na tleh..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 29. Nov. 2008 20:25

stevens napisal/-a:pogumnica najprej ji prevzameš fanta,potem pa te jebejo take brezvezne malenkosti..pravilno,kdor išče- ta najde..

In potem sem spet tukaj, da malo odgovorim na vse skupaj. Prvo kot prvo pa.. potem je on mene tudi prevzel ali ni dovolj jasno napisano, da sva bila oba v zvezi in še to, da ne obžalujeva?..
kakorkoli.. ..če začnem s tem koliko sem stara, boste vsi začeli težit, da sem tako ali tako premlada, pa kaj se sekiram, naj si poiščem drugega..bla bla bla.. ni pomembno!
..in ja, fant je njej že dal vedet, da je zdaj z mano.. ..in ja, nekako se zavedam, da postajam počasi nora, obsedena z vsem..ampak vsaj priznam to.. ni to že nek korak k "ozdravitvi"?.. in glede spletnega dnevnika.. ..ne morem nehati brati.. grozna sem-.-... ..kakorkoli..
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 29. Nov. 2008 21:46

Jaz bi ga tudi rad, zelo rad prebral. Če ni tajna. Če je samo na pol tajna, bi pa zelo rad link na zs. Če so kakšni pogoji za to, povej.

lp,
Boris
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 29. Nov. 2008 21:49

Jaz bi ga tudi rad, zelo rad prebral. Če ni tajna. Če je samo na pol tajna, bi pa zelo rad link na zs. Če so kakšni pogoji za to, povej.

lp,
Boris
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 29. Nov. 2008 22:18

ne vem če je pametno.. ampak tu par izsekov:
(zbirsano, ker nočem kakih problemov glede tega- da ona ugotovi al pa kaj..)

.. no to je zdaj smao nekaj delov -.-
Zadnjič spremenil alina.hh, dne 29. Nov. 2008 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 29. Nov. 2008 22:27

že vidim kakšna starost je v igri. najstniške zadevce. komi ste v srednjo šolo zakorakale pa ste že bolestno ljubosumne. bad stuff :?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 29. Nov. 2008 22:28

Men se zdi k ena bedna zafrustrirana najstnica. Ne skrbi, ko bo prišel mimo novi, se še spomnla ne bo več na tvojga. Ti se pa nehi ubadat z njenimi bednimi skrbmi no :) Zablokiri si njen naslov z nekim naključnim geslom pa ne boš mela več teh problemov. Dokler ti čekiraš njene bloge, bo tvoj tip (s katerim bi se mogla namesto tega ukvarjat) ušel kam drugam.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 29. Nov. 2008 22:38

alina.hh napisal/-a:ne vem če je pametno.. ampak tu par izsekov:

STARII! jas ne morem bres njega! jAs se bom ubila. zakaj klub vsemu kar je nardil ga mam še vedno rada! Še vedno se sekiram. in še vedno bi bla njegova..
P***a ka sem gukjena..
naj ga že pozabim.pedra.. jooooooj
Vsaj frend naj bo z mano. to je najhujše! Niti frend ni! Niti to ni!
Adijo. ne morem več.

Zakaj se mi to dogaja??
I just want to be his friend.

prej sem bla v koloseju in igrala bilijard za isto mizo kot nazadnje z njim.

to ni fer. Zakaj ne morem pustit da se neha vse skupaj? neprestano si osvežujem vse skupaj.
in nočem da je tak. mučim sebe. pa še njega! delam škodo. oz. sem jo mislim da že nardila kolk sem jo lahko. in nočem da je tak.
zakaj ne morema bit frenda? zakaj se preprosto ne pogovarjama kot normalna človeka.
nič nisem nardila narobe. nikoli nisem nič zajebal*a razn tega da nisem pustila časa da mine.

moji možgani ne morjo nehat razmišlat o eni stvari. kar je potem posledica moje slabe volje in solznih oči.

.. no to je zdaj smao nekaj delov -.-

tnx

Čak mal, to se pa mal izključuje zdaj. Ona ima "samogovor" o tem, kako niti frend ni z njo, ti pa si napisala, da si dopisujeta po msn-ju.
Pa podrobnosti.... koliko se pogovarjata? Kako se pogovarjata, o čem, kolikokrat, koliko časa,...

To zna pa bolet, če ga ima na tak način rada, in on odklanja vsako prijateljstvo.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 29. Nov. 2008 22:48

To je bil izpis iz spletnega dnevnika... tako da je nekako logično da ni ravno pogovor..

..in pogovarjata- če že se onadva in ne midve...pa pogovarjata- če! se samo takrat ko ga ona klikne.. pa še takrat jo ponavadi on odpiše.. ..z njo pa ne želi biti več prijatelj, ker je sama vse zajebala.. ravno zaradi tega kaka je... da ne da miru in vse to.. tako da ja..
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 29. Nov. 2008 22:56

Ah, spet to pogojno pogojeno prijateljstvo polno ponosa in sramu.

Sam sem bil vedno vajen sprejeti ljudi, ne pa jih naganjati proč. Ko sem bil njenih let, tudi nisem zastopil takega odnosa. Ko bo stvari razumela, ji bo lažje.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Nov. 2008 23:28

Ne vem zakaj, ampak meni se zdi ta problem tako brezvezen. Pa se poskušam vživeti ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Nov. 2008 23:33

emo..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Nov. 2008 2:06

stevens napisal/-a:pogumnica najprej ji prevzameš fanta,potem pa te jebejo take brezvezne malenkosti..pravilno,kdor išče- ta najde..

čak mal!
najdeta se dva, ki se zaljubita, za sabo pustita pač zveze v katerih očitno nista bila srečna in to je narobe?? :roll: Ok, če se je varalo je narobe, ampak načeloma se takoj nagnem h tistimadvema, ki sta se združila zaradi ljubezni, kot h tistimadvema ki ostajat skupaj samo zaradi navade in ker se bojita ostati sama in nista srečna!
in prevzeti fanta, je relativen pojem...prevzeti ga ne moreš, lahko samo sam odkoraka-verjetno z razlogom :wink:

drgač pa, glede na citat iz njenega dnevnika..Najprej sem se prašala če je to dekle starejše od trinajst, ker takle post ki ga je spisala, pomojem nebi napisal kdo ki bi bil starejši (ali pač :D ).
otročja je, do amena!
Ona je pač zaljubljena do grla in ne zna drugače postopat, kot da teži in se ponuja.to je pa zanjo že jasen poraz.Namreč kdo bi želel dekle, ki ti mori na vseh straneh, ki te kliče non stop, ki piše take bedarije?no, upam rečt da normalen moški ne.in evo ga razlog zate STEVENS, zakaj je človek šel stran od te punce!

Ne obremenjuj se z njo nooooo, mislm halooo!Pač je zaljubljena, nimaš kej.Bo že preoblela slej kot prej.Če boš brala njen dnevnik, ti to nebo pripeljalo nobene rešitve, kvečjemu se boš pač sama zabredla v težave in si uničevala svojo zvezo, zaradi neke sori, namišljene težave.
Tud jst sem bla enkrat zaljubljena do amena v enga tipa in tud jst sem bla obsedena z njim, ampak na koncu sem zaradi podobnega odnosa popušila kukr sm dolga in široka.se prav ornk :D
Ne obremenjuj se no, res ne, brezveze!Živi svoje žiulenje, uživaj s svojim dragim, ona pač naj se bori sama s sabo.Ne morš jo prepričat naj ne čuti več tega kar čuti.Bo že sama prebolela sčasoma.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Nov. 2008 8:44

raj?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 30. Nov. 2008 10:21

Priporočam izobrazbo o zaljubljenosti, romanci, ljubezni.
Recimo tule za začetek:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=19511

*purple*, preveč na dolgo, prišla boš na Niino črno listo in potem bo joj, potem bo vsem (zopet poudarjam: vsem) samoumevno, da se tvojih zapisov ne bodo dotaknile oči pod istim urokom (predrzno od mene bi bilo, če bi ga izdal, zato bo raciusVjoškus ostal skrbno pri meni), kot je ona sama. Na koncu boš komunicirala le še s peščico prepotentnih petdesetletnic, ki se bodo pogovarjale s teboj samo zato, ker se bodo počutile od drugih zapostavljene. Opozarjam te purple! Merkaj. :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Nov. 2008 11:44

zdej vse pravte,da je ta bivša otročja?mal je že (kar je logično glede na to da jev SŠ),ampak glede na tele zapise se men ne zdi preveč.otročja bi bla,če bi pisala,da se hoče maščevat tipu in njegovi novi punci al kej podobnega.Logično da jo boli,če jo je tip pustil zarad druge,pa še njen prvi je bil. V tem primeru se mi zdi bolj otročja avtorica teme,ker si dela probleme tam kjer jih ni

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov