Nadležna vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi jaz ne prenesem marsikaterega vprašanja, ampak se znova in znova ponavljajo!!!
O faxu: Na ker fax hodiš? Ker letnik? Kolko izpitov maš? Maš dobre ocene? Sem slišal, da si se prepisala? A res? A tam ni šlo? Kaj pa je blo narobe? A živiš v kraju študija? Maš tam stanovanje? (kaj koga briga! Ne rečem, da te nekdo vpraša kaj študiraš, ne pa še milijon podrobnosti zraven, ki se človeka niti najmanj ne tičejo!)
O fantu: Kje maš pa M.? A sta še skupaj? Kako dolgo pa sta že skupaj? Kje dela? Kaj dela? A še vedno tam dela? Je že končal fax? Ker fax pa?
Pa še več je tega. Mislim, ljudje se vtaknejo v čisto vse, ne glede na to, da so ti nekatera vprašanja morda neprijetna ali pa samo preveč osebna, da bi se o njih pogovarjal kar z vsakim radovednežem, ki pride mimo (pa tudi širši žlahti ni treba vedet ravno vseh podrobnosti). Ampak, glede na izkušnje, se takšnim vprašanjem pogosto ni moč izogniti in tako si nadenem en lep (prisiljen) nasmešek, odgovorim na prvo vprašanje in zginem (če se le da) še preden mi uspe postavit novo.
O faxu: Na ker fax hodiš? Ker letnik? Kolko izpitov maš? Maš dobre ocene? Sem slišal, da si se prepisala? A res? A tam ni šlo? Kaj pa je blo narobe? A živiš v kraju študija? Maš tam stanovanje? (kaj koga briga! Ne rečem, da te nekdo vpraša kaj študiraš, ne pa še milijon podrobnosti zraven, ki se človeka niti najmanj ne tičejo!)
O fantu: Kje maš pa M.? A sta še skupaj? Kako dolgo pa sta že skupaj? Kje dela? Kaj dela? A še vedno tam dela? Je že končal fax? Ker fax pa?
Pa še več je tega. Mislim, ljudje se vtaknejo v čisto vse, ne glede na to, da so ti nekatera vprašanja morda neprijetna ali pa samo preveč osebna, da bi se o njih pogovarjal kar z vsakim radovednežem, ki pride mimo (pa tudi širši žlahti ni treba vedet ravno vseh podrobnosti). Ampak, glede na izkušnje, se takšnim vprašanjem pogosto ni moč izogniti in tako si nadenem en lep (prisiljen) nasmešek, odgovorim na prvo vprašanje in zginem (če se le da) še preden mi uspe postavit novo.
-
bella - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Prlekija
Naprimer :"Kako pa kaj diploma?Zaj bi ze mogla diplomirat ali ne?"
Jao,tak da ce tega sama nevem
Ali pa od kakih starejsih,ki me ze dolgo niso videli:"Kak si ti ze velika.Kak si lustna deklica.A ti si ta starejsa hcerka?Cela mamica si."
Pa ena uciteljca iz OŠ je doma v nasi vasi,pa je vedla da nisem naredila Rimskega prava v prvo in potem skoz,ko me je videla:"Si ze naredila Rim?Si ze naredila Rim?Si ze naredila Rim???"Mislim ej, to me je sprasevala non stop
Glede fanta pa :"Vidva sta pa ze dolgo skupaj,kaj pa poroka?Otroci se nic?? "Taka vprašanja mi grejo najbolj na zivce.
Jao,tak da ce tega sama nevem
Ali pa od kakih starejsih,ki me ze dolgo niso videli:"Kak si ti ze velika.Kak si lustna deklica.A ti si ta starejsa hcerka?Cela mamica si."
Pa ena uciteljca iz OŠ je doma v nasi vasi,pa je vedla da nisem naredila Rimskega prava v prvo in potem skoz,ko me je videla:"Si ze naredila Rim?Si ze naredila Rim?Si ze naredila Rim???"Mislim ej, to me je sprasevala non stop
Glede fanta pa :"Vidva sta pa ze dolgo skupaj,kaj pa poroka?Otroci se nic?? "Taka vprašanja mi grejo najbolj na zivce.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
a teb lubica sploh kej dajo doma za jest?
kako pa to, da še študiraš? a ne bi mogla že nehat?
ker fax pa že delaš?
a si mela premalo točk, pa si se zato nanj vpisala?
a resno misliš, da boš z njim dobila službo?
kako pa kaj fant?
a si še vedno s tistim, kako mu je že ime? sej res, tisti, s smešnim imenom?
kako pa to, da še študiraš? a ne bi mogla že nehat?
ker fax pa že delaš?
a si mela premalo točk, pa si se zato nanj vpisala?
a resno misliš, da boš z njim dobila službo?
kako pa kaj fant?
a si še vedno s tistim, kako mu je že ime? sej res, tisti, s smešnim imenom?
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
Mja, vem, kako je to glupo in nadležno. Od večina vprašanj, ki ste jih že napisale, dodam še eno, ki me vsakič res razp***i, ker se venomer ponavlja kot pokvarjena kaseta: kako pa to, da takšna lepa punca še nima fanta?
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ja zakaj pa njimaš fanta?
Kdaj se pa misleš poročiti in imeti otroke? (stara sem 19 bemu boga )
Ja zakaj pa nč za faks ne delaš?
A ti sploh misleš faks narest?
A ti si pol ful bogata, ker maš štipendijo ( ta denar si morem vsako leto samo prislužet )
Ja zakaj pa ne hodeš k maši? Ne verjameš v Boga?
Kje pa miselš službo dobit? (prvi letnik faksa delam no )
Kdaj se pa misleš poročiti in imeti otroke? (stara sem 19 bemu boga )
Ja zakaj pa nč za faks ne delaš?
A ti sploh misleš faks narest?
A ti si pol ful bogata, ker maš štipendijo ( ta denar si morem vsako leto samo prislužet )
Ja zakaj pa ne hodeš k maši? Ne verjameš v Boga?
Kje pa miselš službo dobit? (prvi letnik faksa delam no )
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Mene glih to ne sprašujejo ljudje. Me pa vpraša kak o faksu pa kolk izpitov mam...cela beda. Take stvari ponavadi sprašujejo ljudje, ko hočjo kej naprej nest. Najprej naj pred svojim pragom počistijo pol s epa naj vmoje življenje utikujejo.
Jst jim odgovorim, sam na čist bedn način tk da nič več ne vejo....al pa kr preslišim al pa kr rečem dobr, fajn, vredu, pa čeprav ni vedno tak
Jst jim odgovorim, sam na čist bedn način tk da nič več ne vejo....al pa kr preslišim al pa kr rečem dobr, fajn, vredu, pa čeprav ni vedno tak
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men pa gre ful na živce, k mi začne folk:"...Kdaj bosta pa mela otroka? Sj sta že ful dolg skp, pa oba sta dost stara, pa na svojem, res bi ga lahko mela, bol je met otroka mau bol zgodi, k pa ful pozn...Kdaj se bosta pa poročila? Zakaj pa ne?!..." Men kr pokrov odnese, k mi kšn zahojen folk začne s takim izjavam!
Al pa k ga grem včasih sama žurat..."Kaj bo pa fant reku? A ni nč lubosumn? Jst pa mislm, da mu zihr ni prov, da ti greš sama ven, bol, da ne hodš veš..." To me pa še bol razpizdi, bemti, a vi bol poznate mojga tipa, k pa jst?!
Jst pol takim zanalšč začnem res kontra zabijat Če me kej razjezi, je pa to, da mi hoče kdo kej pamet solit o stvareh, k se ga niti najmanj ne tičejo! Me mad !!!
Al pa k ga grem včasih sama žurat..."Kaj bo pa fant reku? A ni nč lubosumn? Jst pa mislm, da mu zihr ni prov, da ti greš sama ven, bol, da ne hodš veš..." To me pa še bol razpizdi, bemti, a vi bol poznate mojga tipa, k pa jst?!
Jst pol takim zanalšč začnem res kontra zabijat Če me kej razjezi, je pa to, da mi hoče kdo kej pamet solit o stvareh, k se ga niti najmanj ne tičejo! Me mad !!!
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Podpišem se pod vse kar ste že ve rekle, na živce mi skačejo vsa vprašanja, ki vključujejo šolo, moje življenje, in ostale neumestne izjave (najbolj mi gre na MSO (moški spolni organ) vprašanje: "Ja čigav si pa ti?!") - Mislim v isti vasi živim že 10 let
Drugače pa nikoli postavlam vprašanj o faxu (OK, mogoče sam na kter fax hodiš, to je pa vse) ali o partnerju, otrocih,... Se mi zdi da gre 80% ljudem na živce ista vprašanja kot meni
Drugače pa nikoli postavlam vprašanj o faxu (OK, mogoče sam na kter fax hodiš, to je pa vse) ali o partnerju, otrocih,... Se mi zdi da gre 80% ljudem na živce ista vprašanja kot meni
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Kdaj se bosta pa poročila?
A že imata otroke? oz. Kdaj pa mislita met otroke
Kolk izpitov ti pa še manjka do diplome?
Kako pa kej v službi?
Kako gre pa T. na fax-u?
A že imata otroke? oz. Kdaj pa mislita met otroke
Kolk izpitov ti pa še manjka do diplome?
Kako pa kej v službi?
Kako gre pa T. na fax-u?
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ok to niso lih vprašanja, ampak mene tud razpizdi, k kdo začne v moji prisotnosti (midva mava mačka):"...Fuj, men se mački tok gnusjo, ne razumem, kako jih ma lahko kdo v stanovanju, to vse povsod serje!..." al pa kej v tem stilu. Znorim ! Na splošno so teme o živalih moja šibka točka, pomojem bi se bla prpravlena sklofat zarad tega
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja toj tut moja šibka točka, k je enkat ena ženska pršla k nm, pa je rekla, da bi vzela enga mladička, pol je pa čez 2 minute začela razlagat, da so že mel enga mačka in da je ful dlako puščou in da so ga mogl LIKVIDIRAT!!! sm misnla, da jo bom zabila nekam...
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
zjutraj in kadar lačna pridem domov, mi gre na živce popolnoma vsako vprašanje, razen "kaj boš jedla?"
sicer pa sovražim vtikanje ljudi, ki jih nič ne briga. a imaš fanta? kakšen pa je? iz kakšne družine pa prihaja? zakaj ga pa ne pripelješ pokazat?
kaj pa študiraš? uf pravo...piflarija. zakaj pa ne raje česa bolj zanimivega? ma jebote, a mi bo zdej en daljni sorodnik razlagal, kaj me zanima?
nasploh ne prenesem vljudnostnih pogovorov z ljudmi, ki jih nisem videla že par let in jih še takrat nisem ravno dobro poznala. če na letališču srečam žensko, ki je bila v OŠ moja paralelka, se niti slučajno ne čustim dolžne razlagat ji cele življenjske zgodbe, samo zato, ker jo na videz poznam. hkrati me pa njena niti pod razno ne zanima.
sicer pa sovražim vtikanje ljudi, ki jih nič ne briga. a imaš fanta? kakšen pa je? iz kakšne družine pa prihaja? zakaj ga pa ne pripelješ pokazat?
kaj pa študiraš? uf pravo...piflarija. zakaj pa ne raje česa bolj zanimivega? ma jebote, a mi bo zdej en daljni sorodnik razlagal, kaj me zanima?
nasploh ne prenesem vljudnostnih pogovorov z ljudmi, ki jih nisem videla že par let in jih še takrat nisem ravno dobro poznala. če na letališču srečam žensko, ki je bila v OŠ moja paralelka, se niti slučajno ne čustim dolžne razlagat ji cele življenjske zgodbe, samo zato, ker jo na videz poznam. hkrati me pa njena niti pod razno ne zanima.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov