Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
smotkA napisal/-a:Kam greš na faks?
Kdaj imate vpis?
Kam greš na informativni dan?
A se že kej učiš za maturo?
Ej fuck off s takimi. Čist vsak bežn znanec me to vpraša, samo da ve, da sem 4. letnik gim, valda, prva stvar o kateri se sprašuje, je matura.
ijoo.. se pridružim
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Še eno k gre meni na živce: nekaj vprašam, pa takoj ZAKAJ PA TO SPRAŠUJEŠ? Ja halo, sej nimam nekih skritih namenov za vsako stvarjo k jo ven butnem. Sej drugače me ne moti, sam par dni nazaj me je fotr točno tole večkrat vprašal za ene tok brezvezne stvari z eno sumničavo faco
- maffy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Ko to berem, vidim da sem že v letih, ko jaz postavljam neprijetna vprašanja
Zadnjič, ko sem bila pri starših, je bila tam tudi teta s tamalo sestrično, 10 let mlajšo, ravno na svežo na faksu. No, za starše sva obe kao "ta mladi" in se je pričakovalo, da bova kakšno rekli. No, skupnega nimava prav nič, tako da mi je preostalo edino: " in kam si se vpisala?" pa še " ti je všeč?" ... kaj drugega bi pa lahko vprašala Pa zoprno je blo tudi meni
Zadnjič, ko sem bila pri starših, je bila tam tudi teta s tamalo sestrično, 10 let mlajšo, ravno na svežo na faksu. No, za starše sva obe kao "ta mladi" in se je pričakovalo, da bova kakšno rekli. No, skupnega nimava prav nič, tako da mi je preostalo edino: " in kam si se vpisala?" pa še " ti je všeč?" ... kaj drugega bi pa lahko vprašala Pa zoprno je blo tudi meni
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Kaj zdej sploh delam, a nameravam sploh študirat, kako to da nism več z bivšim, zakaj nism dle ostala v Parizu, kaj je to mononukleoza, zakaj nism šla delat mature zdej jeseni, blablabla, meša mi se že od tega, pa vsakmu drugo verzijo povem
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Najbolj me razjezijo vprašanja v smislu: Kaj je narobe med vama? - med mano in fantom. In to me doma sprašujejo sam zato, ker moj pride sam enkrat na teden k meni, radi pa bi da bi večkrat in pol rečem da nič ni narobe.. pa začnejo, da mogoče se meni zdi da ni nič narobe, ampak da se me je on že kao naveličal. mislim, oni bodo pa ziher vedli bolj kot jaz
Pol pa so mi npr. čudna vprašanja .. Smo šli enkrat na 18.rojstni dan od sestrične in moj ni bil povabljen.. pa pridemo tja pa vsi : kje pa maš ti tvojega? In jim lepo povem, da ni prišel, ker ni bil povabljen, me pa vsi čudno gledajo Zakaj sploh sprašujejo kje je, če ga ne povabijo..
Pol pa so mi npr. čudna vprašanja .. Smo šli enkrat na 18.rojstni dan od sestrične in moj ni bil povabljen.. pa pridemo tja pa vsi : kje pa maš ti tvojega? In jim lepo povem, da ni prišel, ker ni bil povabljen, me pa vsi čudno gledajo Zakaj sploh sprašujejo kje je, če ga ne povabijo..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
maffy napisal/-a:Zadnjič, ko sem bila pri starših, je bila tam tudi teta s tamalo sestrično, 10 let mlajšo, ravno na svežo na faksu. No, za starše sva obe kao "ta mladi" in se je pričakovalo, da bova kakšno rekli. No, skupnega nimava prav nič, tako da mi je preostalo edino: " in kam si se vpisala?" pa še " ti je všeč?" ... kaj drugega bi pa lahko vprašala Pa zoprno je blo tudi meni
malo OT sicer ampak vseeno..
meni gre pa ful na živce, ko pride kdo na obisk in pride nekdo, približno tvoje starosti in res vsi pričakujejo, da boš kr padel v debato znjim včasih celo zatežijo naj peljem tisto osebo v sobo al pa na pijačo, da lahko "v miru poklepetamo" ..mislim halo?! saj ne rečem, včasih se najde res kakšna faca pa to, samo pač ponavadi je tista oseba bolj zadržana kr je razlika, če se pogovarjaš ti z nekom na lastno željo ali pa če to počneš zaradi pričakovanj drugih.. in kaj se naj pogovarjam? vreme, šola, prosti čas.. tu pa se pogosto tudi konča. grrrr
drugač pa mene najbolj motijo vprašanja glede mojega študija! ko me kdo to vpraša, sploooh več ne rečem konkretno smeri, ampak samo: TUJI JEZIKI.. kr prevečkrat poslušam pol vprašanja v zvezi s tem in pol še razne želje, naj povem kakšen stavek v tistem jeziku
pa tudi razna vprašanja glede pirsinga skoz ustnico mi že grejo čist na k.. JA, BOLELO JE!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
sheeli - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
- Kraj: prečudovita primorska
Men gre pa na živce...k me usi sprašujejo...JA KOK SI PA TI VELIKA? ZIHR SI ČEZ 180cm...A SI NAJVEČJA U HIŠ?....A ŠE RASEŠ?... Halo? Sm 175cm...brat pa ati sta velik večja....a se ne vid? Rasem ne že od sedmga razreda OŠ... !!!
Uglavnem govorijo o men kt d sm velikan...sm se mi zdi d 175cm za punco ni lih took velik...?!
No ja..
Uglavnem govorijo o men kt d sm velikan...sm se mi zdi d 175cm za punco ni lih took velik...?!
No ja..
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Nekaj vprašanj, ki so mi šla na živce pred nekaj meseci:
-A si dons kej pisala za diplomo? Kdaj boš oddala?
-A si poslala kej prošenj?
Najbolj od vseh možnih vprašanj pa ne prenesem naslednjega, ki ga ponavadi vprašajo kakšni znanci: Kako kaj ljubezen? A maš zdej kakšnega?
hahahha, najbolj uživam v odgovoru, da ne in da mi itak nič ne manjka
-A si dons kej pisala za diplomo? Kdaj boš oddala?
-A si poslala kej prošenj?
Najbolj od vseh možnih vprašanj pa ne prenesem naslednjega, ki ga ponavadi vprašajo kakšni znanci: Kako kaj ljubezen? A maš zdej kakšnega?
hahahha, najbolj uživam v odgovoru, da ne in da mi itak nič ne manjka
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
sheeli napisal/-a:Men gre pa na živce...k me usi sprašujejo...JA KOK SI PA TI VELIKA? ZIHR SI ČEZ 180cm...A SI NAJVEČJA U HIŠ?....A ŠE RASEŠ?... Halo? Sm 175cm...brat pa ati sta velik večja....a se ne vid? Rasem ne že od sedmga razreda OŠ... !!!
No ja..
Oooooo ja!!!! Vsi tut men to govorijo, ja kok sm pa velika, ja velika punca, po komu pa mam to... Sm pa 175 cm, kot ti, oziroma včas tut 174 Whats up with that?
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
mene pa najbolj podražijo vprašanja kot so:
'zaka ste pa ljubljančanje tak fine?' in to na podlagi tega katero torto naročim v slaščičarni, kere cigarete kadim, pa kako si sladkor v kavo stresem
'zakaj?' pa dam odgovor pa spet 'zakaj?' in to na vsak stavk, ki ga izgovorim.. oooo! pop*zditis! kr pikce dobim...
'zaka ste pa ljubljančanje tak fine?' in to na podlagi tega katero torto naročim v slaščičarni, kere cigarete kadim, pa kako si sladkor v kavo stresem
'zakaj?' pa dam odgovor pa spet 'zakaj?' in to na vsak stavk, ki ga izgovorim.. oooo! pop*zditis! kr pikce dobim...
Ti ne veš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov