Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
men gre mal na zivce (ampak res cist micken ) ker me fant konstantno sprasuje: ''a si vredu?'' ko da sem nek mali bejbi da ga je treba to sprasevat...mislim res vsake tolk casa me to vprasa, nevem zakaj recimo 3x na vecer?!!
ko sem se zivela doma pa hodla v srednjo solo: vsak dan ko sem rpisla domov me je ati vprasal: ''kk je blo v soli?'' - ne da se mi vedno odgovarjat!
ko sem se zivela doma pa hodla v srednjo solo: vsak dan ko sem rpisla domov me je ati vprasal: ''kk je blo v soli?'' - ne da se mi vedno odgovarjat!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Petra, a si žalostna? Petra, zakaj si žalostna, kaj je narobe?
Pa aaaaaa, a morm bit nonstop nasmejana???? Če mam pa ustnce v vodoravnem položaju, je pa koj vse narobe in sm koj žalostna in slabe volje. Jao jao jao ... sovražm taka vprašanja.
Pa aaaaaa, a morm bit nonstop nasmejana???? Če mam pa ustnce v vodoravnem položaju, je pa koj vse narobe in sm koj žalostna in slabe volje. Jao jao jao ... sovražm taka vprašanja.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Joj najbolj nadležno je tipično vprašanje:"In?"
Kaj se na to sploh pove??
Še bolj butasto pa mi je, ko pride babica na obisk in sedimo na kavi. Ponavadi babica mami vedno razlaga kak je bilo, ko je šla tja pa tja. Potem pa poglede mene, kako nekam strmim in poslušam. Potem pa me vsakič sprašuje, kaj je narobe, zakaj sem tak zamišljena, če sem noseča in ne upam povedati mami in atiju. WTF???
Ne razumem kako pride iz tega, da gledam nekam na to, da sem pa jaz sigurno noseča!
To mi pa res živce žre!
LOL v glavnem.
Kaj se na to sploh pove??
Še bolj butasto pa mi je, ko pride babica na obisk in sedimo na kavi. Ponavadi babica mami vedno razlaga kak je bilo, ko je šla tja pa tja. Potem pa poglede mene, kako nekam strmim in poslušam. Potem pa me vsakič sprašuje, kaj je narobe, zakaj sem tak zamišljena, če sem noseča in ne upam povedati mami in atiju. WTF???
Ne razumem kako pride iz tega, da gledam nekam na to, da sem pa jaz sigurno noseča!
To mi pa res živce žre!
LOL v glavnem.
You want me to be something I can never ever be.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
*a si si že nabavla zaščito? (KT) to predvsem od kakšnih sorodnikov, ker je moj pač moj prvi resni fant. In pol vsem rečem, da ne, ker pol rečejo sam še, naj grem po to, ko bom pač hotla, če bi rekla ja, pa bi mi nakladali o nevemvsečem še cel dan..
*in? - mislim, kakšno vprašanje je sploh to? nikoli nanj nisem vedela odgovora mi je butasto, da to sploh kdo vpraša in če že vpraša, ga malo grdo pogledam in sem tiho, pa naj si misli kaj si hoče. Če pa že kaj rečem pa je to: In? Ja kaj in? Pol pa le normalno vpraša kdo kaj misli
*in? - mislim, kakšno vprašanje je sploh to? nikoli nanj nisem vedela odgovora mi je butasto, da to sploh kdo vpraša in če že vpraša, ga malo grdo pogledam in sem tiho, pa naj si misli kaj si hoče. Če pa že kaj rečem pa je to: In? Ja kaj in? Pol pa le normalno vpraša kdo kaj misli
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
*nobody* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Gorenjska
meni gre tud zelooo na živce ko me tip vpraša: kaj je narobe al pa zakaj si slabe volje, zakaj si tečna bla bla bla..
če ni moj dan d bi se skoz smejala more bit pa res nekej narobe.. jooj
takrt bi ga pa kr tepla.. ker pol nonstop 2 ure tiši vame kaj je narobe.. zastopi me da ni NIč!!
če ni moj dan d bi se skoz smejala more bit pa res nekej narobe.. jooj
takrt bi ga pa kr tepla.. ker pol nonstop 2 ure tiši vame kaj je narobe.. zastopi me da ni NIč!!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
jemina napisal/-a:Menipa gre na živce, da nekateri ljudje samo da nekaj rečeš takoj rečejo, kaj se pizdiš.
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
ohhhh; meni tud,še posebej kake frendice od mame,al pa kake moje frenidce-in kaj pa fantje pravjo? maš kako simpatijo? kako da ne? ,če že fante ne,vsaj simpatijo bi mogla met...
kaj pa čakaš?
ohhhhhh, za znoret! Pol pa se najde še kak moj frend pa ja a si že šla do konca,pa do kje pa ,,,obup.Z eno besedo:)
kaj pa čakaš?
ohhhhhh, za znoret! Pol pa se najde še kak moj frend pa ja a si že šla do konca,pa do kje pa ,,,obup.Z eno besedo:)
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
Miss N. napisal/-a:Me samo zanima če maste tudi vi kakšne ljudi okoli sebe, ki vam ob vsaki možni priložnosti najedajo z vprašanji v smislu:
"A maš fanta?"
"Kaj pa fant pravi?"
"Kako to da si še samska?"
"A ne bi bil že čas da si najdeš koga?"
Sej js verjamem, da jih vse zanima, samo včasih je pa že preveč.
Ponavadi vse poteka nekako tako:
"Kaj pa fant pravi?"
Js: "Vas vse lepo pozdravlja."
"Kako to pa da ga ni?"
Js: "Dela"
"Ma on vedno dela."
Js: "To pa ni moja krivda. Mu bom rekla naj si naslednjič zrihta fraj."
To pa vse zato ker je sestra (zdej ma 27) mela fanta pri 16 in je zdej z njim že poročena pa masta dve punčki, pa vse lepo in prav, js pa jih mam 20 in nobenmu ne gre u glavo da sm samska.
Včasih mam filing da se bom razpočla.
Sej vem, da delam iz muhe slona, samo včasih je too much.
(sm iskala po forumu kej podobnega, pa nism najdla, tako da se opravičujem če sm morda kej spregledala)
joooj jaz popizdim ovb takih vprašanjih splog glede tega kaj fant pravi!!!
pr meni je to zarad tega kr mam npr. v šoli dooostii sošolk ki nimajo kolegic zato kr majo fanta. kr jim fant ne pusti s kolegicami na pijačo razen če gre on zraven. ko ne smejo it ob vikendih ven brez fanta kr ga lahko prevarajo. kr ne smejo met sošolke fonkih od frendov kr je fant lubosumn. kr se ne smejo pelat polek kolegice in njenega fanta kr kaj bo fant reko če jo bo vido z drugim v avtu. kr se ne smejo pogovarjati s fanti kr jih bo njihov tip razbil...
HALO?!? mi2 mama z mojim lepo pošlihtan odnos in tudi zaupanje!
hm..mene če vprašajo kaj pa bo jernej reko, rečem samo da nima kaj za rečt kr on ni moj ata da bi mi kaj prepovedoval in da ga jaz tudi ne omejujem kr je človek ne pa žival ki bi jo mela zaprto v kletki.. pa kr tiho ostanejo..
moja kolegica bo šele decembra stara 18 let pa jo tut ti starejši sprašujejo če je slučajno lejzbika kr še nikol z nobenim ni sexala kr neke..
glede tistega pa da si samska; hm jaz sem v bistvu stara 18 let in sn z mojim že 2 leti skupaj ampak če ga nebi mela tk rada ko ga mam že duuugoo nebi bla weč z njim kr mladost je treba uživat!! ne wem sam po mojem so najbolša leta tam neki od 15-25 leta ko se je treba znoret in eksprementirat!
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Mni gre pa takoo na živce ko govorim po telefonu in mama pol vedno vpraša da kdo j biu In č ji rečem da to ni njena stvar se užali ko da bi ji nevem kaj nardila. Upam da s jz nikoli ne bom tako vmešavala v življenje mojih otrok.
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_