napisal/-a:Kam greš na faks?
Kdaj imate vpis?
Kam greš na informativni dan?
A se že kej učiš za maturo?

Ej fuck off s takimi. Čist vsak bežn znanec me to vpraša, samo da ve, da sem 4. letnik gim, valda, prva stvar o kateri se sprašuje, je matura.
:evil:

ijoo.. se pridružim :evil:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Jan. 2007 8:45

Še eno k gre meni na živce: nekaj vprašam, pa takoj ZAKAJ PA TO SPRAŠUJEŠ? Ja halo, sej nimam nekih skritih namenov za vsako stvarjo k jo ven butnem. Sej drugače me ne moti, sam par dni nazaj me je fotr točno tole večkrat vprašal za ene tok brezvezne stvari z eno sumničavo faco :D
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 05. Nov. 2008 5:07

:evil:
Zadnjič spremenil habibi7, dne 19. Okt. 2011 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 05. Nov. 2008 8:14

Ko to berem, vidim da sem že v letih, ko jaz postavljam neprijetna vprašanja :lol:

Zadnjič, ko sem bila pri starših, je bila tam tudi teta s tamalo sestrično, 10 let mlajšo, ravno na svežo na faksu. No, za starše sva obe kao "ta mladi" in se je pričakovalo, da bova kakšno rekli. No, skupnega nimava prav nič, tako da mi je preostalo edino: " in kam si se vpisala?" pa še " ti je všeč?" ... kaj drugega bi pa lahko vprašala :?: Pa zoprno je blo tudi meni :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 05. Nov. 2008 8:36

Kaj zdej sploh delam, a nameravam sploh študirat, kako to da nism več z bivšim, zakaj nism dle ostala v Parizu, kaj je to mononukleoza, zakaj nism šla delat mature zdej jeseni, blablabla, meša mi se že od tega, pa vsakmu drugo verzijo povem :roll:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 05. Nov. 2008 8:42

Najbolj me razjezijo vprašanja v smislu: Kaj je narobe med vama? - med mano in fantom. In to me doma sprašujejo sam zato, ker moj pride sam enkrat na teden k meni, radi pa bi da bi večkrat :roll: in pol rečem da nič ni narobe.. pa začnejo, da mogoče se meni zdi da ni nič narobe, ampak da se me je on že kao naveličal. mislim, oni bodo pa ziher vedli bolj kot jaz :roll:

Pol pa so mi npr. čudna vprašanja .. Smo šli enkrat na 18.rojstni dan od sestrične in moj ni bil povabljen.. pa pridemo tja pa vsi : :eek: kje pa maš ti tvojega? In jim lepo povem, da ni prišel, ker ni bil povabljen, me pa vsi čudno gledajo :? Zakaj sploh sprašujejo kje je, če ga ne povabijo..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 05. Nov. 2008 9:52

maffy napisal/-a:Zadnjič, ko sem bila pri starših, je bila tam tudi teta s tamalo sestrično, 10 let mlajšo, ravno na svežo na faksu. No, za starše sva obe kao "ta mladi" in se je pričakovalo, da bova kakšno rekli. No, skupnega nimava prav nič, tako da mi je preostalo edino: " in kam si se vpisala?" pa še " ti je všeč?" ... kaj drugega bi pa lahko vprašala :?: Pa zoprno je blo tudi meni :?

malo OT sicer ampak vseeno..

meni gre pa ful na živce, ko pride kdo na obisk in pride nekdo, približno tvoje starosti in res vsi pričakujejo, da boš kr padel v debato znjim :evil: včasih celo zatežijo naj peljem tisto osebo v sobo al pa na pijačo, da lahko "v miru poklepetamo" ..mislim halo?! saj ne rečem, včasih se najde res kakšna faca pa to, samo pač ponavadi je tista oseba bolj zadržana kr je razlika, če se pogovarjaš ti z nekom na lastno željo ali pa če to počneš zaradi pričakovanj drugih.. in kaj se naj pogovarjam? vreme, šola, prosti čas.. tu pa se pogosto tudi konča. grrrr

drugač pa mene najbolj motijo vprašanja glede mojega študija! ko me kdo to vpraša, sploooh več ne rečem konkretno smeri, ampak samo: TUJI JEZIKI.. kr prevečkrat poslušam pol vprašanja v zvezi s tem in pol še razne želje, naj povem kakšen stavek v tistem jeziku :evil:
pa tudi razna vprašanja glede pirsinga skoz ustnico mi že grejo čist na k.. JA, BOLELO JE!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
sheeli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008
Kraj: prečudovita primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a sheeli » 05. Nov. 2008 10:14

Men gre pa na živce...k me usi sprašujejo...JA KOK SI PA TI VELIKA? ZIHR SI ČEZ 180cm...A SI NAJVEČJA U HIŠ?....A ŠE RASEŠ?... Halo? Sm 175cm...brat pa ati sta velik večja....a se ne vid? Rasem ne že od sedmga razreda OŠ... !!!

Uglavnem govorijo o men kt d sm velikan...sm se mi zdi d 175cm za punco ni lih took velik...?!

No ja.. :evil:
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 05. Nov. 2008 10:18

Ja to pa men doskrat kdo prbije, ponavadi kake stare mamce ki me ne vidjo prov velikrat (le zakaj!? :D) ..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Nov. 2008 10:25

Uh, še enega nadležnega vprašanja sem se spomnila. Kadarkoli kje srečam človeka, ki vsaj bežno pozna mojega tipa, pade vprašanje: "Kje imaš pa X?" A se od mene res pričakuje, da bom vsako minuto vedela, kje se potika?
addie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a addie » 05. Nov. 2008 10:38

Nekaj vprašanj, ki so mi šla na živce pred nekaj meseci:
-A si dons kej pisala za diplomo? Kdaj boš oddala?
-A si poslala kej prošenj?

Najbolj od vseh možnih vprašanj pa ne prenesem naslednjega, ki ga ponavadi vprašajo kakšni znanci: Kako kaj ljubezen? A maš zdej kakšnega?
hahahha, najbolj uživam v odgovoru, da ne in da mi itak nič ne manjka
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 05. Nov. 2008 10:57

S koliko ženskami si seksal? :tot: :freak: :wall:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 05. Nov. 2008 10:58

Meni gre full na živce ko mamo vedno zanima kje sem, kam grem in kdo me je klicau. Sej nič ne skrivam pred njo samo vseeno ni treba da je tako radovedna :x Pol pa če ji kej rečem se užali... ehh
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 05. Nov. 2008 11:27

sheeli napisal/-a:Men gre pa na živce...k me usi sprašujejo...JA KOK SI PA TI VELIKA? ZIHR SI ČEZ 180cm...A SI NAJVEČJA U HIŠ?....A ŠE RASEŠ?... Halo? Sm 175cm...brat pa ati sta velik večja....a se ne vid? Rasem ne že od sedmga razreda OŠ... !!!

Uglavnem govorijo o men kt d sm velikan...sm se mi zdi d 175cm za punco ni lih took velik...?!

No ja.. :evil:

Oooooo ja!!!! Vsi tut men to govorijo, ja kok sm pa velika, ja velika punca, po komu pa mam to... Sm pa 175 cm, kot ti, oziroma včas tut 174 :roll: Whats up with that?
Uporabniški avatar
*clia*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *clia* » 05. Nov. 2008 11:39

mene pa najbolj podražijo vprašanja kot so:
'zaka ste pa ljubljančanje tak fine?' in to na podlagi tega katero torto naročim v slaščičarni, kere cigarete kadim, pa kako si sladkor v kavo stresem :evil:
'zakaj?' pa dam odgovor pa spet 'zakaj?' in to na vsak stavk, ki ga izgovorim.. oooo! pop*zditis! kr pikce dobim...
Ti ne veš.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov