Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Mene motijo vprašanja:
* Si kej potrebna, Bi sexsala, Sem ti všeč.... (v primeru da vpraša kdo ki ga ne prebavljam... )
* Kako bi se ocenila?; Se spomniš česa nisi znala... (profesorji na ustnih.. )
* A ti nič ne ješ? (ah kje, od zraka živim... če ne požrem vseh mastnih krofov iz krožnika še ne pomen da nič ne jem...)
* koliko kg pa sploh imaš? ko povem pa sledijo zgražanja da bi mogla met vsaj 5 kil več ali ponovna vprašanje: kaaj?? Kam pa daš tok kil ko si tako suha? (Moji lasje veliko tehtajo.. najbrž...)
* Kako je pa kej tvoj fant? (odg.: nisva več skupaj)... naslednje vprašanje:
* kako pa tooo? Kaj je pa blo narobe? (jaaa; stari teti k jo vidm 5ič v življenju ali kakšni bivši sošolki ki je skozi celo sš nisem mogla gledat bom šla razlagat osbne stvari... yeeeah!)
* kje maš brata? (to me vprašajo čist vsi, kot da sem jaz njegov osebni stražar in da vedno točno vem kje je... )
* Si kej potrebna, Bi sexsala, Sem ti všeč.... (v primeru da vpraša kdo ki ga ne prebavljam... )
* Kako bi se ocenila?; Se spomniš česa nisi znala... (profesorji na ustnih.. )
* A ti nič ne ješ? (ah kje, od zraka živim... če ne požrem vseh mastnih krofov iz krožnika še ne pomen da nič ne jem...)
* koliko kg pa sploh imaš? ko povem pa sledijo zgražanja da bi mogla met vsaj 5 kil več ali ponovna vprašanje: kaaj?? Kam pa daš tok kil ko si tako suha? (Moji lasje veliko tehtajo.. najbrž...)
* Kako je pa kej tvoj fant? (odg.: nisva več skupaj)... naslednje vprašanje:
* kako pa tooo? Kaj je pa blo narobe? (jaaa; stari teti k jo vidm 5ič v življenju ali kakšni bivši sošolki ki je skozi celo sš nisem mogla gledat bom šla razlagat osbne stvari... yeeeah!)
* kje maš brata? (to me vprašajo čist vsi, kot da sem jaz njegov osebni stražar in da vedno točno vem kje je... )
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
hm..pr enih sm se pa tko nasmejala bi se kr strinjala z enimi..
*po kom si tko visoka? po poštarju zihr ne
*kako nisi mogla več pisat?(mami, ko sm dobila kontrolno nazaj)
*zadnč srečam eno znanko k sm šla v šoping.pa upraša: oo kaj pa ti tle??!!..ja a ne vidš?a si glupa al se glupo delaš?
*Hm, kko to da nimaš fanta?
*a poznaš uno iz tvojga kraja. Jst:"kako se piše" on:"ne vem, sam vem da ji je Maja ime" ?!?!?! k da je sam ena Maja pr nas!!
*zakaj pa greš jezike študirat? - halooo, zto k me veselijo?
pa k mam PMS, mi gredo vsa vprašanja na živce tut pogovarjat se mi ne da,tko sm tečna da bi najrajš vse nekam poslala
*po kom si tko visoka? po poštarju zihr ne
*kako nisi mogla več pisat?(mami, ko sm dobila kontrolno nazaj)
*zadnč srečam eno znanko k sm šla v šoping.pa upraša: oo kaj pa ti tle??!!..ja a ne vidš?a si glupa al se glupo delaš?
*Hm, kko to da nimaš fanta?
*a poznaš uno iz tvojga kraja. Jst:"kako se piše" on:"ne vem, sam vem da ji je Maja ime" ?!?!?! k da je sam ena Maja pr nas!!
*zakaj pa greš jezike študirat? - halooo, zto k me veselijo?
pa k mam PMS, mi gredo vsa vprašanja na živce tut pogovarjat se mi ne da,tko sm tečna da bi najrajš vse nekam poslala
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni gredo vsa tovrstna vprašanja na živce, če prihajajo od ljudi, ki jih v bistvu pol k* ne briga. Z veseljem seznanjam stare starše s svojimi študijskimi (ne)uspehi in prijateljici jamram o svojih težavah, ampak enemu bivšemu sošolcu iz osnovne šole pa res ne mislim govorit svojega povprečja na faksu in zdravstvenih problemov, ker se ga ne tiče in bo v desetih minutah vse pozabil.
Sicer mi gre pa zadnje čase bolj kot vprašanje, kaj študiram, na živce zabodeno kritičen pogled ob odgovoru. Pač, tudi kakšen pravnik mora po svetu hodit. In nismo vse kot Blondinke s Harvarda.
Sicer mi gre pa zadnje čase bolj kot vprašanje, kaj študiram, na živce zabodeno kritičen pogled ob odgovoru. Pač, tudi kakšen pravnik mora po svetu hodit. In nismo vse kot Blondinke s Harvarda.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
vprašanja od žlahte, s katero se res malo vidimo, predvsem se potem vprašanja navezujejo na faks, kot da je to edina stvar na svetu
drugače mi je šlo pa tudi ful na živce, preden je šel fant v tujino za pol leta, če mi bo težko, pa če mi bo dolgčas, pa da to je res dolga doba itd. jaaaaaaaaa, vem, da je. ni me treba še dodatno spominjati na to, ker mi nič ne pomagate s tem, samo še bolj težko in tesno mi je!
drugače mi je šlo pa tudi ful na živce, preden je šel fant v tujino za pol leta, če mi bo težko, pa če mi bo dolgčas, pa da to je res dolga doba itd. jaaaaaaaaa, vem, da je. ni me treba še dodatno spominjati na to, ker mi nič ne pomagate s tem, samo še bolj težko in tesno mi je!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
hruška napisal/-a:joooj, men gre tut na živce vprašanje kaj študiraš?še bolj mi gre pa na živce odziv, ko povem da študiram pravo...
Aja, jaz pa še nikoli nisem doživela kakšnega posebnega odziva ..
Meni gre pa na živce, če se npr. z mamo pogovarjam po telefonu, medtem ko se zunaj sprehajam, in me vsakih par minut sprašuje 'kje si?' in 'kje si pa zdej?', ker se mi res ne ljubi skos razlagat in opisovat svoje trenutne lokacije ..
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
no, mislim da tegale še ni bilo:
a si se spet zredila? :robinhood:
a si se spet zredila? :robinhood:
-
mAjChYkaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
Men grejo še bolj kot vprašanja na živce odzivi na moj odgovor....
npr., v 4. letniku je zlo aktualno vprašnje, ka bom šla študirat. In ko povem da pravo, vsak reče: omg, ti si noraaa, veš ka se je to za učit.
Al pa če že mam obleko za maturantski ples, kam jo bom dala delat....
Pa mama me vsak dan vpraša, ka je blo v šoli za jest
npr., v 4. letniku je zlo aktualno vprašnje, ka bom šla študirat. In ko povem da pravo, vsak reče: omg, ti si noraaa, veš ka se je to za učit.
Al pa če že mam obleko za maturantski ples, kam jo bom dala delat....
Pa mama me vsak dan vpraša, ka je blo v šoli za jest
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov