Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Čisto vsakič, ko pridem k babici, se začne že na vratih: A boš kej jedla? Ne ne bi, hvala. A bi mal potice? Ne hvala. A ti naredim špinačo pa pire krompir? Ne nisem lačna, hvala. A bi zrezek, k je ostal od kosila? A samo vodo boš pila, a bi sok? A bi čaj? A bi limonado?
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ma dej..ej to gre men tud tko na živce, da folk sprašuje po takh stvareh, ker očitno so to naše ID kartice..več al mn jih samo to zanima, opa pa še to mogoče, če si samska te kšn tip še zasliš za cifro al MSN naslov..Ohhhh...ko da je samo to tema pogovora..Groza! ni to vse..pa se mi zdi, da ni to nek zakon, da punca more met fanta, pa da morta nevem kolk let skupne dobe v zvezi imet pa take stvari..alpa to: kako to, da se še nis dala dol? (pa devičnost pa vse to) se spomnem, da k se še nism dala dol, da je lblo sam govora, kašna devička sm pa take stvari..ei to je sam zato, da folk nekej dela, zbada.
BUDALE
BUDALE
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
ni glih vprašanje..ampak bol izjava...najbol mi gre na živce k se s kom pogovarjam pa mu nimam več kej za povedat [recimo po msn-ju]...in mi pol po ene 10 minutah reče [napiše] "ja dej kej povej no"....ja k bom mela kej za povedat bom že povedala
drugač mi gre pa tut na živce k me kdo upraša č bom še jedla...pa lepo rečem da ne...ampak me pol še 3x upraša č res ne...na konc mi pa itak še naloži na krožnik...babice so ponavad take
drugač mi gre pa tut na živce k me kdo upraša č bom še jedla...pa lepo rečem da ne...ampak me pol še 3x upraša č res ne...na konc mi pa itak še naloži na krožnik...babice so ponavad take
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Haha kok huda tema! Ja vsi se spopadamo z glupimi vprašanji, se mi zdi da kar dežujejo okol tok jih je.
Včasih, ko sem bla še mlajša so me ta vprašanja vedno znova tok razjezila da sm bla čist penasta. Mislm kaj klinac me sprašujete vse možne bedarije, a bi me mogoče lahko pustil pr mer mislm haloooo
Zdj k sm starejša mi pa te stvari ne grejo več tok v nos sploh kar se tiče vprašanj glede fanta, ostalo pa še vedno kr ja, pač kar me vprašajo odgovorim in se nasmejim, če so pa preveč tečni pa pač ne odgovoriš tko k bi oni hotl ampak pač tko mal čudn da te debilno gledajo in rečeš če morjo pač vse vedt in se smejiš. Se mi zdi da gre to vsem veselo v nos
In nekaj vprašanj k jih slišm ene 10x na tedn
*revca a ti sploh kej ješ (ja bejbika tud jst mam te probleme)
*kok izpitov maš še do konca (to me dejansko sprašujejo vedno ene in iste osebe okoli mene k so moji sorodniki, vsak klinčev teden jim povem eno in isto)
*a že maš naslov za diplomo (jaaaaaaaaa mam a prov fakk)
*kje maš pa svojga (ja kje le)
*ja zakaj se pa on skoz uči (ja zakaj le)
*kok vas je doma, kaj delate, kje je mami, kje je sestra, zakaj je tam k je in kaj tm dela, kaj sta jedle in kaj nista (to vse sprašuje moja mama vsak ljubi dan)
*kok maš štipendije (kaj te briga)
*kej si bla včeri in kaj si tm delala in zakaj si bla tm in...
Včasih, ko sem bla še mlajša so me ta vprašanja vedno znova tok razjezila da sm bla čist penasta. Mislm kaj klinac me sprašujete vse možne bedarije, a bi me mogoče lahko pustil pr mer mislm haloooo
Zdj k sm starejša mi pa te stvari ne grejo več tok v nos sploh kar se tiče vprašanj glede fanta, ostalo pa še vedno kr ja, pač kar me vprašajo odgovorim in se nasmejim, če so pa preveč tečni pa pač ne odgovoriš tko k bi oni hotl ampak pač tko mal čudn da te debilno gledajo in rečeš če morjo pač vse vedt in se smejiš. Se mi zdi da gre to vsem veselo v nos
In nekaj vprašanj k jih slišm ene 10x na tedn
*revca a ti sploh kej ješ (ja bejbika tud jst mam te probleme)
*kok izpitov maš še do konca (to me dejansko sprašujejo vedno ene in iste osebe okoli mene k so moji sorodniki, vsak klinčev teden jim povem eno in isto)
*a že maš naslov za diplomo (jaaaaaaaaa mam a prov fakk)
*kje maš pa svojga (ja kje le)
*ja zakaj se pa on skoz uči (ja zakaj le)
*kok vas je doma, kaj delate, kje je mami, kje je sestra, zakaj je tam k je in kaj tm dela, kaj sta jedle in kaj nista (to vse sprašuje moja mama vsak ljubi dan)
*kok maš štipendije (kaj te briga)
*kej si bla včeri in kaj si tm delala in zakaj si bla tm in...
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ob živce me spravi vprašanje: A se kej učiš? To me bakica vpraša čist vsakič ko me vid!!! (Aja pa sosedi smo.. ). Najrajš pa mam ko me to vpraša junija, ko se izpiti že mem ali pa si že vpisan v višji letnik, ona pa še kar: A se že kej za naprej učiš? Grrrrrrrr! Seveda pol isto še za fanta vpraša!
Pa na živce mi grejo vprašanja v smislu "kaj bi, če bi.." (kaj bi bila, če bi bila žival; če bi zadela miljon dolarjev; če bi bla bla bla...).
Pa na živce mi grejo vprašanja v smislu "kaj bi, če bi.." (kaj bi bila, če bi bila žival; če bi zadela miljon dolarjev; če bi bla bla bla...).
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Lizzyka* napisal/-a:drugač mi gre pa tut na živce k me kdo upraša č bom še jedla...pa lepo rečem da ne...ampak me pol še 3x upraša č res ne...na konc mi pa itak še naloži na krožnik...babice so ponavad take
OMG! To posiljevanje s hrano. Obup! Od mojega fanta fotr je tak. Daj vzemi še to, samo en zrezek si pojedla. Lej pa solate je še, če bo pa zmanjkal bo pa mama še naredila. Boš krompir? Bi raj špagete? -> Mama, daj skuhaj ji špagete. ipd...
Pike fašem, ko to slišim.
Vidim pa da nam gredo podobna vprašanja na živce. Zakaj ljudje sprašujejo stvari, ki se jih ne tičejo?
Jaz sem se naprimer ogromno vozila z vlakom (skoraj vsak vikend 2x) in sem vedno imela "srečo", da če sem bila sama v kupeju, se je vedno naslikala kaka stara mama oziroma dedi, ki sem se mu zdela simpatična in očitno podobna spovednici. Za vsaj pet (teh se zdaj živo spomnim, če bi pa še koga videla bi pa tudi vedela) ljudi vem celotno življenjsko zgodbo, od A do Ž. Pa ne da bi spraševala, jaz sem skoraj tri ure čisto tiho, samo prikimam od časa do časa.
Smo ljudje res tako radovedni in hkrati pripravljeni razkriti vse popolnemo neznancu?
Se opravičujem ker sem malo zašla
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Ja, tole s hrano je tud meni fuuuul znano.Moja teta je taka,pol ure mi gnjavi kaj bom jedla in pila pa itak ve odgovor da n.i.č.!
Motijo me tudi taka ful osebna vprašanja, ma kaj koga ku**c briga kaj jaz delam in moj dragi.
Motijo me tudi taka ful osebna vprašanja, ma kaj koga ku**c briga kaj jaz delam in moj dragi.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
bolhica napisal/-a:alpa tista: k padeš pa k te res boli tok da bi se dru tristo let na ves glas, pa te oseba zravn tebe praša če te kej boli?!!??!?! aaaaaaaaaaaaaaaaaa...za pop***it!!!!
Hahaha sj res, ta je pa res huda. Takrat bi kr uzel eno macolo pa tega useku nekam, pol pa prašu če ga kej boli
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
aaaa, ko grem z dragim v Bosno ...
greva k eni babici ... prideva tja: A sta kej lačna?
Ne, babi, sva že jedla.
Čez 3min: A res ne bi kej pojedla?
Ne, babi, sva že jedla.
Čez 5min: Dej, da vama jajca spečem.
Ne, babi, sva že jedla. Ti bova povedala, ko bova lačna.
Čez 10min: A sta že kej lačna? NE! A vama lahko vsaj za pit kaj dam? Ula, ti boš zihr kavo?
Ajde, bako, kavo mi pa lahko daš.
in tale dialog poslušam vsako leto, ko sva dol, vsakič ko prideva na obisk. In pol, ker jst ne jem odojka, v nobenem pogoju, ampak pojem pa celo vedro sarm, ampak to ni hrana za njih, kliče fantovega fotra, da se Ula strada ...
začela sm se prou izogibat ljudi, ki me sprašujejo o faxu in načrtno več NE odgovrajam na ta vprašanja ... namesto, da bi te vprašu kako si kaj? kako zdravje? je vsak pogovor: Oooo Ula, long time no see. Kako kej fax?
greva k eni babici ... prideva tja: A sta kej lačna?
Ne, babi, sva že jedla.
Čez 3min: A res ne bi kej pojedla?
Ne, babi, sva že jedla.
Čez 5min: Dej, da vama jajca spečem.
Ne, babi, sva že jedla. Ti bova povedala, ko bova lačna.
Čez 10min: A sta že kej lačna? NE! A vama lahko vsaj za pit kaj dam? Ula, ti boš zihr kavo?
Ajde, bako, kavo mi pa lahko daš.
in tale dialog poslušam vsako leto, ko sva dol, vsakič ko prideva na obisk. In pol, ker jst ne jem odojka, v nobenem pogoju, ampak pojem pa celo vedro sarm, ampak to ni hrana za njih, kliče fantovega fotra, da se Ula strada ...
začela sm se prou izogibat ljudi, ki me sprašujejo o faxu in načrtno več NE odgovrajam na ta vprašanja ... namesto, da bi te vprašu kako si kaj? kako zdravje? je vsak pogovor: Oooo Ula, long time no see. Kako kej fax?
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
- vsa vprašanja, ki se tičejo mojega privat življenja (v stilu kdaj se bom poročila, kdaj bom imela otroke ipd.)
- kaj si jedla, a si sploh kaj jedla (by mama in oma)
- kej novga, kaj delaš (k me moj pokliče po telefonu... jah tiste dve ure k se nisva slišala sem pa res cel kamion koruze otrebla pa letela enkrat do Pakistana in nazaj )
- kaj si jedla, a si sploh kaj jedla (by mama in oma)
- kej novga, kaj delaš (k me moj pokliče po telefonu... jah tiste dve ure k se nisva slišala sem pa res cel kamion koruze otrebla pa letela enkrat do Pakistana in nazaj )
The secret of success is consistency of purpose.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Zanimiva tema! Sam pa vidm, da mamo vsi približno enake probleme oziroma vprašanja, ki nam parajo živce.
Men osebno, če me tko domači sprašujejo o šoli, o fantu načeloma ne motijo, ker ponavadi niso vsiljivi. Tko da glede tega so kul. Je pa res, da gredo včasih že kej preveč podrobno in se mi reees ne da razlagat. Sploh recimo, če me fotr al pa mami vpraša: " Ja kdo je bil pa še zraven?" Itk ne poznata vseh, tko da je vseeno, če povem al pa ne.
Al pa to mi je ful bedno: prideš domov in potem babi vpraša:"A si že doma?" Jaaaa neee, zdej moj duh tuki zraven tebe stoji.
Al pa če našedva kam gresta in pol nama z bratom skos teži glede hrane: " A vama zajtrk nardim? Kaj vama za kosilo skuham? A bosta za večerjo to pa to jedla?" A jaoooo, dej no sej nisva več stara 1 let, bova že sama!!
Men osebno, če me tko domači sprašujejo o šoli, o fantu načeloma ne motijo, ker ponavadi niso vsiljivi. Tko da glede tega so kul. Je pa res, da gredo včasih že kej preveč podrobno in se mi reees ne da razlagat. Sploh recimo, če me fotr al pa mami vpraša: " Ja kdo je bil pa še zraven?" Itk ne poznata vseh, tko da je vseeno, če povem al pa ne.
Al pa to mi je ful bedno: prideš domov in potem babi vpraša:"A si že doma?" Jaaaa neee, zdej moj duh tuki zraven tebe stoji.
Al pa če našedva kam gresta in pol nama z bratom skos teži glede hrane: " A vama zajtrk nardim? Kaj vama za kosilo skuham? A bosta za večerjo to pa to jedla?" A jaoooo, dej no sej nisva več stara 1 let, bova že sama!!
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]