Nadležna vprašanja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2006
Kraj: my world

Neprebrana objavaNapisal/-a aLLiSSe » 24. Dec. 2006 14:54

a sta ze skupi? usak dannnnn!!!!!!1
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 24. Dec. 2006 17:01

Uh, letos pa zmaga tole: "Kaj si mi kupila za Božič?" :? Upam, da je res zajebancija, samo je vseeno malo čudno. :roll: Pa na živce mi gre, ko me vsi sprašujejo, kaj sem komu kupila in kaj sem od koga dobila. Potem pa še pridejo na dan z darili, ki so jih prejeli ... Jaz si letos res nisem nič takšnega zaželela in tudi nič posebnega nisem kupila (razen mojemu dragemu :love:), ker smo se doma zaradi letošnjih velikih izdatkov (in tistih, ki nas čakajo januarja) odločili, da ne bomo kupovali oh-in-sploh daril. Pa mi je čisto prav tako ... Dobila sem pa tisto, kar sem bolj ali manj potrebovala, in sem zadovoljna. Lepše je, da večere preživljamo skupaj, se zabavamo in imamo radi. :flower:

Na živce mi gre tudi kup tetic in stričkov, ki non-stop gnjavijo in sprašujejo o faksu in kako je pač študentsko življenje. Meni se pa ne dogaja nič takega, da bi moral ves svet biti obveščen o tem. Ali pa že sprašujejo za izpite, pa tako še nobenega nismo imeli. :roll:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 24. Dec. 2006 17:02

Zakaj si začela kadit? Ti ni škoda dnarja za to? Boš nehala ko bojo čuka?
Zakaj tvoj dragi ni ostal na kosilu? (pač doma ane)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 26. Dec. 2006 10:00

Včerej sem skor znorela, ko smo bili na božičnem obisku pri babici in so me prav grdo napadli: "Kaj ti pa misliš sama ostat? ...A se še ni rodil takšen, ki bi bil tebi všeč?" (pa a me lahk putite pri miru nooo :roll: bom, ko bom, če bom...)
Pa kaj, če ne pripeljem na vsako praznovanje drugega!

Pa še eno, ki me spravlja v obup: "Zakaj ne ješ? A ni dobro?" Pa dej noooo.... Valda da nebom zbasala vase vsega kar vidim! :evil:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Dec. 2006 10:40

sončk napisal/-a:Kje boš za novo leto?

:evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ta gre tud men na jetra

al pa; Kašno obleko si boš pa kupila za novo leto? Zakaj pa ne kupš te majčke? (pa mi kaže na eno ogabno k kr bleščice letijo od nje)

pa š eden; Zakaj kupuješ samo črna oblačila?
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 26. Dec. 2006 11:18

trenutno vsako vprašanje, povezano z mojim fantom. kdaj je šel?, kako je šel?, kdaj pride nazaj?, a je že kakšen msg poslal?, a ga pogrešaš?... jebemomast, že itak 23 ur pa pol na dan nanj mislim, pa še takrat, ko se uspem zamotit, se mora nekdo vtaknit pa mi spet moralo zbit.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 26. Dec. 2006 11:18

Doma:
-kam greš?
-kaj dela tvoj fant?
-kje sta bla?
-kdaj se misliš ti učit?

ostali:
-kak dugo sta že s fantom skup?
-ki boš za novo leto?
-kak to da ne piješ in ne kadiš?

:roll:
Uporabniški avatar
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *sashika* » 26. Dec. 2006 12:28

Fax: a ti še študiraš, ja kaj pa študiraš, kaj boš pa pol delala, aja izredno študiraš, kako pa to?
o fantu: s kje pa je, aja to je pa bliz, kaj pa dela, kaj je pa študiral, pol bo mel pa velko plačo :roll: , kok časa sta pa skupi, a nisi prej enga druzga mela?
o službi: a še tm delaš, kakšno maš pa plačo, a nebi šla rajš redno delat (ja, halo da bi pa če šihta ne dubim)?

zmaga pa soseda z: sedaj vas je pa že nekam veliko pri hiš, pa bi se lahko ti že odselila :eek: (wtf, pa nej se ona); a fant pa nič več pri tebi ne spi, ko nima več nikol avta celo noč pri vas (mislm s čim se eni ubadajo), aja sej res zdej nimate več prostora še zanj :roll: .
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 26. Dec. 2006 12:47

*sashika* napisal/-a:zmaga pa soseda z: sedaj vas je pa že nekam veliko pri hiš, pa bi se lahko ti že odselila :eek: (wtf, pa nej se ona); a fant pa nič več pri tebi ne spi, ko nima več nikol avta celo noč pri vas (mislm s čim se eni ubadajo), aja sej res zdej nimate več prostora še zanj :roll: .

o faaak tvoji sosedi se pa še hujš k naši - pr ns mi vsaj nč ne rečejo, čeprov vem da skoz čez okn buljo :roll:
Uporabniški avatar
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *sashika* » 26. Dec. 2006 13:17

o, ja. ta je cele dneve na oknu, ve o men pomoje več kt jaz. :roll:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 26. Dec. 2006 13:25

*pupika* napisal/-a:Včerej sem skor znorela, ko smo bili na božičnem obisku pri babici in so me prav grdo napadli: "Kaj ti pa misliš sama ostat? ...A se še ni rodil takšen, ki bi bil tebi všeč?"
Sam to razni sorodniki ful bl punce napadajo kot pa fante. Kot da imate zenske krajsi rok trajanja... :P
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 26. Dec. 2006 15:16

Vprašanja od enga tipa ki me je osvajal(zelooooooooooooo čuden pristop):
- 22 si stara, pa šele 2. letnik faksa?!?! :eek: (mogoče sem delala 2 leti po srednji šoli, pa si avto, pa še dost drugih stvari kupila, vsem starši vsega ne vtaknejo v rit, kto ko njemu!)
- kaj pa ti misliš?
- kaj pa študiraš?
- ja kaj pa boš s tem?
- a 3 dni ne teden delaš poleg faksa? ti ne boš nikol faksa naredila! (ja,če mi čas to dopušča,zakaj pa ne?!?itak rabim keš!)
- a sploh veš kaj hočeš?
- a se ti sam delaš, da nisi brihtna, al res nisi?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pa on je diplomiral pri 26, takrat enkrat bom tud jaz!kreten!
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 26. Dec. 2006 15:59

kaj študiraš? aja, izredno...kako pa to, a nisi pršla redno not? (ne tko mi pač paše, ti maš svojo rit na predavanjih, js si pa takrat služm dnar)

kako to, da nimaš fanta ( ja ddddd, lezba sm idiot)
in zdej ko mam fanta (s kje je, kok star, kaj so starši po poklicu, kaj dela, zakaj pa ne študira)

morm rečt, da so moji starši res skulirani glede tega in mi res nč ne morijo, se da skoz lep pogovor use tko zment, da jim sama povem, sam mi grejo pa dlake pokonc k se najde en xy folk k ga vidm 1 krat na 3 leta pa hočjo USE vedt

sorodniki:
kok si pa ti zdej že stara, in kdaj se bosta poročila, pa kdaj bosta kej naštimala, a si že kej rihtata kje bosta živela (a maš ti kej placa za naju????), kako kej šola, ker letnik si, kok maš še do konca, ti gre, se velik učiš :evil:

in od sodelavk usa možna sex vprašanja, kolkrat na tedn, kdaj sm nazadnje, če sm ga mu že vlekla (a ti ga mu še nisi???????? :eek: )
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NotYourToy » 26. Dec. 2006 18:27

nej se zanimajo za sebe in za svoje življenje.. družina in ta vprašanja še nekako razumem, sm sorodniki pa znanci je pa za mene just for čenče .. tk da I don't like that :D
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 26. Dec. 2006 23:09

Meni pa grejo vse dlake po koncu, ko mi mami zdaj že vsak dan gnjavi s vprašanjem, kdaj bom pa končno jaz pripeljala fanta domov? Pa ko dobro ve, da sva pred 2 mesecema končala in da pri meni pač ne gre tako hitro, da bi že takoj naslednji tedn drugega fanta domov privlekla :x
Namreč situacija je takšna, da obe sestri imata že fanta in sta ob vikendih vedno pri nas in je pač 'čudno' da še pa jaz nimam fanta, glede na to da sta seki mlajši in že resni.... :roll: :roll: :roll:
Ali pa vprašanja 'znancev', ki so še pač za časom in ne vejo da sem samska:Kje pa imaš fanta?Kak to da ni prišel s tabo?A mogoče dela pa nima časa? Ja dddddddddddddd kaj sploh sprašuješ, če itak nimaš pojma kaj se dogaja z mojim lifom :evil:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov