Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov
• Stran 18 od 20
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
2 mesca prej: Kje boš za novo leto?
2 mesca kasnej: In, kje si bla za novo leto?
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Kako kaj šola? (pomožnosti vpraša kaka teta/stric, ki se nismo že majmanj dve leti vidli in me niti ne prepozna, če ni z mano foter al pa mati.. ma kaj te briga!)
Pridem komaj iz vlaka dol v moj kraj in foter vpraša: Kdaj pa greš spet dol (v Lj)? Ej čak, komaj sem prišla domov, kaj zdaj naj se kr obrnem pa grem isti trenutek nazaj??
Pridem komaj iz vlaka dol v moj kraj in foter vpraša: Kdaj pa greš spet dol (v Lj)? Ej čak, komaj sem prišla domov, kaj zdaj naj se kr obrnem pa grem isti trenutek nazaj??
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
red*cherry napisal/-a:2 mesca prej: Kje boš za novo leto?
se strinjam. pa ko še kdo vpraša, kje sem ga 'čagala' za novo leto, pa ko itak vsi vejo, da sem vedno z mojim in da ne hodiva čagat za novo leto
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
men gre pa najbol na zivce ko me fotr prasa kdaj pridem domov, najbol da mu vsakic recem ob 5h zjutrej ker itak ne vem kako se bo vecer odvil, lahko da gremo samo na pjaco, lahko pa da totalno zabluzimo...
pa seveda te standartne fore iz strani moje predrage mami, si kaj jedla, kaj bos jedla, a sam tok si pojedla, a ne bos nc vec jedla,...
Pa na mocno na jetra mi gre tut to, ko me na msnju klikne kaksn pozablena kolegica ali pa bivsi fant, s katerim se itak ponavad nimam kaj za pogovarjat in pol zacne kaj pa ti kej, kaj je novga, pa 10minut tisine in pol spet no povej kaj je kej novga... jao sej ce bi ti mela kej za povedat bi ti najbrz ze povedala ane?
pa seveda te standartne fore iz strani moje predrage mami, si kaj jedla, kaj bos jedla, a sam tok si pojedla, a ne bos nc vec jedla,...
Pa na mocno na jetra mi gre tut to, ko me na msnju klikne kaksn pozablena kolegica ali pa bivsi fant, s katerim se itak ponavad nimam kaj za pogovarjat in pol zacne kaj pa ti kej, kaj je novga, pa 10minut tisine in pol spet no povej kaj je kej novga... jao sej ce bi ti mela kej za povedat bi ti najbrz ze povedala ane?
Our passion is our strength <3
-
Dita- - Kofetarica
men gre pa najbol na zivce ko me fotr prasa kdaj pridem domov, najbol da mu vsakic recem ob 5h zjutrej ker itak ne vem kako se bo vecer odvil, lahko da gremo samo na pjaco, lahko pa da totalno zabluzimo...
-
Dita- - Kofetarica
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 29. Okt. 2009 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
klupko napisal/-a:Kaj je pa zdej narobe? (moj)
aaaaaaaaaaa...k bi mu nos speštala ko mi to prbije...
Točno. Al pa ko kej pizdim, ker me je neki res razjezilo, on čist u izi upraša: Ma kaj se sploh pizdiš ?
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Skalpirala bi ga tiskrat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
uniqueee - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
in, kam hodiš? (šola; ko me vsaka oseba vpraša. to še ni hdo.. ko pa povem pa sledi): "A reeees!? Kak to, da si se odločla za to?! ... počasi že gre na živcee..
"Kaj si spet zdrastla?"" al pa še ena bolša: "Jaa kam pa te ti rasteš?!" (ko vsak vpraša, ki ga po kake 3 mesece nism vidla... jaz se merim stalno, pa vedno totih 172/74,. če bi šlo po njihvo, bi mela pr vsake srečanju 5 cm več. to jeee 2m pa neke)...
"A bi dobo kakšnega lupčeka?" (nekateri ljudje, k se mi obračajo po želodcu)
potem pa: "Zakaj pa ne?"(pa tisto na užaljeno).. ja dekline, tudi taki obstajajo :S
"A si kaj moja?!" (od nekega popolnega neznaca, k se ma za super mačota)
"in, maš fanta!" odgovor: "ne.." glupo vprašanje: "ja, kak to, da ne?" .. če bi vedla razlog, mi nebi blo potrebno prenašat takih vprašanj.. hehe
se še najdejoo..[/code]
"Kaj si spet zdrastla?"" al pa še ena bolša: "Jaa kam pa te ti rasteš?!" (ko vsak vpraša, ki ga po kake 3 mesece nism vidla... jaz se merim stalno, pa vedno totih 172/74,. če bi šlo po njihvo, bi mela pr vsake srečanju 5 cm več. to jeee 2m pa neke)...
"A bi dobo kakšnega lupčeka?" (nekateri ljudje, k se mi obračajo po želodcu)
potem pa: "Zakaj pa ne?"(pa tisto na užaljeno).. ja dekline, tudi taki obstajajo :S
"A si kaj moja?!" (od nekega popolnega neznaca, k se ma za super mačota)
"in, maš fanta!" odgovor: "ne.." glupo vprašanje: "ja, kak to, da ne?" .. če bi vedla razlog, mi nebi blo potrebno prenašat takih vprašanj.. hehe
se še najdejoo..[/code]
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Ma ne se sekirat zarad tega,če nimaš fanta,ga trenutno pač nimaš,vse ob svojem cajtu.ma ko te zasipavajo s takimi vprašanji je najboljše,da jim rečeš,da se naj vsak briga za sebe.res da boš zvenela žlehtno in neolikano,sam to je en od načinom,s katririmi se jih znebiš.podobno je blo tud pr meni.in sm bla prijazna,se trudla najlepše odgovarjat in za vsakim odgovorom novo vprašanje,ki se nikogar od ostalih ne tiče.pol pa mi je poknlo pa sm začela bit "nesramna".kaj pa koga briga za tvoj lajf,fanta,itd...to so tvoje osebne stvari,do katerih maš informacije ti in recimo tvoji najbližji,kolikor jim dopustiš prit do njih,drugim ti pa ni treba čist nč razlagat,ker ponavadi vse informacije uporabijo sebi v prid in jih sejejo okoli.npr,nekomu poveš,da nimaš fanta...pa se zgodi sledeče...un sreča nekoga pa se nekej pogovarjata in čist "slučajno" debata preide an tebe."hej veš xy nima fanta bla bla bla zgleda da je nekej narobe z njo bla bla bla..."v glavnem te pol začnejo analizirat po čist svojih merilih,ti pa ne veš nič o tem...pa pridejo ven razni trači iz običnih navidez nedolžnih vprašanj.
sam dobro ta ki si jih naštela še niso tak huda...zna bit folk še bolj žleht,zat bolš da ti postaneš žleht, da se jih rešiš.
moj fant ma zakomplesano stanje v familiji in o negovih koreninah znajo vsi in pol ko me kaka tečna fibrčna guzica vidi mi začne postavljazt razna vprašanja o kerim tud npr tud jaz ne vem kaj veliko pa sm včasih odgovarjala,da ne vem itd...pol pa mi je poknlo in na vsako vprašanje dam odgovor da o tem ne bi zdej nit nikoli pozneje komentirala.pa tud enako delam na vprašanja o sebi.
če boš ponižno poklanjala odgovor na vsako vprašanje ne boš daleč pršla.sam pogomno jim povej nekej v teh smislih in vidla boš,da bodo enkrat nehali.
sam dobro ta ki si jih naštela še niso tak huda...zna bit folk še bolj žleht,zat bolš da ti postaneš žleht, da se jih rešiš.
moj fant ma zakomplesano stanje v familiji in o negovih koreninah znajo vsi in pol ko me kaka tečna fibrčna guzica vidi mi začne postavljazt razna vprašanja o kerim tud npr tud jaz ne vem kaj veliko pa sm včasih odgovarjala,da ne vem itd...pol pa mi je poknlo in na vsako vprašanje dam odgovor da o tem ne bi zdej nit nikoli pozneje komentirala.pa tud enako delam na vprašanja o sebi.
če boš ponižno poklanjala odgovor na vsako vprašanje ne boš daleč pršla.sam pogomno jim povej nekej v teh smislih in vidla boš,da bodo enkrat nehali.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov