Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
res najhujše vprašanje je : zakaj pa nimaš fanta / kako to
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
men gre pa tole skoz bl na živce:
kaj pa študiraš? ...ok, to je še prebavljivo...sam pol kar sledi pa ne...
...ja kako pa to da elektro? ....a ni to bl za fante? ...ja a ni to full teško?
...res mi gre na živce...pismo, če je men tko všeč pač to študiram, a je to tko težko zastopit...pa ne nisem mela premal pik za kam drugam...mela sem več kot dovolj pik skor za katerkol fax...
najbl butasto je blo pa eno vprašanje k mi ga je ena kokoš zastavla v zvezi s tem... a kr ELEKTRIKO greš študirat? ... jst sm mislla da bom umrla od smeha...ja eni so bl kratke pameti...
kaj pa študiraš? ...ok, to je še prebavljivo...sam pol kar sledi pa ne...
...ja kako pa to da elektro? ....a ni to bl za fante? ...ja a ni to full teško?
...res mi gre na živce...pismo, če je men tko všeč pač to študiram, a je to tko težko zastopit...pa ne nisem mela premal pik za kam drugam...mela sem več kot dovolj pik skor za katerkol fax...
najbl butasto je blo pa eno vprašanje k mi ga je ena kokoš zastavla v zvezi s tem... a kr ELEKTRIKO greš študirat? ... jst sm mislla da bom umrla od smeha...ja eni so bl kratke pameti...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Men pa grejo na zivce vprasanja od babi, ko me skoz ko dalj casa (kak mesec) ne vidi mojga fanta in me potem sprasuje ce sma se skupaj. Pa ko ji povem, da ja, pa ce sma res se skupaj. Pa ko me enih tretjic ze vprasa mi tak rece, da to tak nje v bistvu se ne tice, kao v tistem smislu, da mi se kr ne vrjame... Jaooooo popenla bi. Pa jo tud jaz vidim povprecno 1x na tedn, pa itak ko sm s fantom da ne boma zdaj pa kr nekaj k njej na obisk hodla
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
ajoj najbolj mi gre na živce, da me po 100x vprašajo eno in isto, npr. kam grem za novo leto, kdaj boš šla (domači to), pa kolk časa trajajo plesne, pa kam gre, s kom greš...
od nekaterih znancev pa najbl bedno vpr:
kako da nimaš tipa? jim poveš, da ti pač ni do tega pa ti ne verjamejo ne vem zakej potem niti sprašujejo ne vem kako ne zastopjo, da so eni lahko samski in ga glih tako uživajo in ne paša vsem resna zveza...
od nekaterih znancev pa najbl bedno vpr:
kako da nimaš tipa? jim poveš, da ti pač ni do tega pa ti ne verjamejo ne vem zakej potem niti sprašujejo ne vem kako ne zastopjo, da so eni lahko samski in ga glih tako uživajo in ne paša vsem resna zveza...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ta, če sm spet za računalnikom, je najbol pogost sj me vidš, ne rabš spravšat an...
kdaj se bo pa kej g. varnostnik oglasu (moj tip je varnostnik), sploh ne vem, če ga še poznam (to mat prbije, ker je bl mal tukej)
kuko pa kej varnostnik (to sprašuje star ata, k si očitno težko zapomne njegovo ime)
zakua pa nč nisi pospravla pa skuhala (skuha in pospravlen je pa vse)
kdaj se boš kej učila?
a pride na obisk? (kadar pospravlam sobo... halo, a more kdo pridt, da bom jz mela pospravleno sobo)
pa tavžnt takih nepotrebnih vprašanj je, k me spravjo ob živce
kdaj se bo pa kej g. varnostnik oglasu (moj tip je varnostnik), sploh ne vem, če ga še poznam (to mat prbije, ker je bl mal tukej)
kuko pa kej varnostnik (to sprašuje star ata, k si očitno težko zapomne njegovo ime)
zakua pa nč nisi pospravla pa skuhala (skuha in pospravlen je pa vse)
kdaj se boš kej učila?
a pride na obisk? (kadar pospravlam sobo... halo, a more kdo pridt, da bom jz mela pospravleno sobo)
pa tavžnt takih nepotrebnih vprašanj je, k me spravjo ob živce
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Jaz trenutno se ne okvarjam z vprašanji ki mi jih zastavlajo domači oz. mi zadne čase sploh jih ne,ker imam službo,avto sama sebe živim hranim,oblačim itd. (kar se še vtaknejo je to da nimam pospravlene sobe ampak bom kmalu tudi to rešila s svojim stanovanjem)
Mi je šlo pa včasih zeloooooo na živce,ko so prišli sorodniki iz Štajerske in so me vse mamce vlekle za lica da sem imela na koncu že čisto rdeča!!!!!
Ja in tako kot je že ena povedala prej zakaj si pa izredno ali imaš preveč denarja? (halooooo z neba mi leti)
aja izredno si poj majo pa tvoji starši dost keša da ti to prvošjo (jaaaa use sta mamica pa oči plačala čist use, ker jz v službi itak delam zaston)
sej izrednim študentm se pa res ni treba nič učit,ker vam vse skozi prste gledajo (OK sej folk nima čist pošlihtane podstrehe)
Izredni študentje ne dobijo službe ker so izredno hodil ( ne sploh je ne dobimo še prej k redni,ker imamo izkušnje,ki smo si jih lahko nabrali v času študija - halooooo)
No take bedaste izjave dobivam jz že nekaj časa ampak OK sej eni nimajo reda v glavi, bomo videli potem ko bomo končali študij kdo bo imel službo in kdo ne!
Mi je šlo pa včasih zeloooooo na živce,ko so prišli sorodniki iz Štajerske in so me vse mamce vlekle za lica da sem imela na koncu že čisto rdeča!!!!!
Ja in tako kot je že ena povedala prej zakaj si pa izredno ali imaš preveč denarja? (halooooo z neba mi leti)
aja izredno si poj majo pa tvoji starši dost keša da ti to prvošjo (jaaaa use sta mamica pa oči plačala čist use, ker jz v službi itak delam zaston)
sej izrednim študentm se pa res ni treba nič učit,ker vam vse skozi prste gledajo (OK sej folk nima čist pošlihtane podstrehe)
Izredni študentje ne dobijo službe ker so izredno hodil ( ne sploh je ne dobimo še prej k redni,ker imamo izkušnje,ki smo si jih lahko nabrali v času študija - halooooo)
No take bedaste izjave dobivam jz že nekaj časa ampak OK sej eni nimajo reda v glavi, bomo videli potem ko bomo končali študij kdo bo imel službo in kdo ne!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jooj, danes me je babica res pogrela. Sem prehlajena pa še grlo me malo boli, potem pa me vpraša kakšno juho bi rada jedla. Pa ji povem da mi je vseeno, le da prežganke ne bi, ker je pač ne maram. Potem pa reče, da je potem pač ne bom jedla. Nevem zakaj me sprašuje, kaj bi jedla, če potem vse po svoje skuha.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
V takšnih primerih je verjetno najučinkovitejši način "skozi eno uho noter, skozi drugo ven", ker če se obremenjuješ z vsemi takimi neumestnimi vprašanji, se ti lahko samo odpelje.
SIcer pa tudi mene razjezijo ena in ista vprašanja. Pa če se na dan večkrat srečamo na hodniku (s sosedi) bodo vedno isto vprašali. Kje je oče? Kdaj pride? Kako se mu zdi delo? Se je že kaj javil? Mislim, get a life in se brigaj zase!
SIcer pa tudi mene razjezijo ena in ista vprašanja. Pa če se na dan večkrat srečamo na hodniku (s sosedi) bodo vedno isto vprašali. Kje je oče? Kdaj pride? Kako se mu zdi delo? Se je že kaj javil? Mislim, get a life in se brigaj zase!
-
_veronica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
jagodka85 napisal/-a:a pride na obisk? (kadar pospravlam sobo... halo, a more kdo pridt, da bom jz mela pospravleno sobo)
hehe, pr meni je isto
najbolj ob živce pa me spravlja vprašanje, ki ga vedno znova postavlja moja mami: spet nič ne delaš, a boš kdaj kej men pomagala?..za vse sem sama...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
OT/NIA in kaj je blo pri tem Nadležno vprašanje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov