na tleh..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Nov. 2008 11:49

Boris napisal/-a:Priporočam izobrazbo o zaljubljenosti, romanci, ljubezni.
Recimo tule za začetek:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=19511

*purple*, preveč na dolgo, prišla boš na Niino črno listo in potem bo joj, potem bo vsem (zopet poudarjam: vsem) samoumevno, da se tvojih zapisov ne bodo dotaknile oči pod istim urokom (predrzno od mene bi bilo, če bi ga izdal, zato bo raciusVjoškus ostal skrbno pri meni), kot je ona sama. Na koncu boš komunicirala le še s peščico prepotentnih petdesetletnic, ki se bodo pogovarjale s teboj samo zato, ker se bodo počutile od drugih zapostavljene. Opozarjam te purple! Merkaj. :D

:eek: :D Boris kaj si Nio uročil? :D
Nia....Kaj ima starost veze?Kaj ima veze kolk časa je biu s to punco?in kaj ima veze kolk časa je bla ona stistim fantom?Jst tle ne najdem nobene pametne povezave, ki bi prinesla kšn logičen in konstruktiven odgovor.

softTouch:ja men se zdi zapis otročji ja, kot tudi stalno klicanje/pisanje/teženje, nekomu za katerga veš da pač več NO GO.
Pa razne da se bo ubila in nevem kaj..Haloo??
se pa strinjam z zadnjim tvojim odstavkom...Dela probleme kjer jih ni, za brezveze.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 30. Nov. 2008 14:25

*purple* napisal/-a:Nia....Kaj ima starost veze?

Pri 24ih se recimo ne ukvarjaš več s takimi banalnimi stvarmi... Tko da pomoje so vsi stari tam okrog 15...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 30. Nov. 2008 14:45

beretta: Mi jih imamo več kot 15 in se s tem primerom "ukvarjamo" :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 30. Nov. 2008 16:00

ryu10kyu napisal/-a:beretta: Mi jih imamo več kot 15 in se s tem primerom "ukvarjamo" :lach:

S primerom ja... ampak tud kriminalisti obravnavajo umore... :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 30. Nov. 2008 17:26

beretta napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:beretta: Mi jih imamo več kot 15 in se s tem primerom "ukvarjamo" :lach:

S primerom ja... ampak tud kriminalisti obravnavajo umore... :D

Ja...samo kriminalisti so vsaj plačani za svoje delo, čeprav bore malo. Mi smo prostovoljci očitno. Družbeno koristna dela opravljamo čeprav že v naprej vemo, da ne bo nobene koristi od tega. :D

alina.hh bo imela še vedno probleme dokler jih ne bo sama rešila. Mi lahko samo filozofiramo in pametujemo tu...ampak saj zato pa so forumi očitno.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 30. Nov. 2008 17:49

Forumi so tud zato, da vidš, da teb sploh ne gre tko slabo... :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 30. Nov. 2008 17:50

^ :ja:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Nov. 2008 17:56

beretta napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Nia....Kaj ima starost veze?

Pri 24ih se recimo ne ukvarjaš več s takimi banalnimi stvarmi... Tko da pomoje so vsi stari tam okrog 15...

to je že res, ampak useeno se je že večkrat zgodilo da je kakšna z 20+ prišla na plan s še bolj banalno težavo.odvisno od človeka pomoje, je pa res, da mlajše mogoče res bolj skrbijo take stvari o katerih še ne vedo veliko.In ni jim za zamerit, usi smo bili nekoč na njihovem mestu. :)
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 30. Nov. 2008 21:05

Ok, končno sem spet prišla do računalnika in sploh ne uspem brat odgovorov :P.. .

..no, če že vztrajate... stara sem 16let , on je leto starejši. ona -.- pa je tudi 16..

.. zadovoljni? in zdaj boste še bolj napadali s tem da sem itak premlada, da nimam pojma, bla bla bla.. in ja purple hvala.. vsi ste bili nekoč toliko stari..
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 07. Dec. 2008 19:58

beretta napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Glede na napisano, bi rekla, da si bolj ti obsedena z njo, kot ona s tvojim fantom.
In ker si napisala, da te zdaj motijo že kar vse njegove bivše, imaš možnosti dve. Lahko se skuliraš in se posvetiš fantu, ne pa njegovi preteklosti, lahko ga pa pustiš in najdeš nekoga, ki mu boš prva punca, da teh problemov ne bo.

se strinjam...
Mislim pa kje maš samozavest hudiča...

tud jaz se strinjam s tem.kaj hudiča se sekiraš zarad bivše?če on nima kontakta z njo se ne rabiš bat,če pa jo ima sam za frendico ti pa je tud strah odveč.dej ne kompliciraj s tem in ne paraj si živcev po nepotrebnem.bo jo že minilo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 23. Dec. 2008 3:22

Jooj pišeš da je bila kemija med vama premočna, potem pa pišeš da ne vrjameš v vaja...a ni to mal smešno? Tip je pustil žensko zart tebe ti pa se s tem obremenjuješ.... najslabše kr si nrdila je pa to da si šla brskat po preteklosti, ker zdej te bo pa žrlo dokler ne boš vse skupej fantu povedala al pa boš sama sebe ob živce spravla....
Vrjamem pa da ti gre una na žice, sam to bosta pa mogla s fantm rešt al pa ti sama, js bi osebno najprej fantu rekla nej ji kej reče, če to nebi zalegl bi pa sama obračunala z njo....na en način se bo že ugasnila.
Ti pa dojem da ti te njegove bivše zavidajo, ker on je tvoj in ne njihov, da si ti boljša od njih ker je sedaj s tabo in ni ostal z nobeno od ten, pa tut tko je da vrjetno si tut ti prej mela več tipou tko da ne morš prčakovt da tvoj tip pa ni mel še nobene druge....
Live your life like you want

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov