Nadležna vprašanja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 07. Dec. 2006 15:43

Al pa men je ful glup vprašanje, k po dolgem času srečaš enga znanca, k nima pojma o tvojmu lajfu in pol te vpraša:"A je kej novga?" Ja mater, zate je novih vseh 5 let mojga življenja, k se nismo vidl!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Dec. 2006 16:25

Yazmeen napisal/-a:Al pa men je ful glup vprašanje, k po dolgem času srečaš enga znanca, k nima pojma o tvojmu lajfu in pol te vpraša:"A je kej novga?" Ja mater, zate je novih vseh 5 let mojga življenja, k se nismo vidl!

:rofl: ta je pa prov najbl huda ja! Haha, sam če lahko dodam pri tem "pogovoru" še tole za na konec-> dj se slišmo za kako pjačko (ki se absolutno in niti slučajno nikoli ne zgodi) :roll:
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 07. Dec. 2006 17:13

smotkA napisal/-a:''Kako kaj šola?''
''Fajn.''
''Ker letnik si zdej ti?''
''4.''
''Uuuuu ja pol maš pa maturo letos, a se kej učiš že?''
''Am, ne.''
''Jah se bo kr treba veš, to so resne stvari.''
''Vem.''
''Kam greš pa pol naprej, a že kej veš?''
(sicer vem) ''Ne.''

Uf, js tut tega ne prenesem!! :evil:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 07. Dec. 2006 18:12

Na živce mi gre, ko mi moj bivši na cca. vsaka dva meseca pošlje mesič in me vpraša: "O, ti! A ti še živiš?"
Ja c-c-c... ne, veš... mislim, kot da se vse vrti samo okoli njega in zato ker že dve leti nisva več skupaj, on še vedno misli, da sem jaz nesrečna, ker sem sama. Zakaj že? Srečna sem, ker živim, ne pa da bi se s tem ubadala. Joj, to pa ful sovražim! :<
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 07. Dec. 2006 18:20

pred par leti so mi starši+njihovi družinski prijatelji ful težili zakaj nisem v resni zvezi in podobno.

oni: 'ja kako to da nimaš fanta??'

jaz: 'ker sem lezbijka'

oni: :eek: a res?

jaz: ne

oni: zakaj si pa potem to rekla? :eek:

jaz: zakaj sprašujete glupa vprašanja?

(od takrat dalje, me to nikoli niso več vprašali :D)

... al pa deda .. vsakič ko se pojavim pri njemu:

deda: zdaj ko si tu bomo naredili piknik, pa to meso pa ono mesto pa na tak način in onak način

jaz: deda, jaz ne jem mesa

deda: ja kaj pa ješ? :eek:

jaz: zrak :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 07. Dec. 2006 18:31

men gre pa na jetra k mi začnejo najedat kuko je kej love pa to. matr to je moja stvar, sam moja pa od nikogar druzga, najhujš je pa k se en frend pa frendica vsake tolk cajta (vsak posebi) spravta d mi bosta najdla fanta. :lol:

al pa mami mi gre na jetra k me začne zaslišvt o sošolcih; ja kje pa un žvi? (pa smji že stomiljonkrat v treh letih povedala kje) al pa kuko pa kej unmu pa unmu gre v šoli? kva jo to sploh briga, nej rajš zase poskrbi :evil:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 07. Dec. 2006 18:38

A če bi tiste, ki nimate tipov in vam gredo tozadevna vprašanja na živce, imele fante, bi vam tud šla ta vprašanja o njih in o love na živce?? :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Dec. 2006 18:55

bleee..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 12. 2004
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a jokica » 07. Dec. 2006 19:12

Ja kako pa to, da si pr teh letih še brucka?? :x
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 07. Dec. 2006 19:34

Mimi_M napisal/-a:A če bi tiste, ki nimate tipov in vam gredo tozadevna vprašanja na živce, imele fante, bi vam tud šla ta vprašanja o njih in o love na živce?? :D

Men gre v vseh primerih na živce. Mislm zdej bom šla pa jest zih sorodnikom razlagat o mojem love lajfu :roll: Jest sam rečem: Nehajte me o tem spraševat (otroci, poroka, kdaj greva na svoje itd.) k bo kej pomembnega boste že zvedl.

Drgač mi grejo pa tut na živce vprašanja in začudenja, ko povem, da nevem, če bom sploh kdaj imela otroke pol pa slišiš: "ja, kako ne? zakaj ne?"... al pa, če omenim kako bi se poročila, če bi se: "joj zakaj pa tko?"
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 07. Dec. 2006 19:52

Vsa vprašanja se nakako ponavlajo v tem smislu:
"In, Simona. kaku kej šola"
"Ja, kr gre"
"In, boš šla kam naprej?"
"Ja, nekam bom šla, samo nevem še kam"
"Ja, k ne bi šla na vzgojitelsko?"
"Ja, mi ni všeč"
"Kaku da ti ni všeč"
"Ja, mi nikol ni blo"
"ja, pa ti kr pejt na to šolo"

***** vas gleda..šla bom kamor bom sama hotla!! Prejšn teden sem se s sestrično menila po ene pol leta in je bil spet tak pugovor kukr tale zgorej, sm da mi je na konc prbila nej NE grem na pedagogiko(kar je btw moja želja) ker je težka, jo je še ONA težko naredila...fakju...hoče mi dopovedat da sem zabita :evil:

Al pa mami: "Odkod pa je tale sošolka?" Pa ji povem, pa prav "Ja, k ni iz tle pa tle" madona, točnu tku kukr si ti rekla..jst sm se ti nalagala :roll:

Preden grem kam, povem kam grem in s kom grem, k pa pridem nazaj pa "Kje si bla, s kom si bla?"Ja fuck you..si rahlo sklerozna, da ti je treba vse 2×povedat.
Drugač pa tkole v šoli, k se pred testom mal pogovarjamo, pa kaj povem po pravic, kuk sm se učila(ponavad nč :D ) pol pa test dobimo nazaj, pa vsi, "Kolk si pa pisala?" pa povem, pa tist "Kuk časa si se pa učila" Ma dej no...kaku tu sovražm, da kr res ni :roll:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 07. Dec. 2006 20:49

ja men tud gre na živce k me vsak sprašuje.. ja ka pa greš študirat? obramboslovje.. ja zakaj pa to? ker mi je všeč.. pa ja nisi tak tip ti! adj fak of majo s takimi..
al pa sošolka skos.. vedno k me vidi.. a je kaj nouuuga? :P pa tut če me je vidla pred 10 minutami
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 07. Dec. 2006 20:56

Najbolj sem alergična na: "a imaš že kakšnega fanta? Zakaj pa ne? Zdaj bi bil pa že čas, da bi ga imela, ena tvoja bivša sošolka je že poročena, tri imajo že otroke ... bla bla ... bla bla ..." :roll:
To me sorodstvo sprašuje na vseh večjih srečanjih (še dobr, da samo 1x na leto ponavadi). Ponavadi samo zavijem z očmi in spremenim temo. Bog ne daj, da mimogrede omenim, da se ne bom poročila in imela otrok, pol šele dobijo veselje. Pa kaj njih briga, zakaj sem samska.

Ima pa moje non-existing ljubezensko življenje en zanimiv stranski učinek: že praktično vse sorodstvo je prepričano, da sem lezbijka. Saj noben direktno ne reče, ampak jim prav piše na faci. Mah, ko jih je*e.

Nasprotno pa obožujem vprašanja o faksu, da jih lahko očaram s svojim bleščečim povprečjem in načrtom za magisterij, za katerega imam že izbrano temo :D Takrat vsaj malo utihnejo ...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 07. Dec. 2006 21:03

Shannon napisal/-a:Ima pa moje non-existing ljubezensko življenje en zanimiv stranski učinek: že praktično vse sorodstvo je prepričano, da sem lezbijka. Saj noben direktno ne reče, ampak jim prav piše na faci. Mah, ko jih je*e..

Hahaha, ja jaz se cakam da moje sorodstvo pride do kksnga tazga zakljucka :lol:

Drgac pa zanc k smo mel druzinsko kosilo..ene 10 ljudi minimalno in pol zena od deka prav da me ni nc naokrog in da me ze dolg ni vidla in kaj kej pocnem. No pol sm pa prov hitr vsem usta zaprla k sm razlozila da delam fax, da mam zlo zahtevn hobi, da mam dve sluzbi in da hodm na plesne pa se na razne delavnice in da sm polno zaposlena non-stop....v primejavi z mojo sestro k bluzi pr svojih 35 letih in ne dela nič pa ma čas na kofetke k njej hodit a ne..
emsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a emsi » 08. Dec. 2006 0:13

men grejo pa na živce znanci, znanke, ki se imajo za neke težke zaupnike. Nekak skušam ločit prave, res dobre prijatelje, od "faks prijateljev" do znancev... in vse podrobnosti niso za vse.

In ta "radabibilaprjatlca" me je zmožna za mizo, v restavraciji, kamor grem s faks kolegi na kosilo vprašat, če kj seksam... :roll: halo no!? in pol se dela užaljeno, k ji rečem, da nej hit poje, k že zamujam k f*k frendu, k se ona tok obira z prežvečevanjem rižote. :twisted:
ker pač ni pričakovala da bo na provokacijo dobila še večjo provokacijo.

tko da ja, vprašanja v smislu "a maš fanta + s kje je+ a ga poznam..." mi grejo na živce od teh kao frendov. ker pač ne razlagam vsega vsem.

ga mi pa star ata reče da bi rad mel pravnuke... sem se pa že navadla in preslišim.
Slehrna zmaga pomeni zmago manj - tisto, ki je ne bomo več dobili.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]