Moški mi ne prinesejo sreče

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Sep. 2009 21:51

Meni se to tudi ne zdi čudno. In njeni kriteriji so povečini tisti samoumevni minimum, o katerem se sploh ne pogajaš, če si z nekom v zvezi. Pisala sem pa o povsem drugi stvari in sicer o tem, kakšne moške pritegneš s svojim vedenjem.

Ene ženske (in tu zdaj pišem čisto na splošno, ne leti na nobeno, ker vas ne poznam tako dobro) so v tem šampijonke. Čisto so navdušene, da lahko tipa strežejo od spredaj in od zadaj, pokažejo vse svoje kuhinjske sposobnosti, skrbijo, da je čist in spedenan in se sončijo v pohvalah, ki jih dobivajo, ker tako dobro skrbijo za svojega dedca.
Ampak prej ali slej jim dopizdi, če ne prej, pa takrat, ko dobijo otroka, ki si dejansko ne zna sam večerje naštimat in riti obrisat, potem se pa pritožujejo, da imajo doma lenega tipa, ki mu je gospodinjstvo tuje.
Tip je pa valjda zbegan, ker se v resnici enako obnaša že od samega začetka, samo do zdaj se od njega ni še nikoli pričakovalo, da bi zalaufal pralni stroj.

(priporočam občasen skok na ringaraja forum, odpre oči)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 13. Sep. 2009 22:00

Kako bo potekalo gospodinjstvo je pa zadeva, ki se jo morata dva dogovoriti že na začetku - za moje pojme. Čeprav se zna stvar spremeniti zaradi časa, ki bo nekomu na voljo. Ampak nekatere ženske uživajo v kuhanju in nikogar ne spustijo zraven. No jaz ne uživam.
Priznam pa, da še nisem srečala moškega, ki bi znal likati, in da bi se mi zdelo skrajno nezrelo, da bi nama likala tašča ali mama.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Sep. 2009 22:37

ana27 napisal/-a:Priznam pa, da še nisem srečala moškega, ki bi znal likati, in da bi se mi zdelo skrajno nezrelo, da bi nama likala tašča ali mama.

:gruebel: zakaj pa bi mogla tasca ali mama? a torej tisti ki zivijo sami v dvoje, pa je obvezno da zenska lika - ce moski ne zna? kaj mislis da majo moski zakrnele mozgane, in se ne morejo nic novega naucit? :P js sm svojga lepo navadla likat, ker js pac ne likam! :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Sep. 2009 0:51

ah dajte mir. "jaz ne delam to, jaz ne delam ono. jaz ne likam. jaz ne kuham..."če še same ne, a bi pa potem to moral moški in le moški? sem za delitev dela. pač rajši posesam kot travo kosim, rada likam (imam to srečo)- moj pa rad avte umiva. kar pa ne pomeni, da on NE lika in da jaz NE kosim trave.
red rose[b] kaj, a ti bo roka odpadla če boš prijela likalnik? :roll:
sicer je pa to rahlo izven teme.

se popolnoma strinjam z [b]jullio[b].

nazaj k izvoru problema:
orhideja1 napisal/-a:Enostavno ne zdržim v vezi z nekom, ki počne nekaj od naštetega: kadi, pije, izkorišča, po nepotrebnem zapravlja vse svoje prihodke in zahaja v dolgove, je duhovni obsedenec, nima nobenih ciljev, mu je pospravljeno stanovanje neznani pojem, nikamor noče it, je vedno vse po njegovo, ...

Kaj je pri vas tisto kar vas najbolj osrečuje v vezi in kaj je tisto kar ne bi nikoli sprejele?

če boš takole razmišjala pupa draga, boš pa res težko našla fanta.
če kadi pač kadi. pa ga pusti zato... bolano. lahko izraziš željo, da bi bilo dobro, če neha, a da bi ne smel kaditi, ker ti princeska tako praviš... to je pa preveč. s kakšno pravico? ti si pa lahko kožo s pudri uničuješ? in on bi bil pa prasec, če bi izrazil željo, da bodi pa vedno samo naravna kajne?

kaj da ne pije? to pomeni kaj? niti deci, niti pivo? ali lahko tu pa tam ko so posebne priložnosti? in kdo si ti da boš to določala? nobena nima rada pijanca, a da ne sme pit je pa bolano.

izkorišča. koga? tebe? na kakšen način?

zapravlja? čigav denar? saj pa to vidiš po prvih parih mesecih. ne vem no...

in kakšne vere sme biti?

kaj je pa po njegovo, če še piva ne sme spit? - pretiravam, priznam.
a me razkurijo babe kot si ti, ki pri 30ih ni zate moškega. in kot pravi jullia- ta kosilca, pa oziranje na sve sveto in nesveto okrog sebe... ajoj. in potem si ti vsa uboga. ja če pa je važno kje je malo prahu, ne pa kje je sreča?
o tem, da bi morala pa ti vse delati pa sploh ne bom izgubljala besed. ti je že jullia krasno povedala. enkrat bi mi kaj takega prijavil, pa nikoli več.
a se ti spomniš da to ni kul ko že malodane živita skupaj????
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Sep. 2009 1:34

Kaj
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Sep. 2009 1:42

:lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Sep. 2009 7:06

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Sep. 2009 9:17

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Sep. 2009 10:05

~NIA~ napisal/-a: aja, po eni strani se strinjam z claire, čeprov se mi zdi da je mal pretiravala :D

ja sem pretiravala. saj sem sama to že povedala. :D a to me res razkuri.
hotela sem reči le, da takšnega moškega ni možno dobiti, ker ne obstaja. pa je veliko dobrih fantov na svetu, pripravljenih na brezpogojno ljubezen in prilagajanje. ki vedo, da ljubezen ni le prejemanje, ampak kombinacija prejemanja in dajanja.
moj se je tudi rahlo zapufal. pač sem mu povedala, da mogoče to ni ravno najbolj pametno, a spoštujem njegovo odločitev. in mu ne mislim niti enkrat samkrat tega metati naprej. sploh pa si boma še naprej lahko privoščila vse kakor do zdaj, ker boma pač sistemsko ravnala z denarjem. ampak nekatere ženske pa bi v takem primeru uveljavljale svojo voljo pa tudi če bi tekla kri. ker so strašno pametne. ker za njih ni tipa, ker nimajo sreče ker blablabla.
in imam pač občutek, da je ena od teh tudi ta orhideja1.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Sep. 2009 12:11

Torej, vrnimo se raje k bistvu te teme in ne debatirajte več kdo ja in kdo ne lika itd.
Da vidimo...skačeš iz veze v vezo, ne znaš biti samska, iščeš princa na belem konju, dobivaš pa same konje namesto princev.
Zakaj pa ne bi poskusila nekaj časa biti samska?Enostavno zato, da vidiš kakšna si, da si vzameš čas zase, da se najdeš.Mrzlično iskanje mr. right guya te ne pripelje nikamor, samo zafrustira te.
Potem pa pač vidiš...niso vsi tipi popolni, ampak normalnega ni vrag da boš našla.Pa makar z lupo :)
Ne rini pa zdaj v zveze samo zato, ker nočeš biti samska.Aja, pa to še...spusti malo kriterije, daj priložnost tudi komu, ki ni popoln.Tudi ti nisi.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 14. Sep. 2009 13:25

Če pogledam okoli, je razmerje med samskimi in "vezanimi" prijatelji, nekako pol-pol. IN bi marsikateremu samskemu privoščil fajn dekle, ker si to zaslužijo, mogoče so celo boljši "materijal" za zvezo...te pa ni in ni. Saj ponavadi ženske izbirate, ane.
Tisti kriteriji na začetku
, malo pa lahko popustiš, najbrž bi ti tak postal sčasoma dolgočasen :roll:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 14. Sep. 2009 13:29

Nisem sicer vseh strani prebrala...sam recimo saj si vedla, da kadi ko si šla v zvezo (dobr če ti je skrival je to svoje vrste bolanost) in, če si šla z njim v zvezo s tem vedenjem nimaš nobene pravice ga spreminjat oz. zahtevat da neha. Ok seveda lahko rečeš, posluši to ni dobro za tvoje zdravje itd. in da bi bla vesela, da neha kadit ampak to je pa to.
Problem velike večine moških in žensk je to, da začnejo po določenem času spreminjat partnerja oz. zahtevat da se spremeni zaradi tebe. Moški recimo spoznajo svojo punco v lokalu kjer je na pijaču s kolegicami potem k je pa z njim v zvezi ji pa prepovejo it v lokal, ker se to ne spodoi al pa kakšna podobna brihtna. :roll:
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 14. Sep. 2009 13:44

red_rose napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Priznam pa, da še nisem srečala moškega, ki bi znal likati, in da bi se mi zdelo skrajno nezrelo, da bi nama likala tašča ali mama.

:gruebel: zakaj pa bi mogla tasca ali mama? a torej tisti ki zivijo sami v dvoje, pa je obvezno da zenska lika - ce moski ne zna? kaj mislis da majo moski zakrnele mozgane, in se ne morejo nic novega naucit? :P js sm svojga lepo navadla likat, ker js pac ne likam! :D

Žalostno zate, če ne.
Drugače pa se ne bom prepirala s tabo. Tema je povsem druga, ne o likanju in mi gre na živce, da zmeraj izzivate kreganje.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 14. Sep. 2009 13:50

claire napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a: hotela sem reči le, da takšnega moškega ni možno dobiti, ker ne obstaja.

Očitno obstaja, ker smo jih že našli in to v tej temi.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 14. Sep. 2009 13:54

emanuela napisal/-a:Torej, vrnimo se raje k bistvu te teme in ne debatirajte več kdo ja in kdo ne lika itd.
Da vidimo...skačeš iz veze v vezo, ne znaš biti samska, iščeš princa na belem konju, dobivaš pa same konje namesto princev.
Zakaj pa ne bi poskusila nekaj časa biti samska?Enostavno zato, da vidiš kakšna si, da si vzameš čas zase, da se najdeš.Mrzlično iskanje mr. right guya te ne pripelje nikamor, samo zafrustira te.
Potem pa pač vidiš...niso vsi tipi popolni, ampak normalnega ni vrag da boš našla.Pa makar z lupo :)
Ne rini pa zdaj v zveze samo zato, ker nočeš biti samska.Aja, pa to še...spusti malo kriterije, daj priložnost tudi komu, ki ni popoln.Tudi ti nisi.

Vse ti dam prav. Povem naj le toliko, da ne skačem iz veze v vezo, in da sem več samska kot ne.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov